LG Prada 3.0

Had ik het vanmiddag over designerbags, ga ik jullie nu iets vertellen over een designerphone. That's right people. Ekte, ekte fashionista's zijn van top tot teen gehuld in stijlvolle ontwerpjes en dan mag een smartphone ontworpen door een Italiaans modehuis natuurlijk niet ontbreken.


LG stak al eerder samen met Prada de koppen bij elkaar en ontwikkelde ¬†succesvolle EN stijlvolle LG Prada telefoons in 2007 en 2008. Begin 2012 mogen we de gloedjenieuwe Prada 3.0 verwelkomen. Het model is heel dun (8,5 mm), heel chic, heel strak (geheel touchscreen), heel zwart en heel Prada. Het scherm is lekker groot, namelijk 11 cm, zodat jullie mijn YouTube filmpjes goed en duidelijk kunnen bekijken ūüôā

De achterkant bevat een mooi en kenmerkend saffiano Prada printje en het systeem loopt op Android Gingerbread. Nice! I like Android. I like it. A lot. Android Gingerbread zal in de toekomst geupdate worden naar Android Ice Cream Sandwich. Dan ben je weer helemaal up to date.

no prescription online pharmacy

uploads/2011/12/LG_pradaatje-e1323899842389.jpg” alt=”” width=”620″ height=”470″ />
Wat ook fijn is om te weten is dat het een 8.0 megapixel camera zal bevatten. Omdat wij vrouwen nu eenmaal graag foto's maken (van onszelf?) en sharen via socialmedia kanalen zoals Twitter en Facebook. Yeah, you know it's true. Ook loopt het op supersnelle processors en dualband wifi voor snel draadloos internet. Fijn! Niets zo frustrerend als pagina's die langzaam laden of filmpjes die vastlopen!


Naast het feit dat ik een echt meisje ben die houd van beautyspulletjes ben ik ook een rasechte geek die dol is op gadgets. En van een telefoon als deze, die luxe en design combineert met kwaliteit en hoogstaande technologie, gaat mijn (fashion)hartsjie sneller kloppen! En zeker omdat er bij dit toestel mooie accessoires en echte Prada hoesjes horen ^^

Ik ben dan ook vereerd dat ik dit mooie toestelletje binnenkort mag gaan uittesten voor de site zodat ik jullie als een van de eersten een update kan geven over mijn ervaringen met de LG Prada. Yes. Life IS good.

De prijs van het toestel is nog onbekend, maar zodra ik het weet laat ik het jullie weten!


Wat vinden jullie van dit slick modelletje? Vinden jullie de looks van een telefoon net zo belangrijk als de werking/kwaliteit? En zijn jullie ook fan van Android?

Until next time,
Serena Verbon

zp8497586rq

Volg: