Revitalash Advanced

Door Nena – Vandaag review ik een product dat ik al maanden aan het gebruiken ben. Mocht je me volgen op Instagram, dan weet je misschien over welk product ik het heb? Ongeveer vier maanden geleden plaatste ik deze foto:

RL

Met daarbij de volgende tekst: “Zou dit kostbare wondermiddel echt werken? Ik ben het aan het uitproberen! Een maand lang elke avond! Wat denken jullie??”

Met reacties als: “Top spul!”,  “wondermiddel” en “Het werkt echt, je wimpers worden fenomenaal lang!” kon ik niet wachten op het eventuele resultaat! Je moet het alleen wel iets langer dan een maand gebruiken wil je goed resultaat zien. Dus ik heb Revitalash Advanced tenminste 3 maanden lang elke avond gebruikt. Veertien weken geleden ben ik begonnen en vandaag laat ik jullie zien wat het resultaat is van dit “wondermiddel”.

Revitalash Advanced

revitalash en verpakking

Revitalash: “Hét verzorgingsproduct voor een zichtbare verbetering van uw wimpers binnen 12 weken!”

Revitalash Advanced is ontwikkeld door een Amerikaanse oogarts en is bedoeld om je natuurlijke wimpers zichtbaar te verbeteren. Krachtige polypeptiden en botanische stoffen zorgen voor mooie, gezonde wimpers binnen een aantal weken! Je moet het product minimaal 3 maanden gebruiken voor een optimaal resultaat.

RL2

Een verpakking van 2.0 ml zou je ongeveer 3 maanden moeten kunnen gebruiken. Ik heb alleen mijn bovenste wimperrand behandeld en dan doe ik zelfs 3 maanden met een 1.0 ml sample. Na drie maanden kan je Revitalash als onderhoudsverzorging kunnen gebruiken, want anders behoud je het resultaat niet. Je hoeft je wimpers dan niet meer elke avond te behandelen, maar 3 – 4 keer in de week zou voldoende moeten zijn. Op deze manier kan je dus ruim 6 maanden vooruit met een flacon van 2.0 ml.

Gebruiksaanwijzing:

aanbrengen RL

Het wimperserum is gemakkelijk te verdelen met de applicator. De applicator is namelijk een heel smal kwastje dat een beetje doet denken aan de gemiddelde eyeliner.

Het is belangrijk dat je het wimperserum aanbrengt op een gereinigd gezicht, verwijder indien nodig contactlenzen. Je hebt maar een zeer kleine hoeveelheid serum nodig en dit verdeel je over de aanzet van de wimpers. Breng Revitalash Advanced in een dun lijntje direct aan de onderzijde van de wimpers en iets boven de huid. Zorg er hierbij voor dat je niet in je oog komt! Je hoeft Revitalash Advanced niet vaker te gebruiken, dan één keer per dag. Ik doe het na het douchen voor het slapen gaan.

Revitalash kan tevens worden gebruikt tijdens het gebruik van wimperextensions of wimperverf.

*Let op: Revitalash is veilig getest op gezonde proefpersonen, maar niet getest op zwangere vrouwen, tijdens borstvoeding of chemotherapie. Uit voorzorg adviseert Revitalash om het product niet te gebruiken indien je zwanger bent, borstvoeding geeft of bezig bent met chemotherapie.

**Als er bij het eerste gebruik irritatie optreedt, stop dan met het gebruik van Revitalash Advanced totdat de irritatie verdwenen is. Als de irritatie blijft aanhouden stop dan direct met het gebruik. Bij eventueel contact met de ogen, direct uitspoelen met water.

Ingrediënten

Om erachter te komen wat dit middel nou zo bijzonder maakt, heb ik me verdiept in de ingrediënten.

Ingrediënten RL

Naast het overgrote deel aan oplosmiddelen (water), moisturizers, conserveringsmiddelen, stabilisatoren, en stoffen met een bufferende eigenschap. Valt er direct één belangrijk ingrediënt op:

 • Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, DDDE is een relatief nieuw cosmetisch product/ingrediënt in de Europese markt. Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Revitalash) is veilig bevonden voor het gebruik op het ooglid en wordt geassocieerd met het verbeteren van de wimpergroei.

Daarnaast zitten er nog wat ingrediënten in die voor eventuele geur zorgen en haar- en huid conditioners.

We gaan proberen te achterhalen waarom nou precies DDDE stof zorgt voor wimper verbetering, maar voor nu ligt de focus natuurlijk op de resultaten!

Mijn wimpers vòòr Revitalash Advanced

collage voor revitalash

Deze foto’s zijn gemaakt op 17 maart 2013. Ik draag hier helemaal geen make-up.

collage voor rl rimmel mascara

Deze foto’s zijn op dezelfde dag gemaakt als de foto’s hierboven, maar dan mét mascara. Ik draag hier een mascara van Rimmel: ScandalEyes Lycraflex. Dit was dus voor het gebruik van Revitalash Advanced.

De foto’s komen uit de stapelreview van 18 maart, waarin ik 5 mascara’s met elkaar vergeleek.

Mijn wimpers na 3 maanden Revitalash Advanced

collage na 14 weken rl zonder mascara

Deze foto’s zijn van 14 juni 2013, na ruim 14 weken Revitalash Advanced te hebben gebruikt. Mijn wimpers zijn niet alleen langer, maar ook dikker en daardoor voller Je wimpers vernieuwen zich ongeveer elke 3 maanden. Na 3 maanden Revitalash Advanced te hebben gebruikt, gebruik ik het nu ongeveer 3 keer in de week als “onderhoud”.

collage na rl met mascara rimmel

resultaat RL

Op bovenstaande foto’s draag ik dezelfde mascara (Rimmel) als op de foto’s van 17 maart voor het gebruik van Revitalash Advanced. Het resultaat is echt overtuigend! M’n wimpers zijn nog NOOIT zo lang geweest! Ik krijg zelfs bijna elke week de vraag of het mijn echte wimpers zijn. In de winkel, op m’n werk, op events etc. Ik draag vaak zelfs geen eyeliner meer, omdat m’n wimpers echt een stuk voller zijn! Zeker wanneer ik mascara draag.

 Conclusie Revitalash Advanced

Voordat ik mijn duidelijke conclusie geef zijn dit nog even de voor- en nafoto’s naast elkaar.

collage voor & na zonder mascara

Op de drie foto’s aan de linker kant heb ik nog geen Revitalash Advanced gebruikt. Deze foto’s zijn 14 weken geleden gemaakt. Op de foto’s rechts heb ik 14 weken Revitalash Advanced gebruikt. Elke avond! Op alle foto’s draag ik geen make-up. Zie je hoeveel langer en voller mijn wimpers aan de rechter kant zijn?

collage voor & na met mascara

Op deze foto’s draag ik wel mascara. Links zijn de foto’s van 14 weken geleden en rechts zijn de foto’s na het gebruik (14 weken lang) van Revitalash Advanced.Ik gebruik precies dezelfde mascara.Mijn wimpers zijn voller, langer en dikker!

Mocht ik je nog niet overtuigd hebben!? Dan heb ik hieronder nog even vier foto’s bijelkaar gezet, waarop je het effect echt goed kunt zien:

na met mascara

Ik heb werkelijk nog nooit zulke lange wimpers gehad! Het valt ook echt iedereen op.

full face

wimpers1

Ik ben echt heel erg enthousiast over Revitalash Advanced! Ik was in eerste instantie wat sceptisch en zou het niet zo snel kopen, gezien de prijs. Dit wondergoedje kost namelijk €74,95 voor 2.0 ml. En €104,95 voor 3.5 ml. Totdat ik dus dit sampe van 1.0 ml in mijn bezit kreeg en het zelf heb mogen ervaren! Ik ben om. Ik ben nu aan mijn tweede verpakking begonnen voor het onderhoud en hoop hier nog ruim 6 maanden mee te kunnen doen! Als je het bedrag dan omrekent en ziet wat je ervoor terugkrijgt, dan vind ik Revitalash Advanced zijn prijs dubbel en dwars waard!!

Serena is inmiddels ook overtuigd en gaat de komende drie maanden Revitalash Advanced gebruiken.

Revitalash kost €74.95 voor 2.0 ml en is te bestellen op www.revitalash.nl of te koop bij één van deze verkooppunten.

Zijn jullie al bekend met de Revitalash Advanced? En wat vinden jullie van het Resultaat?

Liefs Nena

Volg je me al op Twitter? @nenaburger
En volg je me al op Instagram? @nenaburger

Volg:

251 Reacties

 1. Niss
  12 januari 2014 / zondag, 12 januari 2014

  Ik vind de prijs belachelijk bijna een jaar geleden heb ik dit spul gekocht voor 65 euro en nu is het zo een stuk duurder geworden. Toen koste een 3,5 ml nog 85 euro. Vraag me best af waarom het duurder is geworden. Ze moeten een keer iets goeds uitvinden wat ook betaalbaar is. Belachelijk gewoon. Kan hier zo pissig om worden.

 2. Larish
  8 januari 2014 / woensdag, 8 januari 2014

  Hi there!
  Wauw, verbluffend resultaat! Ik wilde dus even wat informatie hierover en stuitte op deze blog. Ik heb van mijzelf lange wimpers of beter gezegd HAD lange wimpers. Ik ben een poos lang wimpextensions gaan gebruiken en ben toen een aantal x gaan trekken. Laat ze nu dus juist opvullen omdat mijn wimpers zonder niet meer als voorheen zijn. Nu wil ik niet 3 maanden met korte wimpers lopen.. Werkt dit werkelijk ook als ik de wimperextensions gewoon draag?

  Groetjes!!

 3. 16 oktober 2013 / woensdag, 16 oktober 2013

  SERENA EN NENA EN ALLE ANDERE DAMES HIER,

  sorry voor de capslock maar ik wil graag even jullie aandacht omdat ik een goede tip heb!
  ik werd vorige week 21 jaar en na het zien van dit artikel moest en zou ik revitalash hebben dus het stond bovenaan mijn verlanglijstje!
  mijn moeder heeft alleen de gewoonte om altijd iets net ff anders te kopen dan wat ik
  gevraagd had. (wat alleen in dit geval achteraf niks uitmaakte)

  Ze verraste me met een soortgelijk product als revitalash, namelijk: Swisscare XL Eyelash
  (lash lenghtening and conditioning serum)
  ze kocht dit in Rhoon bij Mysc. , maar als je dit product googled dan krijg je genoeg verkooppunten.

  maar nu even over tot de werking.
  ik zal heel eerlijk zijn (klinkt een beetje verwend) maar ik was een beetje teleurgesteld toen ik zag dat ze dit had gekocht ipv revitalash. Van revitalash wist ik natuurlijk al dat het werkte door dit artikel, en van swisscare had ik nog nooit gehoord.

  maar gelijk die avond ben ik het gaan gebruiken.
  dit product moet je in de ochtend en in de avond op je wimperrand opsmeren
  het leuke is dat je bij dit product veel sneller resultaat ziet dan bij revitalash, namelijk al na 2 weken
  MAAR ik zie nu dus al verschil. Ik was 9 oktober jarig en het is nu 16 oktober, oftwel na een week kan je al verschil zien.

  Ik wilde dit graag even met jullie delen, omdat de vrouw in de winkel mn moeder vertelde dat het nog een heel nieuw en onbekend product is maar niet slechter dan revitalash.

  in de reacties die ik zag onder dit artikel kon ik opmaken dat veel meiden het zo graag willen hebben maar het niet kunnen betalen of gewoon echt te duur vinden.

  en nu komt eindelijk de clou van het verhaal: het is veel GOEDKOPER dan revitalash.
  hij kost 39 euro met een inhoud van 5ml.
  het is dus een aardig prijs verschil vergeleken met revitalash.

  ik hoop dat jullie hier wat aan hebben want ik ben zelf namelijk erg enthousiast!

  Voordelen SwissCare XL Eyelash:
  – maakt wimpers voller en langer
  – werkt snel, na een week zie je al verschil
  – kan ook voor wenkbrauwen gebruikt worden
  – is makkelijk aan te brengen
  – je kan vrijwel meteen erna je mascara enz. opdoen
  – relatief goedkoop
  – mooie verpakking
  – veel verkooppunten (ook douglas)
  – veel meer inhoud dan revitalash

  Nadelen:
  – nog vrij onbekend dus niet veel reviews
  – en verder nog geen nadelen waargenomen!

  Nogmaal, ik hoop dat jullie er wat aan hebben!

  X

  Mara

  • Nena
   Auteur
   16 oktober 2013 / woensdag, 16 oktober 2013

   Hoi Mara,

   Haha, nou je reactie viel wel op!!
   Bedankt voor je goede tip! Ik ga me er eens even in verdiepen. Het lijkt me wel de moeite waard om uit te proberen. Ik ben ook erg benieuwd naar de ingrediënten etc.

   Ik vind het wel opvallend dat je al zo snel resultaat ziet, omdat je wimpers uit zichzelf al zo’n 3 maanden nodig hebben om te “vernieuwen”, dus die paar dagen = resultaat beangstigd me zelfs een beetje ;)

   Ik ben benieuwd naar de langere termijn! Stuur me anders over een tijdje een mailtje met je bevindingen, dat zou ik leuk vinden. Dit is mijn emailadres: nena@beautylab.nl

   Groetjes Nena

   • Mara
    17 oktober 2013 / donderdag, 17 oktober 2013

    Haha nu ik mijn eigen reactie terug zie.. ik was enthousiast geloof ik haha.
    Maar het klopt inderdaad dat het langer duurt, maar toch zie ik echt verschil
    op de een of andere manier.
    Mijn wimpers staan normaal echt kaarsrecht naar beneden en zijn meestal alleen bij gebruik van een wimperkruller en een waterproof mascara omhoog te houden, maar sinds ik Swisscare XL lashes gebruik krullen ze wat meer.
    Ook lijken ze wat voller, maar dat kan ook misschien komen doordat ze wat gezonder zijn geworden door die serum ofzo?
    Ik snap zelf ook niet precies hoe het kan en misschien zie ik meer verschil dan er is haha, maar ik ben ook heel benieuwd naar het resultaat op lange termijn dus ik stuur je graag een mail over een tijdje met mijn bevindingen!

    Groetjes,

    Mara

 4. Lisa
  13 oktober 2013 / zondag, 13 oktober 2013

  Hoi hoi! Prachtig zeg! Even een vraag, zou dit spul effect kunnen hebben op je wenkbrauwen? Ik heb hem niet zo zeer nodig voor mijn wimpers, maar mijn wenkbrauwen daar in tegen..

  • Serena
   14 oktober 2013 / maandag, 14 oktober 2013

   Revitalash heeft ook een versie speciaal voor de wenkbrauwen, en ik heb gehoord dat het net zo goed moet zijn!

 5. Joline
  3 oktober 2013 / donderdag, 3 oktober 2013

  Ik dacht meteen: ooh wauw!!!!
  Totdat ik de prijs zag…….

 6. leanne
  26 juni 2013 / woensdag, 26 juni 2013

  super mooi resultaat alleen jammer dat het zo duur is

 7. S1em
  25 juni 2013 / dinsdag, 25 juni 2013

  Hallo Nena, nog een vraag:
  Ik zag in de handleiding van het product een plaatje waarbij het kwastje over de wimpers zelf gaat… net zoals in dit filmpje op youtube: http://www.youtube.com/watch?v=xs9kRwta66E (vanaf 0.33). Had jij het nou anders aangebracht of begrijp ik je verkeerd? Jij hebt het serum aangebracht op de aanzet van je wimpers toch? Zoals je eyeliner aanbrengt?

  • Nena
   Auteur
   26 juni 2013 / woensdag, 26 juni 2013

   Hoi S1em,
   Ik heb het filmpje even gekeken en ik heb het inderdaad anders aangebracht dan in dit filmpje. Ik breng het aan op mijn wimperrand, dus wel op mijn ooglid, maar dan tegen de wimpers aan (wat ik ook doe met een eyeliner). Dit heeft in ieder geval voor mij gewerkt en gaf geen irritatie. Misschien werkt het op beide manieren? Al vind ik het vreemd, aangezien je wimperhaartjes zelf dood zijn. Dus misschien trekt het op de manier van het filmpje wel over de hele wimperhaar (en dus ook de aanzet) in…

 8. Ronja
  25 juni 2013 / dinsdag, 25 juni 2013

  Super gaaf had echt niet verwacht dat het zo goed werkte. Helaas wel een duur product. En als je het een paar weken niet gebruikt worden je wimpers dan weer kleiner???

  • Nena
   Auteur
   25 juni 2013 / dinsdag, 25 juni 2013

   Staat uitgelegd in het artikel. Je moet het inderdaad blijven gebruiken, maar dan na drie maanden dagelijks aanbrengen alleen nog als onderhoud. Ongeveer 3 keer per week.

 9. Cora
  24 juni 2013 / maandag, 24 juni 2013

  2 woordjes,wow amazing! Echt poppe oogjes :)

 10. Meriam
  24 juni 2013 / maandag, 24 juni 2013

  Ik ben zo jaloers op jouw wimpers, echt wauw! Maar ik had een vraagje, kun je dit product ook gebruiken als je nachtlenzen gebruikt?

  Liefs x

  • Nena
   Auteur
   25 juni 2013 / dinsdag, 25 juni 2013

   Dat durf ik niet te zeggen.

 11. Ramsha
  24 juni 2013 / maandag, 24 juni 2013

  Werkt het ook bij mensen die al lange wimpers hebben ? :)

  • Nena
   Auteur
   25 juni 2013 / dinsdag, 25 juni 2013

   Bij mij maakte Revitalash m’n wimpers ook voller, dus in dat opzicht wel. Verder weet ik niet of ze (veel) langer worden, denk het wel, maar of dat dan nog mooi is…

 12. 24 juni 2013 / maandag, 24 juni 2013

  Had nooit verwacht dat het zou werken maar wat een verschil zeg! En knap dat je het 3 maanden hebt volgehouden zonder dat je wist of het zou werken :P

 13. 24 juni 2013 / maandag, 24 juni 2013

  Ik heb deze bij de deautybox gekregen, maar ik denk dat ik er een allergie op heb. Omdat mijn ogen altijd pijn doen als ik dit op heb :(

 14. Sophie
  24 juni 2013 / maandag, 24 juni 2013

  Wauw wat een verschil. Ik ben enthousiast. En wat een goed uitgebreid review!

 15. jennifer
  23 juni 2013 / zondag, 23 juni 2013

  ik denk dat ik hem toch gaa aanschaffen :) ik gebruik de mascara van revitalash;)

 16. lise
  23 juni 2013 / zondag, 23 juni 2013

  Zo dan, dat had ik niet verwacht. Je ziet echt verschil en nog goed ook, mooi :D

 17. Susan
  23 juni 2013 / zondag, 23 juni 2013

  omg!!!

 18. 22 juni 2013 / zaterdag, 22 juni 2013

  Jeetje wat een top product zeg. Ik moet het toch echt een keer uitproberen!

 19. Petra
  22 juni 2013 / zaterdag, 22 juni 2013

  Maar ik snap één ding niet. Je kunt toch ook elke dag een goede mascara gebruiken? Het kost waarschijnlijk net zo veel tijd en het is veel goedkoper.

  • Nena
   Auteur
   22 juni 2013 / zaterdag, 22 juni 2013

   Als je op de voorfoto’s mèt mascara’s kijkt en vervolgens de nafoto’s met mascara, dan zie wat Revitalash doet. Die voor foto’s zijn gemaakt met een goede mascara, maar het effect na 3 maanden Revitalash gebruiken bereik je niet met een goede mascara.

  • S1em
   22 juni 2013 / zaterdag, 22 juni 2013

   Op slechte dagen zijn mijn wimpers met mascara een soort van korte harde stokjes. :(

 20. S1em
  21 juni 2013 / vrijdag, 21 juni 2013

  Hallo Nena, nog een vraag: hoe maak je die foto’s van je ogen/wimpers? Ik wil voor mezelf ook voor en na foto’s maken, maar krijg ze niet scherp en de foto van bovenaf lukt sowieso niet :-\

  • Nena
   Auteur
   22 juni 2013 / zaterdag, 22 juni 2013

   Ik maak gewoon een foto van mijn gehele gezicht en ik zorg dat de camera scherp stelt op mijn ogen. Vervolgens maak ik dan een uitsnede waarop je m’n ogen/ wimpers goed kunt zien. Als het niet lukt wanneer je naar beneden kijkt, dan kijk ik eerst de camera in. Dan stelt hij scherp (knop half ingedrukt houden), vervolgens kijk ik naar beneden en dan de foto maken. Het is even oefenen, maar ze zijn allemaal zelf te maken. Ik heb wel een goede spiegelreflex camera.

 21. Nina
  20 juni 2013 / donderdag, 20 juni 2013

  ik gebruik gewoon Careprost (zelfde als Latisse) is maar €20 per potje en je wimpers worden er nog langer van :)

 22. daphnex
  20 juni 2013 / donderdag, 20 juni 2013

  woow prachtig!
  goede revieuw ook.
  Ik heb zelf niet het geld om het te kopen ;s
  misschien later maar het is erg mooi!

 23. Suzan
  20 juni 2013 / donderdag, 20 juni 2013

  Mijn nagelstylist is hett ook aan het testen (ze verkoopt het ook) Ik zelf ben heel wrg benieuwd naar de versie voor haar! Heb zelf dun haar (nu met extesions) en zou wel willen weten of die ook zo goed werkt?!

 24. Judith
  20 juni 2013 / donderdag, 20 juni 2013

  Ik vind het wel oke, als ik heel eerlijk ben vind ik het met mascara niet zo heel mooi. Of het ligt aan de mascara. Je haartjes klonten wat samen en krijg je best wel een spinnenpoot effect. Maar goed je ziet inderdaad wel dat ze veeeeeel langer zijn, dat is wel heel mooi en gaaf. Als ik genoeg geld zou hebben…..

  • Nena
   Auteur
   20 juni 2013 / donderdag, 20 juni 2013

   De mascara is bijna op en al wat droger aan het worden, dus vandaar dat het er iets klonteriger op zit dan normaal. Met een nieuwere mascara heb ik dit niet (want ik houd er ook niet van!).

 25. 19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

  Super lashes! Het doet dus toch wel wat als je het consequent gebruikt.. Heel mooi!

 26. Jona
  19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

  Ik ga sparen, dit wil ik zo graag maar het is zooooo duur.

 27. Evelien
  19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

  wow! Dat ziet er echt super uit. Alleen de prijs: ai ai ai

 28. Marijke
  19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

  Wat een verschil!! Dit is een echt TOPproduct!

 29. 19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

  Wauw prachtig resultaat! Jammer dat het zo duur is.

 30. 19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

  Mooie, uitgebreide review! <3
  Lijkt me erg fijn.

 31. 19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

  My god, WAUW! Je had al mooie wimpers maar nu zo lang!! Lijken wel nep, alleen dan op een mooie manier!

 32. Claudia
  19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

  Wauw! Ik heb zelf wel een zoiets gebruikt (niet dit merk geloof ik), maar zoveel effect als dit had ik niet geloof ik! Bij mij ging het ook best snel op, ik weet niet of ik teveel gebruikte per keer…
  Ik zou het toch niet zo gauw zelf kopen, ik blijf toch wel mascara gebruiken dus dit blijft extra geld wat ik zou uitgeven.

 33. Asha
  19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

  Wow! Ik wil ook!! Had een sample, heb deze weggegeven, helaas. Nu heb ik spijt..

  • Nena
   Auteur
   19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

   Nooooooo :(

 34. Jess
  19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

  Waaauuuww!! Kunnen jullie geen korting regelen? Zou ‘m ook wel willen! :D

 35. May
  19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

  Ik heb al hele lange en volle wimpers van mezelf :D dus heb Revitalash niet nodig! Heb echt een periode gehad waar mensen helemaal maar me gingen staren en dan op me af kwamen van: zijn dat je eigen wimpers? Op een gegeven moment werd dat wel irritant, was namelijk vorig jaar met school naar Londen en daar in de mac begon een klasgenootje te staren en dan beginnen ze allemaal -_- dan wordt het wel vervelend! Ik gebruik de mascara van l’Oreal, volune million lashes en extra-volume collagene, deze mascara’s verdelen de haartjes goed en geeft NOG meer lengte en volume aan mn wimpers!

 36. 19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

  WAUW wat een mooi effect! Ik heb hele korte en niet krullende wimpers en jij hebt me met dit artikel echt overtuigd. Ik heb nu even het geld er niet voor, maar als ik het heb ga ik het meteen aanschaffen! Thanks hiervoor!

 37. Lune
  19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

  Pff gooooorgeous! en je bent al zo mooi, kun je nu eens ophouden? :p

  Die prijs is wel echt een afknapper :(

 38. suus
  19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

  Super leuke review! Wat ik mij afvraag waarom zouden zwangere vrouwen het niet kunnen gebruiken? Welk ingredient zou dan eventueel ‘schadelijk’ zijn voor het ongeboren kindje??

  • Nena
   Auteur
   19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

   Dit staat er in het artikel:

   *Let op: Revitalash is veilig getest op gezonde proefpersonen, maar niet getest op zwangere vrouwen, tijdens borstvoeding of chemotherapie. Uit voorzorg adviseert Revitalash om het product niet te gebruiken indien je zwanger bent, borstvoeding geeft of bezig bent met chemotherapie.

   Er staat niet dat het schadelijk is voor zwangere vrouwen, maar het is gewoon niet getest op zwangere vrouwen. Met deze waarschuwing nemen ze gewoon het zekere voor het onzekere, door zich in te dekken wanneer er bij een zwangere vrouw problemen op zouden treden. Ze adviseren het uit voorzorg.

 39. heleen
  19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

  ik heb deze wimperserum ooit in box van truly yours gehad. Ben het meteen gaan gebruiken alleen ik kreeg na een paar dagen hele rode ogen en kringen om mijn ogen. Toen maar op internet informatie gezocht en daar werd ik niet blij van. Gestopt en toevallig een paar weken geleden vond ik het het met opruimen. Misschien toch weer een proberen maar helaas het was opgedroogd of vervlogen. Ik zou het niet kopen zo duur en als ik dan weer van die rode ogen krijg……. zonde mijn centjes.

 40. hanan
  19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

  Vraagje:ik lees dat je na 3 maanden stoppen mt het spul…je wimpers weer natuurlijk lengte krijge.,je moet dus voor altijd dat spul blijven gebruiken om effect behouden. Dure grap.

  • Nena
   Auteur
   19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

   Je moet het inderdaad blijven gebruiken (maar niet meer elke dag), vandaar dit stukje in het artikel:

   Ik heb alleen mijn bovenste wimperrand behandeld en dan doe ik zelfs 3 maanden met een 1.0 ml sample. Na drie maanden kan je Revitalash als onderhoudsverzorging kunnen gebruiken, want anders behoud je het resultaat niet. Je hoeft je wimpers dan niet meer elke avond te behandelen, maar 3 – 4 keer in de week zou voldoende moeten zijn. Op deze manier kan je dus ruim 6 maanden vooruit met een flacon van 2.0 ml.

   Dus dan kost de dure grap €74,95 voor tenminste een half jaar of langer.

 41. tasjimodo
  19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

  Wat leuk dat je zo’n resultaat hebt ermee. Wat een verschil. De sample die ik had heb ik trouw elke dag gebruikt. Van mezelf heb ik redelijk lange wimpers. Nog ietsje langer en vooral voller was waar ik op hoopte. Maar het deed totaal niets voor me. Aangezien ik best lang kon doen met de sample, zal ik t niet kopen.

 42. Diana
  19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

  Gekke vraag misschien, maar kan dit op mijn wenkbrauwen hetzelfde effect geven?
  Mijn ‘uiteindes’ hebben alleen dunne haartjes..

   • Sanne
    8 maart 2016 / dinsdag, 8 maart 2016

    Hoi Nena,

    Weet je al iets meer over de RevitaBrow? Twijfel of ik die zal aanschaffen..

 43. Diana
  19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

  Nena zo mooi!
  ook knap dat je dat elke dag deed!
  Het resultaat mag er echt wezen, SUPER wimpers :D

 44. Linda
  19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

  Wow. Bij dit soort producten zie ik wel vaker voor en na foto’s en dan zijn de resultaten nooit zo boeiend, maar wow, dit is echt heel duidelijk te zien. Goed zeg.
  Maar 75 euro.. poeh.. denk niet dat veel mensen dat er voor over hebben.

 45. roos
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  WAUW! ik wil dit zo graag! jammer genoeg heb ik niet heel veel geld! ik zou ook heel benieuwd zijn naar het resultaat bij serena omdat ik een beetje wimpers zoals zij heb!

 46. 18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Wow! Gewoon… Wow! Ik was hier zo sceptisch over, maar nu ik dit zie wil ik het echt proberen. Zodra mijn portemonnee het toelaat ga ik dit ” wondermiddel ” toch maar kopen. Zou leuk zijn als jullie weten te achterhalen hoe het werkt! Ik vind de scheikundige artikelen altijd erg leuk om te lezen ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *