Nike Air Revolution Sky Hi

De beste ontdekking van dit jaar tot nu toe zijn toch wel mijn Nike Air Revolution Sky Hi sneakers. Vroeger in het gabbertijdperk liep iedereen op Nike Air Maxjes. Ik dus ook. Uiteraard gepaard met een bont gekleurd Australian trainingspak én een strakke paardenstaart. Hakken kon ik niet en ik hield niet van gabbermuziek, maar what can I say? Ik was jong en ik wilde gewoon meedoen met de trend. Hoewel ik deze foute fashion periode het liefst vergeet is me één ding erg goed bijgebleven: die Nike Air Max sneakers lopen als wolkjes!

nike air revolution sky hi blackOok deze Nike Air Revolutions lopen heerlijk zacht en bouncy. Alsof ik de hele dag rondloop op mini trampolines, lekker veerkrachtig. Ik ben dol op sneakers, maar soms zien ze er nogal lomp uit en maken ze je outfit net iets te sportief. Maar, door de ingebouwde sleehak voel ik me er toch nog ladylike.

Bovendien ‘groei’ ik op deze manier ook weer een paar centimeters en dat is mooi meegenomen voor een kleine indo als ik. Wanneer ik mensen van online naar offline ontmoet is bijna het eerste wat ze roepen ‘je bent veel kleiner in het echt!’. Daar moet ik altijd hard om lachen! Ik ben 1.67 meter lang en dat is op zich niet heel klein, dus ik vraag me altijd af hoe lang jullie denken dat ik ben? Zie ik eruit alsof ik 1.80 meter lang zou kunnen zijn?

Ik heb deze outfit lekker casual gehouden met een zwarte high waisted skinny jeans van Oasis, een lila trui van Missguided en mijn favoriete biker jasje van Loavies. Om de outfit iets meer kleur en sjeu te geven draag ik er een gekleurde statement necklace bij, ook van Loavies. Het lila uit de trui en het mint uit de ketting komen weer terug in de sneakers. Een lekker comfortabel outfitje voor naar school, werk of een dagje stad.

nike air revolution sky hi_1 nike air revolution sky hi_2 nike air revolution sky hi_3 nike air revolution sky hi_6 nike air revolution sky hi_5 nike air revolution sky hi_7 nike air revolution sky hi_8 nike air revolution sky hi_4nike air revolution sky hi_9Ph. Larissa Verbon // KittehsCupcakes.nl


What I’m wearing;
Skinny Jeans // Oasis
Lilac sweater // Missguided.co.uk
Biker Jacket // Loavies.com
Statement Necklace // Loavies.com
Nike Air Revolution Sky Hi // Sarenza
Phone // Samsung Galaxy Note 3 + SlingGrip via SlingGrip.nl

Welke sneakers zijn bij jou favoriet? En hoe combineer je ze in je outfits?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

78 Reacties

 1. 7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Vet coole sneakers! Beyoncé droeg exact dezelfde ongeveer een week geleden 🙂

 2. Astra
  16 mei 2014 / vrijdag, 16 mei 2014

  Tip: op nike.com zijn ze maar 98 incl verzenden binnen 2 werkdagen in huis 😉

 3. Margo
  15 mei 2014 / donderdag, 15 mei 2014

  SUPERgave schoenen ze staan ook heel leuk bij je! 😉 Het is niet helemaal mijn smaak maar ze staan wel heel leuk
  Xxx

 4. Marijke
  13 mei 2014 / dinsdag, 13 mei 2014

  Wilde je even laten weten dat ik nav dit artikel ook Nike Sky Hi’s heb besteld, maar dan helemaal in het zwart. Ze zijn echt te gek en ik smokkel er ook graag een paar centimeter bij! Dank Serena!

 5. 7 mei 2014 / woensdag, 7 mei 2014

  Je komt inderdaad véél langer over dan 1.67 m, haha! Geen wonder dat mensen dat zeggen, ik dacht echt dat je minimaal 1.77 zou zijn ofzo.

 6. Dewi
  7 mei 2014 / woensdag, 7 mei 2014

  OMG ik heb precies dezelfde schoenen (alleen in een andere kleur) gekocht na aanleiding van jouw schoenenstash filmpje van een paar maanden geleden, in dat filmpje liet je zien dat je olijfgroene nike air revolution sky hi had, ik was op slag verliefd ik moest en zou hebben.

 7. Sascha
  6 mei 2014 / dinsdag, 6 mei 2014

  Ik dacht ook altijd dat je langer was, hihi 🙂

 8. 6 mei 2014 / dinsdag, 6 mei 2014

  Leuk! Mooie foto’s ook (:

 9. 6 mei 2014 / dinsdag, 6 mei 2014

  Ik heb je wel eens gezien in Utrecht en ik dacht inderdaad ook dat je groter was. Het verbaasde me dat we even lang zijn! Ik vind je Nikes trouwens vet, maar ik draag toch liever Air Maxjes.

 10. marije
  6 mei 2014 / dinsdag, 6 mei 2014

  Ik had je zeeeeker 1.75m gegeven! Misschien omdat ik zelf lang ben?

 11. Annika
  6 mei 2014 / dinsdag, 6 mei 2014

  Ik vind de trui en de ketting erg vrolijk, maar die sneakers vind ik minder.
  Ik weet niet waarom, maar ik heb gewoon iets tegen van die dikke sneakers. Zelfs een vrij elegant model als deze vind ik eigenlijk nog te lomp.
  Volgens mij ben ik gewoon een beetje kieskeurig wat schoenen betreft 😉

 12. anita
  6 mei 2014 / dinsdag, 6 mei 2014

  Leuke kleuren en design maar ben geen fan van sleehakken. Als ik sportief wil zijn dan draag ik liever schoenen die “plat” zijn.

 13. 6 mei 2014 / dinsdag, 6 mei 2014

  Toffe sneakers! Je hebt ze erg mooi gecombineerd! Leuk met die kleuraccenten.

 14. 6 mei 2014 / dinsdag, 6 mei 2014

  Wat een coole outfit! Dit is echt iets wat ik ook zou dragen.
  xx

 15. 6 mei 2014 / dinsdag, 6 mei 2014

  Wat leuk gecombineerd! Ik blijf toch meer van de All Stars, al heb ik nu ook schoenen van Marc ‘o Polo met een sleehakje, super handig!

 16. Syl
  6 mei 2014 / dinsdag, 6 mei 2014

  Ik vind ze gaaf! Ik heb laatst zoiets van adidas gekocht.

 17. 6 mei 2014 / dinsdag, 6 mei 2014

  Dit zou heel leuk staan bij je discopants! 🙂

 18. t.
  6 mei 2014 / dinsdag, 6 mei 2014

  Leuk! 1.67 is best klein ik ben 1.64 dus je bent 3 cm groter en ik voel me altijd minie haha. Je leek me idd stuk langer! Cm of 10 erbij haha. Maar je bent zoiezo prachtig

 19. Marjolein
  6 mei 2014 / dinsdag, 6 mei 2014

  Echt te gave sneakers! Mooie foto’s trouwens

 20. Robyn
  6 mei 2014 / dinsdag, 6 mei 2014

  Ik heb de zelfde schoenen. Ze zijn echt ge-wel-dig!!

 21. 6 mei 2014 / dinsdag, 6 mei 2014

  Mooi gecombineerd, vind het echt zo vet van die sneakerwedges. De kleur van je trui is ook heel gaaf!

 22. Hi
  6 mei 2014 / dinsdag, 6 mei 2014

  Ik had je niet echt 1.80 m geschat, ben zelf 1.82 en dan zie je dat ook echt wel terug op foto’s. Maar je had best wel door kunnen gaan als iets van 1.70. Je hebt weer een mooie outfit aan! (Maar ik vind dat je er altijd mooi uitziet.)

 23. 6 mei 2014 / dinsdag, 6 mei 2014

  Zalige schoenen! En mooi gecombineerd 😉
  En ik moet wel zeggen dat je er redelijk groot uitziet op foto’s
  maar dat heb ik ook al gehoord van mezelf, dus optische illusie van de foto’s I guess

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *