Get ready with me + ochtendroutine

Er zijn vragen die geregeld worden gesteld op mijn blog, zoals welke foundation ik gebruik, hoe ik aan die mooie glow kom of hoe ik mijn haren met zo veel volume kan stylen. Dit en nog veel meer laat ik zien in onderstaande video. Tijdens de ochtendroutine kunnen jullie zien hoe ik mijn dagelijkse make-up aanbreng en mijn haren in model breng na het wassen en verder laat ik zien hoe ik mijn kleding uitzoek, welke parfum ik draag en welke accessoires ik meeneem als ik de deur uit ga! Kortom, een leuke mix van een ‘get ready with me’ en een ‘ochtendroutine’ video!

klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om naar mijn YouTube kanaal te gaan.

Ik heb alle gebruikte make-up, beautyproducten en kledingstukken genoemd in de video, maar als er verder nog vragen over zijn stel ze dan gerust bij de comments. De meeste producten heb ik ook apart gereviewed op mijn blog, dus als je er wat meer over wilt weten gebruik dan de zoekfunctie rechtsbovenin.

Een chille zondag gewenst iedereen!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

65 Reacties

 1. Kyra
  15 december 2014 / maandag, 15 december 2014

  Je haar is zo mooi, maar je ogen waren mooier zonder mascara.

 2. Bea
  11 december 2014 / donderdag, 11 december 2014

  Leuk filmpje! Het is net alsof je het hier bij mij in de living staat te vertellen ;)! Nog een fijne week!

 3. Nienke
  10 december 2014 / woensdag, 10 december 2014

  Leuk om te zien! Je haar is echt prachtig!

 4. 9 december 2014 / dinsdag, 9 december 2014

  Super leuk om weer eens een up to date versie van dit filmpje te zien! Heel handig en super leuk om een kijkje te nemen in wat je gebruikt en hoe je dat doet. Iedereen heeft toch zijn eigen manier en eigen favorieten. Krijg meteen zin om eens wat vernieuwing aan te brengen in mijn dagelijkse routine!

 5. 8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Dit was echt super leuk om te zien! Je hebt prachtige wimpers.. ik moet die Guerlain mascara nu ook proberen hè, dat begrijp je.

 6. 8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Leuk om te zien :) Dat jasje lijkt me alleen zo koud voor nu!

 7. Inge
  8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  leuk filmpje zeg!! leuk om te zien hoe je routine is, is wel een beetje gelijk aan dat van mij!
  ennnn ook ik heb onlangs de bobby brown shimmer bricks aangeschaft na jouw enthousiaste berichten enddd i love it!!! geweldige aankoop :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *