BE Creative Makeup Kiss & Go Lip Colour Stick review

Sinds vorige maand heeft BE Creative Makeup, het ‘huismerk’ van ICI PARIS XL, een aantal nieuwe zomermake-up producten in hun assortiment, waaronder deze leuke, speelse sticks. Voluit heten ze de Kiss & Go Lip Colour Sticks. In totaal zijn er 5 kleuren, van helder rood tot rooskleurig nude. En hoewel ik de laatste tijd meer van de matte finishes ben op de lippen, moet ik zeggen dat ik dit soort chubby, medium-sheer lipproducten ook altijd wel leuk vind! Vandaag review ik ze alle 5 voor je!

Kiss & Go Lip Colour Sticks_ - 1Allereerst de looks van de Kiss & Go Lip Colour Sticks, die vind ik er stylish uit zien. De sticks zijn ‘chubby’ van vorm en hebben een matte finish, erg chique. Aan de kleur van de dop kun je zien om welke kleur stick het gaat en de onderkant kun je draaien om de stick omhoog te twisten. Handig!

Kiss & Go Lip Colour Sticks_ - 8Er zit een mooi puntje aan de sticks waarmee je deze intens getinte lip balms mooi en nauwkeurig kunt aanbrengen. Natuurlijk verdwijnt dit puntje naar verloop van tijd en je kunt het verder niet slijpen. Het is dus wel belangrijk dat je de balm steeds zo aanbrengt, dat je het puntje een beetje behoudt.

Kiss & Go Lip Colour Stick review_ - 11Dit zijn de swatches van de Kiss & Go sticks. Van links naar rechts; 001 Secret, 002 Rosebud, 003 Haze, 004 Dazzling & 005 Hint.

De textuur is lekker creamy en glossy, zonder shimmertjes of glittertjes. Het is zacht en hydraterend voor je lippen. Het voelt lekker en comfortabel aan, en het maakt je lippen mooi glad en zacht. Er zit geen specifieke, geparfumeerde geur aan de sticks, de geur is juist lekker neutraal. Qua pigmentatie zou ik zeggen dat het medium-sheer te noemen is. Ik vind ze voor getinte lippenbalsems namelijk nog best intens gepigmenteerd, maar het is niet zo dat je met één laagje al 100% dekking hebt. Je moet wel een aantal keren over je lippen heen gaan voor een goed dekkend resultaat. De kleur is goed op te bouwen, dus je kunt kiezen de ene dag kiezen voor een sheer tint of de andere dag juist voor een dekkender resultaat gaan.

001 Secret
Kiss & Go Lip Colour Sticks_ - 3 Kiss & Go Lip Colour Stick review_ - 5 Kiss & Go Lip Colour Stick review_ - 2Secret is de lichtste kleur van de 5 sticks. Het is een zachte, peachy kleur met een warme ondertoon en een vleugje zachtroze. Voor mij is de kleur niet te licht en ook niet te koel, dus ik vind het een goede match met mijn getinte huid. Het staat zacht en neutraal en is volgens mij echt een perfect kleurtje voor elke dag!

Rosebud
Kiss & Go Lip Colour Sticks_ - 4 Kiss & Go Lip Colour Stick review_ - 4 Kiss & Go Lip Colour Stick review_ - 3Rosebud heeft, zoals de naam al aangeeft, de kleur van een rozenblaadje. Het is een neutrale, oudroze kleur met een warme ondertoon. Het is een hele zachte, flatterende kleur die je lippen nét even iets meer kleur en ‘leven’ geeft. Dit is ook echt zo’n perfect kleurtje voor elke dag.

Haze
Kiss & Go Lip Colour Sticks_ - 5 Kiss & Go Lip Colour Stick review_ - 1 Kiss & Go Lip Colour Stick review_ - 6Haze lijkt in eerste instantie op de kleur Secret, maar ik toch iets minder peachy en iets meer taupekleurig. Ook is hij een tikkeltje donkerder. Het is net als de voorgaande kleuren een vrij naturel kleurtje die volgens mij veel mensen mooi en flatterend staat. Ik vind hem in elk geval erg mooi! De kleur lijkt onwijs veel op mijn eigen lipkleur, maar dan nét even iets roziger en frisser. Niet heel gewaagd of spannend, maar wel perfect voor elke dag gebruik.

Dazzling
Kiss & Go Lip Colour Sticks_ - 6 Kiss & Go Lip Colour Stick review_ - 7 Kiss & Go Lip Colour Stick review_ - 8Nu ik Dazzling zo zie op mijn lippen, zeker in combinatie met mijn nieuwe jurk (ik kocht deze maxidress bij Oysho in Milaan) vind ik echt dat ik vaker rood moet gaan dragen, haha! Het maakt mijn gezicht sprekender en stralender op de één of andere manier, vinden jullie ook niet? Zoals Samantha uit Utreg zou zeggen, het stoat me eg! Nee, even zonder dollen, deze knallende rode kleur met frisse, blauwe ondertoon en een vleugje roze is prachtig. Een kleurtje die me ook iets bruiner laat lijken en die ik juist voor de zonnige dagen heel erg mooi vind. Ook voor overdag!

Hint
Kiss & Go Lip Colour Sticks_ - 7 Kiss & Go Lip Colour Stick review_ - 9 Kiss & Go Lip Colour Stick review_ - 10Hint is een wat donkerder kleur met een blauwpaarsige ondertoon, zodat de kleur meer naar een berrytint neigt. Hij is niet al te donker, hij heeft zeker ook iets fris en fruitigs, waardoor ik zo’n berrykleurtje niet eens zo gek vind voor tijdens het zonnige lenteweer. Alhoewel hij ook prachtig zou staan tijdens nazomerdagen en de herfst. Ook dit vind ik een mooie, flatterende kleur die mijn gezicht laat stralen en spreken. Het geeft me een hele mooie, volwassen en rustige uitstraling, I like it!

Kiss & Go Lip Colour Sticks_ - 9Mijn algehele conclusie is dat ik zeer tevreden ben met deze sticks. Zijn ze vernieuwend? Niet echt. Nee, eigenlijk totaal niet. Maar ik vind ze wel erg prettig in gebruik. De formule is gewoon lekker hydraterend en voelt zacht en comfortabel aan op de lippen, het pigment is ook erg goed voor een getinte lippenbalsem en de kleur is daarbij nog best goed op te bouwen tot een dekkend resultaat. Daarbij vind ik de verpakkingen mooi en functioneel. Bovendien is BE Creative Makeup online te bestellen en bij bijna elk Ici Paris XL filiaal te koop, dus er is gemakkelijk aan te komen.

Per stick betaal je €12,95. Dat is niet supergoedkoop, maar ook weer niet veel te duur. Ik denk dat het een prima prijs/kwaliteit verhouding is, en zeker als je een stick neemt die je bijna dagelijks gebruikt. Het zijn namelijk echt van die handige ‘in je tas gooi sticks’ die je zelfs zonder spiegeltje gemakkelijk kunt bijwerken onderweg.

kiss & go sticks BE Creative MakeupHier zien jullie van links naar rechts; 001 Secret, 002 Rosebud, 003 Haze, 004 Dazzling & 005 Hint. Alle 5 de kleuren vind ik werkelijk allemaal mooi staan bij me! Ik heb nog wel eens dat kleuren te licht en te koel staan, maar dat is bij deze Kiss & Go sticks absoluut niet het geval. De eerste 3 zijn naturel en perfect voor elke dag, de laatste 2 zijn wat opvallender en feestelijker.

Ik vind vooral Dazzling (de vierde van links) echt iets voor me doen. Dat is van alle kleuren mijn lievelings! Maar ook Haze (de derde van links) vind ik mooi en zou ik vaker gebruiken voor everyday looks.

Ik ben benieuwd welke kleuren jij mij het mooiste vind staan? Of welke kleuren jou het meeste aanspreken? Zijn de BE Creative Makeup Kiss & Go Lip Colour Sticks iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

38 Reacties

 1. 7 juni 2016 / dinsdag, 7 juni 2016

  Goeie post! Echt leuke sticks 😉

 2. 20 mei 2016 / vrijdag, 20 mei 2016

  Rood staat je inderdaad wel heel goed 🙂 Mooie kleuren!

 3. 19 mei 2016 / donderdag, 19 mei 2016

  Leuke kleurtjes! Ik ben er wel benieuwd naar geworden!

 4. 18 mei 2016 / woensdag, 18 mei 2016

  Wauw wat een prachtige kleuren zeg. Ik vind vooral de laatste enorm mooi!

 5. Sam
  18 mei 2016 / woensdag, 18 mei 2016

  Ik vind Haze erg mooi voor een natural look. Maar alle kleuren staan je mooi hoor!

 6. Melda
  18 mei 2016 / woensdag, 18 mei 2016

  Ze lijken mij wel mooi bij jou staat 003 Haze, ik vind zelf de kleuren 002 Rosebud en 003 Haze het mooist. De BE creatieve Make-up Kiss en Go lip colour lijken best goed 🙂 🙂

 7. 17 mei 2016 / dinsdag, 17 mei 2016

  De kleuren staan je echt prachtig meis!

 8. 17 mei 2016 / dinsdag, 17 mei 2016

  Dazzling vind ik echt heel erg mooi, die zou ik zo zelf kopen! De eerste 3 staan je mooi naturel, perfecte nude kleurtjes.

 9. 17 mei 2016 / dinsdag, 17 mei 2016

  Ik vind Dazzling je echt heel mooi staan!

 10. 17 mei 2016 / dinsdag, 17 mei 2016

  Wauw Serena, ze staan je allemaal heel erg mooi!
  Vooral Dazzling knalt er inderdaad echt uit!

  Bedankt weer voor je leuke, eerlijke review.
  X

 11. 17 mei 2016 / dinsdag, 17 mei 2016

  ze staan je prachtig, het zijn wel mooie kleuren die ze hebben uitgebracht. liefs soraya

 12. 17 mei 2016 / dinsdag, 17 mei 2016

  Ik vind erg mooi, ze staan je dan ook prachtig 🙂
  X

 13. 17 mei 2016 / dinsdag, 17 mei 2016

  Idd kleur 4 in combinatie met jurk of top die je draagt super mooi gewoon, die kleuren geven je echt iets extra. 🙂

 14. Nienke
  17 mei 2016 / dinsdag, 17 mei 2016

  Ik vind ze erg mooi. Vooral de eerste 3 kleuren.

 15. Nele VdB
  17 mei 2016 / dinsdag, 17 mei 2016

  Ik vind de 5de kleur je heel mooi staan.?

 16. 17 mei 2016 / dinsdag, 17 mei 2016

  Ik vind ze erg mooi! Maar ze doen met denken aan die HEMA balm sticks en die zijn iets goedkoper :O misschien houden deze langer.

 17. 17 mei 2016 / dinsdag, 17 mei 2016

  Hoewel ik meer van matte kleuren hou vind ik deze er heel mooi uitzien. Inderdaad niet vernieuwend, maar ze klinken wel fijn!

 18. Diana
  17 mei 2016 / dinsdag, 17 mei 2016

  Rosebud staat je prachtig! Maar ze zijn allemaal heel mooi 🙂

 19. 17 mei 2016 / dinsdag, 17 mei 2016

  Mooie kleuren! Ik ben heel benieuwd hoe Haze mij zou staan!

 20. 17 mei 2016 / dinsdag, 17 mei 2016

  Ze staan je allemaal erg mooi, maar ik moet zeggen dat Dazzling misschien wel het allermooist staat bij je nog! Je moet zeker vaker rood gaan dragen 🙂

 21. 17 mei 2016 / dinsdag, 17 mei 2016

  Voor een verzorgend product vind ik dat de pigmentatie zeker goed te doen is. Zoals je als zei: het is een prima prijs kwaliteit verhouding!
  Liefs,
  Elles

 22. 17 mei 2016 / dinsdag, 17 mei 2016

  Mooie kleurtjes allemaal, maar ook lekker strakke verpakkingen!

 23. 17 mei 2016 / dinsdag, 17 mei 2016

  Ik vind (weer) alle kleuren mooi staan bij jou. Zelf zou ik voor de eerste gaan. Een beetje naturel. Ik vind ze er wel leuk uitzien allemaal en ze lijken een beetje op die van de HEMA of niet?

  • sharon
   17 mei 2016 / dinsdag, 17 mei 2016

   Daar moest ik ook aan denoen hihi

   • sharon
    17 mei 2016 / dinsdag, 17 mei 2016

    denken*

  • Serena
   Auteur
   17 mei 2016 / dinsdag, 17 mei 2016

   Deze zijn meer glossy en daarom ook iets hydraterender en romiger, Hema is meer mat qua finish. En ik vind deze verpakkingen mooier.

  • Serena
   Auteur
   17 mei 2016 / dinsdag, 17 mei 2016

   Nee, deze zijn meer glossy vind ik!

 24. 17 mei 2016 / dinsdag, 17 mei 2016

  Goh ik heb echt een zwak voor dit soort producten. Zeker als het zulke leuke kleurtjes zijn!

 25. 17 mei 2016 / dinsdag, 17 mei 2016

  Ik vind ze allemaal mooi! Ze staan je prachtig. Leuk dat je qua kleur kunt opbouwen, soms is een beetje kleur ook genoeg.

 26. 17 mei 2016 / dinsdag, 17 mei 2016

  De rode tinten vallen in ieder geval prachtig uit en al die kleuren staan je weer prachtig!

 27. 17 mei 2016 / dinsdag, 17 mei 2016

  Haze en Secret staan je echt goed! Mooie kleuren allemaal. Moet wel eerlijk zijn dat ik ze niet gelijk zou aanschaffen, ik dacht namelijk heel even dat het HEMA pennen waren, zo erg lijken ze erop en ook qua finish. But anyway, het staat je super goed!

 28. 17 mei 2016 / dinsdag, 17 mei 2016

  Ze zijn inderdaad niet erg vernieuwend maar wel mooi! Erg handig om onderweg even snel bij te werken. Ze staan je allemaal erg mooi, vooral de rode kleur!

 29. Rachida
  17 mei 2016 / dinsdag, 17 mei 2016

  Rode shirt/jurk staat je super goed icm met jouw huidskleur!

 30. 17 mei 2016 / dinsdag, 17 mei 2016

  Hint vind ik je prachtig staan en is een kleurtje die ik meteen zelf zou kopen. Wat een leuke kleurtjes zijn het allemaal, ik ben aangenaam verrast 🙂
  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *