De grote verrassing van mijn vriend

Goedemorgen! Afgelopen dinsdag was ik jarig en daarom had George een grote verrassing voor me geregeld. Mijn ouders, zusjes en Marshall gingen ook gezellig mee. We hebben een mini roadtrip gemaakt naar het oosten van het land en toen we daar aankwamen… BEST.DAY.EVER!

Kijken jullie hieronder mee naar wat George voor mij in petto had?

Het was een onwijs leuke en leerzame dag. Alpaca’s zijn ZO mega zacht en fluffy en schattig, maar ik heb ook geleerd dat het hele intelligente, sociale kuddedieren zijn. Als ze ‘s avonds bij elkaar liggen te slapen is er altijd één volwassen alpaca die over de rest van de groep waakt. De avond erna is het een andere alpaca, want ze rouleren dit onderling.

En als ze naar het toilet moeten dan hebben ze daarvoor een speciale plek uitgekozen (bijvoorbeeld ergens in de hoek van de stal of wei) om te gaan. Ze laten het dus niet zomaar lopen zoals de meeste dieren. De vrouwtjes gaan vaak allemaal tegelijk en staan dan netjes in de rij op elkaar te wachten tot ze aan de beurt zijn. Het zijn net mensen!

Alpaca’s zijn heel zachtaardig en lief, en hun vacht… het zachtste wat ik OOIT heb gevoeld. Samen met dolfijnen zijn dit mijn lievelingsdieren. Het was zo’n leuke dag! Ik kon alleen maar lachen en stralen, haha!

Ik wil Ebby heel erg bedanken dat we er terecht konden, en mocht je nu zelf een Alpaca Tea Time willen doen (bijvoorbeeld als date, vrijgezellenfeest of met een groep vriendinnen) kijk dan op haar website alpacaboerderij.nl.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

11 Reacties

 1. A. Rifai
  16 september 2018 / zondag, 16 september 2018

  Wat een prachtige foto!! Die zou ik echt inlijsten. Bedankt dat jullie ons deze ervaring hebben gedeeld <3

 2. Lisa
  12 september 2018 / woensdag, 12 september 2018

  O wat een geweldig idee! Leuk filmpje.

 3. Lein
  10 september 2018 / maandag, 10 september 2018

  Go George, zo leuk dat hij dit heeft geregeld voor jou!!! Héle leuke vlog! En….(schaam) alsnog van harte!!

 4. 10 september 2018 / maandag, 10 september 2018

  Haha, zo schattig! Ik word altijd zo blij van jullie te zien, echt family goals!

 5. Martine
  9 september 2018 / zondag, 9 september 2018

  Oh. Mijn. God. Ik zit al weken zonder resultaat een leuke date te bedenken. Dit is het!!!

 6. 9 september 2018 / zondag, 9 september 2018

  Wat leuk!! Het lijkt mij nog steeds leuk om een alpaca eens in het echt te zien.. nog nooit gedaan haha.

 7. Michelle
  9 september 2018 / zondag, 9 september 2018

  Wow zo leuk! Ik ben vorige week met alpacas wezen wandelen in Brielle! Is ook echt een aanrader, je krijgt je eigen alpaca mee (als het druk is 1 per 2 personen) en daar mag je dan mee lopen! Was echt geweldig, vooral omdat ze best wel eigenwijs en nieuwsgierig zijn en soms uit het niets willen knuffelen of rennen.

 8. Mijntje
  9 september 2018 / zondag, 9 september 2018

  Echt heel toevallig, maar gisteren heb ik manlief verrast met een alpacawandeling. Zat al heel lang in mijn planning maar door mijn gezondheid moest ik toen annuleren. Maar nu is het gelukt! En heerlijk kleinschalig, met maar één ander stel. Wij waren als eerste en toen mocht ik zelfs een baby de fles geven! Ik vond het enorm tof om iets te leren over een dier waar ik nauwelijks iets over wist. Na de wandeling hebben we nog een uur uitleg gekregen met bijbehorende foto’s/filmpjes. Echt te gek!

 9. 9 september 2018 / zondag, 9 september 2018

  Aaah! Zo schattig dat knullen met die alpaca’s 🙂

 10. 9 september 2018 / zondag, 9 september 2018

  Aaahh die foto. En wat ziet het er leuk en gezellig uit. Top verrassing!

 11. Mila
  9 september 2018 / zondag, 9 september 2018

  Aaahh wow zo leuk! Wat een schatjes die alpacas. En jouw vriend, baby en de rest van de familie…, om jaloers van te worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *