Vlog: Miljonairs Experience van Het Miljoenenspel

Wie droomt er niet van om een dagje in de schoenen van een rijke jetsetter te staan? Het Miljoenenspel, de wekelijkse loterij van de Nederlandse Staatsloterij, heeft deze droom werkelijkheid gemaakt voor 10 gelukkige Nederlanders. Zij kochten in mei een lot een wonnen de Miljonairs Experience; een onvergetelijke dag vol luxe voor 2 personen ter waarde van maar liefst €10,000. Niet te zuinig! Afgelopen vrijdag was het zo ver en Beautylab.nl was erbij om verslag te doen van deze geweldige dag vol luxe, glitter & glamour.

Bekijk hieronder mijn vlog van de Miljonairs Experience en vergeet het filmpje niet in HD te zetten voor optimaal kijkgenot. Ik zou het leuk vinden als jullie je zouden abonneren op mijn YouTube kanaal 'BeautylabNL'.

Het was een lange, drukke en onvergetelijke dag voor zowel de winnaars als voor mij. Iedereen werd helemaal in de watten gelegd en het was te gek om te zien hoe iedereen ervan genoot.

Hieronder nog even het programma:

 • 9.30 uur: Ontvangst met champagne ontbijt in Hotel American in Amsterdam.
 • 11.15 uur: Shoppen bij Maison de Bonneterie met stylist Thijs Willekes
 • 13.30 uur: Lunch bij Restaurant Fifteen
 • 16.15 uur: Per helikopter van Amsterdam naar Rotterdam
 • 16.45 uur: Aankomst per helikopter in Rotterdam, overstap limousines
 • 17.15 uur: Bubbels in het nieuwe vijfsterren designhotel Mainport
 • 18.30 uur: Visagie en styling door Thijs Willekes
 • 20.00 uur: Per powerboat over de Maas naar het restaurant
 • 20.30 uur: Diner in Las Palmas van Herman den Blijker
 • 23.00 uur: Cocktails drinken bij cocktailbar Mangusto
 • 1.00 uur: Clubben in VIP-sectie Club Bed
 • 3.00 uur: Overnachten in Hotel Mainport

Wow, ik heb echt genoten en het was fantastisch om te zien hoe de winnaars zich lieten verwennen. Ze waren allemaal zo schattig! Ik heb heerlijk gegeten bij Fifteen en bij Las Palmas en hotel Mainport is echt helemaal te gek. Heb nooit zo'n gave hotelkamer gehad! De ochtend erna kregen we ook nog eens uitgebreid ontbijt op bed.

hotel mainportIk had Thijs wel eens eerder ontmoet en ik blijf het echt een leuke gozer vinden. Hij komt lekker down to earth, gezellig en oprecht op me over. En heel grappig!

thijs willekesDe powerboat was denk ik mijn persoonlijke hoogtepunt. Jullie konden in de vlog niet zien hoe hard die boot ging, maar we scheurden echt over de Maas! We stuiterden over de golven en we gingen lekker hard, terwijl je een prachtig uitzicht had over de haven en de hoge gebouwen aan de kant. Geweldig!

powerboatMet de helicopter kon ik helaas niet mee (er was niet genoeg plek), maar gelukkig wilde de meest schaamteloze journalist van Nederland, Agnes Hofman, (zij en Jojanneke van de Glamour liepen ook de hele dag mee) de camera met haar meenemen. Ik heb het heel erg gezellig gehad met Agnes en Jojanneke dus meiden, bedankt voor jullie goede gezelschap! ^^

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien hoe mijn meeloopdag met de winnaars van de Miljonairs Experience was. Wat heb ik toch een geluk met mijn baan, love my job! <3 Until next time, Serena Verbon

zp8497586rq

Volg:

73 Reacties

 1. Natasja
  17 augustus 2013 / zaterdag, 17 augustus 2013

  wauw dat hotel! alleen het ‘ik weet niet wat dit is’ en het dan laten vallen was een beetje jammer haha 😉

 2. Yasmine
  16 augustus 2013 / vrijdag, 16 augustus 2013

  Supertof! Waarom ging je niet mee cocktailtjes drinken? hihi

 3. 12 augustus 2013 / maandag, 12 augustus 2013

  wow, ziet er geweldig uit!

 4. 12 augustus 2013 / maandag, 12 augustus 2013

  Waaaaattttt!!!!!!!!!!! Ik wil naar dat hotel!!!! Jacuzzi, sauna, tv in spiegel, luxe minibar, stortdouche…. Wat wil een mens nog meer?!

  xxx

 5. 12 augustus 2013 / maandag, 12 augustus 2013

  Wat gaaf allemaal! En die hotelkamer!!

 6. 12 augustus 2013 / maandag, 12 augustus 2013

  Wauw wat gaaf om dit te kunnen beleven, ongelooflijk! Echt een dag om nooit meer te vergeten denk ik!

 7. 11 augustus 2013 / zondag, 11 augustus 2013

  Echt supergaaaaf !!