Mijn Eyelove Experience

Een tijdje geleden ben ik naar de Etos in Hilversum geweest waar ik mijn Eyelove Experience filmpje heb opgenomen! Het was een lange draaidag, maar het was heel leuk om te doen. Met dit filmpje wil ik aan jullie laten zien hoe Eyelove te werk gaat als je een bril op sterkte wilt aanschaffen. Enne, niet vergeten, volgende maand komen mijn eigen ontworpen brillen uit! Ben erg benieuwd wat jullie er van vinden.

Eyelove is een optiek keten voor brillen op sterkte en ik vind het fijn dat het zich onder andere in geselecteerde Etos filialen bevindt, zo is het lekker laagdrempelig en kun je op je gemakje rondsnuffelen. Mocht je een model tegenkomen dat je graag wilt hebben dan is er altijd winkelpersoneel aanwezig met een optiektraining. Ze kunnen je goed en professioneel adviseren en als je je sterkte niet weet, kunnen ze het voor je opmeten.

Door de shop-in-shop formule bespaart Eyelove de kosten van een winkelpand en deze besparing wordt weer doorgerekend op ons, de consument. Vandaar dat de prijs van de brillen lekker laag gehouden kan worden. De brillen zijn er in alle soorten en maten; cateye brillen, ronde brillen, klassieke brillen en in alle kleuren van de regenboog. Rood, mint, paars, turkoois, oranje, roze en ga zo maar door. En ze kosten slechts €49 per stuk, inclusief glazen op sterkte.

Op deze manier is het mogelijk om meerdere brillen aan te schaffen, zodat je voor elke gelegenheid een andere bril hebt om te combineren bij je outfit. Hoe leuk is het om naast je klassieke bril een aantal brillen in opvallende kleuren te hebben? Of in andere vormen die op dat moment fashionable zijn? Brillen zijn in de eerste plaats natuurlijk functioneel, maar op de tweede plaats zijn ze een onmisbare mode accessoire waarmee je een fashion statement kunt maken.

Toen ik met de Eyelove campagne begon waren mijn ogen prima in orde. Gelukkig kun je de Eyelove brillen ook gewoon aanschaffen met zonnebrilglazen zodat je de brillen als zonnebril kunt dragen. En ik ben gek op zonnebrillen, dus daarom leek het me ook zo leuk om deze campagne te doen!

Geloof het of niet, maar mijn ogen zijn de laatste tijd enorm achteruit gegaan. Ik wist dat ik -0,25 had, maar dat vond ik te weinig sterkte voor een bril. Inmiddels vind ik het de hoogste tijd voor een nieuwe oogmeting, want dingen op 5 – 6 meter afstand kan ik niet scherp meer zien. Ik heb nu echt een bril nodig! Vroeger zei ik altijd dat ik dan lenzen zou nemen, maar nu ik inmiddels zoveel leuke Eyelove brillen heb gepast ben ik overtuigd: ik ga voor een bril! Ik vond dat ik nooit echt een brillenhoofd had, maar er is zo ontzettend veel keuze, er is altijd wel een bril die je wél staat.

Hieronder draag ik de drie brillen die ik heb uitgekozen bij de Eyelove shop-in-shop. Welke bril staat mij het beste?

Eyelove bril 1: ombre

eyelove bril 3

Eyelove bril 2: tortoise

eyelove bril 1

Eyelove bril 3: grey

eyelove bril 2In januari komt de Eyelove Fashion Collection uit waarvan ik drie brillen heb ontworpen. Ik kan niet wachten om ze aan jullie te laten zien! En ik vind het niet leuk dat mijn ogen slechter zijn geworden, maar aan de andere kant vind ik het stiekem niet héél erg omdat ik nu mijn eigen brillen kan dragen, zowel als bril en zonnebril. Pffff, erg ben ik hè?

Zijn jullie bekend met Eyelove? Meer informatie over deze Nederlandse optiek keten lees je hier.

Welke van de drie brillen vinden jullie mij het beste staan, ombre tortoise of grey? I need your help!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

104 Reacties

 1. 8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Er zitten leuke monturen tussen, als ik ooit toch eentje moet zou ik voor de tortoise gaan!

 2. 8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Wat leeukk! Ik vind tortoise het leukst bij je staan.

 3. lousaa
  8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Ik vind de schildpadbril het best staan. Die eerste is te groot. De derde te flets.

  Wel vind ik het wat risky om mn ogen te laten meten door een winkelmeisje. Het is toch een vak apart. Niet vreselijk moeilijk maar met een cursusje ben je er niet.
  Los daarvan is het vaak duurder om zulke brillen te kopen dan een bril ket je zorgverzekering. Zeker als er ook nog ontspiegeld moet worden.

 4. 8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Ik ben fan van de tortoise! Hoewel brillen heel erg in zijn, ga ik toch nog voor mijn lenzen, dat is net iets handiger.

 5. 8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Wauw nummer 2 staat je echt goed!

 6. larissa
  8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Wow, dat is echt een fijne prijs! Ik vind tortoise het mooiste, maar de andere 2 modellen zijn ook mooi!

 7. 8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  ah kan niet wachten om de brillen te zien! en ik vind nummer 2 tortoise je het leukst staan
  ;)
  xx ish

 8. 8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Fijn dat het nu gewoon bij de Etos kan! Ik moet mijn ogen eigenlijk ook maar weer eens laten nakijken. Ik vind Tortoise het mooist :)

 9. 8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Tortoise vind ik je echt het leukst staan!:) ik heb ook een eyelove bril:) bevalt me prima!:) heb onderhand al wel weet 3 jaar dus t word misschien wel tijd voor een nieuwe..

 10. 8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Mooie monturen!! Ze staan je heel goed, zelf zou ik gaan voor Tortoise!

 11. Linda
  8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Bril 2 vind ik het leukste! Toen ik die foto zag, moest ik even twee keer kijken. Je lijkt echt ontzettend op je moeder daar! Heel leuk :)

 12. 8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  De prijs is heel erg schappelijk voor een bril op sterkte! Ik vind de Tortoise je het leukste staan!

 13. Rachida
  8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Definitely Tortoise!

 14. Nicky
  8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Ik vind Tortoise veruit het mooist! Maar de andere staan je ook heel mooi hoor.

 15. 8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Die tweede, tortoise staat je het mooiste!

  Xo

 16. Jamie
  8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Tortoise!

 17. 8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Ik vind bril nummer 2 super bij je staan! <3

 18. 8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Hoi Serena,

  Brillen staan je goed. Ik vind bril 2 het leukste staan. Bril 3 misstaat ook niet.

  Ik heb zelf ook een eyelove bril, maar dit is een extra bril. De sterkte had ik al bij mij vorige bril (het Huis) op laten meten bij de opticien. En deze was nog niet veranderd. Het apparaat dat eyelove gebruikt is okay, maar voor een uitgebreide meting zal je naar opticien moeten. Sommige opticiens bieden ook tegen een vergoeding een oogmeting zonder dat je bij hun een bril koopt. Dan kan je altijd nog een eyelovebril kopen.

  Ik ben wel blij met mij eyelove bril. Lijkt op nr 2.

  Love your blog Serena. Groetjes, Danielle
  (van het oude sieradenforum) :-)

 19. sarah
  8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  zelf vind ik tortoise het leukst/mooist staan.

 20. Annika
  8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Ik vind dat ombre en tortoise je het beste staan. Die grijze is een beetje bleekjes, vind ik.

  Ik heb zelf een redelijk dure bril, van een zelfstandige opticien. Ik ben namelijk van mening dat je niet moet besparen op een accessoire dat je elke dag draagt.
  Ik heb dan wel wat meer betaald voor mijn bril, maar ik draag hem nu ook al twee jaar, elke dag. En ik ben er nog steeds niet op uitgekeken.

  • Serena
   Auteur
   8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

   Maar hoe leuk is het als je er nog 3 brillen bij hebt waarmee je kunt afwisselen! En dat je je bril dus echt als mode accessoire gaat zien, net zoals je je schoenen en tassen afwisselt :)

 21. Kayleigh
  8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  De 2e vind ik het leukste bij je staan!

 22. Chantal
  8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Persoonlijk vind ik bril 2 je het mooiste staan en deze past bij de meeste kleding. Bril 3 staat je ook goed.

  Ik denk dat je het beste 1 goede bril kunt hebben die “saai” is, maar bijna over al bij past en je gezicht mooi laat komen. Daarnaast kun je dan altijd nog één of meerdere opvallende brillen nemen. Zo doe ik het tenminste altijd (na 8 jaar lenzen nu alweer 5 jaar compleet over gegaan op brillen).

  50 euro voor een bril is wel heel goedkoop. Ik denk dat ik maar eens ga googlen waar ze ergens zitten en 1 nieuwe bril er bij ga nemen ^^

 23. 8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Tortoise!

 24. Arianne
  8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Ben ik de enige die het bijzonder vind dat je oogsterkte alleen op die manier gemeten wordt? Als ik naar mijn opticien ga krijg ik daarnaast nog een uitgebreide controle van mijn ogen (netvlies) en zo’n raar apparaat met lenzen die er voor schuiven. Dit concept is prima als je je sterkte weet en een extra bril wilt hebben, maar voor nieuwe brildragers zou ik het echt op laten meten. De sterkte die uit het apparaat komt klopt niet altijd en is niet altijd fijn om mee te kijken omdat je het niet gewend bent.

  • lousaa
   8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

   Nee je bent niet de enige. Ik zou er ook niet op vertrouwen. Zit je met koppijn omdat je voor een dubbeltje op de eerste rang wilde zitten.

 25. Kim
  8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Ik vind de 2e het leukste staan! :)

 26. Esmee
  8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Ik heb vorig jaar ook een bril gekocht bij eyelove, maar ik ben er helaas niet zo tevreden over. Ik heb ook een bril van Het Huis en deze is veel beter qua kwaliteit. Bij mijn bril van eyelove zijn de glazen ontzettend dik en zwaar (en hier krijg je toch last van) en de glazen spiegelen heel erg. Ik pak dus nooit deze bril en dan is zelfs deze bril toch duur…

 27. yolo
  8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  geen een

 28. Clio
  8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Ik vind ook de tweede bril het mooiste bij je staan. Ik was al bekend met het concept van Eyelove maar kon een paar maanden terug helaas geen héél leuk model vinden dat mij paste. Veel brillen paste niet omdat de bovenkant van mijn neus wat breder is waardoor de brillen als het ware boven op mijn neus stonden. Ik hop dan ook dat bij de fashion collectie wel een leuke bril zit want ik wordt wel hebberig van brillen voor zo’n laag prijsje.

  • Arianne
   8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

   Als het goed is kan elke bril aangepast worden qua breedte bij de neus. De ene heeft neusvleugeltjes die je zelf kan verstellen andere hebben plasticken die verhit moeten worden. Als je naar een echte (!) opticien gaat kunnen ze het daar allemaal zo voor je doen.

   • lousaa
    8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

    Nee das niet waar. Je kunt weliswaar iets stellen maar je hebt nu eenmaal modellen met een brede neusbeug en een smalle. Daar moet je rekening mwe houden als je past.

 29. 8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Wauw die zijn erg mooi! Vooral het tweede model, prachtig. Ik draag normaal altijd lenzen, maar ik vind een bril ook steeds leuker staan :)

 30. Loes
  8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  De tweede bril vind ik het mooist bij je passen. Het montuur past goed bij de vorm van je gezicht en de kleur past goed bij je huidskleur en haar. :)

  Ik heb al een bril sinds mijn 7e en draag eigenlijk altijd contactlenzen, maar omdat ik de laatste tijd meer last krijg van mijn ogen draag ik steeds vaker mijn bril! Eigenlijk helemaal niet erg, want tegenwoordig zijn brillen heel hip :D

 31. 8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Ik vind bril 2 je prachtig staan! Past het beste bij je donkere haren en ogen!

 32. 8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Alledrie de brillen staan je goed! Maar numero 2 staat je stunning!!

  Ik heb altijd goede ogen gehad maar merk dat ik nu (ook ;-) ) aan het aftakelen ben… Ouderdom. Haha.

 33. Anita te Gussinklo
  8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Ja de 2e Tortoise, staat je echt goed.
  En wat handig gewoon bij Etos.
  Ik ga er binnenkort eens kijken

 34. Gina
  8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  De tweede bril staat je overduidelijk het mooist! :-)

 35. 8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Oh wauw die zijn echt super mooi! Ga er zeker een keer naartoe. Ik draag normaal gesproken lenzen, maar vind ‘t fijn om ook een bril te hebben voor wanneer ik ‘savonds mn lenzen al uit gedaan heb maar toch nog even tv wil kijken! Erg tof!

 36. Melanie
  8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Ik vind dat die Tortoise het beste staat! :)

 37. lisanne
  8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  ik vind persoonlijk EYELOVE BRIL 2: TORTOISE het leukste staan

 38. 8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Tortoise staat het best bij je!

 39. 8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Ik vind de TORTOISE het leukst staan bij je :)

 40. Shari
  8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Ik vind de TORTOISE het beste bij je staan! Mag een wat statement volle bril zijn, net zoals jezelf!

 41. 8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Leuk filmpje! Vind die tweede bril (tortoise) het leukste staan! Staat lekker pittig :)

 42. bente
  8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *