Revitalash Advanced

Door Nena – Vandaag review ik een product dat ik al maanden aan het gebruiken ben. Mocht je me volgen op Instagram, dan weet je misschien over welk product ik het heb? Ongeveer vier maanden geleden plaatste ik deze foto:

RL

Met daarbij de volgende tekst: “Zou dit kostbare wondermiddel echt werken? Ik ben het aan het uitproberen! Een maand lang elke avond! Wat denken jullie??”

Met reacties als: “Top spul!”,  “wondermiddel” en “Het werkt echt, je wimpers worden fenomenaal lang!” kon ik niet wachten op het eventuele resultaat! Je moet het alleen wel iets langer dan een maand gebruiken wil je goed resultaat zien. Dus ik heb Revitalash Advanced tenminste 3 maanden lang elke avond gebruikt. Veertien weken geleden ben ik begonnen en vandaag laat ik jullie zien wat het resultaat is van dit “wondermiddel”.

Revitalash Advanced

revitalash en verpakking

Revitalash: “Hét verzorgingsproduct voor een zichtbare verbetering van uw wimpers binnen 12 weken!”

Revitalash Advanced is ontwikkeld door een Amerikaanse oogarts en is bedoeld om je natuurlijke wimpers zichtbaar te verbeteren. Krachtige polypeptiden en botanische stoffen zorgen voor mooie, gezonde wimpers binnen een aantal weken! Je moet het product minimaal 3 maanden gebruiken voor een optimaal resultaat.

RL2

Een verpakking van 2.0 ml zou je ongeveer 3 maanden moeten kunnen gebruiken. Ik heb alleen mijn bovenste wimperrand behandeld en dan doe ik zelfs 3 maanden met een 1.0 ml sample. Na drie maanden kan je Revitalash als onderhoudsverzorging kunnen gebruiken, want anders behoud je het resultaat niet. Je hoeft je wimpers dan niet meer elke avond te behandelen, maar 3 – 4 keer in de week zou voldoende moeten zijn. Op deze manier kan je dus ruim 6 maanden vooruit met een flacon van 2.0 ml.

Gebruiksaanwijzing:

aanbrengen RL

Het wimperserum is gemakkelijk te verdelen met de applicator. De applicator is namelijk een heel smal kwastje dat een beetje doet denken aan de gemiddelde eyeliner.

Het is belangrijk dat je het wimperserum aanbrengt op een gereinigd gezicht, verwijder indien nodig contactlenzen. Je hebt maar een zeer kleine hoeveelheid serum nodig en dit verdeel je over de aanzet van de wimpers. Breng Revitalash Advanced in een dun lijntje direct aan de onderzijde van de wimpers en iets boven de huid. Zorg er hierbij voor dat je niet in je oog komt! Je hoeft Revitalash Advanced niet vaker te gebruiken, dan één keer per dag. Ik doe het na het douchen voor het slapen gaan.

Revitalash kan tevens worden gebruikt tijdens het gebruik van wimperextensions of wimperverf.

*Let op: Revitalash is veilig getest op gezonde proefpersonen, maar niet getest op zwangere vrouwen, tijdens borstvoeding of chemotherapie. Uit voorzorg adviseert Revitalash om het product niet te gebruiken indien je zwanger bent, borstvoeding geeft of bezig bent met chemotherapie.

**Als er bij het eerste gebruik irritatie optreedt, stop dan met het gebruik van Revitalash Advanced totdat de irritatie verdwenen is. Als de irritatie blijft aanhouden stop dan direct met het gebruik. Bij eventueel contact met de ogen, direct uitspoelen met water.

Ingrediënten

Om erachter te komen wat dit middel nou zo bijzonder maakt, heb ik me verdiept in de ingrediënten.

Ingrediënten RL

Naast het overgrote deel aan oplosmiddelen (water), moisturizers, conserveringsmiddelen, stabilisatoren, en stoffen met een bufferende eigenschap. Valt er direct één belangrijk ingrediënt op:

 • Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, DDDE is een relatief nieuw cosmetisch product/ingrediënt in de Europese markt. Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Revitalash) is veilig bevonden voor het gebruik op het ooglid en wordt geassocieerd met het verbeteren van de wimpergroei.

Daarnaast zitten er nog wat ingrediënten in die voor eventuele geur zorgen en haar- en huid conditioners.

We gaan proberen te achterhalen waarom nou precies DDDE stof zorgt voor wimper verbetering, maar voor nu ligt de focus natuurlijk op de resultaten!

Mijn wimpers vòòr Revitalash Advanced

collage voor revitalash

Deze foto’s zijn gemaakt op 17 maart 2013. Ik draag hier helemaal geen make-up.

collage voor rl rimmel mascara

Deze foto’s zijn op dezelfde dag gemaakt als de foto’s hierboven, maar dan mét mascara. Ik draag hier een mascara van Rimmel: ScandalEyes Lycraflex. Dit was dus voor het gebruik van Revitalash Advanced.

De foto’s komen uit de stapelreview van 18 maart, waarin ik 5 mascara’s met elkaar vergeleek.

Mijn wimpers na 3 maanden Revitalash Advanced

collage na 14 weken rl zonder mascara

Deze foto’s zijn van 14 juni 2013, na ruim 14 weken Revitalash Advanced te hebben gebruikt. Mijn wimpers zijn niet alleen langer, maar ook dikker en daardoor voller Je wimpers vernieuwen zich ongeveer elke 3 maanden. Na 3 maanden Revitalash Advanced te hebben gebruikt, gebruik ik het nu ongeveer 3 keer in de week als “onderhoud”.

collage na rl met mascara rimmel

resultaat RL

Op bovenstaande foto’s draag ik dezelfde mascara (Rimmel) als op de foto’s van 17 maart voor het gebruik van Revitalash Advanced. Het resultaat is echt overtuigend! M’n wimpers zijn nog NOOIT zo lang geweest! Ik krijg zelfs bijna elke week de vraag of het mijn echte wimpers zijn. In de winkel, op m’n werk, op events etc. Ik draag vaak zelfs geen eyeliner meer, omdat m’n wimpers echt een stuk voller zijn! Zeker wanneer ik mascara draag.

 Conclusie Revitalash Advanced

Voordat ik mijn duidelijke conclusie geef zijn dit nog even de voor- en nafoto’s naast elkaar.

collage voor & na zonder mascara

Op de drie foto’s aan de linker kant heb ik nog geen Revitalash Advanced gebruikt. Deze foto’s zijn 14 weken geleden gemaakt. Op de foto’s rechts heb ik 14 weken Revitalash Advanced gebruikt. Elke avond! Op alle foto’s draag ik geen make-up. Zie je hoeveel langer en voller mijn wimpers aan de rechter kant zijn?

collage voor & na met mascara

Op deze foto’s draag ik wel mascara. Links zijn de foto’s van 14 weken geleden en rechts zijn de foto’s na het gebruik (14 weken lang) van Revitalash Advanced.Ik gebruik precies dezelfde mascara.Mijn wimpers zijn voller, langer en dikker!

Mocht ik je nog niet overtuigd hebben!? Dan heb ik hieronder nog even vier foto’s bijelkaar gezet, waarop je het effect echt goed kunt zien:

na met mascara

Ik heb werkelijk nog nooit zulke lange wimpers gehad! Het valt ook echt iedereen op.

full face

wimpers1

Ik ben echt heel erg enthousiast over Revitalash Advanced! Ik was in eerste instantie wat sceptisch en zou het niet zo snel kopen, gezien de prijs. Dit wondergoedje kost namelijk €74,95 voor 2.0 ml. En €104,95 voor 3.5 ml. Totdat ik dus dit sampe van 1.0 ml in mijn bezit kreeg en het zelf heb mogen ervaren! Ik ben om. Ik ben nu aan mijn tweede verpakking begonnen voor het onderhoud en hoop hier nog ruim 6 maanden mee te kunnen doen! Als je het bedrag dan omrekent en ziet wat je ervoor terugkrijgt, dan vind ik Revitalash Advanced zijn prijs dubbel en dwars waard!!

Serena is inmiddels ook overtuigd en gaat de komende drie maanden Revitalash Advanced gebruiken.

Revitalash kost €74.95 voor 2.0 ml en is te bestellen op www.revitalash.nl of te koop bij één van deze verkooppunten.

Zijn jullie al bekend met de Revitalash Advanced? En wat vinden jullie van het Resultaat?

Liefs Nena

Volg je me al op Twitter? @nenaburger
En volg je me al op Instagram? @nenaburger

Volg:

251 Reacties

 1. Suzanne
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Wauw! Echt een super huge verschil! Ik vind inderdaad de prijs ook huge! Maar met dit resultaat! Breng je het nou ook aan de onderkant van de bovenste wimpers aan? Dat begreep ik niet helemaal! Wat zou het gaaf zijn zoiets in een beautybox te ontvangen! Krijg eind deze week m’n eerste beautybox! Spannend!

  Groetjes, Suzanne

 2. Madelon
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  *zoekt* *graaft* *schoffelt*. WAAR IS DIE BEAUTAYBOX SAMPLE GEBLEVEN? Wat een geweldig resultaat Nena! Je had me meteen al overtuigd! Ik heb de sample opgezocht en ben echt meteen begonnen! Haha

 3. Lija
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Heerlijk om te lezen deze review! Ik zit te smullen bij dit mooie resultaat :) Ben ook erg nieuwsgierig naar jouw resultaat Serena. Mijn korte, Aziatische wimpertjes schreeuwen: gimme some Revitalashhhhhh

 4. Julia
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Wat een leuk artikel!
  echt prachtig je wimpers,je bent sowieso een knappe meid.
  Alleen jammer dat het niet de prijsklasse heeft van de gemiddelde beautylab-bezoeker
  (denk ik)
  het is ontzettend veel geld voor mij.
  kom maar op met de essence of catrice beautydupe.
  xx

 5. Matgosia
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Ik heb ook een sample versie gehad en ik was ook erggggggg enthousiast!!
  Dit spul werkt ook bij mij goed ondanks dat ik van mezelf lange wimpers heb. Voor de lengte hoef ik het niet doen, maar de haartjes zaten beter op hun plek en zagen er voller uit! Love it!

 6. 18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Wauw, duidelijk verschil. Mooi! Er bestaan ook budget varianten zoals die van Gosh en Etos. Ik ben erg benieuwd of deze net zo fijn zijn

 7. roos
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Mooi resultaat ! Ik zou het ook wel willen vind het alleen wel een beetje duur :(

 8. Karlijn
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Ik lees op allerlei sites dat je er blind van kan worden, je ogen kunnen verkleuren if zelfs je gehele ooglid! Helemaal veilig lijkt het me ook niet als je het als zwangere niet mag gebruiken??

  • Serena
   18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

   Omdat het niet getest is i.c.m. zwangere vrouwen, en beter safe than sorry natuurlijk.

 9. 18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  ik heb de sample ook een maand geprobeerd, maar mijn eigen wimpers gingen er echt helemaal van kapot! dit spul heeft mijn wimpers echt lelijk gemaakt! nadat ik gestopt was, werden ze gelukkig wel snel weer mooi

 10. Kaat
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Wooow echt geweldig spul!!!
  Je hebt echt prachtige wimpers mooi lang en dik, mooi mooi mooi

 11. Steph
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Heel mooi, ik heb zelf het ook gebruikt maar dan van het merk Devlyn en ik heb er maar 10 euro voor betaald en hetzelfde effect.

 12. Denise
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  i need it, and i need it now ;p

 13. 18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Wat is goedkoper ? : wimper exstentions een jaar lang of dit wonder middel …
  Enwat is gezonder ??

  • Nena
   Auteur
   18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

   Revitalash is goedkoper, aangezien je je wimpers na 3 maanden alleen nog maar hoeft te onderhouden. Je kan ruim een halfjaar doen moet 2.0ml. (Ik deed alleen mijn bovenste wimperrand.) En wimperextentions kosten dat al per keer. Wat gezonder is durf ik je niet te zeggen.

   • Lysanne
    19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

    Oke na drie maanden hoef je alleen maar te onderhouden, maar om dus permanent resultaat te houden moet je het altijd blijven gebruiken dus?

    Zou je misschien nog even duidelijk het aanbrengen kunnen uitleggen? Waar breng je het precies aan en hoe?

   • Lysanne
    19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

    Ik heb mn antwoord al gevonden in de verdere reacties, sorry was iets te snel! Alleen het aanbrengen snap ik nog niet helemaal.. “dit verdeel je over de aanzet van de wimpers. Breng Revitalash Advanced in een dun lijntje direct aan de onderzijde van de wimpers en iets boven de huid.” iets boven de huid? het moet toch op de wimpers? Sorry dat ik het niet begrijp! Echt prachtig resultaat!

    • Nena
     Auteur
     19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

     Haha, ik snap dat het een beetje verwarrend is. Op de gebruiksaanwijzing staat dat je het in een dun lijntje direct aan de onderzijde van de wimpers moet aanbrengen, maar ik vond dat nogal een gedoe en het risico dat je per ongeluk in je oog komt te groot. Dus ik heb gewoon een lijntje gezet, alsof het een eyeliner is. Dus alleen aan de bovenkant van mijn wimpers, maar wel zo dicht mogelijk op de wimperrand, dus echt tegen de haartjes aan.
     En daarmee dus dit resultaat behaald. Ik hoop dat het zo een beetje duidelijker is?

 14. S1em
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Ik ben erg blij met deze review. Alhoewel ik altijd (van nature?) sceptisch ben, ben ik nu erg geneigd om het te gaan proberen. Het is duur, maar ik overleef het wel… ook al gaat het niet werken.
  Wel een vraag Nena: verandert de structuur van je wimperhaartje ook? Mijn wimpers zijn nl niet alleen kort, ze zijn ook nog eens erg steil. Ik moet echt een goede dag hebben (what’s that about?!) wil de wimperkruller er een beetje krul in krijgen. En dan nog gebruik ik de laatste tijd weer waterproof mascara om de krul erin te houden! (grrr)

  • Nena
   Auteur
   18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

   De structuur verandert wel iets, in de zin van dat mijn wimpers steviger/dikker lijken te worden. Ik heb het idee dat ze beter krullen door de lengte die ze krijgen, maar ik weet niet of dat door Revitalash komt. Aangezien ik van mezelf al een beetje krul heb (ik gebruik nooit een wimperkrultang, dus je kunt naar de ‘voor’ foto’s kijken) en mijn wimpers nog beter krullen wanneer ik wel een wimperkrultang zou gebruiken, durf ik je niet te vertellen of het voor je zal verbeteren door RL.

 15. Foxy
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  WHAAAT?? Ik geloof m’n ogen niet :o :o
  Serena laat je ook foto’s zien van jouw wimpers als je ermee klaar bent? Ben benieuwd :)

 16. Marije Zuurveld
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  wow haha ik dacht heel even dat je nep wimpers op had maar het waren gewoon je eigen wimpers :O leuke revieuw en ik denk inderdaad dat dit product geholpen heeft!
  xxx

 17. Carlijn
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Wooow, fijne duidelijke review! Ik droom van lange wimpers, vind het zo mooi!
  Ik zou dit ook graag willen proberen, maar de prijs houdt me voor nu ook tegen helaas…. :( (ook een arme student!)

 18. Zwaan
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Wow

 19. 18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Geweldig reslutaat. Ik ben ook tevreden met Revitalash

 20. melissa
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  wow, zeer mooi resultaat en goede uitgebreide review! Heb jammer het geld niet om dit te kopen anders zou ik het wel willen..

 21. Selena
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Ik begrijp dat iedereen super enthousiast is over het resultaat, het ziet er ook prachtig uit. Maar ik wil jullie er alleen op wijzen dat dit is helaas niet zonder risico is. Op het internet staan testimonials van dames die Revitalash of Latisse (soortgelijk middel) hebben gebruikt, en die zagen naast dikkere en vollere wimpers ook duidelijk dat hun oogkleur donkerder was gekleurd. Het lijkt er op dat deze wimpergroeimiddelen als bijwerking ook de melanine in je iris stimuleren, waardoor je dus donkerdere ogen krijgt. Er wordt gezegd dat dit zelfs permanent is… Ik wacht denk ik nog even totdat dit ‘wondermiddel’ uitgebreider is getest. X

  • chell
   20 juni 2013 / donderdag, 20 juni 2013

   Wow, meen je dit? Ik wil wél vollere wimpers maar geen donkerdere ogen..

 22. Desirée
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Jeetje wat een verschil!
  Mooi :)

 23. Cindy
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Goede review en prachtige foto’s. Heb het ook gebruikt , Beautybox ooit? Geweldig resultaat mee bereikt. Van een lieve bekende een tweede exemplaar gekregen, daar wil ik binnenkort weer mee beginnen.

  • Nena
   Auteur
   18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

   Dat klopt! Daar zat hij een paar maanden geleden in :) Daar heb ik hem van.

 24. 18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Ooh zo een prachtig resultaat! :) x

 25. 18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Wauw! Het resultaat is echt enorm! Ik denk dat ik ga sparen voor deze, want mijn wimpers stellen momenteel niet veel voor…

 26. 18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  WOW in de toekomst ga ik dit ook maar is gebruiken…ziet er goed uit..

 27. 18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  En ik vraag me af of dit ook werkt op wenkbrauwen? Mijn moeders wenkbrauwen vallen namelijk totaal niet op en als ze ze bij tekent lijkt het net of ze helemaal niets heeft en het allemaal heeft getekend..

  • Nena
   Auteur
   18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

   Misschien kan ze haar wenkbrauwhaartjes verven? Ik heb trouwens ook Revitabrow, maar die moet ik nog gaan testen. Dus dan duurt het weer even voordat ik kan laten weten of het werkt. Er zitten wel dezelfde ingrediënten in, dus ik heb goede hoop ;)
   Als je meer over Revitabrow wilt weten, dan staat dat op de site van Revitalash. Hij is ook iets goedkoper.

   • 18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

    Verven heeft ze al geprobeerd.. Maar er zit gewoon niet zoveel om te verven ;) Ik zal haar dit eens laten zien en de site van rivitalash misschien wil ze het wel proberen!

 28. 18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Ziet er goed uit! Vind het alleen wel aan de prijs…

 29. Carola
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Wat mooi, het is wel duur. Maar als ik zo kijk echt super de moeite waard, je hebt bijna geen mascara meer nodig! Dit is wel een hele leuke review, ik vraag me dat altijd af maar ga er niet zoveel geld aan uitgeven als ik niet zeker ben. Bedankt!

 30. Loes
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Hee ik gebruik nu 2 weken careprost nog 14 weken te gaan voor t optimale resultaat. Spannend!

 31. Britt
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  woow echt mooi maar ook duur en dat houd me helaas tegen om het te kopen
  .

 32. Zina B
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  wauw zo mooi en wat een verschil!!!

  aaah love it, need it, want it!!!!
  jammer dat er geen win actie van is, misschien zou ik dan eindelijk eens geluk hebben!!!

 33. Amanda
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Wauw, prachtige wimpers! De prijs houd me echter nog steeds tegen. Hopelijk komt er snel iets goedkopers op de markt!

 34. Stella
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Ik heb er ook nog 1 liggen. Na deze review ga ik er ook maar aan beginnen :)

 35. 18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Wooww het werkt écht!! Je ogen zijn er héél mooi door geworden!! Nog mooier dan dat ze al waren!!

  xxx

 36. Syl
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Ik vind het resultaat echt prachtig, dacht eerst dat het nep was. Maar 75 euro vind ik te duur,.

 37. Myra
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Jaaaa! Ik heb het ook gebruikt! Echg super spul, alleen jammer dat het effect anel verdwijnt als je het niey bij houd..

 38. 18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Oh-my-god! Wat een super product! Dit zou ideaal zijn voor mijn wimpers, maar vind het toch best duur.. Zijn ze er ook wat meer budget? Of misschien een win actie? Vraag ik heel brutaal haha!

  • Fenna
   18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

   Ja, er bestaat een budgetversie! Volgens mij is die van Catrice. Ik heb die, maar ik vergeet het steeds om het elke avond te doen, dus ik heb geen idee of die goed is…

 39. Nina
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Ziet er echt zo goed uit!! Duidelijke review! Ben erg in twijfel; het is toch wel een beetje prijzig.
  Wat ik me afvroeg; zou je het kunnen gebruiken bij nachtlenzen? Liefs

  • Nena
   Auteur
   18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

   Dat durf ik niet te zeggen. Ik draag zelf wel lenzen voor overdag, maar die doe ik natuurlijk uit ‘s nachts…

  • May
   19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

   Nachtlenzen zijn echt een godsgeschenk! Heerlijk om overdag goed te kunnen zien zonder lenzen in te hebben! Heb ze al vanaf mijn 10e dus al bijna 7 jaar :D

   • Nena
    Auteur
    19 juni 2013 / woensdag, 19 juni 2013

    Helaas gaan nachtlenzen maar tot een bepaalde sterkte en daar ga ik wel ruim overheen ;)

 40. Patience
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  OMG dat wil ik ook!!!, met die mini wimpers van mij doen al die “verlengende” mascara’s niets, maar 74,95… OUCH

 41. Inge
  18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  wat een super resultaat! ik had er al eerder van gehoord maar was enorm sceptisch erover, net als de rest als ik zo lees ;)

  Maar het lijkt mij zeker een goede investering, ik heb al eens over extensions nagedacht maar die zijn ook aan de prijs en volgensmij niet heel goed voor je wimpers.
  Dit ga ik zeker kopen! als m’n salaris weer binnen is ;)

  Bedankt voor deze fijne review!!

 42. 18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Mooi resultaat. Wel best duur.Niet iets wat ik zelf meteen zou kopen eigenlijk.

 43. 18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Wow… Wow! Ik ben echt heel erg overtuigd. Geen nare bijwerkingen? Kunnen jullie misschien een kortingscode fixen?

  • Serena
   18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

   Haha, we gaan ons best doen!

  • lot
   18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

   Jaa, een kortingsactie zou super zijn! Ik weet zeker dat er dan veel geïnteresseerden voor te vinden zijn;).

   • lot
    18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

    Ik iig wel. Lijkt me leuker dan een winactie, omdat iedereen daar aan mee kan doen:).

   • Justme
    18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

    Oh, ja dat zou echt top zijn! Ben wel ook heel erg benieuwd of het ook voor de gevoelige huid geschikt is…?

    • Nena
     Auteur
     18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

     Ik heb best een gevoelige huid en had bij deze geen last van prikkende ogen of andere irritatie. Ik heb even die van de Etos geprobeerd, maar daarbij had ik al direct een pijnlijk gevoel na het eerste gebruik.

 44. 18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Wauw wat een super product! Ik zou het zelf niet zo snel gebruiken omdat ik wel tevreden ben met de lengte van m’n wimpers maar je wimpers zien er echt super uit!

 45. 18 juni 2013 / dinsdag, 18 juni 2013

  Ik heb lang op een review van dit spul zitten wachten dat ik het eind vorig jaar zelf heb gekocht om te proberen. Nouja gekocht, ik heb niet een full size product, ik heb ook een sample kunnen bemachtigen(via via, niet via een beautybox) met maar 1.0 ml waar ik 3 maanden mee heb gedaan. Ik heb ook voor en na foto’s gemaakt voor de lol maar merkte ook na een tijdje dat mijn wimpers dikker en een stukje langer werden.. ik dacht op dat moment dat het lag aan een nieuwe mascara, maar na foto’s maken en vergelijken zag ik toch echt duidelijk verschil. Ik twijfel nu al sinds Maart om een full size aan te schaffen.. Mijn kleine Indo wimpers hebben het eigenlijk wel heel erg nodig, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *