Nieuwjaarstip: comments

Allereerst natuurlijk: Happy New Year! En om het jaar meteen goed te beginnen heb ik een goede tip voor jullie. Read/plaats comments! Nee, dit is geen smeekbede om meer comments te krijgen, ik wil jullie alleen uitleggen waarom het zo handig kan zijn. Voor mij is het leuk en handig, maar voor jullie net zo goed.

Als iemand me vraagt wat er zo leuk is aan bloggen dan heb ik meteen mijn antwoord klaar: de vrijheid, de free stuff (there, I said it!) en de comments lezen. Van alle bezoekers die ik dagelijks krijg plaatst minder dan 10% een comment, wisten jullie dat? De non-commenters noemen we lurkers.

Met lurkers ben ik evengoed blij hoor, dus voel je vooral niet schuldig als je nooit een comment hebt achtergelaten en voel je al helemaal niet verplicht om dat te doen op dit betreffende artikel. Ik plaats zo'n 3 comments per maand op andere blogs dan de mijne, en die gaan meestal naar mijn zusjes, dus ja, ik ben er zelf ook eentje.

Ik vind het al snel overbodig worden om een comment neer te zetten als ik niets beters te melden heb dan 'mooi' of 'leuk' dus plaats ik 9 van de 10 keer geen comment. Ik merk dat dit ook op mijn blog gebeurd. Eigenlijk zijn de meeste comments heel nuttig, heel enthousiast of gewoon heel grappig en lief en hebben ze bijna altijd wel een goede toegevoegde waarde. Ik ben van mening dat een artikel niet compleet is zonder comments.

Er zijn verschillende redenen waarom ik de comments zo leuk en handig vind om te lezen:
– het beter leren kennen van mijn bezoekers
– er staan aanvullende tips in, passend bij het artikel
– men kan elkaar via de comments helpen
– men kan elkaar via de comments steunen en support geven
– ik krijg er nieuweΒ ideeΓ«nΒ en inspiratie door
– ik krijg er positieve energie van

Ik denk dat je als Beautylabber (zo noem ik jullie in gedachten altijd) baat hebt door de comments te lezen. Soms schrijf ik over een bepaald product en dan laat een bezoeker weten dat dit product toevallig net daar en daar in de aanbieding is. Handig! Soms is er iets onduidelijk, maar omdat een bezoeker dezelfde vraag heeft gesteld en omdat daar weer een antwoord op is gekomen (door mij of door andere bezoekers) is het voor anderen nu ineens ook duidelijk.

Soms heeft een bezoeker het ergens moeilijk mee en kan zij haar hart uitstorten bij de comments (dat mag altijd, niets is gek!). Van andere bezoekers krijgt zij dan steun en goede raad. Het lijkt dan net een mini-forumpje, mijn blog. Het klinkt nu heel lame wat ik ga zeggen, maar het doet me echt goed als ik zulke hartverwarmende comments over en weer zie gaan. Ik voel dan zoveel liefde!

Door jullie enthousiasme krijg ik nieuwe, positieve energie. Ik weet dat ik een leuk artikel heb geschreven als ik meer dan 100 leuke comments heb mogen ontvangen. 'Leuk Sereen, meer DIY!' roepen jullie. En hop, daar ga ik. Meer DIY voor jullie bedenken. 'Leuk kapsel Sereen, maar maak je ook eens een keer iets met krullen?'. En hop, daar ga ik, experimenteren met de krultang. Zo weet ik ook dat er al een paar keer is gevraagd om een nieuw 'Koken met Sjerena' filmpje. En ik kan jullie vertellen dat er een nieuwe aankomt in het nieuwe jaar! Ik ben zeker van plan om er binnenkort weer eens eentje op te nemen, komt goed πŸ™‚

Comments plaatsen doe je niet voor jezelf, omdat je weet dat het openbaar is en dat iedereen het vanaf dan kan lezen. Het is een manier om anderen te helpen, om mij te helpen, om je enthousiasme te delen, of om andere gevoelens te delen. Ik ben blij dat jullie comments plaatsen waar men wat aan heeft en ik ben blij met elke comment die ik krijg, al moet ik zeggen dat ik de langere comments altijd wat aandachtiger lees dan de comments bestaande uit een maximum van 3 woorden, maar dat begrijpen jullie wel.

Mijn wijze tip voor jullie voor het komende jaar is dus, lees de comments.Vaak worden er vragen beantwoord die jij anders opnieuw zou gaan stellen, of misschien heb jij juist wel antwoord op een vraag van een Beautylabber. Sharing is caring! Dus als je toevallig weet dat er iets in de aanbieding is, dat er ergens een gratis sample aan te vragen is of dat er een soortgelijk product ergens anders voor veel minder te koop is: spit it! Comments maken het artikel compleet.Β 

Lezen jullie altijd alle comments? Wat vinden jullie fijn aan het plaatsen/lezen van comments? En wat vinden jullie minder fijn?

Until next time,
Serena Verbon

ps. Ik ben inderdaad in Miami. En dit is het resultaat na een bezoekje Walgreens en Sephora πŸ™‚ Binnenkort shoplog!

zp8497586rq

Volg:

204 Reacties

 1. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Een heel gelukkig nieuwjaar! Ik geef heel graag comments omdat ik weet dat ik ze zelf ook heel graag krijg en lees.. πŸ™‚ Het is altijd leuk positieve commentaar te krijgen op iets waar je tijd in hebt gestoken. en opbouwende kritiek kan altijd handig zijn om beter te worden.

  veel plezier in Miami!! Gelukzak πŸ˜‰

 2. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Gelukkig nieuwjaar πŸ˜€
  Ik lees graag comments, maar dan vooral bij artikelen die wat los maken, als er een discussie ontstaat. Ik was altijd een lurker, omdat comments met ‘leuk’ of ‘mooi’ maar heel erg saai vind. Nu probeer ik er wat aan toe te voegen, dat is dan wel zo leuk voor de blogger inderdaad!
  Veel plezier in Miami!!

 3. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Ik lees niet altijd comments, maar plaats er wel redelijk veel! Komt meer omdat ik druk ben dat ik niet op elke blof kan kijken:(
  Gelukkig nieuwjaar!

 4. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Ooooh ik ben al benieuwd naar je shoplog !!

 5. Seher
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  hi sereen, ik als ‘lurker’ wil ik een reactie plaatsen uit enthousiasme. hahhaa
  mijn vraag is: wie is die ene mooie man naast je zijde waar je het over had in je vorige artikel?

  en een happy new year sereen!

 6. martha
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  hee serena gelukkig nieuwjaar
  en ik had het goed ik zei miami jeej!
  maar je hoeft niet alles met ons te delen hoor als jij vind dat wij niet hoeven te weten wie dan wel die man mag zijn dan doe je dat iedereen wil wel wat privacy toch? (kben trouwes niet echt een lurker)

 7. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Gelukkig nieuw jaar 2012

 8. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  hmm laat ik eens niet lurken. Leuk artikel en have fun in miami! Ik denk dat dat wel gaat lukken! hihi xx

 9. yasmina
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  gelukkig nieuwjaaaaaaaar <3

  heheh, ik ben ook een lurker, maar ga dit jaar wel meer comments plaatsen. ik ben echt super nieuwsgierig naar die shoplog.

  fijne vakantie serena xxx

 10. Catharina
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  haha, leuk dit dan mijn 2e goede voornemens voor dit jaar!

 11. nirosha
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Gelukkig nieuwjaar!

  Ik ben zelf een beetje een lurker. Ik volg best wel veel blogs, en soms heb ik gewoon geen idee wat ik moet reageren, en dan ga ik gewoon reacties lezen. Het is inderdaad leuk omdat je ook meningen van anderen kunt lezen, naast alleen de jouwe. En er zitten inderdaad goede tips tussen.

  heel veel plezier nog in Miami : )

 12. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Ik vind het zelf altijd erg leuk als mensen comments plaatsen onder mijn stukjes. Maar goed, ook bij mij zijn er veel lurkers hihi. Wat een leuk woord eigenlijk, wist niet dat het zo heet.
  Happy new year!

 13. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Ik moet zeggen dat voor ik zelf begon te bloggen, niet bewust was van de comments, maar nu lees ik ze heel graag. Ik begrijp je standpunt helemaal, niets is leuker om iets van je bezoekers te lezen!

 14. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Super leuk sereen, miami omg daar wil ik al zoo lang een keer heen, lijkt me echt geweldig daar!
  xx

 15. Axelle
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Gelukkig nieuwjaar Serena !
  Amuseer je maar goed in Miami πŸ™‚

 16. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Hey Serena!
  Allereerst, jij ook een heel gelukkig nieuw jaar toegewenst!
  Ik plaats persoonlijk bijna altijd een comment. Gewoon omdat ik het leuk vind om een comment te plaatsen en jou daardoor misschien wel wat te helpen. Ik moet zeggen, ik lees lang niet alle comments, dit kost al snel heel veel tijd… Maar de eerste paar en de eerste paar van onder lees ik wel altijd, omdat die gewoon meer opvallen!
  Blijf zo doorgaan in 2012 Serena!
  xoxox Panajotta

 17. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Wat trouwens nog bij mijn eerste berichtje hoort: ik vind het echt fijn dat je zulke lange artikels maakt. Af en toe heb ik wel zoiets van ‘bahhhh ik heb geen zin om verder te lezen’ maar dan lees ik toch door omdat ik het heel interessant vind haha! Dat je 2 blogposts plaatst elke dag is ook beter, want dan heb je ook nog iets anders te lezen als je het andere niet helemaal jouw style vind zegmaar.

 18. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Heel veel plezier! Wauw Miami, goed begin van 2012 niet? Ik zit maar steeds te staren naar de datum ‘1-1-2012’. Wauw, gek.

 19. Tanja
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Gaaf! Miami! πŸ™‚

  Happy 2012 en ben benieuwd naar je shoplog!

 20. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Ik moet eerlijk toegeven dat ik je blog altijd lees, maar zelf ook niet zo vaak comment. Ik zal het vaker doen, want ik weet hoe fijn het is om comments te krijgen πŸ˜€ Gelukkig nieuwjaar!

 21. A;
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Nog een lurker meld zich!! haha, okΓ© nieuwe voornemen van 2012 is meer comments plaatsen op beautylab. Ik vind het ook altyd leuk om andere comments te lezen. Nu nog zelf ook reageren :p

 22. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  ik wens je het beste voor 2012 en geniet daar maar lekker van het mooie weer.

 23. Eva
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Happy new year! Hoe was de avond in miami? Heel veel vuurwerk zeker? Nog superveel plezier in miami!
  Op jouw blog ben ik toch wel een lurker. Bij veracamilla zet ik bijv. bij bijna elk artikel een comment omdat zij op heel veel comments regeert. Niet alleen als je iets vraag, maar vaak bedanken voor lieve reacties en reageren op verhalen. Dt vind ik leuk, ze laat merken dat ze de comments echt allemaal leest en waardeert. Ik zeg niet dat jij dat niet doet, je laat het alleen niet echt merken. Als je daar verandering in brengt zullen er gegarandeerd meer comments komen. πŸ˜‰ Maar je blogs zijn super!!! Vooral van je DIYs ben ik grote fan. Zou je mischien alle mooie quotes die bij de comments van je laatste DIY in 1 artikel kunnen zetten, en nog van jezelf erbij misschien? Xxx

 24. Joyce
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Nou daar kom ik dan met mijn comment, ik reageer bijna nooit. Ik vind je blog geweldig!! Jij verzint van alle andere blogs altijd de leukste DIY, ik houuuu va jouw shoplogs, en daarbij ben jij echt de enige die me nooit irriteert! je komt nooit arrogant of wat dan ook over, gewoon leuk en spontaan, en je blog is heel persoonlijk en dat vind ik leuk

  Ik kan niet wachten tot de miami shoplog. Mijn vriend heeft het nu ineens in z’n hoofd dat ie naar Miami wilt, dus wij gaan dit jaar ook, en dan moet ik natuurlijk wel even weten welke winkels ik MOET bezoeken!

  Serena, keep up the good work! you rock!

  Happy new year!!

 25. pamela
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Gelukkig Nieuwjaar iedereen. Ben benieuwd naar die shoplog!

 26. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Heel gelukkig 2012 meis en alle lezeressen natuurlijk ook! πŸ™‚ x

 27. Evelien
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Hahaa hershey oreo’s en amerikaanse aussie :p

 28. Quinty
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Happy new jear Sereen! Ik wens je het allerbeste in 2012.
  Ik lees zelf wel de comments maar als het er heel
  veeel zijn dan lees ik niet alles.
  Ga na dit artikel zeker vaker een comment achter laten!
  En ik wil graag een beautylabber zijn / worden (:
  Nog heel veel plezier in miammi en ik zie je weer
  in je shoplog (of ander filmpje) waar ik naar uit kijk!
  xxx

 29. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Ik comment vrij regelmatig, maar merk het ook op mijn eigen blogje echt 1% van de bezoekers comment. Zo jammer want dan weet ik natuurlijk ook niet of ik het goed of fout doe.

  Nog veel plezier in Miami!

 30. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Gelukkig nieuwjaar iedereen! Wow Miami, wat gaaf zeg, geniet ervan πŸ™‚
  Zelf plaats ik ook niet snel een comment maar ik merk nu ik sinds kort een eigen blog heb, dat het wel heel leuk en leerzaam is als iemand een berichtje achterlaat. Ik lees de comments vaak wel maar meestal is alles al gezegd dus dan laat ik mijn commentaar maar achterwege haha.
  X

 31. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Gelukkig 2012! En wat heerlijk dat je in Miami zit. Ik vermoedde al dat je iets bijzonders ging doen met O&N, aangezien je in je How-to: New Year’s Eve Party-artikel niet zei wat je zelf ging doen. Normaal doe je dat soort dingen wel, haha. Heb een mooie tijd daar en geniet ervan. Als je maar niet te bruin wordt πŸ˜‰

  Overigens lees ik altijd wel comments. Alleen ‘scan’ ik ze meer en lees ik vooral de opvallendere of lange(re) reacties. πŸ™‚

 32. Deborah
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Ik plaats af en toe een comment, maar dat lurken herken ik zeker wel haha!
  Serena, ik wens je een gelukkig nieuwjaar en heel veel plezier in Miami! πŸ˜€

 33. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Het fijnste aan reacties vind ik eigenlijk als de blogger zelf reageert, maar ik begrijp ook wel dat dit niet mogelijk is op een grote blog. Op mijn eigen blog en op andere (boeken)blogs die ik volg die een pak minder lezers hebben is dat meer de gewoonte.
  Toch geniet ik ook op grote blogs van de comments, maar ik lees ze wel niet allemaal, bij gebrek aan tijd.

  Ik wens iedereen die dit leest een gelukkig 2012 en ik raad je aan je dromen door te zetten. Ik heb zelf al gemerkt dat het jezelf en anderen gelukkig maakt!

 34. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Happy new year Sereen, en veel plezier in Miami! Heerlijk πŸ™‚
  Ik lees ook vaak comments!

 35. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Ik lees altijd de commemts dat hoort gewoon bij het artikel vindt ik, maar lurken kan ik ook wel! Ik heb ook nooit zo’n zin om alleen leuk of mooi neer te zetten ik zal wat meer commenten!

 36. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Allereerst een gelukkig nieuwjaar gewenst met veel liefde en gezondheid! Ik plaats eigenlijk altijd een comment, gewoon omdat ik het leuk vind en het ook waardeer als ik comments krijg! Het is toch en soort van bevestiging en tips zijn altijd welkom! Bij bepaalde artikelen lees ik ook alle comments door! Sommige reacties zijn zo leerzaam en leuk!

 37. Anne
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  happy new year everyone!

  kijk uit naar je shoplog πŸ˜€

 38. Marije
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Gelukkig Nieuwjaar! Ik hoop dat 2012 een geweldig jaar voor je wordt. En natuurlijk heel veel plezier in Miami!

  Ik ben ook een lurker. Ik kijk op veel blogs, en lees af en toe de comments (en zie daar altijd een andere Marije langskomen, ik ben zo benieuwd wie zij is!). Ik heb vaak ook niet veel meer te melden dan ‘nou, dit was weer een leuk artikel’. Ik vind het leuk om over beauty te lezen, maar ik doe er verder niks mee (het is een beetje raar, dat weet ik). Misschien omdat ik te lui ben om make-up te dragen… Daarom kan ik ook geen tips geven van ‘oh, dit is daar in de aanbieding!’. Ik vrees dat ik een lurker blijf…

  • Annika
   1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

   hahaha ik doe eigenlijk ook nooit zo heel veel met van die beauty-tips, maar het is wel echt SUPER om te lezen!

   misschien ben je toch niet zo gek?

 39. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Serena, een gezond en vooral héérlijk 2012 gewenst! Dat Beautylab nog veel groter moge worden dan-ie nu al is!
  Ik lees eigenlijk altijd de comments wel en laat ook meestal wel een comment achter geloof ik. Ik vind op BeautyLab altijd een geweldige sfeer hangen in de comments! Echt heel gezellig en vriendelijk, dat mis ik vaak bij andere blogs!

 40. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Happy new year! πŸ™‚ Ik lees heel vaak de comments. Haha, beautylabers, klinkt als voor justin bieber, beliebers en voor jason derulo, derulers hihi. Een soort van fanclub :).
  Ik was vroeger ook altijd een lurker geweest hoor! Tot ik ging bloggen, toen snapte ik dat het eigenlijk wel leuk is om reacties te schrijven en te lezen van andere.

  Die cookies creme ziet er zo lekker uit!

 41. Sanne
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Gelukkig nieuw jaar! En wat vet dat je in Miami bent, dat heb ik helemaal niet meegekregen, maar dat zal wel aan mij liggen haha. Ik ben ook echt een lurker, ik plaats denk ik inderdaad 2 keer in de maand een comment. Maar vaak ook inderdaad, omdat ik dan niet meer te zeggen heb dan; Leuk! En dat voelt zo stom hahaha.
  Sowieso lees ik altijd de comments, daar zitten inderdaad vaak handige tips en alles bij!

 42. Dorien
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Haha beautylabbers πŸ™‚
  Serena ik wil je bedanken voor je blog want ik lees het elke dat met heel veel plezier! Gelukkig nieuw jaar!

 43. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Happy Newyear Serena!!
  Ik moet ook echt vaker comments gaan plaatsen haha, ben ook een beetje een lurker πŸ˜‰
  Terwijl ik het heeel leuk vind om ook comments te krijgen haha, dus idd, iedereen moet gewoon meer commenten πŸ˜›
  Ben benieuwd naar je shoplog!

  Enjoy!! X

 44. tasjimodo
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Hier dus een trouwe Beautylabber (via Tutti Frutti) en voor het meerendeel een lurkertje. De comments lees ik als vanzelfsprekend er ook bij. Het is gewoon leuk en informatief. Vaak blijft t bij lurken omdat ik ook niet veel heb met “leuk artikel”. Alhoewel een complimentje natuurlijk wel een dankbaar teken kan zijn. Verder heb ik ook niet veel met verkapte promotie van andere blogs en negatieve reacties (freedom of speach wordt zo overgewaardeerd).
  ‘Wens je een mooi liefdevol 2012 met veel lol.
  Ben blij dat je die mooie man bij je hebt. Wie of “wat” het dan ook moge zijn. Wat je privΓ© wilt houden weet jij alleen. Bescherm dat.

 45. Marije
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Oke ik weet het zeker, je hebt een vriend?!?! je maakt me zo nieuwsgierhierigggggg hahaha

 46. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Sereeeen! Ik doe mijn best om meer te commenten! Ik lees vaak trouuwens de comments nadat ik jouw artikel heb gelezen. Staat vaak wel wat leuks in πŸ™‚

 47. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  happy new year! sparkelt positieve energie

 48. chels
  1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Ah komop serena! Wie is die man??? Ben zo benieuwd dit kan je me echt niet aan doen. met fotos?? πŸ˜€

  • Roos
   1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

   Ja, ik ben ook vet nieuwsgierig dit kan je ons niet maken πŸ˜€ More information please!! Genietse. xx

   • 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

    Serena heeft al eens gezegd dat ze met alle liefde gedeeltes van haar privΓ© leven met ons deelt, maar dat ze graag een grens trekt bij haar liefdesleven. Mocht ze zich daar nog over bedenken, merken we dat vanzelf joh. Laten we haar tot die tijd gewoon veel geluk wensen met Mister Anonymous πŸ™‚

    • 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

     Jaa, Linda heeft helemaal gelijk. Ze deelt al heel veel van haar privΓ© leven met ons en misschien heeft ze een grens. Je ziet het zelf wel of ze het wilt delen. Maar ik begrijp het wel hoor, die nieuwsgierigheid. Maar blijkbaar wilt ze het niet vertellen, blijf anders kijken naar dit artikel. Misschien past ze wel wat aan!! πŸ˜‰

    • Ella
     1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

     Eens, maar ze begon er nu natuurlijk wel zelf over in een artikel, dus stiekem wil ze het mss toch met ons delen, of ja, eigenlijk weten we het al een beetje πŸ˜‰
     Anyway, Serena, have fun in Miami en geniet van de knappe man ^^

     • daphne
      1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

      ja plus dat op de foto bij dit artikel wss de arm van die mystery boy te zien is, dus ze wil ons gewoon nieuwsgierig maken:P

     • daphne
      1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

      daarnaast, wie zegt dat het perse haar liefdesleven moet zijn? kan toch ook goede vriend zijn die lekker is?

     • Noelle
      1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

      Helemaal eens, ze begint er zelf over!

     • 2 januari 2012 / maandag, 2 januari 2012

      Dat ze er zelf over begint, zegt niet dat ze jullie daarmee nieuwsgierig wil maken of er meer dan dit over kwijt wil natuurlijk.

     • Noelle
      7 januari 2012 / zaterdag, 7 januari 2012

      Daar heb je gelijk in Linda, maar ik bedoel: ze kan ons dan niet kwalijk nemen dat we nieuwsgierig te worden! Ik weet dat het aan bloggers zelf is, maar ik vind dit soort dingetjes vaak nogal flauw. Net zoals protected posts op grote blogs.

  • Charlot
   1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

   Wij willen het weten!

  • Laura
   1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

   Haha omg, dat was ik mij nou ook aan het afvragen! WHO IS THAT MAN SERENA?! TELL US! (:

  • Jet
   2 januari 2012 / maandag, 2 januari 2012

   Jaahaaa, ik ben ook benieuwd naar die man haha!

 49. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Happy new year!
  Ik zal vakker comment’s gaan plaatsen:)
  Want je word er inderdaad blij van!
  Veel plezier in miami;) kan niet wachten op me shoplog.
  Hoelaat is het daar? πŸ˜‰
  Hoe vieren ze daar oud & nieuw eigenlijk?
  Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar jou favo producten van 2011;)

  Liefs,xx

  • Saartje
   1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

   Ja, ik ben ook heel erg benieuwd hoe oud& nieuw daar wordt gevierd!? Geen vuurwerk :-S. veel plezier daar meis!

 50. 1 januari 2012 / zondag, 1 januari 2012

  Ik wens je ten eerste een gelukkig en gezond 2012 Sereen! Xoxo

  Ten tweede, yay, I guessed Miami, ik herkende het al aan die palmbomen πŸ˜€ Geniet goed van je vakantie daar hΓ© en veel plezier πŸ˜€

  Ik lees wel hier en daar de comments ja, vind het vooral leuk om te lezen voor de plezier en omdat er soms tips tussen zitten bijvoorbeeld πŸ™‚

  Voor de rest, ga zo door met je leuke blog, ik blijf een trouwe Beautylabber πŸ˜€