Time to Shine met Brandfield! Wie zet jij in het zonnetje?

Ken je iemand met een moeilijk jaar achter de rug? Of iemand die zo lief is en waar je zo veel steun aan hebt gehad, dat diegene het echt verdient om even heerlijk in het zonnetje gezet te worden? Wie wil jij laten SHINEN?

brandfield-2In samenwerking met Brandfield, dé luxury webshop op het gebied van trendy acessoires, mag ik een prachtige, goedgevulde GIFTBOX weggeven met een inhoud t.w.v. €331,90. Wow! Er zitten schitterende items in van Cluse, Karma, My Jewellery, Skagen en Michael Kors waarmee je iemand écht (letterlijk en figuurlijk) kunt laten shinen!

brandfield-4Brandfield is dé luxury webshop, gevuld met meer dan 15,000 trendy accessoires zoals sieraden, horloges, zonnebrillen, portemonees en tassen. Ze verkopen er veel bekende merken zoals Michael Kors, Ray Ban, Cluse en Buddha to Buddha, maar je vind er ook wat kleinere, uniekere merken van over de hele wereld. Of je nu een nieuwe tas nodig hebt voor werk, sieraden voor een party outfit of het perfecte (kerst)cadeautje wilt kopen voor je vriend, de website van Brandfield biedt het allemaal aan in verschillende merken, modellen én prijsklasses!

En mocht je op zoek zijn naar inspiratie, bezoek dan zeker even hun Instagram pagina of download de Brandfield app, waar allerlei prachtige foto’s te vinden zijn.

brandfield-7Heb jij al iemand in gedachten die je wilt laten SHINEN? Zo maak je kans op de goedgevulde Brandfield Box t.w.v. €331,90.

1. Laat hieronder een comment achter waarin je verteld wie je graag in het zonnetje zet, en waarom. Hoe persoonlijker en uitgebreider, hoe beter.
2. Volg BrandfieldNL op Instagram
3. Het idee is om samen met de winnaar de Brandfield Box cadeau te doen aan diegene die je graag in het zonnetje wilt zetten, en dit wil ik graag vloggen. Door mee te doen aan deze winactie ga je er automatisch mee akkoord dat ik je film en dat de video wordt geplaatst op mijn YouTube kanaal BeautylabNL.
4. Het lijkt me echt leuk om samen met jou iemand te verrassen! Als je hebt gewonnen spreken we samen een dag en een tijd af die handig is om jouw persoon te laten shinen. Dit moet echter wel gebeuren in de eerste of tweede week van december.
5. Meedoen kan t/m 3 december 2016. De dag erna mail ik de winnaar, dus zorg dat je een geldig e-mailadres invult in het daarvoor bestemde hokje.

brandfield-3Neem ook zeker even een kijkje op de Brandfield website. Wie weet doe je nog wat cadeau inspiratie op voor de komende Feestdagen?

Good luck!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

90 Reacties

 1. Ilona
  1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  December, nieuwe maand, nieuwe ronde, nieuwe kansen! Ik zou enorm graag mijn moeder in het zonnetje willen zetten. Waarom? Omdat twee jaar geleden mijn vader zijn nek brak en mij moeder heeel veel voor hem moest zorgen. Het ging weer goed met mijn vader totdat hij afgelopen zomer van de vrachtwagen viel en zijn schaambekken brak en zijn tanden er half uit lagen. Ook waren zijn spieren in zijn schouder gescheurd waaraan hij is geopereerd. Op dit moment (ja pas een half jaar later) ligt hij bij de tandarts voor zijn tanden. Kortom, mijn moeder zorgt heel veel.. alleen niet voor zichzelf. Omdat ik me soms nutteloos voel, omdat ik iets voor haar wil doen maar dat niet altijd kan.. wil ik haar nu in het zonnetje zetten met behulp van deze box!

 2. Eva B
  30 november 2016 / woensdag, 30 november 2016

  Ik zou graag mijn moeder Marjan in het zonnetje zetten. Ze is voor mij de mooiste en liefste vrouw op de hele wereld, ook al denk ik soms dat ze dat niet weet. Vaak cijfert ze zichzelf weg om mij, of mijn zusjes, te helpen met dingen in mijn dagelijks leven, bijvoorbeeld dat ze zelf loopt naar de bus om naar haar werk te gaan terwijl ze mij met haar auto naar mijn werk laat rijden. Ze neemt altijd producten voor me mee waarvan ze weet dat ik ze lekker of fijn vindt. Ze staat dagelijks voor me klaar en daarom verdiend mijn moeder het om eens lekker verwend te worden.

  Voor mij straalt ze elke dag, maar dat mag ze zelf ook wel eens weten! Ze is de aller mooiste, liefste, zorgzaamste en meest prachtige vrouw die ik ooit in mijn leven heb ontmoet <3

 3. Eveline
  29 november 2016 / dinsdag, 29 november 2016

  Ik zou heel graag mijn beste vriendinnetje Saskia in het zonnetje willen zetten.
  Saskia en ik kennen elkaar nu 3 jaar maar het is net alsof wij elkaar altijd al hebben gekend. Vanaf de eerste weken dat wij elkaar ontmoetten waren wij al direct onafscheidelijk. Wij leven in een bubbel waarin wij niemand begrijpen behalve elkaar en elkaar door en door kennen. Wij kennen elkaars geschiedenis en steunen elkaar in alles. Met haar kan ik lachen, huilen, kletsen en zwijgen. Ik zou niet weten wat ik zonder haar zou moeten.
  Zij heeft een heel spannend jaar achter de rug met de ziekte van haar schoonvader en haar hectische verhuizing en ligt nu zelf ziek in bed met griep. Saskia verdient het echt om eens goed verwend te worden. Zij staat altijd voor iedereen klaar en mag daarom zelf ook wel eens goed in het zonnetje staan en echt shinen zoals alleen zij dat kan.
  Wij zijn allebei onwijs fan van jou en volgen al jouw posts en het zou daarom al een eer zijn om je te mogen ontmoeten. Als ik dan ook nog eens mijn beste vriendin zo zou mogen verrassen zou dat echt geweldig zijn!
  Duimen, duimen, duimen!

 4. Mara
  28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Wat een prachtige winactie.
  Ik zou heel graag mijn moeder in het zonnetje willen zetten. In 2013 is zij haar zoon(en dus mijn kleine broertje) verloren aan kanker. Hij was pas elf jaar en heeft zijn laatste jaar in ziekenhuizen door moeten brengen. Dit verlies heeft nog steeds veel effect op ons leven, maar ondanks alles zorgt mijn moeder goed voor mijn 3 zusjes en natuurlijk ook voor mij. Ik vind dat ze het heel goed doet en ik vind dat ze hiervoor wel wat extra’s verdient, omdat ze zichzelf vaak genoeg wegcijfert voor ons. Soms denken ik dat ze ons sterk houdt voor ons, maar dat hoeft helemaal niet want we delen het verdriet.
  Ik weet dat mijn broertje hierdoor niet terug zal komen en ik weet ook dat het de pijn niet zal verlichten, maar ik denk wel dat het een lach op haar gezicht zal toveren!

 5. 28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Wat een super toffe sieraden zeg en wat een prachtige foto’s zijn er gemaakt!

 6. Jorien
  28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Ik kan meerdere mensen bedenken die het zouden verdienen maar als ik dan moest kiezen, dan zou ik mijn middelste zusje hier mee willen verrassen. Wij komen uit een gezin waar veel in is gebeurd, en zij heeft daar als middelste en zachtste altijd heel erg tussenin gestaan en alles geprobeerd op te lossen en te sussen. Mijn jongste zusje was jaren lang heel boos en agressief en er was van uit haar veel geweld in huis en altijd stress en op je tenen lopen. Ik ben op mijn 17e uit huis gegaan maar mijn middelste zusje is zo lang gebleven en heeft altijd geprobeerd de situatie weer te stabiliseren want onze ouders konden het op een gegeven moment ook niet altijd maar weer oplossen en rustig krijgen. Als klapper op de vuurpijl zijn onze ouders nog niet zo lang geleden uit elkaar gegaan en ik weet dat zij het daar ontzettend moeilijk mee heeft. Momenteel is ze eindelijk voor zichzelf aan het kiezen en druk met therapie om alles een plekje te geven. Ook heeft ze een hele leuke relatie en woont een beetje verder van de rest af zodat ze eindelijk eens haar eigen leven kan leiden. Mijn zusje is iemand die als ik haar nu bel dat er iets is direct naar mij toe komt. Ze is behalve mijn zusje ook echt een vriendin en iemand die een mooi zonnetje in haar leven verdient heeft. Want we zijn pas midden 20 maar hebben al zo veel meegemaakt. Ik hou ontzettend veel van haar en ze zou echt verrast en blij zijn met zo’n mooie doos want ondanks dat ze heel hard werkt houdt ze niet veel over en koopt ze zelden iets van luxe voor zichzelf. Ik ben dol op mijn beide zusjes maar mijn middelste zusje is echt een voorbeeld, een doorzetter en altijd vrolijk en rustig. Dat waardeer en bewonder ik aan haar.

 7. 28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  M’n lieve moedertje komt direct naar boven als ik dit lees. Wat een bijzondere krachtige vrouw is dit toch, terwijl ze het helemaal niet in de gaten heeft. Ze heeft een heel zwaar jaar achter de rug. Haar dochter heeft haar de rug toegekeerd om onbegrijpelijke redenen. Al jaren staat ze klaar voor haar kinderen én kleinkinderen, daarom doet dit ook zo’n pijn..
  Ze is de jongste van 14 kinderen en loopt haar oudere broers en zussen na die in verzorgingstehuizen wonen. Ze is mantelzorgster voor 1 zus en al haar tijd besteed ze daar aan.
  Ze verdiend het zo GRUWELIJK om verwend te worden en dit zou echt FANTASTISCH en ZO aan haar besteed zijn. Ik hoop met heel mijn hart❤️ dat ze op deze manier in het zonnetje gezet mag worden???✨

 8. Robin
  28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Hayhay,

  Wat een mooi pakket! Hiermee zou ik graag mijn zusje willen verrassen.
  Zij heeft de afgelopen 7 jaar zoveel pech gehad.
  Ze is 2 jaar lang door de exman van mijn moeder misbruikt geweest zonder dat wij het wisten. Ons gezin is door deze man erg getiraniseerd. Nadat mijn zusje het vertelde aan mijn moeder (2009) zijn wij weggegaan bij hem. Dit ging helaas niet zonder slag of stoot. Wij zijn min of meer gevlucht. Zijn dakloos geweest, kwamen erachter dat hij fraude had gepleegd en had ondertussen al onze spullen verkocht.

  Het moeilijkste van alles was de rechtzaak over wat hij bij mijn zusje gedaan had. Alle details komen dan aan bod. Mijn zusje en ik hadden afgesproken dat we op de gang zouden gaan staan zodat ze dit niet opnieuw hoefde te beleven.

  Haar leven is hier enorm door overhoop gegooid en heeft het er nog steeds, na 7 jaar, nog steeds moeilijk mee. Dit zal ze altijd met zich meedragen.
  Ondanks dat we haar zoveel mogelijk hebben proberen te steunen, heeft zij dit niet in de gaten. Zij heeft momenten dat ze denkt dat wij haar liever kwijt dan rijk zijn. Ze vind zichzelf een probleem. Dit vinden wij natuurlijk niet. Wij willen het beste voor haar en haar behoeden voor bepaalde keuzes. Zij ziet de consequenties niet in van die keuzes en snapt niet waar wij ons mee bemoeien.

  Zij wil gewoon haar leven leiden en niet meer aan toen denken of het erover hebben. De naam van deze man kan ze ook helemaal niet verdragen.

  Graag zou ik met dit pakket haar willen zeggen en laten zien dat ik er voor haar ben en het beste wil voor haar.
  Ze verdient een lichtpuntje en laten weten dat we haar liever rijk zijn dan kwijt.

  Groetjes Robin

 9. mishel bronx
  28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Hi Serena!

  Ik zou graag de box cadeau willen doen aan mijn moeder. Naast mijn moeder is ze ook mijn allerbeste vriendin. Ze heeft mij altijd gesteund en is net als ik direct en eerlijk. Als er iets is kan ik alles aan haar kwijt, terwijl ik zelf niet altijd even makkelijk ben geweest. We zijn echt dezelfde persoon.

  Mijn moeder is altijd eerlijk geweest en gezegd hoe ze zich voelde tegenover iedereen en over mij, qua uit de kast komen, vriendjes, verhuizen, geld, mijn moeder gaf me altijd eerlijk en oprecht advies. Niet altijd even leuk maar ik respecteer haar hierdoor echt enorm. Ze geeft me de mooiste complimenten waardoor ik er altijd weer tegenaan kan als ik me een dagje minder voel.

  We bellen elkaar elke dag, en bespreken een hele boel. Mijn moeder is een vrouw die zichzelf goed verzorgt maar niet altijd de tijd neemt om echt tot zichzelf te komen, of zich echt op en top glamour te voelen. Ik hoop dat ze door middel van de box zichzelf dat beetje extra glam and shine kan geven zodat ze zich elke dag de topvrouw voelt die ze is.

  Ze is enorm trots op mij dat ik als 19 jarige jongen alleen woon in Amsterdam terwijl ze samen met mijn vader en zusje nog in den bosch wonen. Ik ben ook enorm trots op haar, omdat ze een groot deel is van mijn succes. Ook is ze een topmoeder voor mijn zusje van 17, die erg aan het puberen is haha. Tot slot is ze al sinds haar 15e (!!!!!!!!) de trotse partner van mijn vader. Ze zijn voor mij echt een voorbeeld van beste vrienden, partners en ouders. Mijn ouders heb ik 19 jaar NOG NOOIT ruzie horen of zien maken. Ze doen veel dingen samen; vissen, boodschappen. Na al die jaren (ze gaan beiden al richting 60) zijn ze nog steeds jut en jul samen.

  Mijn vader is een aantal jaar geleden ziek geworden en we hebben het er wel eens over. Ze doet zo haar best om iedereen zo blij mogelijk te houden, en je merkt dat de liefde die ze geeft ook terug krijgt. Er is oprecht niemand die ooit kwaad over mijn moeder spreekt omdat mijn moeder *hands down* echt de liefste vrouw is die ik ken. Ze ziet dingen altijd positief in en als dat even niet is dan kan ik haar dag positief maken en andersom.

  Eigenlijk is dit hele verhaal niet eens genoeg om uit te leggen. Sommige dingen zijn niet te verwoorden; het is een gevoel dat ik heb, en dat gevoel is een combinatie van liefde en trots.

  Groetjes,

  Mishel Bronx

 10. 28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Wat super gaaf dat je dit mag doen! Ik geef mijn moeder op. Ze staat dag en nacht voor mijn broer en mij klaar. Wij zijn geen makkelijk gezin: mijn vader is 6.5 jaar geleden aan kanker overleden, dubbel gehandicapte broer van 28 die nog thuis woont en waar wij samen voor zorgen, ik ben chronisch ziek en mijn moeder ook! Toch proberen we er zo positief mogelijk mee om te gaan en ons leven zo leuk mogelijk te maken! Mijn moeder vergeet zichzelf vaak en denkt alleen maar aan andere mensen, dus dit is het moment om haar eens flink te verrassen! Ik ga akkoord dat er gefilmd wordt.

 11. Suuuus
  28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Als ik moet kiezen, dan weet ik het al gelijk!

  Kies ik mijn vriendin!! Ze is een voorbeeld.
  Ik heb zoveel respect voor haar.

  Ze is een jonge moeder. Zaten samen op het MBO en ze kreeg haar dochtertje.
  Inmiddels is de knappe dame al 4 jaar oud en doet ze het goed op school!!
  Ze is zo goed opgevoegd door haar moeder.

  Mijn vriendin heeft haar MBO afgerond, is naar Suriname geweest met de kleine voor stage, werkt, heeft een eigen huisje en zit nu in haar laatste jaar van het HBO!!

  Ze tovert altijd een glimlach op me gezicht.
  Staat altijd voor je klaar. Je hoeft haar maar een berichtje te sturen met “ik voel me kut” en je zit een half uurtje later aan de thee samen.
  Ze is down to earth en zegt precies waar het voor staat (hoe hard dat soms ook is).

  Ze is bijzonder. Haar doorzettingsvermogen en haar vrolijkheid kunnen mensen nog een voorbeeld aannemen.

 12. M
  27 november 2016 / zondag, 27 november 2016

  Wat een prachtige cadeaus mag je weggeven in de Brandfield Box en wat is het deze keer van grote waarde! Ik had het echter mooier gevonden dat je meerdere cadeaus onder meerdere lezeressen mocht verloten, ipv alles in één box. Snap wel dat dat voor Brandfiels lastiger is omdat het ook gevlogd gaat worden, dus reclame voor hen, maar toch, op die manier hebben er minder mensen er plezier/geluk aan.

 13. Lisa
  27 november 2016 / zondag, 27 november 2016

  Zoals vele lezeressen wil ik ook mijn moeder in het zonnetje zetten. Ik kan hele geweldige verhalen over haar vertellen, maar de waarheid is: ze is niet perfect. We hebben wel eens ruzie en soms gaat het allemaal niet goed. Maar feit is: ik hou heel erg van haar. Ik wil dat ze weet dat ik dankbaar ben wat ze voor mij doet. In ons gezin hebben we nooit van luxes kunnen genieten. Hier waren gewoon de middelen niet voor. De afgelopen drie maanden heeft ze van alles moeten betalen, omdat het kapot ging. De auto, de droger, de wasmachine, de douch cabine, de tv en de koelkast. Bijna allemaal tegelijk ook nog. Ik weet niet hoe ze het voor elkaar kreeg om alles te vervangen en tegelijk ervoor te zorgen dat we een goed leven konden hebben. Soms schiet ze zichzelf wel te kort. Daarom verdient ze dit. ?

 14. 27 november 2016 / zondag, 27 november 2016

  Hi Serena!

  Allereerst wil ik even zeggen dat ik het altijd leuk vind om op Beautylab je artikelen te lezen en je vlogs te bekijken. 🙂 Ik vind echt dat je een super leuke stijl hebt, zowel de manier hoe je je kleedt, als de manier hoe je je kamer en huis inricht.
  Maar even over de prijsvraag: Ik zou graag m’n moeder in het zonnetje willen zetten. Ze heeft het de laatste tijd een beetje zwaar omdat het niet zo goed gaat met mijn oma. (Die overigens aan de andere kant van de wereld woont want mijn moeder komt uit de Filipijnen.) Maar gewoon over het algemeen brengt mijn moeder een groot offer om het even zo te zeggen. Ik heb 3 broertjes en 2 zusjes waarvan er 1 zusje gehandicapt is. Dit kost heel erg veel tijd en geduld en mijn moeder heeft nooit gewerkt omdat ze dus voor ons en voor mijn zusje zorgde. Ik hoop dat ik deze mooie sieraden aan mijn moeder kan geven met jou. Natuurlijk verdient iedereen het die hieronder een comment plaatst 😉

  Groetjesss,

  Irina

 15. Cynthia
  27 november 2016 / zondag, 27 november 2016

  Wauw wat een onwijs leuke giveayway! & wat is de eerste foto echt mega mooi!

  Ik zou de box heel erg graag cadeau willen geven aan m’n zusje, ze is in Augustus op kamers gaan wonen en ze mag wel eens lekker verwent worden. Ze heeft heel erg het idee dat ze zich moet bewijzen aan de buitenwereld terwijl ze zo trots mag zijn op wat ze allemaal kan en doet! Ze staat altijd klaar voor anderen in haar omgeving en helpt alles en iedereen zelfs als we soms roepen dat het ook wat minder mag! Het lijkt me mega leuk haar samen in het zonnetje te zetten met deze prachtige box!

  Liefs Cynthia

 16. Lieke K.
  27 november 2016 / zondag, 27 november 2016

  Ik wil graag mijn allerliefste mama in het zonnetje zetten en heel mooi laten SHINEN!
  Mijn moeder verdiend dit omdat zij voor iedereen in de omgeving een rots in de branding is. Zij is de mama die mij vroeger van concerten ophaalden uit Amsterdam (ik woonde toen bij hun in Drenthe), alles voor mij deed om me te helpen om mijn dromen te verwezenlijken: ofwel, door haar ben ik de vrouw die ik nu ben.
  Ze is er niet alleen voor mij voor de volle 100 procent, ook voor mijn allerliefste vader, mijn allerliefste broer, mijn allerliefste vriend en ook voor vriendinnen die ik mijn hart gesloten heb. Soms is ze er zo voor vrienden van mij, dat ze een soort van tweede moeder voor hun is geworden. Ze zal je absoluut steunen, door dik en dun. Het interesseert haar niet of zij zelf slapeloze nachten heeft omdat ze zich zo zorgen maakt, als ze er maar voor jou kan zijn. Als je haar belt en je bent haar nodig, zal zij er zo snel mogelijk zijn. Hoe kleinzerig je probleem ook klinkt voor jezelf.
  Mijn moeder heeft mij gesteund toen ik helemaal niet lekker in mijn vel zat, heeft iedereen gesteund toen mijn allerliefste oma is overleden en toen er vorige week bij mijn broer flinke schade was in zijn woning door een brand.
  Ik herken zoveel van mijzelf in mijn mama, niet alleen de krachten (waarbij ik koppigheid ook als een kracht beschouw :P), maar ook onze onzekerheden. Daarom vullen wij elkaar zo goed aan, ook al verschillen wij soms ook enorm (met het shoppen, haha).
  Mijn moeder geniet van het feit dat ze mij en iedereen om haar heen kan helpen en geniet ook enorm als ze dingen samen kan doen met de mensen van wie ze houdt, zoals een weekendje shoppen met haar dochter of een reis naar Toscane met het hele gezin. Als je niet oppast plant ze zo je hele vakantie tot op de puntjes!
  Mijn moeder zet zichzelf heel erg vaak op de tweede plaats. Dit vind ik enorm knap en ik heb er ook diep respect voor. Daarom verdiend zij het om te SHINEN, omdat zij andere mensen altijd probeert te laten SHINEN!

  Mam, ik hou ontzettend van je en ik wil je enorm bedanken! xxxxxxxxxxxxxx

 17. 27 november 2016 / zondag, 27 november 2016

  awesome ik doe graag mee voor mijn schoon-pleegmoeder 🙂

  op dit moment ligt haar man (de pleegvader van mijn man) al langere tijd in het ziekenhuis met meerdere complicaties waarbij niet echt schot in de zaak komt. Hij heeft erg veel pijn en ligt continu aan de morfine. Het sloopt haar ook echt om hem zo te zien, en naast het hebben en runnen van haar eigen bedrijf samen met hem, zijn die 2 gewoon echt onbreekbaar en kunnen ze niet zonder elkaar. steeds maar weer heen en weer moeten naar het ziekenhuis en het afwachten op geen nieuws is erg slopend. en dat is nu eenmaal mijn reden om haar in het zonnetje te zetten. ze is niet alleen mijn schoon-pleegmoeder, maar stiekem ook een tweede moeder voor mij die nooit nee zegt en altijd iedereen helpt <3

 18. Tatiana
  27 november 2016 / zondag, 27 november 2016

  Voor me mama !
  Ik ben met een oudere vriend en dat heeft me mama ( en papa ) altijd goed gevonden. Buite dat, heeft me vriend ook al een zoontje die volgende week 7 jaar wordt. ( we zijn nu 2,5 jaar samen ) verder had me vriend ook nog eens ontzettend veel schulden.. me ouders zijn al flink wat jaren met pensioen nadat ze hun bedrijf hadden verkocht. Als het had gekund hadden me ouders de schulden zo overgenomen, maar in plaats daarvan hebben zowel me pap als me mama gewerkt, en dat geld aan mij (ons) gegeven. Me broer heeft een online webshop en daarmee helpt eigenlijk het heel gezin. De uren die hun dan werken, geven ze aan mij. Hierdoor zullen mijn vriend en ik over een half jaar schuld vrij zijn al. Ik ben me ouders hier ontzettend dankbaar voor en zou vooral me moeder graag in het zonnetje willen hebben. Voor alles wat ze heeft gedaan voor en mij en voor me vriend. Ze zou zo’n cadeau heel erg verdienen maar ik heb er helaas het geld niet voor.

  Het zou ontzettend leuk zijn als ik zou winnen, maar als dat niet het geval is.. heb ik alsnog de beste mama van de wereld ❤️

 19. Sharon Rutgers
  27 november 2016 / zondag, 27 november 2016

  Heei Serena,

  Wat een onwijs leuke winactie! Ik moest gelijk aan mijn moeder denken. Mama is een super sterke, hippe en jonge vrouw die geniet van het leven en alles wat ze doet (& kan doen). Helaas is er bij mama altijd wel iets wat niet goed gaat. Ze verliest haar baan, ze ligt weer voor een aantal dagen of weken in het ziekenhuis door een operatie of ze koopt een auto die uiteindelijk helemaal niet goed gekeurd had mogen zijn. Ze zeurt of klaagt hier nooit over. Alleen, toen we het er laatst over hadden zei ze; Ik ben zo bang dat jullie mij alleen herinneren als een moeder die altijd wel zwak, ziek of misselijk was. Dit heeft me echt geraakt en we zijn het er thuis unaniem over eens dat dit helemaal niet aan de orde is! Daarom lijkt het mij(ons) ontzettend leuk om mama hier mee te verassen, ze verdiend het.
  Succes met kiezen en een fijne avond nog 🙂

  Groetjes Sharon

 20. Shannon
  27 november 2016 / zondag, 27 november 2016

  Het lijkt mij heel leuk om dit cadeau te doen aan mijn mama. Afgelopen jaar ben ik zelf het huis uitgegaan en een heel eind weg gaan wonen. Ik zie haar daarom maar heel weinig. Helaas is afgelopen maand haar relatie uitgegaan en ik weet dat ze het hier wel moeilijk mee heeft. Mijn broer woont wel nog thuis en vertelde mij dat het lang geleden is dat ze echt heeft kunnen lachen. Daarom gun ik haar dit heel erg. Onze moeder verdiend het om lekker verwend te worden en een leuke dag te hebben. Dat ze oprecht kan lachen omdat ze gelukkig is. Natuurlijk is het ook leuk dat als jij het zou overhandigen ik dan weer gezellig een dag met mijn moeder kan doorbrengen 🙂

  Mijn moeder is de allerliefste die helaas wat pech in de liefde heeft. Ze is mijn grote voorbeeld en ik hoop dat ik ook ooit net zo sterk als haar zal zijn.

 21. Meryem
  27 november 2016 / zondag, 27 november 2016

  Ik zal graag mijn moeder in het zonnetje willen zetten
  Natuurlijk omdat het me moeder is. Maar ook omdat ik me ei kwijt kan bij haar en ze hoort het allemaal rustig aan. Wat de laaste tijd vaak gebeurd in verband met hoe rommelig me school is. Ze gaat er dan ook achter aan.

  Ook gaat ze regelmatig met me mee als ik een dag weg wil, dus eigelijk is ze op dat moment moeder/vriendin. Ookal als ze eigelijk geen zin hebt ze gaat ze mij.

  Ik ben dan altijd de genen die veel shopt en zij helpt me dan. Maar koopt eigelijk meestal niks. Als ik dan er wat van zegt, is haar antwoord we zijn hier toch voor jou. Ik verwen me zelf regelmatig met iets. Dat doet me moeder zelf niet.

  Ik vind dat ze meer dan alleen een dankje verdient. Voor alles was ze heel mij leven heeft gedaan en natuurlijk voor wat de toekomst brengt.
  Het zal dus supper leuk zijn om haar in het zonnetje te zetten en hiermee te kunnen bedanken.

 22. Cher
  27 november 2016 / zondag, 27 november 2016

  Ik gun mijn moeder de Brandfield box, omdat ze volgend jaar een traject ingaat waarbij ze haar nier zal afstaan aan mijn vader die inwendige S.L.E heeft. Ondanks het feit dat ze zelf ook mankementen aan haar lichaam heeft, heeft ze mijn vader al 10 jaar bijgestaan met zijn ziekte waardoor haar eigen lichaam ook heel wat te lijden heeft gehad. Ondanks dat, heeft ze er geen seconde aan getwijfeld om mijn vader te willen voorzien van een nier naast alles wat ze al voor hem heeft gedaan. Ze krabbelt werkelijk nergens voor terug als het om ons gezin gaat. Zij is voor mij een groots voorbeeld van liefde en daarom gun ik haar een lichtpuntje in donkere tijden. Deze box is en blijft enkel een pleister op een wond die nooit compleet zal helen, maar als iemand iets vrolijks verdient dan is zij het voor mij.

 23. 27 november 2016 / zondag, 27 november 2016

  Wauw Serena wat een mooie foto’s! Ik doe niet mee, omdat ik mijn limbo accent liever niet op camera heb haha.

 24. Linda
  27 november 2016 / zondag, 27 november 2016

  Hi Sereen,

  Ik zou heel graag mijn moeder in het zonnetje willen zetten. We hebben als gezin een behoorlijke zware periode achter de rug, omdat mijn moeder het gevecht aan moest gaan met borstkanker. Gelukkig is alles voorspoedig verlopen en lijken de resultaten nu goed. Nu begint voor mijn moeder het lichamelijk herstellen en geestelijk bijkomen van de rollercoaster die kanker heet. Ik ben zo trots op haar enorme kracht en doorzettingsvermogen!

  Mijn moeder houdt zich sterk en is ook een hele sterke vrouw, maar uiteraard gaat het haar niet in de koude kleren zitten. Zeker omdat ze haar eigen moeder heeft verloren aan deze rotziekte. Daarom verdient ze het om verrast te worden, als extra steuntje in de rug.

 25. Julie Tina
  27 november 2016 / zondag, 27 november 2016

  Wat sta je knap op die eerste foto Serena! 🙂

 26. Amber
  26 november 2016 / zaterdag, 26 november 2016

  Ik zou mee willen doen voor mijn moeder, omdat deze een hele zware tijd achter de rug heeft.

  Mijn vader kreeg begin dit jaar te horen dat hij darm kanker had en geopereerd moest worden. Alles werd dus in gang gezet en hij kon snel geopereerd worden.
  De eerste operatie, welke een flinke tijd duurde, was geslaagd, hij hoefde geen stoma en mijn vader voelde zich ook niet heel slecht. Na twee dagen ging hij opeens hard achteruit. Er bleek een inschattingsfout te zijn gemaakt bij de operatie en de darm was niet goed gedicht. Deze was gaan lekken.
  Mijn vader moest dus opnieuw onder het mes, weer voor een langdurige operatie. Mijn moeder zat dus weer naast de telefoon te wachten tot het ziekenhuis zou bellen, wat maar niet gebeurde. Toen belde mijn vader zelf op, vanaf de intensive care. De operatie had heel veel van hem gevraagd en hij moest onder extra controle voor de nacht. Het herstel duurde verschrikkelijk lang en mijn vader wilde het allemal bijna opgeven. Gelukkig heeft hij dat niet gedaan. Na anderhalve maand mocht hij het ziekenhuis uit.
  Afgelopen week is de stoma gelukkig weer verwijderd en is mijn vader weer herstellende van deze operatie.

  Ik gun mijn moeder dit pakket van harte, omdat ze dag in dag uit voor mijn vader moest zorgen, het huishouden moest bijhouden en reumatische klachten aan haar handen heeft, waardoor haar gewrichten zeer doen en niet goed meer werken. Maar ondanks alles nog steeds de moed erin houdt.

 27. Butterlfy
  26 november 2016 / zaterdag, 26 november 2016

  Voor mijn zusje die sinds de geboorte van haar zoontje, die morgen vier jaar wordt, veel heeft meegemaakt. Haar zoontje is een paar weken na zijn geboorte opgenomen in het Sophia kinderziekenhuis, heeft daar allerlei onderzoeken gehad en mocht pas na een lange periode naar huis. Hij heeft vermoedelijk een hersenbloeding gehad, wat ze nooit eerder hadden gezien bij een kindje van zijn leeftijd. niet lange tijd hierna is de relatie van mijn zusje en haar toenmalige vriend op de klippen gelopen. Ze moest toen met haar zoontje van drie maanden een huisje zoeken. Dit is haar gelukt en met hard werken en hulp van mensen om haar heen heeft ze nu een mooi plekje. Het contact tussen mijn zusje en de vader van haar kindje, mijn neefje, is stroef verlopen. Er kwam veel woede vanuit hem en hij deed alles om haar dwars te zitten. Sinds vorig jaar gaat het kindje van mijn zusje naar een revalidatiecentrum, hier zijn kindjes die ook achterlopen op motorische en spraakgebied. Hij heeft hier en thuis van mijn zusje zoveel geleerd dat hij klaar is om door te stromen naar het basisonderwijs. Morgen wordt hij vier jaar, hij loopt achter op motorische, spraak en taalgebied maar het is een heerlijk ventje die duidelijk geniet van de mooie dingen van het leven. Hoe mijn zusje het geflikt heeft weet ik niet, alleenstaande moeder met een kindje met een medische achtergrond en een achterstand en een ex partner die tegen alles in ging maar 1 weet ik wel, zijn leeft voor haar kindje en doet alles wat binnen haar macht ligt om hem op te laten groeien als volwaardig deelnemer van de maatschappij. Het is een top wijf en hij is een top neefje. Zij heeft dit cadeau meer dan verdiend!

 28. 26 november 2016 / zaterdag, 26 november 2016

  Ik zou graag Katya eens willen laten shinen. Zij heeft namelijk in 2016 laten zien dat ze echt een hele mooie, lieve maar vooral sterke vrouw is. Ongeveer 5 jaar geleden is Katya samen met haar dochter van Rusland naar Nederland verhuisd om samen te zijn met mijn vader. Jaren eerder was de vader van haar dochter overleden, en had Katya zich erbij neergelegd dat zij haar portie liefde en geluk al gehad had. Dit veranderde toen ze mijn vader tegen kwam, ze viel als een blok voor hem en liet zonder twijfel haar goede baan, familie en vrienden achter in Moskou om een nieuw leventje te beginnen in Amsterdam. Dit leventje begon natuurlijk een beetje onzeker, ze moest een nieuwe taal leren en haar draai vinden binnen mijn vaders familie maar ze nam het allemaal voor lief omdat ze getrouwd was met haar nieuwe liefde. Net als tijdens elk huwelijk hebben ze ups & downs gehad maar ongeveer anderhalf jaar geleden kwam Katya erachter dat mijn vader vreemdging. Nou is dat op zich natuurlijk al verschrikkelijk, maar hij wilde ook niet eens meer aan hun huwelijk werken. Papa wilde scheiden van de vrouw die na 5 jaar in Nederland eindelijk een beetje op haar gemak was en weer goed in haar vel zat. Nu, ruim een jaar later na de dag dat hij aankondigde van haar te willen scheiden, zijn ze officieel nog steeds getrouwd. Ondanks al het gedoe en alle drama houdt Katya zich ongelofelijk sterk. Ze heeft besloten in Nederland te willen blijven om zo haar dochter de beste kansen op een mooie, succesvolle toekomst te kunnen geven. Ze werkt, ze sport, ze doet het huishouden en zorgt voor haar dochter. Hoe ze het doet, geen idee maar dat ze een ontzettend bijzonder mens is dat weet ik honderd procent zeker. Voor mij is het natuurlijk een beetje een rare situatie, mijn vader is niet meer met haar samen en heeft haar ongelofelijk veel pijn gedaan maar Katya is sterk genoeg om dit afzonderlijk van elkaar te kunnen zien. Zij heeft er geen problemen mee om mij en mijn zusje te blijven zien en dit vind ik ontzettend dapper van haar. Alles bij elkaar, vind ik dat ze het meer dan verdiend heeft om eens een prachtig cadeau te krijgen. Ik denk niet dat sieraden opwegen tegen alles wat zij doorgemaakt heeft maar ik hoop dat het haar toch kan laten inzien dat ze een bijzondere vrouw is en dat ik tegen haar opkijk en haar bewonder voor de manier waarop ze dit allemaal handled.

 29. Nathalie van Zwol
  26 november 2016 / zaterdag, 26 november 2016

  Voor mijn tweeling zussen, ze doen toch alles al samen dus kunnen ze dit ook met elkaar delen haha.

  Door een heftige periode van ups en downs met onze moeder hebben we uit eindelijk besloten het contact met haar te verbreken. Een moeilijke beslissing omdat het een persoon zal zijn in je leven waar je altijd aan vast zal blijven zitten. Ik heb toen tijdje bij mijn zus kunnen wonen voordat ik iets voor mijzelf had en daar ben ik tot aan de dag van vandaag nog steeds erg dankbaar voor.

  Mijn zussen en broer hebben de rol van “moeder” opzich genomen om er voor mij te kunnen zijn en daarom heb ik tattoo voor ze laten zetten. Maar de tattoo draag ik en het zou heel mooi zijn als zij ook iets kunnen dragen vanuit mijn dankbaarheid.

 30. Sir
  26 november 2016 / zaterdag, 26 november 2016

  Mijn lieve vriendin Joey wil ik graag in het zonnetje zetten! Het is zo een schat. Zij zet zich altijd in voor anderen en loopt ook ieders verjaardag af. Na werk ook al is het laat rijdt ze er toch even naartoe. Zij is zelf op 23 december jarig en dan slaan veel mensen haar verjaardag over vanwege de drukte met kerst. Ze viert het ook nooit op haar eigen verjaardag maar in een andere minder drukke week, altijd maar rekening houden met anderen. Maar dit jaar wordt ze 40! (en ze ziet er nog uit als 25 wat op zich al bewonderingswaardig is) En ze wil nu haar verjaardag niet vieren op haar eigen dag omdat ze bang is dat dan weer veel afzeggen. Ik vind dat ze het gewoon moet doen it’s her time to shine! De stijl sieraden die je draagt van Brandfield is helemaal haar ding het zou super zijn als zij de box zou winnen!

 31. Yasmine Laporte
  26 november 2016 / zaterdag, 26 november 2016

  Lieve Serena,

  Graag zou ik mijn nichtje Bianca laten shinen.
  Voor haar is 2016 het ergste jaar wat je je maar kan voorstellen, je zou bijna zeggen dat het verzonnen is maar het is helaas allemaal echt gebeurd.
  Begin het jaar branden haar huis af waar ze met haar 2 dochtertjes woonde. Alles kwijt wat ze had. Het was niet meer te redden.
  Ze woont nu tijdelijk in een vakantie appartement die haar net nieuwe vriend via via had gevonden.
  Dus met goeie moed weer verder en nu met een lieve vriend waar ze helemaal gek van was. Maar ook helaas was ook dit haar niet gegund.. september zijn wij nog bij haar geweest om te kijken hoe het ging. Bij thuiskomst kregen we naar een paar dagen een belletje van mijn Tante met bericht dat haar vriend verongelukt is met de motor…weer alles kwijt..Al je mooie dromen voor de toekomst in 1 klap weg..
  En als klap op de vuurpijl wordt haar contract niet verlegd per 1 jan 2017 en is ze ook nog haar baan kwijt.
  Daarom zou ik haar dat van harte gunnen..Ze krijgt dat wat ze kwijt is, er niet mee terug..Maar ze houd van mooie dingen en dit zou haar voor de kerst misschien een beetje op vrolijken. Helaas kan zou ik er niet bij kunnen zijn omdat ik niet in Nederland woon..maar haar moeder zou dat wel kunnen namens mij.
  Heel veel liefs en veel succes met je Blog…

 32. EC
  26 november 2016 / zaterdag, 26 november 2016

  Ten eerste wat een mooie pictures Sereen! <3 De sieraden staan je echt beeldig.

  Deze winactie komt echt op een top moment! Ik zou graag mijn moeder laten shinen met nieuwe sieraden. Vanaf kleins af aan stond mij moeder altijd voor mij klaar. Op de basisschool werd ik altijd gepest, wat vele tranen heeft gekost. Mijn moeder was er na school altijd om mij op te vangen met een kopje thee, zodat ik mijn hart weer kon luchten.
  Op dit moment moet ik helaas knokken voor mijn gezondheid. Door het pesten, heb ik namelijk door de jaren heen een laag zelfbeeld gevormd met als gevolg de eetstoornis Orthorexia. Mijn moeder neemt vaak vrij, zodat ik mij behandeling goed kan voortzetten. Zo was zij aanwezig bij de intakegesprekken als steun, wanneer dit verreizen voor haar was. Hierna gaan we dan samen bij een 'healthy spot' eten, wanneer zij hier niet van houdt. Ze doet er dus alles aan om mij op te vrolijken door leuke activiteiten samen in te plannen! Ondanks alles houdt ze zich erg sterk en probeert ze niet haar verdriet te laten zien. Ik kan niemand beter bedenken die dit meer verdient! Ik hoop haar in het zonnetje te mogen zetten <3

 33. Mirte
  26 november 2016 / zaterdag, 26 november 2016

  Toen ik de eerste zin las, wist ik al meteen over wie ik een comment zou gaan schrijven.

  Ik ben al sinds 2013 heel goed bevriend met een meisje uit Rotterdam, Cathy. We zijn elkaar wegens overeenkomende interesses online tegengekomen, en toen we elkaar voor het eerst ontmoetten bij een concert waren we al meteen onafscheidelijk. Het enige probleem is dat ik bij Eindhoven woon, zij in Rotterdam, en we allebei studeren en werken, dus we elkaar bijna nooit zien. Maar als we elkaar zien, dan gaan we gewoon weer door waar we gebleven waren (nadat we op elkaar af zijn gerend op het station en iedereen ons aankijkt alsof we gek geworden zijn). We houden echt van elkaar.

  Het doet me dan ook serieus pijn dat het jaar 2016 Cathy zo heeft behandeld als het gedaan heeft. Het begon aan het begin van dit jaar, toen Cathy Pfeiffer kreeg. Ze zat in haar examenjaar, maar had bijna geen puf meer om iets te doen. Toen haar vriend het ook nog uitmaakte net voor de examens, zat ze er al helemaal doorheen. Toen dus toch bleek dat ze haar examens had gehaald, zat ik letterlijk te janken omdat ik zo trots op haar was. Gewoon het feit dat ze zich er keihard doorheen gebikkeld had terwijl ze al zo’n rottijd achter de rug had. Nu ging het daarna allemaal goed met haar studie, maar met haar gezondheid nog niet helemaal. Ze moest in oktober een hartoperatie ondergaan, iets wat best wel heftig was voor haar. In plaats van herstellen, kreeg ze daarna een zware longontsteking, en is ze deze week opgenomen en geopereerd voor trombose in haar been.

  Ik vind het zo erg dat zo’n goed mens, die zo graag dingen wil ondernemen, zo veel dromen heeft, constant achteruit getrokken wordt door ziekenhuisbezoeken en operaties. Ze zegt zelf dat ze niet wachten totdat 2016 over is, omdat dit het rotste jaar ooit was. Daarom lijkt het me leuk om haar nog een positief einde te gunnen van dit jaar dat zo vervelend voor haar is geweest. We missen elkaar enorm, en ze vindt jou ook nog eens ontzettend tof, dus alleen al het feit dat wij met zijn tweeën voor haar deur zouden staan zou haar al heel veel doen. Dit verdient ze echt.

  Liefs ♥

 34. MN
  26 november 2016 / zaterdag, 26 november 2016

  Het allerliefst wil ik mijn moeder en vader in het zonnetje zetten. Omdat ze alles wat ze in het leven bereikt hebben achter zich moesten laten met alle gevaren van dien voor de toekomst van mij, van ons! Nu ze ons groot zien worden en ons altijd meer prioriteiten in het leven hebben gegeven dan hun eigen leven. Moesten wij ze verlaten voor een studie in het buitenland om nu de reden vertrek en de droom van hun te vervullen. Hoe moeilijk het voor een vader en moeder is om haar kinderen opeens voor een tijd niet bij zich te hebben des te meer realiseer ik mij dat hun het allerbeste verdienen in het leven. Niets is moeilijker om alles wat je in het leven bereikt hebt achter je te laten en heel je leven heden en verleden in te zetten op je kinderen. Ze verdienen het want ondanks dat wij de reden waren staan ze nu even met lege handen. Graag wil ik die lege handen vullen met iets …

 35. 26 november 2016 / zaterdag, 26 november 2016

  Ik zou graag mijn collega – en vriendin – willen laten shinen. Ze is een aantal jaar geleden vertrokken uit haar geboorteland voor haar grote liefde. Ze heeft alles en iedereen achtergelaten en is hier een nieuw leven gestart. Halverwege dit jaar kwam ze erachter dat haar vriend haar bedroog met een collega. Een enorme klap om dit te moeten meemaken, zeker omdat ze alles heeft achtergelaten voor hem. Haar vertrouwen is geschaad en ze heeft hier heel moeilijk mee gehad. Ik, als collega en vriendin, zou haar graag hiermee op willen fleuren 🙂 Laten zien dat er wel degelijk mensen zijn die ze kan vertrouwen en die om haar geven. Ik kan me geen beter persoon indenken dan zij.

 36. Iris
  26 november 2016 / zaterdag, 26 november 2016

  Allereerst: wat zie je er prachtig uit op die fotos!
  Degene die ik graag in het zonnetje wil zetten is mijn lieve zusje. Ze werkt als 22 jarige fulltime als kraamverzorgster. Als oudere zus die nog studeert vind ik het al ontzettend knap en speciaal dat iemand van 22 met zoveel passie en doorzettingsvermogen zo’n zware baan vol kan houden! Ondanks dat onze vader begin dit jaar kanker kreeg (en dit gelukkig overwon!) en ze gelijk daarna zelf geopereerd moest worden, houdt ze haar kop omhoog en zet ze zich elke week weer in om nieuwe vaders en moeders te helpen met de komst van hun baby. Ik ben in ieder geval mega trots op haar en vind dat ze dit echt verdient! Ze is ook een echte ekster dus ik weet zeker dat ze dit fantastisch zal vinden!

 37. Sandra
  26 november 2016 / zaterdag, 26 november 2016

  Wat een mooie winactie! <3
  Ik ken wel iemand die het verdient om te shinen. Eigenlijk niet 1 persoon, maar 2. Of misschien wel 3…
  Mama, papa en ik zelf. Waarom? 2016 is/was namelijk een niet al te best jaar. Voor mij begon het al klote met een aanrijding met m'n auto in januari. Niks ernstigs gelukkig, alleen blikschade.. maar daar heb ik het wel moeilijk mee gehad. Gewoon kut, zo'n begin.. zo'n ongeluk. In maart/april van dit jaar werd bij papa huidkanker ontdekt. Wel behandelbaar gelukkig. De verdikte en verkleurde moedervlek op z'n been hebben ze toen met succes weggehaald. Alles wat 'm toen nog restte was de halfjaarlijkse controle. In juni/juli waren er gelukkig een paar lichtpuntjes; mijn verjaardag met een puppy in juni en 'n banenwissel voor mij in juli. Dichterbij huis. Een rustige, kalme periode in het verschiet. Enkele mooie zomerse weken gehad 🙂 Heerlijk! Begin september mocht papa terugkomen in het ziekenhuis voor controle, helaas pakte dat minder goed uit dan verwacht. Er waren uitzaaiingen gevonden in z'n been. Dat nieuws lezende op m'n telefoon, op 't werk, was niet te bevatten. Waarom? Is er iets aan te doen? En het weekendje weg dan? Gelukkig waren de artsen het met papa eens, dat weekendje weg moest en zou doorgaan! Wat hebben we (mama, papa, mijn BF en ik) een heerlijk weekend gehad, op Texel. Dat laatste weekend op september was het zulk lekker weer.. hemels! In oktober zouden de artsen papa weer verwachten, voor verdere behandeling. De lymfeklieren in z'n bovenbeen zijn weggehaald om de kans op verdere verspreiding van K te voorkomen. Zo gezegd, zo gedaan. Die behandeling verliep ook weer voorspoedig en papa mocht gaan herstellen. Helaas liep dat herstel niet helemaal volgens plan. En is papa weer naar het ziekenhuis gegaan, weer naar de SEH.. weer terug! Die maand heeft 'ie meer in het ziekenhuisbed doorgebracht dan bij mama in bed 😛 Maar liefst 2,5/3 weken. En nu? Papa is er nog steeds, is in november gelukkig veel thuis geweest en hopelijk gaat het herstel nu wel de goede kant op. Het jaar is bijna om, de feestdagen komen eraan. Dit jaar zijn ze anders, dan anders. Ik ben zo dankbaar dat we het met z'n allen mogen gaan doorbrengen <3 Hopelijk sluiten we het jaar traditioneel met een mooie verjaardag, van mama, af! Al dat vuurwerk is voor haar, omdat zij een mooie, lieve, krachtige vrouw is. Ook zij heeft zich sterk gehouden! Mijn papa en mama, zij verdienen het om te shinen! Mijn helden, mijn voorbeelden.

  • Petra
   26 november 2016 / zaterdag, 26 november 2016

   Kippenvel, dit verhaal! Jij verdient t echt!

 38. Gabriëlle
  26 november 2016 / zaterdag, 26 november 2016

  Ik zou ontzettend graag mijn verloofde willen verassen met deze box. Ik heb een ontzettend zwaar jaar gehad en hij ook. Ik ben jarenlang depressief geweest zonder ervoor uit te komen. Afgelopen jaar brak ik en ben ik toch in therapie gegaan. Hij en ik waren net verloofd en hadden net ons huisje gehuurd dus een slechtere tijd om te breken was er eigenlijk niet. Ondanks de stemmingswisselingen, de tranen en de ruzies is hij nooit van mijn zijde geweken en was hij de voornaamste reden voor mijn ‘recovery’. Nu een jaar later gaat alles weer super goed met me en heb ik weer lol in mijn leven en ook met hem. Hij is oprecht de liefde van mijn leven. Maar sinds recent zijn de rollen omgedraaid. Hij is depressief en kent zijn moeilijke momenten. Toch kan hij ontzettend gelukkig worden van zijn studie meubelmaken. Ondanks hoe zwaar hij het heeft en de moeilijke therapiesessies blijft hij doorzetten. Doorzetten zodat ook hij weer beter is voor onze grote dag, 7 augustus 2017 by the way ;). Hij is de krachtigste persoon die ik ken, ondanks de struggles die hij nu heeft blijft ie doorzetten en doorzetten. Ik hou van hem doordat hij mij nooit in de steek liet en omdat hij altijd zal blijven doorzetten om ons een gelukkig en voorspoedig leven te geven. Ik wil hem heel graag zo een box cadeau geven omdat hij het oprecht verdient. Het is tijd dat er ook bij hem weer heel veel kaarsjes van geluk en licht gaan branden. Beginnend in de maand december en met deze box. Ik kan niet wachten om zijn MRS. te worden en ik zou graag op deze manier willen laten zien dat hem een heel jaar aan weddingbliss and fun staat te wachten tot 7 augustus en daarna een ontzettend geweldig en sterk huwelijk! Want dat verdient hij!

 39. 26 november 2016 / zaterdag, 26 november 2016

  Wauw! Wat een prachtige sieraden!

 40. Odielle
  26 november 2016 / zaterdag, 26 november 2016

  Ik zou heel graag mijn lieve zus Carmelle in het zonnetje willen zetten. Niet alleen omdat ze mijn zonnetje ook écht is, maar ook omdat ze altijd voor me klaar staat. Momenteel zit ik in een hele moeilijke periode in mijn leven en nooit wijkt ze van mijn zijde. We doen tegenwoordig nu het wat beter met me gaat weer veel leuke dingen zoals gezellig shoppen in de stad, een biosje pakken of heerlijk thee drinken en kletsen samen. Ik zou het super fijn vinden om haar te verrassen met prachtige sieraden omdat ze dit zo verdiend en omdat sieraden haar super mooi staan.

 41. Michelle
  26 november 2016 / zaterdag, 26 november 2016

  Ik zou graag mijn moeder willen verassen, ze heeft de laatste jaren behoorlijk wat meegemaakt en dat is nu eindelijk zo goed als voorbij! Om dit te vieren zou ik haar graag de giftbox willen geven. Ik zal hieronder een beschrijving vinden van deze periode:
  Het begon allemaal 7 jaar geleden toen ik in de 2e klas van de middelbare school zat en werd gepest: ik was volgens mijn klasgenoten te dik en een nerd. Deze pesterijen waren de druppel voor mij om een eetstoornis te ontwikkelen en ik woog op mijn dieptepunt nog maar 39 kg. Een periode die voor mijn moeder enorm zwaar was omdat ze mij steeds verder zag aftakelen maar simpelweg niet kon helpen. Uiteindelijk heb ik na 1 jaar deze ziekte overwonnen, en konden we als gezin weer vooruit kijken naar betere tijden. Helaas ging het een jaar later in 2011 mis met mijn moeder. Ze voelde een knobbeltje in haar borst en het bleek na een aantal onderzoeken hormoongevoelige borstkanker te zijn. Mijn moeder kreeg een algehele borstamputatie, 2 chemokuren (ze moest er 6 maar ze was zo ziek dat de artsen het niet meer verantwoord vonden), en heeft 5 jaar hormoontherapie gekregen, dit is een soort van pil die je iedere dag moet innemen zodat je vrouwelijke hormonen min of meer worden onderdrukt. Alleen kreeg ze hier ook weer de nodige bijwerkingen van. In 2 jaar tijd heeft mijn moeder 3 poliepen gekregen in haar baarmoeder waarvan we pas ook weer na de operatie wisten of ze kwaadaardig waren of niet, gelukkig waren deze allemaal goed. Na wat medicijnen om het ijzergehalte in het bloed te hogen en verschillende injecties om het hele menstruatiesysteem plat te leggen is dit ook weer opgelost.
  Dit voorjaar kreeg mijn moeder te horen dat haar beste vriendin ongeneeslijk ziek is vanwege uitzaaiingen van een melenoom, een nieuwe klap voor haar, zeker omdat in 2004 haar andere beste vriendin is overleden aan de gevolgen van borstkanker.
  Wat ik altijd zo knap vind van mijn moeder is dat ze nooit heeft opgegeven. Zelfs toen ze erg ziek was heeft ze mij altijd geprobeerd te helpen en heeft zo een terugval van mij helpen te voorkomen.
  Desondanks is er ook nog goed nieuws, mijn moeder is in oktober 2016 genezen verklaard! We hopen dat er vanaf nu een periode komt met minder ellende, waarin we gewoon weer vooruit kunnen kijken. Ik zou haar daarom graag in het zonnetje willen zetten zodat ik na al die jaren haar op een grootse manier kan bedanken en mijn bewondering voor haar uitspreken.

 42. Chantal
  26 november 2016 / zaterdag, 26 november 2016

  Ik wil een van mn vriendinnen (Iris) heel graag verrassen. Vorig jaar heb ik een heftige periode in mijn depressie gekend en zij heeft me er echt doorheen gesleept. Vanwege mijn verhuis naar een andere stad, had ik maandenlang geen therapie. Ondanks dat ik 25 km verder woon nu, kwam ze 3x per week langs. Soms zelfs dagelijks. Zodra ze ook maar bespeurde dat het die dag nog minder goed ging, liet ze alles vallen en kwam ze naar mij toe.
  Ik durf niet na te denken over waar ik nu zou zijn als zij er niet was geweest. Gelukkig gaat het nu een heel stuk beter. Ik zal haar nooit genoeg kunnen bedanken. Ik weet dat ze dat ook helemaal niet verwacht en dat het voor haar zo goed is. Voor mij niet. Ik gun haar dit pakket heel erg.

  • Daanstah
   26 november 2016 / zaterdag, 26 november 2016

   Wat fijn Chantal, dat het beter gaat, en dat je zo’n fijne vriendin hebt. Ze klinkt echt als een topper!

 43. Eveline
  26 november 2016 / zaterdag, 26 november 2016

  Hallo, wil graag mijn tante in het zonnetje zetten. Die zich jaren lang heeft ingezet voor een stichting(waar ik de naam niet mag noemen) die kinderen uit de arme wijken van Parijs een leuke vakantie bezorgen. Na dat ze zich 5 jaar lang heeft laten gebruiken als oud vuil is ze der mee gestopt. Zonder een vuil woord over ze te zeggen wordt ze nu nog door ze afgezet als zonde bok

 44. Amber
  26 november 2016 / zaterdag, 26 november 2016

  Ik zou deze box heel graag voor mijn moeder winnen. (Helaas) Maakt iedereen moeilijke momenten mee in zijn/haar leven. Ik kan niet voor mijn moeder spreken maar vanuit mijn oogpunt heeft zij een vrij moeilijk jaar gehad. Dat ik ook nog ben gaan studeren en daarbij op kamers ben gaan wonen was voor haar wel een soort van druppel die de emmer liet overlopen. Toch, ondanks dat ze het heel moeilijk vindt, support mijn moeder mij met studeren wat ik altijd al heb gewild, en daarbij financiert ze mijn studie ook nog deels waar ik haar super dankbaar voor ben en daarom verdient ze wel echt zo’n fantastisch cadeau. Leuk detail: mijn vaders werk is het ontwerpen en bouwen van winkels, en hij heeft de fysieke winkel van brandfield in Groningen gemaakt!

 45. Janine
  26 november 2016 / zaterdag, 26 november 2016

  Oooooh Serena, deze actie komt echt als geroepen! Ik heb de allerliefste zus in de wereld. Dat was ze altijd al, maar twee jaar geleden zat ik behoorlijk met mezelf in de knoop en toen heeft ze me fantastisch opgevangen. Ik was zwaar depressief en kon niet meer op mezelf wonen. Ik mocht voor zolang ik het nodig had bij haar en haar gezin komen wonen. Mijn zus heeft me echt door die rottijd heen gesleept. Niets was te gek. Om een voorbeeld te noemen, ze vroeg aan mij wat ik nog graag een keer zou willen. Waarop ik zei, in een ballenbak. De dag erna zijn we met z’n allen (zus, zwager, nichtje, neefje en ik) naar een indoor speelparadijs gegaan en zijn we met z’n allen de ballenbak in gegaan. Ze maakte me weer aan het lachen na lange tijd. Het gaat inmiddels al een stuk beter met me (jeeej??), en ik wil d’r zo graag in het zonnetje zetten. Nou had ze het er een paar maanden geleden over dat ze nooit een babyshower heeft gehad (tegenwoordig wordt ik er mee platgegooid maar toen zij zwanger was dus bog niet) en aangezien ze ook nooit een vrijgezellenfeest heeft gehad (want niet getrouwd) leek het mij de hoogste tijd voor een surprise-meidenfeestje. Ik ben dus al een hele tijd voorbereidingen aan het treffen, en zaterdag 10 december is het zover. Ik kan alleen maar niet het geschikte cadeau vinden. Je snapt dat ze echt een supercadeau verdient. Hoe leuk zou het zijn om haar samen dit supercadeau aan te bieden op de surpriseparty?!
  Liefs Janine

  • Chantal
   26 november 2016 / zaterdag, 26 november 2016

   Wauw wat een een mooi verhaal en wat een ontzettend lieve zus heb jij!

   Ik duim voor je 😉

 46. Jojanneke
  26 november 2016 / zaterdag, 26 november 2016

  Ik zou heel graag mijn lieve zus verrassen. Samen hebben we een aantal zware jaren achter de rug. Zij is haar schoonmoeder verloren aan kanker, twee jaar later is mijn schoonmoeder ook overleden aan kanker. Toen alles weer rustig was werd onze eigen vader ziek en hij is vorig jaar overleden. Begin dit jaar eindelijk goed nieuws want ik was zwanger van ons eerste kindje. Alles leek goed tot ik met 30 week weeën kreeg. Mijn zoon is dan ook met 30 week geboren en heeft 2 week op de NICU gelegen en nog 6 week in een regionaal ziekenhuis. Tijdens mijn zwangerschap vertelde mijn zus dat ook zij zwanger was! Super leuk! Maar helaas, ook haar dochter is te vroeg geboren. Gelukkig wel de 32 week gehaald. Zij zitten op dit moment nog volop in de zorgen, haar dochter ligt nog op de NICU en mag hopelijk snel naar het ziekenhuis in onze woonplaats. Al met al hebben we veel ellende gehad. Zij kan op dit moment heel goed een opsteker gebruiken en ik gun het haar van harte!!

 47. Lousaa
  26 november 2016 / zaterdag, 26 november 2016

  Leuke actie! Ik ken wel iemand… Maar wat nu als de winnaar zelf niet in beeld wil?

 48. 26 november 2016 / zaterdag, 26 november 2016

  Wat een tof idee zo in de decembermaand! Ik kan helaas niet en ik denk ook dat er velen anderen zijn die beter in het zonnetje gezet kunnen worden. Ik ben benieuwd naar de vlog!

 49. Ramona
  26 november 2016 / zaterdag, 26 november 2016

  Wat een super mooie sieraden en wat een leuke actie! Graag wil ik mijn moeder laten shinen. Zij heeft onlangs, na vele jaren tobben met haar gewicht, een maagverkleining ondergaan. Inmiddels is zij al 18 kilo lichter en de kleding gaat steeds wijder zitten. Ook ben ik sinds 3 weken gaan samenwonen met mijn vriend. Dit betekent nu dat mijn moeder alleen mijn broertje nog thuis heeft en ja, die houdt nu eenmaal niet van vrouwendingen zoals sieraden en make up. Met deze sieradenset kan zij zeker gaan shinen op de weg naar nog maar kilo’s kwijt! Het lijkt mij leuk om samen met jou mijn moeder te gaan verrassen!

  Liefs,

  Ramona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *