L’Oréal Infallible Nail

Door Nena – Ben je nou altijd al op zoek naar een nagellak die bijzonder goed blijft zitten? Een nagellak die zijn belofte van 12 dagen gelakte nagels waar kan maken? Gewoon verkrijgbaar bij de drogist, zonder aanschaf van een dure UV-LED lamp? Dan heb ik vandaag het antwoord voor jullie! Ik heb de nagellak maar liefst 16 dagen laten zitten en tussentijds foto’s gemaakt. Vandaag deel ik het resultaat. En ik kan jullie vast verklappen: Het resultaat van de L’Oréal Infallible Nail collectie zal jullie zéker niet teleurstellen!! Oh en bereid je voor op véél foto’s…

lakjes1b

Zo zien de lakjes eruit. Het lijken wel lipsticks.

L’Oréal Infallible Nail

lakjes2

Met de Infallible Nail collectie geef je je nagels een professionele uitstraling alsof ze net een UV-gelmanicure hebben gehad, maar dan verkregen met een ‘gewone’ nagellak.

lakjes3

De lakjes bevatten een formule op basis van siliconen flex-hars. De formules bestaan uit een combinatie van polymeren die een filmlaagje leggen, gel-achtige bestanddelen en kristalpolymeren die de lak verharden, de hechting verbeteren en de glans versterken. Hierdoor beloofd L’Oréal een perfecte “naildo” die maar liefst 12 dagen blijft zitten!

Het stappen-systeem

stappen

De lakjes bestaan uit 2 stappen. De kleur en top coat zijn met elkaar verbonden door een zwart tussenstuk, maar het zijn eigenlijk twee aparte flesjes.

Stap 1: Is de kleur. De gekleurde lak is voorzien van micro-kleurpigmenten die zorgen voor een semi-transparante kleur. De kleurformule bevat een nieuw soort hars (FLEX-HARS™) dat speciaal is ontwikkeld om de laksubstantie flexibel te maken en een sterke hechting te bevorderen. De lak verspreidt gelijkmatig over het gehele nagelbed waardoor een onverwoestbare basis ontstaat. De flexibiliteit van de lak verlengt de houdbaarheid en helpt afbladderen voorkomen

Stap 2: Is de top coat. Deze zorgt voor een diepe kleur en een sterke glans. De lak bevat versterkende bestanddelen en kristalliseren de basis waardoor een supersterk oppervlak ontstaat. De formule van de gel activator bevat kristalpolymeren die naar het oppervlak komen om de kleurintensiteit te versterken, het nagelbed meer volume te geven en een glanzende finish te bevorderen.

De collectie

De collectie L’Oréal Infallible Nail bestaat uit 14 kleuren.

collectie1Van links naar rechts: 001 Stay Nue, 002 Gris Eternel, 003 Timeless Taupe, 005 Irresistible Bonbon, 006 Double Entendre, 007 Océan Infini, 008 Iconic Indigo, 010 Keep Magenta, 012 Forever Mink, 013 Orange Extreme, 016 Forever Burgundy, 017 Petale Revival, 020 Fuschia for life, 021 Always a Lady.

Stay Nue

Stay NueStay Nue is een zachte nude kleur. In direct zonlicht bevat deze kleur hele fijne shimmers.

nude1 nude2Echt een prachtige kleur op bijvoorbeeld zongebruinde handen. Stay Nue lakt een beetje streperig en daardoor heb je drie laagjes nodig voor een egale dekking. Ik heb echter voor alle 14 lakjes 2 laagjes gelakt, zodat je de dekking ook zelf kunt beoordelen.

Gris Eternel

Gris EternelGris Eternel is een zachte grijze kleur met zeer fijne shimmers die je alleen in direct zonlicht goed kunt zien.

Gris1 gris2De lak dekt redelijk in twee laagjes. Op de nagels is de kleur iets donkerder dan in het flesje.

Timeless Taupe

Timeless TaupeTimeless Taupe neigt voor een taupe kleur meer naar bruin dan naar grijs.

taupe1 taupe2En op de nagels is deze kleur zelfs chocolade bruin te noemen! Hij is vrij donker en dekt al na twee laagjes. In direct zonlicht wordt de kleur iets zachter, maar nog steeds bruin en geen taupe.

Irresistible Bonbon

Irresistible BonbonIrresistible Bonbon is echt snoeperig roze.

bonbon1 bonbon2Helaas lakt de kleur ook een beetje streperig, waardoor een derde laagje net wat mooier staat dan een tweede laagje. De top coat maakt het geheel wel weer echt mooi af (zoals eigenlijk bij alle lakjes).

Double Entendre

Double entendreDouble Entendre is felrood.

entendre1 entendre2De kleur dekt al mooi in twee laagjes en is lekker fel. Na het aanbrengen van de top coat glanst Double Entrendre echt van je nagels af!

Océan Infini

Ocean infiniOcéan Infini is een blauwgroene kleur die inderdaad een beetje aan de oceaan doet denken. In het flesje komt de kleur niet goed tot zijn recht, maar op de nagels is hij goed te zien.

ocean1 ocean2De kleur is vrij donker en dekt in twee laagjes.

Iconic Indigo

Iconic IndigoIconic Indigo is een paarsblauwe kleur met veel shimmers. Dit is dan ook het meest shimmerrijke lakje van de collectie.

indigo1 indigo2Op de onderste foto zijn de verschillende kleuren shimmers goed te zien. Deze lak dekt erg goed na twee laagjes.

Keep Magenta

Keep MagentaKeep Magenta is felroze, zoals je van “magenta” mag verwachten.

magenta1 magenta2Keep Magenta lakt streeploos en dekt in twee laagjes al vrij goed. Het is een koele roze tint.

Forever Mink

Forever MinkForever Mink vind ik nog het meest in de buurt komen van een leverkleur. In de flacon oogt hij nog vrij lichtroze, maar op de nagels ziet hij er heel anders uit!

mink1 Mink2Forever Mink dekt in twee laagjes. Je moet wel een beetje van dergelijke kleuren houden, maar ik kan me voorstellen dat het mooi staat wanneer je bijvoorbeeld kleding of accessoires in dezelfde kleur hebt.

Orange Extreme

Orange ExtremeInderdaad lekker fel oranje!

orange1 orange2Orange Extreme lijkt soms een beetje rood, maar dat klopt ook wel. Het is een hele donkere oranje kleur en hij dekt in twee laagjes.

Forever Burgundy

Forever BurgundyForever Burgundy is een diepe warmrode kleur.

burgundy1 burgundy2De kleur staat heel chic en is het beste te omschrijven als baksteenrood. De lak dekt in twee laagjes.

Petale Revival

Petale RevivalPetale Revival is een romige melkwitte kleur. Mooi te dragen in een laagje of voor wat meer dekking in twee laagjes.

petale1 petale2Ik had niet gedacht dat ik dit over een dergelijke kleur zou zeggen, maar wat een prachtig lakje is Petale Revival! Het staat zeer verzorgd. De lak heeft de neiging iets streperig te zijn na één of twee laagjes, maar de top coat verhelpt dat al snel.

Fuschia for life

Fuschia for lifeFuschia for life lijkt in de flesjes vrij roze…

fuschia1 fuschia2Maar op mijn nagels is het toch echt rood! Dat lijkt niet alleen zo op de foto, maar in het echt is het toch meer rood dan fuchsia roze waar de naam “Fuschia for life” aan doet denken. De kleur is wel lekker fel, maar niet geheel dekkend na twee laagjes.

Always a Lady

Always a ladyAlways a Lady is de meest donkere kleur van de collectie. Het is een donkere bruinrode kleur die op de nagels nóg een stuk donkerder wordt.

lady1 lady2Ook Always a Lady is erg chic en dekt al erg goed na twee laagjes.

 

De 12-dagen test

Na het zien van deze mooie collectie willen we natuurlijk weten hoe goed de nagellak blijft zitten. l’Oréal belooft 12 dagen perfect gelakte nagels met de illusie van een gelmanicure. Ik heb het natuurlijk voor jullie getest!

Hieronder zien jullie een collage van mijn nagels met daarop de kleur Fuschia for Life. Ik heb gedurende 16 dagen af en toe een foto gemaakt, zodat ik het resultaat met jullie kan delen.

12 dagen testTot aan 7 dagen bleven mijn nagels perfect gelakt zonder chips of andere beschadigingen. Na 10 dagen begonnen de lak al aardig “uit te groeien” en begonnen de eerste hoekjes iets af te bladderen. Op zich nog geen hele storende beschadigingen, want het overgrote deel van mijn nagels bleef intact. Op de betreffende hoekjes werden de beschadigingen iets groter, maar de rest van de lak is zeker 12 dagen goed blijven zitten. Sterker nog, zelfs na 16 dagen zag het er nog toonbaar uit! Nu vond ik het wel echt de hoogste tijd om mijn nagellak te verwijderen, want het uitgegroeide deel werd te groot.

Conclusie

Een puntje van kritiek:

kwastjeNa het swatchen van 14 lakjes en hun bijbehorende top coats heb ik ook 28 kwastjes kunnen uitproberen. De vorm van de kwastjes vind ik erg prettig, die is namelijk wat breder en plat, zodat je de nagellak goed over je gehele nagelbed kunt verdelen. De haartjes van de kwastjes zijn echter niet altijd even mooi. Ik heb een stuk of vier lakjes gehad waarbij de haartjes gebogen waren of er zat ineens een stugge langere haar tussen. Deze moet je echt even afknippen, anders krijg je de nagellak niet mooi op je nagels. Ook heb ik twee keer gehad dat het kwastje met haartjes losliet van de dop. De truc is om dan de dop weer even goed vast te draaien op het potje in de hoop dat het stokje met haartjes bij het openen nu wel vast blijft zitten.

lakjesVerder ben ik meer dan tevreden over het resultaat van de L’Oréal Infallible Nail collectie! De lak is erg sterk en blijft zeer lang goed op de nagels zitten en geeft een prachtige glans. Ik vind de collectie ook vrij uitgebreid met 14 kleuren. Al had de dekking van sommige lakjes wat mij betreft iets beter gekund. Ook het streperige van Stay Nue, Irresistible Bonbon en Petale Revival vind ik zonde, maar de top coat maakt  gelukkig een hoop goed. De top coat is wel een must, want anders blijft de lak veel minder lang zitten. Wel netjes de combinatie stap 1 en stap 2 blijven gebruiken dus!

Infallible Nail is verkrijgbaar vanaf begin juni 2014. De lakjes kosten €10,99 per stuk.

Wat vinden jullie van de L’Oréal Infallible Nail collectie?

Liefs Nena

Twitter: @nenaburger
Instagram: @nenaburger

Volg:

118 Reacties

 1. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Zo grappig, alle L’oréal nagellakken hebben blijkbaar hetzelfde probleem: de dop laat los waardoor je hem er niet in één keer uitkrijgt. Ik vind de lakken er geweldig uit zien!

 2. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Ze zien er goed en mooi uit! En zo jaloers op jouw nagels hihi

 3. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Wat een werk zal het swatchen geweest zijn zeg, mijn hemel!

  • Nena
   Auteur
   17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

   Klopt 😉 maar wel leuk om te doen!

 4. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Wauw dit had ik niet verwacht, en je nagels zijn zo mooi wauw.

 5. Evi
  17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Gaaf! Als er weer een leuke aanbieding is ga ik er meteen 1 halen! Kun je ook eens laten zien hoe je je nagels verzorgt en hoe je ze in vorm vijlt/knipt? Zou tof zijn want ik loop daar altijd mee te klungelen wat standaard resulteert in toch weer korte nagels 🙁

  • Nena
   Auteur
   17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

   Dat is een goed idee! Zal het onthouden.

 6. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Ik ben zeker onder de indruk van deze lakjes! Ze blijven echt heel lang mooi 🙂

 7. Monique
  17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Dank je wel, Nena!! Ik heb er al een paar keer mee in m’n handen gestaan, maar vroeg me af of het echt zo lang zou houden. Jij hebt me overtuigd… Ik ga morgen gelijk naar de winkel!! 🙂

 8. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Wauw, wanttss! Even wachten op korting, want dat zo mooi zijn!

 9. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  er zitten zeker mooie kleuren tussen!

 10. Britt verhagen
  17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Nagellak die er twee weken op blijft zitten zonder chips! Ik heb hier de methode om je nagellak twee weken muurvast te laten zitten!

  – Sally hanssen base/topcoat (met een blauwe dop)
  – opi/essie nagellak

  Je kunt dit binnen een paar minuten aanbrengen en het blijft echt muurvast zitten!

 11. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Wat een fijne review. Ik was erg benieuwd of deze nagellak wel écht lang zou blijven zitten, goed om te zien dat de lak zo mooi blijft. Ik ga deze zeker uitproberen! (wat heb jij trouwens onwijs mooie nagels!)

 12. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Schitterende kleuren! En wat een mooie foto’s heb je ervan gemaakt!

 13. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Super leuke kleurtjes en 16 dagen is echt lang!!

 14. Annika
  17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Wauwie! 16 dagen is wel echt lang! Kun je de nagellak wel gewoon met nagellak remover verwijderen?
  Heel mooie foto’s trouwens! Echt mooi scherp!

  • Nena
   Auteur
   17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

   Ja de nagellak is gemakkelijk te verwijderen met elke remover.

 15. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Wat blijft de nagellak verrassend lang goed zitten! Mooie nagels heb je!

 16. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Wat een fijne review, bedankt daarvoor! Ik ben heel benieuwd naar deze lakjes van L’oreal, die gewone kleine lakjes vond ik ook al zo fijn. Zou zeker graag de burgundy variant willen hebben. Ik ben vandaag nog bij mijn Etos in mini dorpje geweest, maar ze hebben ze helaas nog niet.. 🙁

 17. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Wat een prachtige kleurtjes en wat een mooie nagels heb jij zeg Nena!

 18. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Klinkt goed! De Infaillible lipstick blijft ook al zo goed zitten !

 19. Kayleigh
  17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Wat ewn prachtige nagels heb je toch! Ik ben echt verbaasd dat ze zo lang mooi blijven zitten. Er zitten zeker kleurtjes tussen die ik graag zou willen hebben.

 20. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Wauw, wat een hoop mooi lakjes! Vind dat er echt veel toffe kleuren tussen zitten. En helemaal super dat het zo goed werkt natuurlijk. Dat puntje van kritiek kan ik dan wel door de vingers zien! 🙂

 21. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Sommige zijn super en sommige niet zo

 22. Lily
  17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Wat een fantastische review Nena! Prachtig gedaan, dankjewel!

 23. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Ik heb ze zelf ook en ben er zo blij mee! Meestal blijft nagellak niet langer dan twee dagen mooi op mijn nagels zitten, maar deze heb ik er in totaal 10 dagen op gehad voordat de chips te erg werden. Echt top nagellakjes!

 24. Inge
  17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  waauw die moet ik hebben! fijne review!
  ben alleen benieuwd of je een basecoat hebt gebruikt?

  • Nena
   Auteur
   17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

   Nee die heb ik niet gebruikt. M’n nagels waren dat ook iets verkleurd na 16 dagen 😉 Ik ontvet mijn nagels overigens altijd voordat ik nagellak aanbreng door m’n handen te wassen met afwasmiddel.

 25. Ik
  17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Mooie foto’s! En mooie nagels heb jij!

 26. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  ze zien er mooi uit! toch vind ik het best wel prijzig.

 27. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Ze zien er echt supermooi uit. Vooral die roze vind ik eigenlijk echt mooi.

 28. emma
  17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Echt mooie foto’s! Perfect gelakt

 29. t.
  17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Wauw hopelijk komt er nog een aanbieding voordat ik op vakantie ga! Ideaal voor een weekje weg en geen gedoe met gellak

 30. Anna30
  17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Wat een mooie kleuren!

 31. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  oh wat een heerlijke kleuren, die moet ik echt een keer proberen!
  Ik vraag me alleen af, heb je ook een basic laag eerst op je nagels gesmeerd, of meteen de kleur van deze nagellakjes?
  (ik doe dit altijd om kleuren van de nagels te voorkomen, zeker voor heftige kleuren als blauw en donkere kleuren)
  Groetjes!

  • Nena
   Auteur
   17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

   Ik heb eerst mijn nagels ontvet door m’n handen te wassen met afwasmiddel (dat doe ik altijd). En vervolgens direct stap 1 aangebracht, dus zonder een base coat.

 32. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Wauw klinkt goed! Ben erg benieuwd naar die lakjes!

 33. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Wat een prachtige swatches heb je gemaakt! Ik vind vooral de nude tinten(Petale Revival staat erg mooi bij jouw huidskleur) erg mooi, verrassend want ik draag zelf eigenlijk alleen maar (fel) gekleurde nagellak 😉 misschien toch eens tijd om uit mijn comfort zone te komen.

 34. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Ik vind de glans die de lakjes hebben echt prachtig. Mijn favoriet is iconic indigo, die shimmer! <3

 35. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Wauw dit klinkt echt onwijs goed, ik ben nu wel erg benieuwd geworden. Ik heb een hele tijd nagels gebeten en het gaat de laatste maanden erg goed. Dus mijn nagels worden ook wat langer, dit is echt ideaal om zo een tijd van je nagellak te genieten.

 36. Manon
  17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Wauw! Ti’s dat ik nu op mijn werk zit, want ik had ze eigenlijk al willen hebben;) Ik ben wel benieuwd of de nagellak net zo makkelijk te verwijderen is als normale nagellak?

  • Nena
   Auteur
   17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

   Ja daar was ik in het begin ook benieuwd naar! Gelukkig gaat dat heel makkelijk met elke nagellak remover 🙂

  • Janneke
   17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

   Die informatie mis ik inderdaad ook. Is het sowieso met gewone nagellak te verwijderen? En de droog tijd, is die snel, normaal of duurt het wat langer?

   Ze zien er wel echt top uit! Als het gewoon te verwijderen is, en de droogtijd niet te lang is ga ik het zeker proberen!

   • Janneke
    17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

    Ow sorry zie nu je reactie er pas bij staan. En de droogtijd?:)

    • Nena
     Auteur
     17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

     Die is normaal tot vrij snel.

 37. Mieke
  17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  wel echt super leuke kleuren! binnenkort maar een paar kleurtjes shoppen 🙂

 38. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Er zitten prachtige kleuren tussen! Wat is de prijs van de lakjes?

 39. Shinta
  17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Omygod!! Wil ik 😀 zie net dat bij de Etos 2e product van L’oreal halve prijs is! Dus ladiesssss..

 40. Sinderella
  17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Ziet er goed uit 😀
  Hoeveel kosten ze per stuk?

  • Nena
   Auteur
   17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

   Ze zijn €10,99 per stuk. Ik heb het er even bij gezet 😉

   • Sinderella
    17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

    Thanx

 41. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  mooie lakjes, voor mij hoeven ze niet zolang te blijven zitten, 7 dagen is meer dan genoeg.
  maar als je geen kans hebt om de lak te verwijderen is het wel heel erg prettig om te weten dat de lak presentable blijft zitten. en dat je je handen niet hoeft weg te stoppen lol hahaha
  leuke review 🙂

 42. Sanne
  17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Heel erg mooi! Hoeveel kosten ze?

 43. sanne
  17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Wat een prachtige foto’s, wauw!

 44. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Prachtige kleuren! Als ze zo goed blijven zitten ga ik ze misschien ook wel aanschaffen. Ik heb bijna altijd rood op mijn nagels van allerlei merken maar ik merk dat het er zo snel steeds vanaf gaat. Dus ik ben benieuwd!

 45. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Mooie kleuren! Ze lijken me best fijn!

 46. 17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Dit lijkt me echt een uitkomst! Ik heb zelf wel een gel nails set, maar stiekem gebruik ik die bijna nooit, het kost zoveel tijd… Deze lakjes van L’oreal lijken me dan echt ideaal, zeker als je de verscheidenheid aan kleuren ziet, en ook hoe goed de lakjes blijven zitten! Ik denk dat ik zo meteen even naar de Kruidvat fiets 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *