Peel-off wenkbrauw tattoo

Van mijn hele make-up routine doe ik het langst over het bijtekenen van mijn wenkbrauwen. Hoe lekker zou het zijn als je in de ochtend opstaat en ze zitten meteen helemaal on fleek? Mij lijkt het me persoonlijk heerlijk! Mijn wenkbrauwen tatoeëren durf ik echter (nog) niet aan, want dat is meteen zo permanent.

Maar, gelukkig is er op de Aziatische markt een peel-off wenkbrauwgel verkrijgbaar die zorgt voor een tijdelijke wenkbrauw tattoo. Hoe langer je de gel laat intrekken, des te langer de tijdelijke tattoo blijft, maar gemiddeld blijft het zo’n 1-2 weken zitten en het vervaagt geleidelijk. Ideaal! Of niet?

In de video van vandaag testen mijn zusje Larissa en ik het voor je uit!

De Tint My Brows gel van Etude House bestelde ik voor €6,74 via Beautynetkorea.com, er zijn verschillende kleuren en wij kozen voor Grey Brown. Het ziet eruit als een eyeliner, maar dan is de inhoud extreem stroperig. Dat is een beetje lastig met aanbrengen, maar de truc is om het vooral lekker dik aan te brengen. Knoei je een beetje, haal het dan zo snel mogelijk weg met een wattenstaafje en wat eyemake-up remover. Het is even wennen, maar op een gegeven moment heb je ’em door.

tint my brows gel - 1Op de verpakking staat dat je de gel 2 uur moet laten intrekken, maar wij maakten er 30 minuten van, omdat we in andere video’s zagen dat dit ook prima is en omdat ons dit veiliger leek (mocht er iets fout gaan, haha!).

peel off wenkbrauw tattooNa 30 minuten is de gel opgedroogd en kun je hem gemakkelijk van je wenkbrauwen verwijderen door te trekken. Het deed geen pijn en er komen geen wenkbrauwhaartjes mee, al kan dit per persoon verschillen. En wow, het resultaat mag er zijn! Op de plek waar je normaal gesproken je wenkbrauw zou bijtekenen/inkleuren zit nu een donkerbruine kleur. Wat deze gel in feite doet is het ‘stainen’ van je huid.

lis voor en na wenkbrauwgelDe kleur was erg mooi, maar Larissa tekent haar wenkbrauwen normaal gesproken iets donkerder bij, dus de volgende keer is het een idee om de gel langer te laten intrekken (we dachten zelf aan een uur). De kleur vervaagt na ongeveer een week, maar hoe langer je de gel laat intrekken, des te langer deze tijdelijke wenkbrauw tattoo blijft zitten. Gemiddeld slijt de kleur er na zo’n 2 weken volledig af.

We waren echt positief verrast door het mooie resultaat! Ik wilde deze gel graag op Larissa testen omdat zij van zichzelf vrij lichte wenkbrauwen heeft en ik wist dat het effect groter zou zijn op haar. Maar nu ik heb gezien hoe mooi en makkelijk het is om deze gel te gebruiken, wil ik het ook zeker op mezelf uitproberen. Ik vind dit zo onwijs handig! Het scheelt bakken tijd in de ochtend. Echt, wat een uitvinding.

Ook nam ik nog een video op met Tara, waarin we de Coca Cola Hair Rinse uitproberen. Vanwege de lage pH en de aanwezigheid van fosforzuur, zou je haar er prachtig van moeten gaan glanzen, zachter worden én komen je krullen beter en mooier tot uiting. Is dit echt zo? Hieronder testen we het voor je!

Wat vinden jullie van het effect van de Peel-off wenkbrauw tattoo? Is het iets dat jij zelf ook zou gebruiken of zou willen uitproberen? En de Coca Cola Hair Rinse?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

105 Reacties

 1. Syl
  9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Ik zie dit op instagram onwijs vaak voorbij komen, maar ik heb het nog niet in actie gezien. Ik vind het effect wel erg mooi. Ik zou alleen bang zijn dat ik het zelf net niet mooi aanbreng en dan 2 weken voor schut loop.

 2. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Wat een grappig product is dit zeg. Leuk dat het ook echt werkt!

 3. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Haha toevallig, ik vroeg me net af wanneer er weer een nailed it of failed it kwam! Wauw hier had ik echt nog nooit van gehoord. Ik was eerst bang dat de wenkbrauwhaartjes mee zouden komen maar dat gebeurt gelukkig niet. Ik vind het resultaat mooi!

 4. samantha
  9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  wauw! Dit is echt vet! ik ga het ook bestellen.

 5. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Beiden video’s zijn super leuk en bij allebei was ik verrast!

 6. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Ik heb mijn wenkbrauwen wel laten tatoeëren, maar dat vervaagt ook redelijk snel bij mij. Ik moet het eigenlijk weer laten bijwerken. Maar als ik het zo bekijk hoeft dat niet! ;-)

 7. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Wauw ik ben positief verrast! Heel mooi. Mama’s wenkbrauwen bevatten haast geen pigment meer (ouderdom;-)). Denk je dat dit ook zal werken voor haar? Ze verft ze nu, maar de haartjes pakken de verf niet goed meer en dus geen mooi resultaat. X

 8. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Oeh wat eng om dat te doen, lijkt me pijn doen haha. Maar het resultaat ziet er echt super goed uit! Het is heel neutraal !

 9. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Ik had dus echt nooit verwacht dat de Peel-off tattoos het goed zouden doen, maar het effect is echt verbluffend. Hahaha ik had dit echt niet aan zien komen. Wat een geweldig product! Wil ik snel eens proberen!

 10. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Wat een leuk product! Nooit geweten dat dit bestond!

 11. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Wat een tof product! Ik ben heel lichtblond, en mijn wenkbrauwen zijn nóg blonder waardoor je ze vrijwel niet ziet. Iedere dag bijtekenen vind ik best vervelend, en iedere 3 weken laten verven wordt wat duur. Dit zou dus eigenlijk een hele goede oplossing zijn voor mij. Bleef het resultaat ook echt 1 á 2 weken zitten? Ik ben heel benieuwd.

  • Serena
   Auteur
   9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

   Ja, het bleef een week zitten. Het vervaagt langzaam dus op een gegeven moment moet je alsnog bijtekenen. Maar Larissa had het dan ook 30 min laten intrekken en niet 2 uur. Als je dat wel doet, denk ik dat het wel echt veel langer en donkerder wordt!

 12. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Wauw, wat een effect. Hier ben ik echt heel nieuwsgierig naar om het zelf te testen.
  xx

 13. Daphne
  9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Wat een gaaf product! Kun je ons laten zien hoe het er over een week uitziet? En is het spul slecht voor je huid?

 14. julie
  9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Hoe zit het eigenlijk met dierproeven in Zuid-Korea? Ik vind er niet direct iets over dat cosmetica vanuit Zuid-Korea dierproefvrij is of niet?
  Ik zou graag wat willen bestellen op de site maar ik zou het niet over mijn hart krijgen om cosmetica te kopen die op dieren is getest :S
  Kan iemand meer info geven a.u.b.?

  • Serena
   Auteur
   9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

   hi Julie, Etude House is cruelty free!

 15. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Ik zag dit een tijdje geleden ook op Youtube voorbij komen en denk zat er ook aan te denken om dit te bestellen, vooral voor de zomer lijkt dit me ideaal. Wat ik me alleen afvraag is of dit product zeg maar alleen aan je haartjes hecht? Ik heb een paar kale plekjes in mijn wenkbrauwen en vraag me af of dit dan niet nog opvallender wordt. Weet je dit toevallig?

  • Serena
   Auteur
   9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

   hi Nena, \
   nee het hecht dus juist aan je huid! Ideaal voor de kale plekjes :)

   • 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

    Ha, thanks. Dan ga ik `t proberen!

 16. Claudia
  9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  He Serena, Nu is Larissa weer zie: hoe is het met haar huid gesteld nu, al die tijd na de laserbehandeling? Volledig puistjesvrij?

  • Serena
   Auteur
   9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

   hi Claudia,
   zoals je misschien ziet in de video is haar huid nog steeds rustig. Zo nu en dan een puistje, maar niet meer dan normaal.

 17. Mel
  9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Wat een interessant product zeg! Ik overweeg het misschien aan te schaffen als het fijner is dan wenkbrauwverf.. Rest mij één vraag: Waarin verschilt dit product van wenkbrauw verf??

  • Serena
   Auteur
   9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

   Wenkbrauwverf hecht aan de haartjes, dit hecht aan je huid. Dus dat is ideaal voor mensen met weinig wenkbrauwhaartjes en kale plekjes etc.

   • Esther
    9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

    Mijn ervaring is dat de huid ook mee kleurt. De verf hecht namelijk ook op je huid als je deze niet hebt beschermd met bijvoorbeeld vaseline. Heb vorig jaar met een zwarte stip onder mijn ogen rondgelopen omdat ik geknoeid had :-).

 18. CynthiaTMore
  9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Oh wauw! Wat een super mooi resultaat! Ik heb van mezelf lichte wenkbrauwen en geen mooie vorm zonder ze bij te tekenen, en voel me dan echt kaal als ik me wenkbrauwen niet gedaan heb haha. Tot nu toe nog niet het perfecte product gevonden voor het mooiste resultaat, maar dit ziet er heel mooi uit. Ik wil dit zeker uitproberen! Hoe lang duurde het eigenlijk voor je het product binnen had? Kan het op de site niet echt duidelijk vinden wat de leveringstijd is en de eventuele verzendkosten.

  • Serena
   Auteur
   9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

   hi Cynthia,
   ik hoefde geen verzendkosten te betalen (had er nog 2 andere dingen bij besteld) en het was met 1 week binnen. Heb wel eens eerder besteld en toen duurt het anderhalve week. Niet supersnel dus, maar het is een betrouwbare webshop!

   • CynthiaTMore
    9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

    Een week tot anderhalve week vind ik nog best snel voor zo’n webshop. Ik bestel wel eens dingen van mini in the box en dat duurt gerust een maand tot anderhalve maand tot je t binnen hebt haha! Iniedergeval bedankt voor je snelle reactie, ik ga zo gelijk even kijken wat ze nog meer voor leuks op de site hebben ^^ toevallig nog aanraders die t geld waard zijn? :)

 19. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Ik vind het een beetje vreemd dat er geen haartjes mee uitgetrokken worden, beter dat het niet gebeurd maar het klikt zo onlogisch. Zelf had ik het niet durven proberen, uit angst dat mijn hele wenkbrauwen gepeel-offed (geen woord :’) ) zouden worden.

 20. Nadia
  9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Wauw, dat zou ik zeker wel willen uitproberen! Ik heb maar hele zielige halve wenkbrauwtjes door teveel epileren vroeger…

 21. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Wow, dat ziet er best wel tof uit! Ik had niet gedacht dat het zou werken, haha. Maar het lijkt me erg handig

 22. Mirjam
  9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Ik weet nooit zo goed wat ik met mijn wenkbrauwen aan moet. Als ik er iets voor gebruik voel ik me gelijk al zo;n stripfiguur. Dus ik zou dit niet durven. Maar bij Larissa is het heel goed gelukt, wat goed van jou !

 23. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Wauw, dat is nog eens handig! een week lang niet hoeven bij te tekenen scheelt zeker wel. Mooi resultaat ook.

 24. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Wow ik vind het resultaat echt verassend mooi!

 25. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Heel mooi! Ze hoeft niets meer te doen aan der wenkbrauwen! Het is wel een trend he alle peel-off producten!

 26. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Leuke video! Ik ben onder de indruk van het resultaat =D x

 27. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Heel bijzonder! Voor meiden met weinig kleur in de wenkbrauwen is dit denk ik heel handig.

 28. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Wow had niet verwacht dat zoiets zou werken, haha!
  Maar ik vind het juist heel natuurlijk staan bij Larissa zo deze kleur.
  Echt het proberen waard dan!

 29. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Oh dat is best wel een goede uitvinding! Super handig!

 30. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Ik had dit inderdaad op you tube gezien! Het effect vind ik erg natuurlijk eigenlijk en dus heel mooi! Ik ga toch ook maar eens kijken. Lijkt mij zo handig voor de drukke dagen met kids :-)

 31. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Oh, WoW! Dit wil ik inderdaad wel proberen! Fijn dat de haartjes er niet mee afgetrokken worden want daar was ik bang voor toen ik het zo bekeek!

 32. Laurette
  9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Leuke video en verassend product! Deze ga ik zeker bestellen, lijkt me echt handig.

 33. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Woaaaaaahhh wat handig en wat een mooi effect! Ik heb ongeveer dezelfde browproblems als Larissa dus ik ga het gelijk bestellen!

 34. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Oh wat geinig ! Hier had ik nog nooit van gehoord. Lijkt me inderdaad handig om tijd te besparen ‘s morgens. Ik ben ‘s morgens toch ook wel wat tijd kwijt met het bijtekenen van mn wenkbrauwen.

 35. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Wat een mooi resultaat! Ook leuk dat de wenkbrauw tattoo nog zo lang blijft zitten.

 36. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Het resultaat is erg mooi en natuurlijk! Wie weet zou ik het zelf ook wel een keer willen proberen, maar dan moet ik nog de goede kleur vinden..

 37. Kayleigh
  9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Bijzonder product, zelf zou ik het niet gebruiken heb van mezelf al wel volle wenkbrauwen dus zoveel hoef ik niet bij te tekenen. Als ik wil dat ze sneller groeien zet ik savonds voor t slapen gaan castor olie op m’n wenkbrauwen met een oud mascara borsteltje.

 38. Esther
  9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Je kunt hetzelfde effect krijgen met wenkbrauwverf! Makkelijk verkrijgbaar en als je meerdere kleuren koopt, bijvoorbeeld zwart en bruin of bruin en rood, kun je altijd precies de goede kleur mengen. Het effect houdt langer aan dan 2 weken.

 39. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Ik had verwacht dat dit zou werken, maar het resultaat is echt heel moo. Heel natuurlijk.

 40. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Het resultaat is echt veel mooier dan ik had verwacht!

 41. Lotje
  9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Leuke review! Ik was toevallig zelf ook van plan om dit product te kopen, maar ik twijfel nog over de kleur.

  Je hoort dit product minimaal 2 uur te laten zitten! En je kan het zelfs de hele nacht dragen voor een donkerdere kleur.

 42. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Ik had dit al wel op instagram gezien maar verder nog nooit op een Nederlandse site/blog. Was hier erg benieuwd naar. Zelf heb ik wel al een paar keer mijn wenkbrauwen laten tatoeëren maar ik ben er niet heel tevreden mee en daardoor teken ik het alsnog steeds bij. Wil dit echt wel proberen.

 43. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Wat een handig product! Ideaal ook voor een weekend weg of kampeertrip, dan wil ik wel graag perfecte wenkbrauwen maar heb ik geen zin om er elke dag tijd aan te besteden. Hiermee stap je gewoon met perfecte wenkbrauwen uit bed :)

 44. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Wow, het resultaat mag er zeker zijn! Heb er eerder een Aziatische YouTuber over gehoord en die was ook positief, terwijl het echt klinkt als zo’n gekke uitvinding :’)

 45. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Ik vind het best wat werk maar verrassend mooi haha! Maar goed, als het een week blijft zitten is het echt top!

 46. 9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Dat lijkt me een heel handig product! Een mooi en subtiel effect. Zelf zou ik het denk ik ook net wat langer laten zitten :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *