Huiskamer tour & interieur inspiratie

“Een huis is nooit af” zegt men wel eens, en dat is helemaal waar. Er is altijd nog wel een klusje dat is blijven liggen en zo niet, dan verzin je er wel één. Nu wonen we hier al ruim 2 jaar, maar met mijn huiskamer was ik eigenlijk vanaf het begin af aan niet tevreden. Ook niet ontevreden, maar het voelde nog niet helemaal naar wens.

Omdat we in een split level woning wonen heeft onze huiskamer prachtige hoge muren en een gigantisch raam, maar in de praktijk blijkt dit nog knap lastig inrichten. Feitelijk hebben we slechts twee muren waar we meubels tegenaan kunnen zetten en is het eigenlijk gewoon één groot hok, dus zie dat maar gezellig te krijgen.

Maar, het is me eindelijk gelukt!

Door de bank te verplaatsen naar het midden van de woonkamer hebben we een kleinere, knussere zithoek gecreëerd. Onze nieuwe Woood Swing kast zorgt voor wat meer ‘hoogte’ in onze meubels en tevens voor lekker veel opbergruimte. De pootjes onder onze Ikea Besta kastjes maken het geheel wat luchtiger en netter. Verder heb ik nog wat kleur en gezelligheid toegevoegd met nieuwe kussenhoezen, plantjes en posters.

Ik ben erg tevreden met het eindresultaat en omdat er zoveel vraag naar was nadat ik een aantal Instagram foto’s met jullie had gedeeld, heb ik vandaag een Huiskamer Tour voor jullie klaar staan! In deze video laat ik jullie in detail onze huiskamer zien en probeer ik van zoveel mogelijk items te benoemen waar ze van zijn of waar ze vandaan komen. Hopelijk doe je er zelf ook nog leuke wooninspiratie mee op en vind je het leuk om gezellig bij ons binnen te komen kijken. Enjoy!

Ben jij tevreden met jouw interieur? Wat vind je het leukste aan je huiskamer en wat zou je juist willen aanpakken?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

12 Reacties

 1. 28 oktober 2018 / zondag, 28 oktober 2018

  Ik was al een tijdje niet meer langs geweest op je blog, maar wat een gaaf huis en wat een leuk mannetje heb je.

 2. Loes
  21 oktober 2018 / zondag, 21 oktober 2018

  prachtig! ik moest hardop lachen toen je zei dat je zoontje een DIY project is en niet te koop :`) en heel mooi gezegd trouwens wat betreft Wabi Sabi, ik ben het met je eens! Ik heb wel sinds een jaar een beugel omdat ik echt al jaren niet blij was met mijn tanden, maar ik vind het zeker ”saai” als iemand alles helemaal ”perfect” heeft. Iedereen is mooi op zijn eigen manier!

 3. 14 oktober 2018 / zondag, 14 oktober 2018

  Wat een leuke spullen allemaal! Ik vind het echt een leuke video zo 🙂

 4. 12 oktober 2018 / vrijdag, 12 oktober 2018

  Wat is jullie huis mooi zeg! Ik vind de stijl echt geweldig.

 5. Sarah
  11 oktober 2018 / donderdag, 11 oktober 2018

  Wat zeg je dat mooi betreft imperfectie. Dit is ook waarom ik een trouwe volgster ben al jaren. Heel die hype van fillers, etc doet jou helemaal niks. Je bent wie je bent. Ik heb er zelf niks tegen hoor, maar sommige gaan daar echt te ver in. Ze worden helemaal een ander persoon op een hele jonge leeftijd al.

 6. Ester
  9 oktober 2018 / dinsdag, 9 oktober 2018

  Back to the Future!!!!!!

  • Ester
   9 oktober 2018 / dinsdag, 9 oktober 2018

   Mooi Interieur, Serena!

 7. rosa
  8 oktober 2018 / maandag, 8 oktober 2018

  Echt super leuk om het zo te zien 🙂

 8. Rish
  8 oktober 2018 / maandag, 8 oktober 2018

  Welk model bank heb je van henders&hazel? En welke kleur is het?

  • Serena
   Auteur
   8 oktober 2018 / maandag, 8 oktober 2018

   hi Rish,
   het model heet ‘Thompson’ en de kleur weet ik helaas niet uit mijn hoofd. Maar als je bij de meubelzaak gaat kijken laten ze je allemaal staaltjes zien, kun je zelf beslissen welke kleur het beste past bij jouw interieur. Succes!

 9. Sel
  8 oktober 2018 / maandag, 8 oktober 2018

  Echt een leuke video. Al jou plantjes wil ik ook in me huis nu haha! Vooral t hartjesplantje omg zo leuk. En jou zoontje begint steeds meer op jou te lijken, zijn neusje lijkt echt op de joune hahaha. Echt lief.

 10. 8 oktober 2018 / maandag, 8 oktober 2018

  Jullie huis is zo prachtig! Raak er helemaal geïnspireerd door! Het lantaarnplantje ga ik ook aanschaffen, echt heel schattig is ‘ie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *