(Re)view by Nena: Kruidvat Easy Color Mousse

Ik heb mijn haren al redelijk vaak gekleurd. Dat begon al vroeg, ik denk dat ik zo'n 15 jaar oud was toen ik mijn eerste 'coupe soleil' kreeg. Van mezelf ben ik donkerblond tot midden bruin. Ik vind mijn haar echt midden bruin, maar bij de kapper krijg ik toch regelmatig te horen dat het donkerblond is. Als het op het verven van mijn haren aankomt, dan ben ik niet erg bang voor de kleur. Het mag wat donkerder, wat lichter, iets met een rode gloed of soms zelf viollette, ik vind het allemaal prima.

De laatste jaren ben ik wat 'saaier' geworden. En ook wat luier. Ging ik voorheen nog regelmatig naar de kapper, nu experimenteer ik zelf en koop ik af en toe een pakje uit de drogist. Ik zocht dan wel altijd de duurdere merken uit en betaalde zo'n €20,00 voor een verpakking haarverf. Ik dacht: “Ach, die eigen merk producten dat is vast niks..”

Een tijdje geleden was ik met Serena bij een event van het Kruidvat. Op dat moment introduceerden ze een nieuwe lijn eigen merk professionele haarverf, genaamd: Easy Color Mousse. Ah, een mousse dat vind ik nou een ideale manier om je haren te verven! Dat drupt namelijk niet. Daar was ik dan wel weer benieuwd naar…

Bron

Dit is wat Kruidvat zelf zegt over deze manier van kleuren:

Een vernieuwde manier om het haar te kleuren, waarbij het haar er stralend en glanzend uit blijft zien. Door salonexperts ontwikkeld en getest. Kruidvat Easy Color Mousse drupt niet, is eenvoudig en snel in gebruik, zorgt voor een goede dekking en geeft een perfect, stralend en langdurig, rijk kleurresultaat.

Dat klinkt goed! Laat ik deze dan ook eens zelf uitproberen. Ik vond het wel weer eens tijd worden om een stapje donkerder te gaan met een mooie warme gloed. Ik koos voor de kleur: 4.5 Donker rood bruin.

Dit is hoe mijn haar eruit zag voordat ik het ging verven:

Zoals je kunt zien is mijn haarkleur wel een stuk lichter dan de kleur verf die ik heb uitgekozen. Ik zou het omschrijven als lichtgoud bruin. De laatste keer dat ik het geverfd had is inmiddels alweer een tijdje geleden, vandaar de enorme uitgroei op de onderste en middelste foto! De uitgroei was niet altijd overduidelijk te zien, maar soms…. in bepaald licht.. dan zag het er dus zo uit!

Dan nu de inhoud van een verpakking Easy Color Mousse:

Van linksboven naar rechtsonder: Intensieve kleurconditioner, ontwikkelvloeistof, kleurmiddel, gebruiksaanwijzing, handschoenen en een pompje.

1. Lees altijd even goed de gebruiksaanwijzing door. Kijk welke methode voor jou van toepassing is (heb je uitgroei, is het pas gekleurd of onbehandeld etc.). Test de kleur 48 uur voor het kleuren op een klein gedeelte van het haar, zodat je zeker weet dat je er niet allergisch voor bent.
2.  Controleer of het nummer dat op het flesje van het kleurmiddel staat overeenkomt met het nummer van de verpakking en giet hem vervolgens over in de ontwikkelvloeistof.
3. Meng het product door het flesje 5 x te kantelen. Je hoeft dus niet te schudden en vaker kantelen is ook niet nodig.

Trek vervolgens de bijgeleverde handschoenen aan en breng de hoeveelheid van 2 pompjes aan op je hand.

Zorg dat je haar in een scheiding zit en verdeel de hoeveelheid schuim over de gehele scheiding van voor naar achteren. Ik smeer dit altijd nog even goed uit naar de zijkanten, zodat ik ook al wat van de lengte van het haar meepak. Trek nu nog een scheiding ongeveer 2 cm naast de eerste scheiding en breng hier weer 2 pompjes schuim aan. Zo werk je helemaal door aan een kant, totdat je geen scheidingen meer kunt trekken en ga je verder met de andere kant. Vervolgens verdeel je de achterkant nog in meerdere scheidingen, zodat je het overal goed vanaf de haarwortels kunt aanbrengen. Als je alles hebt gehad masseer je de rest nog even goed door het gehele haar. Dan zet je je haar vast met bijvoorbeeld een haarklem en laat je het nog 30 minuten intrekken.

Het klopt inderdaad dat deze manier van kleuren niet drupt. Nadat ik de hele flacon in mijn haar heb aangebracht kan ik nergens een druppel ontdekken! Een ander groot voordeel is de hoeveelheid die in een verpakking zit. Ik had er voor de zekerheid 2 (want dat wordt geadviseerd wanneer je haar langer is dan halflang haar), maar er zit meer dan genoeg in 1 verpakking! De Easy color mousse bevat geen ammoniak, dit vind ik een groot voordeel aangezien ammoniak niet zo goed is voor je haar, heel sterk ruikt en de dampen zelfs kunnen gaan prikken in je ogen. Ook ruikt je haar na het verven en wassen nog steeds erg 'geverfd' wanneer er ammoniak in zit en dat is na het verven met deze mousse dus niet het geval. Allemaal pluspunten dus!

Tot nu toe bevalt de verf dus erg goed! Het is gemakkelijk zelf en dus alleen te doen. Dan nu het resultaat:

Ik heb even lekker veel foto's in deze collage gezet, zodat jullie het resultaat goed kunnen zien. In direct zonlicht, bij daglicht, met flits, zonder flits etc.

Dit is een voor en een na foto van mijn haar in direct zonlicht.

Zoals je kunt zien is de verf mooi verdeeld over mijn gehele haar en heeft de verf overal goed gepakt! Mijn haarkleur is veranderd van een licht goudbruine kleur (met een flinke uitgroei) naar een egale donkerbruine kleur met een warme rode gloed. De kleur komt dus ook nog eens goed overeen met de omschrijving: “donker rood bruin”.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik dacht dat het nog een stuk donkerder zou worden, maar dat viel reuze mee! Eigenlijk precies goed! Ik ben er blij mee :)

Dan nu het laatste grote voordeel van deze haarverf en dat is namelijk de prijs. Voor 1 verpakking Easy Color Mousse betaal je €7,49. De helft dus in vergelijking met een haarverf van de 'betere merken' uit de drogist! En net zo goed! Ik kan nog niet zo veel zeggen over de duurzaamheid van de kleur. Het zit er nu nog niet zo lang in, dus ik weet niet hoe het er over 4 weken uitziet.

Verven jullie je haar wel eens zelf? Of laat je het liever doen bij de kapper? Waren jullie al bekend met de Easy Color Mousse en wat vinden jullie ervan? Wat vinden jullie van het resulaat?

Liefs Nena

Dit is mijn Twitter!

jfdghjhthit45

Volg:

115 Reacties

  1. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Het resultaat is erg mooi. Ik ben toevallig vanmorgen naar de kapper geweest om mijn haar te kleuren omdat de thuiskleuringen bij mij gewoon niet meer ‘pakken’. Je ziet de grijze wortels er door heen schijnen! Bij jou ziet het eruit zoals het eruit moet zien! Erg mooi.

  2. tina
    28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Ik vind kruidvat merk beter dan de verf van garnier! alleen ik gebruikte wel de normale verf en geen mouse. Ik heb nu 10 maanden niet meer geverfd en het begint nu het zomer is steeds meer te kriebelen. Mn eigen haarkleur is echt zwart, en voel me nu echt zo’n bleekscheet haha. Maar heb nu ook een soort ombre hair, omdat het geverfde deel van mn haar lichter is geworden de afgelopen maanden (eerst was het dezelfde kleur ongeveer als mijn echte kleur)…En dit effect vind ik ook wel wat hebben. Denk er nog even over na. Wie weet als de zon nog gaat komen krijg ik zelf een kleurtje en hoeven mijn haren niet lichter :P

  3. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Ik heb nog maar pas m’n haren geverfd met deze kleuring en ik moet zeggen dat ik er erg tevreden over was! xoxo

  4. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Het is erg mooi, maar vind haar vorig haarkleur mooier! =)

  5. sanne
    28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    ik gebruik die ik vind hem voor de prijs egt fijn misschien niet heel veel kleuren maar voor mij issie goed genoeg

    xx sanne

  6. Denise
    28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    staat je goed die kleur!

  7. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Leuke kleur !

  8. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Staat je echt prachtig!! Ik kleur het vaak zelf (spoeling), vind het te duur bij de kapper en vaak luisteren ze ook niet goed naar wat ik wil. Meestal koop ik wat bij de kapperswinkel.

  9. Lotte
    28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Wow, resultaat ziet er mooi uit! Deze verf werkt trouwens ontzettend slecht op grijs haar, helaas… Deze geprobeerd bij mijn moeder (op een zondag) en op maandag ben ik meteen naar de winkel gerend om nieuwe verf voor haar te halen omdat het helemaal niet gedekt had op de grijze uitgroei, niet helemaal de bedoeling dus! Maar voor zo vind ik het resultaat wel heel mooi, en mousse is zo fijn makkelijk :)

    • Nena
      28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

      Dat is goed om te onthouden. Wel raar aangezien er 100% grijsdekking op de verpakking staat :(

  10. Aricia
    28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Het resultaat is echt prachtig.

    Ikzelf laat nooit nog mijn haar kleuren bij de kapper sinds ik die mousses heb ontdekt! Zoveel goedkoper, héél gemakkelijk om zelf te doen en ben steeds tevreden van het resultaat.
    Ik gebruikte voorheen de mousses van Schwarzkopf, maar zal nu ook die van Kruidvat zelf eens bekijken ;-)

  11. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Whoa mooie kleur. :)

    Ik verf mijn haar echt al bijna 10 jaar intussen. Altijd met een pakje uit de drogist gedaan. De oude kruidvat haarverf (de niet-mouse versie) prikte altijd heel erg op mijn hoofd, dus die kon ik toen helaas niet gebruiken.
    Nu ben ik het verven intussen zó zat, dat ik gisteren haarverf bij de kapper heb gekocht die het dichtste bij mijn uitgroei ligt. Kostte 15 euro, dus net zo duur als de duurdere merken in de drogist. En nu hoef ik de komende jaren niet meer te verven, haha!

  12. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Ik verf mijn haar regelmatig, ik ben blond van nature en verf het … blond :) Maar dan asblond omdat ik dat gewoon een iets mooiere kleur blond vind. In de winter kies ik voor de donkere kleur asblond en in de zomer voor licht asblond

  13. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    De zin ‘Dat begon al vroeg, ik denk dat ik zo’n 15 jaar oud’ liet me even lachen. Ik ken namelijk veel meiden die al op hun 11e/12e begonnen met verven. Zelf liet ik in groep 6 mijn haar het eerst verven. Mijn moeder is kapster en moest leren verven en ik wilde toevallig highlights in mijn haar.
    Anyways, ik verf nu(23 jaar) nog steeds mijn haar. Helemaal zelf. Gebruik normaal altijd de gewone verf van de Kruidvat waar ik heel tevreden over ben. De stank vind ik wel altijd vervelend dus misschien is dit een optie.. wanneer mijn verf stash op is.

    • Jeny
      28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

      Ja ik verf ook zins groep 6! Omdat ik het bij mijn vriendin zag:) maar ik denk dat toen al best vroeg wass? X

  14. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Vroeger verfde mijn moeder mijn haar met van die pakjes van Garnier geloof ik. Ik had kort stekeltjes haar dus dat ging heel vlot. Mijn favokleur was een heel donkerrood met een aubergine kleurige gloed erin. Mijn eerste keer kleuren was trouwens paarse streepjes in mijn haar. Tegenwoordig laat ik het bij de kapper doen omdat mijn haar nu over mijn schouders is en ik het nu liever blond hou. Ik heb wel eens gehad dat ik mijn haar gekleurd had en dan mijn nieuwe kleren niet meer stonden omdat die niet bij mijn haarkleur stonden…

  15. Snies
    28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Mooie kleur hoor Nena! Ik was ook altijd zo’n sucker door duurdere haarverf producten te kopen. Uiteindelijk vond ik kruidvathuismerk of hema net zo goed. Sinds een halfjaar verf ik het met henna en dat kan ik je van harte aanbevelen. Na jaren kleuren (blond, bruin, blond, rood, zwart. blond etc. + 1x permanent) was mijn haar zo goed als dood. Het zag er werkelijk waar niet uit en ik was bang dat ik mezelf kort moest gaan wieken. Toen adviseerde de kapper te gaan kleuren met henna. Ik ben begon met een lushblok maar daarna gewoon met echte henna want dat was zelfs gemakkelijker in gebruik. Ik gebruik nu rode henna en dat mix ik met koffie, daardoor krijg ik prachtige mahonie bruine haren! En mijn haar is een stuk voller, glanzender en levendig. En ik krijg heel veel complimenten over mijn kleur!

    • Nena
      28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

      Werkt zo’n blok van Lush ook goed als je gewoon een beetje die rode gloed erin wilt blijven houden?

      • Chantal
        28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

        Daar ben ik ook benieuwd naar.
        Ik verf mijn haar nu zo’n 3 jaar en laat dat altijd bij de kapper doen. Bye Bye 60 euro per 6 weken!

        De laatste tijd zit ik er vaak over te denken ook over te stappen op henna.

        • Chantal
          28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

          en ik verf het dus bruin met rode gloed. Vandaar dat ik benieuwd ben of henna blok van de lush die rode gloed behoud ;)

  16. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Ik vind het echt heel mooi geworden. Ik had ook altijd een vooroordeel over eigen merk, maar ik vind het toch wel erg mooi.

    Liefs

  17. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Dat ziet er goed uit! Over de mousse verf van John Frieda heb ik een aantal negatieve dingen gelezen, ‘t zou toch wat zijn als deze beter blijkt te zijn, haha! Mooie kleur hoor, het staat je heel goed.

    • Nena
      28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

      Ik ben dan wel weer benieuwd wat er niet zo fijn is aan de mousse verf van John Frienda… Pakt hij niet goed?

      • Micks
        29 juni 2012 / vrijdag, 29 juni 2012

        Hele mooie kleur, is echt goed uitgepakt. Ik heb die mousse van John Frieda geprobeerd een hele tijd terug, ik was er totaal niet tevreden over. Ten eerste pakte de verf niet zo goed, daarnaast was het er ook heel snel weer uit. Na 2 weken heb ik mijn haar nogmaals geverfd met een andere kleur. Nu ben ik een beetje huiverig tegenover mousse kleuringen.. maar deze misschien toch maar eens proberen.

  18. Yvonne
    28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Leuke kleur :)
    Ik kleur mn haar m hennaplus color creations :)

  19. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Wat een mooie kleurt =)

  20. Dionne
    28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Mama gebruikt die kleur ook altijd en bij haar blijft die goed zitten :) ! Maar ik verf mijn haar ook, maardan bij de kapper. Ik ben namelijk zo’n meisje dat alle haar kleuren heeft gehad en nu ga ik van mn rode haarkleur naar blond. (rood is t origineel) Omdat ik het wel een beetje gezond wil doen, laat ik om de 1,5 maand een nieuwe coupe soleil erin zitten! Zo krijg ik steeds meer een blonde kleur!

  21. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Wow, je hebt echt mooi haar! Het ziet er super gezond uit. Die nieuwe kleur staat je erg goed ^^ Mijn haar is zwart dus erg moeilijk te verven. Als ik mijn haar verf, gebruik ik asblond.. mijn haar wordt dan bruin xD Thank you for sharing (:

  22. Judith
    28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Wow wat mooi!! Staat je goed. Nu wil ik ook wel een ander kleurtje :)

  23. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Heel mooi hoor! De kleur staat je goed!

  24. Mary
    28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Ik verf mijn haar ook regelmatig maar kan niet tegen die met ammoniak. Deze klinkt wel het uitproberen waard!

  25. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Je haar ziet er erg mooi uit =)

    Ik verf mijn haar al jaren zelf, stukken goedkoper! Heb eigenlijk alles wel eens zelf gedaan: van blond naar rood, toen bruin, zwart, weer terug naar blond, weer naar bruin.. op dit moment heb ik licht bruin haar en heb ik eindelijke *de* kleur voor mij gevonden, dus hier houd ik het even bij :D

  26. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Mooi resultaat! Ik laat mijn haren altijd verven bij de kapper, omdat ik door de lange lengte altijd plekken heb bij zelf te kleuren! De kapper vermengd zelf nog kleuren aangezien ik een kleur heb die altijd wel ergens tussenin zit! Of ja anders gezegd, omdat ik dat kleur wíl hebben! :)

  27. Sara
    28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Ziet er goed uit zeg! De inhoud ziet er vrijwel exact uit als de Sublime Mousse van L’Oreal :p.. vind dat de kleur je erg goed staat!

  28. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Ik vind het resultaat erg mooi, staat je goed!

  29. nathalie
    28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Mooi hoor! ik heb zelf die van john frieda een paar keer gebruikt en die is ook wel oke.

  30. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Heb zelf omber haar, maar het droogt mijn puntjes zo hard uit, gelukkig is het er bijna uitgegroeid en is mijn haar weer stralend gezond!

  31. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Mooi hoor, ik verf mijn haar nooit. Heb zwart haar en ben getint, dus een andere kleur past ook niet echt bij mij

    • Lisa
      28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

      Iets met een rode glans staat vaak wel bij mensen met een getinte huid en zwart haar, en aubergine is ook een hele geschikte kleur :-) !

      • Nena
        28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

        Dat vind ik ook altijd mooi als je zwart haar hebt. Een kleur waardoor je zo’n mooie rode, violette/ aubergine gloed krijgt!

    • Genevieve
      28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

      Ik ben ook getint maar bruine/rode tinten staan echt super! Ik wil nu het liefst ook niet terug naar mijn zwarte haar omdat (donker)bruin haar ook echt mooi staat.

  32. Angelique
    28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Ik heb twee van deze pakjes staan maar durf het er niet in te doen. Ik heb blond haar en iemand heeft gezegt dat ik het eerst moet ontkleuren. Dus ik weet het niet, maar eerst even advies bij de kapper vragen. Ik had de licht beige blond gekocht.

  33. Joanne
    28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Het lijkt een beetje op henna. Echt supermooi!

  34. xx.Yvonne
    28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Wauw mooie kleur! Het is goed gelukt hoor! Heb zelf nog nooit mijn haar geverfd, maar dit ziet er goed uit hoor!

  35. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Wat een mooie kleur!

  36. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Die rode gloed vind ik al altijd zo mooi!

  37. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Helaas moet ik mijn haren binnenkort ook voor het eerst gaan verven i.v.m. grijze haren, misschien dit eens proberen! :)

  38. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    ziet er mooi uit!

  39. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Dit is een haarverf die ik zelf ook zou durven overwegen, maar dan in een ander kleurtje .. Ik ben alleen zo bang dat ik m’n eigen blonde kleur nooit meer helemaal terug krijg als ik m’n haar eenmaal heb geverfd, ik ben echt een schijterd wat dat betreft haha :’)

    • Ikkee
      28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

      Dat heb ik dus ook! haha dat is best wel irritant want je wil het wel maar ook weer niet… wat miss helpt is alle -punten en alle +punten opschrijven en die afweging maken voor de juiste keuze^^

  40. Gael
    28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Die kleur staat je goed!

  41. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Mooie kleur. Weer een mooi budgetalternatief erbij:)

  42. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Mooi resultaat, staat je goed! Ik gebruik zelf vaak haarverf van het merk Swarzkopf

  43. Jessica
    28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Ik was al heel nieuwsgierig naar de mousse van John Frieda, maar vond die altijd een beetje duur.. Ben nu heel benieuwd naar deze!

  44. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Ik ben ook van plan om me haar weer te verven (hello enorme uitgroei..) waarschijnlijk lichtblond, lekker zomers :) heb nu ook 1 of andere rare oranje gloed in me haar zitten van het verven van de vorige keer dus hopelijk is dat straks ook weg.
    zag toevallig gister in het blaadje van kruidvat deze haarverf en dacht: dat is vast niks. en hoe toevallig dat er vandaag een artikel over staat op beautylab :D
    dus wie weet ga ik deze verf van de week ook halen!
    zag ook trouwens in het foldertje staan dat er nu een actie is: ipv 7,49 krijg je nu 2 euro korting waardoor de verf nog maar 5,49 kost! (op alle haarverfproducten is nu een speciale actie, sommige de helft van de prijs)
    dat is nog eens mooi meegenomen!

    • 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

      Ja ik heb dus ook die opranje gloed en bij gaat dat niet meer weg met verven!
      Ik heb mijn haar gewoon te vaak geverfd denk ik! Mijn bovenkant(uitgroei) wordt altijd een hele andere kleur dan mijn onderkant (met de rode gloed) :(

    • 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

      Als ik jou was dan zou ik dat bij de kapper laten doen! =) Of je moet een asblond in je haar doen zodat de meeste warme, rode pigmenten uit je haar verdwijnen. Zodra je nu lichtblond in je haar doet dan wordt het er denk ik niet beter op.

      • 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

        Heb altijd zelf me haar geverfd (nouja eigenlijk een vriendin van me :p) en heb nooit slechte ervaringen er mee gehad, dus waarom ik ineens een oranje gloed in me haar heb (die je overigens alleen ziet wanneer er een bepaald licht op valt) is me een raadsel..kapper zou een optie kunnen zijn, alleen heb ik nog steeds geen goede kapper gevonden die niet al te duur is. maar bedankt voor je reactie :)

        • Jeny
          28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

          Je zou naar kinky kapper academy kunne gaan! Miss voor een 20je of voor gratis en niks kun je verve ik heb daar goede evaring mee:-)
          En het is bertrouwbaar haha x

  45. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Ik heb die mouse ook al eens gebruikt alleen bij mij pakte die helaas echt niet goed!!

  46. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Ziet er heel mooi uit!

  47. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Klinkt goed! Mousse vind ik zelf ook wel fijn, maar mijn mama niet haha! :P
    De kleur is trouwens prachtig!

  48. 28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    Die kleur staat je heel erg goed! ik ging me haar pas ombre verven, en zocht dus naar een goede verf. Heb uiteindelijk die van de Syoss gebruikt, voor een tientje. Die prijs valt ook best mee.. maar nu ik achteraf kijk kon ik die van de Kruidvat ook best nemen. Al scheelt het maar 2,50. Ach, dan weet ik dat voor volgende keer. ^_^

    • Mirjam
      28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

      Syoss is nu in de aanbieding bij Big Bazar!

  49. Paula
    28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    wow mooie kleur.

    Ik gebruik vaak de gewone haarverf. Maar dan heb ik inderdaad last van die geur de volgende dag. hihi

    Toch volgende keer deze maar eens proberen..
    x

  50. linda
    28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

    wauwie, de kleur is tof en staat je heel goed !
    ik wist nooit dat kruidvat ook een eigen merk haarverf had.
    Ik laat het bij de kapper doen tegen een prijs waar je u tegen zegt, maar ik denk dat ik ook maar ga overstappe naar dat Kruidvat verf.

    x

    • Mirjam
      28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

      Wat een mooie kleur! Staat je heel goed, Nena!

    • Liza
      28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

      Ik gebruik ook al een tijd deze verf van de kruidvat (net zo als de hilight set van kruidvat eigen merk , vind ik ook nogsteeds de beste!) Want ik vond de andere haarverven altijd zo duur , en ik dacht , laat ik deze maar eens proberen , ik gebruik nu ook altijd deze verf , ik vind hem ook super fijn on te verdelen in je haar , en tot nu toe is de kleur nog nooit verkeerd uitgevallen!
      Leuke revieuw , en de kleur is echhtt mooi!!

    • Lisa
      28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

      Ik ben zelf blond en heb het nog nooit geverfd, maar ik wil het al heel lang wel donkerder verven, ik ben nu helemaal verliefd op de aubergine kleur, maar deze kleur is ook mooi. Hoelang duurt het om weer helemaal terug naar blond te gaan? Ik ben bang dat ik nooit meer helemaal blond word. Iemand ervaring?

      • sharon
        28 juni 2012 / donderdag, 28 juni 2012

        Als je de verf laat uitgroeien duurt het heel lang voordat je weer blond bent je haar groeit ong 1cm per maand. Wil je echt weer snel terug moet je bij de kapper laten oontkleuren en weer blond laten verven. Dit kost je wsl 100€ ik spreek uit ervaring ;) had zelf haar tot over mn schouders

    • Bertine
      3 juli 2012 / dinsdag, 3 juli 2012

      Hartstikke leuk! Hij is alleen wel vrij van ammoniak dus de kleur zal sneller vervagen.. Maar dan nog is het een hartstikke mooi prijsje. De verf van John Frieda is precies gelijk qua kwaliteit (durf te wedden dat het uit dezelfde fabriek komt) maar is dubbel zo duur.
      Kleur staat je enorm goed!