Win: Cake Pops van Bakerella!

Omnomnom, cake pops! Een 'sappig' cakebolletje gedipt in whatever tastes good (frosting, chocola, marsepein) op een stokkie. Een tijdje terug deden Tara en ik een poging om ze te maken en hoera, het lukte! Maar, met dit onwijs handige boek van Bakerella (een foody blogger die haar eigen kookboeken uitbrengt, ik heb er respect voor!) maak je ze nog veel lekkerder en veel mooier!


Het boek telt maar liefst 160 pagina met zo'n 40 soorten Cake Pop recepten. Uiltjes, hondjes, poezen, clowntjes, kikkers, noem het maar. Ook speciale bruids-, Pasen-, Halloween- en Kerst Cake Pops komen aan bod.

In dit boek staan niet alleen de recepten voor Cake Pops, ook geeft Bakerella bewaartips, displaytips (voor als je ze wil verkopen op een braderie bijvoorbeeld) en inpak- en verzendtips (voor online business). Het boek heeft een ringband zodat de bladzijden gemakkelijk om te slaan zijn (wel zo handig als je druk bezig bent in de keuken!).


nasal polyps treatment miracle

ontent/uploads/2011/12/cakepopboek_3.png” data-imagelightbox="g">

Cake Pops is o.a. te koop via Capricci.nl. Deze webshop verkoopt voornamelijk sieraden, maar ze hebben ook een aparte categorie genaamd 'Gifts'. Een tip voor als je nog op zoek bent naar leuke cadeautjes voor onder de boom! Cake Pops kost €17,15 en ik mag er eentje verloten onder mijn bezoekers!

Wil jij kans maken op het Cake Pops bakboek?
– wordt lid van de Capricci Facebook pagina
– laat hieronder een comment achter en maak de volgende zin af: 'Wanneer ik bak….'
– meedoen kan t/m zondag 11 december 2011 00:00 uur
– Capricci.nl kiest de leukste afgemaakte zin uit en checkt of diegene lid is van de Capricci FB page
– Capricci.nl neemt zelf contact op met de winnares. De uitslag wordt niet bekend gemaakt via Beautylab.nl

Good luck everyone!

Until next time,
Serena Verbon

zp8497586rq

Volg:

180 Reacties

 1. sanne van vliet
  19 oktober 2012 / vrijdag, 19 oktober 2012

  Wanneer ik bak… kom ik tot rust en snoep ik van de restjes :)

 2. Maud
  11 december 2011 / zondag, 11 december 2011

  wanneer ik bak zit de hele keuken onder, maar is het een groot feest ! :)

 3. Kaylie
  11 december 2011 / zondag, 11 december 2011

  Wanneer ik bak, ben ik helemaal in mijn element. Vaak springt mijn hele familie/vriendinnenclub bij en maken we samen de leukste en lekkerste dingen. Het boek zou mij nieuwe inspiratie geven en ook een soort van nieuwe uitdaging: ik heb namelijk nog nooit cakepops gemaakt, omdat ik altijd bang was dat het zou mislukken. Maar met dit kookboek gaat dat helemaal goedkomen volgensmij!

 4. Nicky
  11 december 2011 / zondag, 11 december 2011

  Wanneer ik bak, hang ik gekluisterd aan het kookboek, anders gaat het faliekant mis! Nicky Wouters.

 5. Shanna
  11 december 2011 / zondag, 11 december 2011

  Wanneer ik bak vergeet ik even al mijn kleine zorgjes en verheug ik me op mijn resultaat.

 6. H. Ahmed
  8 december 2011 / donderdag, 8 december 2011

  wanneer ik bak wordt het nooit zo mooi als beautylab

 7. Natalia
  8 december 2011 / donderdag, 8 december 2011

  Wanneer ik bak ben ik niet meer te houden! (Oke ietsje overdreven hahaha), nouja, ik verander in een ‘beest’ die alles goed moet doen, en zo creatief mogelijk wilt worden :D!

 8. Loridana Schildemans
  8 december 2011 / donderdag, 8 december 2011

  Wanneer ik bak is het meestal met zo een deegmix.. en als alles in de deegkom zit dan kan ik het niet laten om meerdere keren met mijn vingers door dat lekker deeg te gaan (zeker van de brownies!). Ik deel wel met een vrienden en familie maar stiekem wil ik het zelf allemaal opeten :$

 9. 8 december 2011 / donderdag, 8 december 2011

  Wanneer ik bak, Zie ik al die blije gezichten voor me die mijn taart of cakeje zou proeven en dan kan mijn dag niet meer stuk!

  Super leuke winactie!!! leuk voor de feestdagen!
  (ik heb geliked!)
  xx nicole

 10. Nadine
  8 december 2011 / donderdag, 8 december 2011

  wanneer ik bak ga ik helemaal los! haha nee maar ik heb er heel veel plezier in en ik doe de laatste tijd steeds meer. Ik zag die cakepops ook op youtube filmpjes en ik wil zo ook heeel graag maken, altijd handig met zo’n mooi kookboek!

 11. 8 december 2011 / donderdag, 8 december 2011

  Wanneer ik bak, krijg ik soms geweldige misbaksels.

  Echt een leuke winactie :D

 12. 8 december 2011 / donderdag, 8 december 2011

  waneer ik bak probeer ik wat van het beslag over te laten en niet alles zelf op te eten ,
  ik word dan al helemaal vrolijk als ik denk aan het eindresultaat dan vergeet ik even alles om me heen en focus me aleen op de tijd dat ik ze er uit kan halen,
  en als ik ze er uit heb gehaald ga ik ze delen dat iedereen er kan genieten (als ze natuurlijk gelukt zijn haha)

  xx

 13. Cathy
  8 december 2011 / donderdag, 8 december 2011

  Wanneer ik bak ga ik los in mijn creativiteit
  samen met de kindjes voor de gezelligheid!

 14. Cathy
  8 december 2011 / donderdag, 8 december 2011

  wauw wat een leuke creaties!!
  en erg leuk voor de kindjes op de bso en de oppas kindjes!
  helemaaal leuk!!

 15. 8 december 2011 / donderdag, 8 december 2011

  Wanneer ik bak.. ZOET! Hoe zoeter hoe beter. Des te zoeter de kinderen zijn!

 16. Sharona van Emmerik
  7 december 2011 / woensdag, 7 december 2011

  Wanneer ik bak voel ik mij na een vervelende dag weer helemaal op mijn gemak.

 17. claudia
  7 december 2011 / woensdag, 7 december 2011

  wanneer ik bak, ga ik helemaaall uit mn dak!!

 18. 7 december 2011 / woensdag, 7 december 2011

  Wanneer ik bak…doe ik alsof ik een kookprogramma presenteer!

 19. 6 december 2011 / dinsdag, 6 december 2011

  Aaah ! I love this book! Ik ben nu helemaal into cakepops, heb ook een cakepopmaker van de cook en co, heel handig!

 20. Cynthia Lei
  6 december 2011 / dinsdag, 6 december 2011

  Wanneer ik bak, dan ben ik helemaal in mijn element en zou ik dit het liefst hele dagen willen doen in mijn eigen banketwinkeltje. :)

 21. 6 december 2011 / dinsdag, 6 december 2011

  Wanneer ik bak…maakt ik mijn vrienden blij met mijn eigen creaties. I just love my friends, ik doe alles om ze vrolijk te zien. En 1 van die dingen is: voor ze koken.

  Kuzz Sanne

 22. Ronja
  6 december 2011 / dinsdag, 6 december 2011

  dit klinkt misschien cheesy, maar wanneer ik bak denk ik aan alles wat ik leuk vind, eigenlijk ook alleen maar als ik iets bak,, ik denk aan schattige uiltjes en katjes en aan beautybloggers zoals jij en vera camilla en macha,, als ik bak denk ik aan donald duck! dan komt alles los..

 23. Lindsay
  6 december 2011 / dinsdag, 6 december 2011

  ‘Wanneer ik bak….’
  Maak ik niet alleen mezelf blij, want ik ben nog jong, maar bakken is zo leuk, als je het eind resultaat ziet, en ookal is het niet zo als je gedacht had, ben je er toch wel trots op, want je weet dat je er tijd, moeite en liefde in hebt gestoken, en daarvoor doe je het, maar je maakt ook nog eens je omgeving blij, want meestal smaakt het wel heerlijk, (misschien proef je de liefde waarmee het gemaakt is:)

  Btw: Ik mag met kerst eindelijk zo’n taart maken, met marsepijn, dus zo’n grote plak marsepein die je over de taart heen legt, en dan allemaal roosjes maken, OMG het is net knutselen voor oudere (en daarmee bedoel ik geen oudjes :P sorry.. :P) Wauw, kom ik erg happy over?

  Hopelijk win ik! succes allemaal !!

 24. 6 december 2011 / dinsdag, 6 december 2011

  Wanneer ik bak….gaan zelfs de kids bij het proeven uit hun dak!

  Ik hoop echt dat ik het boek win, want ik ben geen held in de keuken, maar het maken van cakepops vind ik zo ontzettend leuk dat ik steeds iets nieuws probeer te maken.

 25. 6 december 2011 / dinsdag, 6 december 2011

  wanneer ik bak doe ik dit met de kleuters uit mijn klas.

  Ik ben leerkracht kleuteronderwijs en deze cakepops lijken me een zeer leuke activiteit om te doen. Om als cadeau te geven aan het einde van mijn stage :)

 26. 6 december 2011 / dinsdag, 6 december 2011

  Wanneer ik bak, gaat er altijd wel iets mis en zit ik helemaal onder de bakproducten. :p Hahaha, lekker slim, maar het is echt zo. Dus misschien is zo’n bakboek wel heel erg handig, want dan kan ik het tenminste doen zoals het daar staat. :)
  Ik heb Capricci natuurlijk geliked op Facebook!

 27. 6 december 2011 / dinsdag, 6 december 2011

  superleuk! ook handig voor de opleiding die ik wil gaan volgen, namelijk banketbakker. ik zet het boek op mijn kerst verlanglijstje ^^

 28. 6 december 2011 / dinsdag, 6 december 2011

  Met “Net als Serena” bedoel ik dus mijn indische afkom, niet de hekel aan het fornuis, lol.

 29. 6 december 2011 / dinsdag, 6 december 2011

  Wanneer ik bak.. gaat me het eindelijk goed af, koken kan ik namelijk niet, (kunnen of willen ;-)). Ondanks mijn indische afkom, net als Serena heb ik een hekel aan mijn gasfornuis, mijn oven daarentegen, is mijn maatje.