Glossybox – Go inside the Beautylab!

Door Nena – Nu Serena lekker aan het genieten is in Las Vegas is het deze maand aan mij de eer om de allernieuwste glossybox met jullie te delen! Deze maand heeft Glossybox zich laten inspireren door het thema: Go inside the beautylab! Glossybox neemt je mee naar de experimentele wereld van beauty en laat je verrassende, fijne en innovatieve producten ontdekken die je op je gemak thuis kunt uitproberen.

Heb je al een abonnement op de Glossybox en wil je nog niet weten wat er deze maand voor producten in de doos zitten? KLIK DAN NU WEG!

De box van deze maand bevat een selectie van bijzondere producten met een wetenschappelijk tintje. Van nieuw tot innovatief en van bijzonder tot effectief: de glossybox is een perfecte weergave van wat research al wel niet kan doen! Want dankzij onderzoek kunnen beautyliefhebbers immers genieten van producten met een doeltreffende werking, bijzondere ingrediënten en de modernste designs. Nou ik ben benieuwd!

Dit zat er mijn Glossybox van deze maand:

Het valt me direct op dat er in deze box twee grote producten zitten, namelijk een fullsize haarverzorging van Indola en een masker in de vorm van een tube van Dr. van der Hoog. In totaal bevat de box 5 producten, waarvan er maar liefst 3 fullsize zijn!

De Inhoud:

 • Indola – Wonder Treatment (fullsize 100 ml)
 • Biotherm – Biomains (luxe sample van 20 ml)
 • Mario Badescu – Silver Powder (luxe sample van 14 ml)
 • Dr. van der Hoog – Hydro active masker (fullsize 50 ml)
 • Bell – Air Flow Lotus Effect (fullsize 10 gr)

Indola Wonder Treatment
Wonder Treatment doet werk voor 10! Deze revolutionaire multi-takser heeft onder andere een voedende, beschermende en revitaliserende functie.

Indola is een kappersmerk en biedt met de wonder treatment 10 onmiddelijke must-have voordelen in één product! Deze voordelen zijn:

 • Directe glans 
 • Gemakkelijk te kammen haar
 • Voedt het haar
 • Revitaliseert veerkracht
 • Kleurbescherming 
 • Voorkomt pluizig haar 
 • Vermindert gespleten haarpunten 
 • Gemakkelijk te föhnen
 • Hydrateert
 • Vederlichte formule

Het product is geschikt voor elk haartype. De spray is eenvoudig in gebruik en je hebt niet veel van het product nodig. Ik heb lang haar en gebruik ongeveer 8 pompjes voor mijn hele haar! Wel even goed schudden voor gebruik. De spray ruikt overigens erg zoet. En dan bedoel ik ook echt snoeperig zoet! Ik vind het een fijn product voor mijn haar, maar ik heb het niet echt nodig, dus ik merk maar weinig verschil. Het is wel handig om mee te nemen, zodat je je haar even lekker kunt opfrissen ;)!

Indola Wonder Treatment kost €14,95 voor 100 ml.

Biotherm Biomains
Een veelzijdige en werkzame verzorging voor de handen. De crème beschermt de huid en maakt de nagels krachtig.

Biotherm maakt gebruik van sterke krachten van regenererende ingrediënten uit de diepe wateren en past deze toe in geavanceerde huidverzorging. In deze Biomains hand- en nagelcrème zit vitamine E, D-Panthenol verwerkt, dat zorgt voor krachtige nagels en een soepele huid van de handen. Ik vind het een heerlijke zachte balsem die snel intrekt. De geur is echt zo’n typische crème-geur, heerlijk vind ik dat! Ik vind dit een super handig formaatje voor in mijn tas. Met dit koude weer kunnen mijn handen ook echt wat extra verzorging gebruiken!

Biotherm Biomains kost €25,01 voor 100 ml.

Mario Badescu Silver Powder
Dé oplossing tegen overmatige, koppige, mee-eters en grove poriën! Na het gebruik van de absorberende Silver Powder zie je meteen een duidelijk verschil.

Ik heb dit product nog niet uitgeprobeerd, maar dat ga ik zeker snel doen! Mario Badescu heeft jarenlang onderzoek verricht en de producten aan uitgebreide tests onderworpen. Dat belooft wat! Serena is in ieder geval al fan. Ze heeft al een keer over Silver Powder geschreven en het is haar erg goed bevallen! Dat artikel kan je hier vinden.

Je kunt dit masker 1 of 2 keer per week gebruiken. Je hoeft alleen maar een vochtig wattenschijfje in de poeder te ‘dippen’ en vervolgens breng je dit aan op de ‘probleemgebieden’. 10 minuutjes laten intrekken en vervolgens verwijderen met bijvoorbeeld een toner.

Mario Badescu Silver Powder kost €14,00 voor 29 ml.

Dr. van der Hoog Hydro Active Masker
Dit masker verwijdert dode huidcellen en herstelt de huid. Door de innovatieve applicatiekwast is het masker gemakkelijk aan te brengen.

Er zijn deze maand verschillende maskers van Dr. van der Hoog te vinden in de Glossybox. Voor de jongere én oudere huid, met een herstellende en hydraterende werking. De maskers bevatten allemaal een handige applicatiekwast, waarmee het product op zeer gemakkelijke wijze kan worden aangebracht. De huidverzorginsproducten van Dr. van der Hoog zijn op basis van plantenextracten, vitamines en mineralen.

Vroeger had ik af en toe een maskertje van ‘van der Hoog’. En die waren eigenlijk altijd wel fijn en ontspannend! Deze handige tubekwast kende ik nog niet, maar het lijkt me ideaal! Je hoeft ook geen poedertjes te mengen met water, maar je kunt dit masker direct op het gezicht aanbrengen! 10 – 15 minuten laten intrekken en afspoelen met lauwwarm water.

De Hydro Active is voor de normale en gemengde huid.

Dr. van der Hoog Hydro Active Masker kost €9,10 voor 50 ml.

Bell Air Flow Lotus Effect
Door de geavanceerde technologische formule van deze nagellak wordt lucht doorgelaten, waardoor de nagels kunnen ademen.

Deze nagellijk kenmerkt zich door langdurige houdbaarheid, dankzij het gebruik van een hoogwaardig polymeer. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de lak nog maar een paar dagen op mijn nagels heb, maar tot nu toe blijft hij netjes zitten. Ik heb de kleur ‘707’, een nude kleur op mijn nagels, en de lak dekt in 2 laagjes. Ik houd overigens niet van nude lakjes! Als ze iets naar het roze neigen vind ik dat wel mooi, maar dit is meer een licht mokka kleurtje.

De lak is in meerder trendy kleuren te verkrijgen!

Bell Air Flow Lotus Effect kost €3,50 voor 10 gr. 

Tot zo ver de producten die ik deze maand in de Glossybox heb ontvangen! Deze maand zit er ook nog een leuk klein tijdschriftje bij de Glossybox, de Glossymag. Een waardebon t.w.v. €5,- shoptegoed bij www.drvanderhoog.nl. En een gratis Albelli fotoalbum (Je betaalt enkel de verzendkosten.).

Wil jij ook een Glossybox?
Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de Glossybox? Een box met minstens 5 beautygoodies (waaronder meestal 2 of 3 fullsize producten) die elke maand weer op je deurmat ploft? Bestel de box dan ook! Voor jezelf, of als cadeautje voor je beautyverslaafde vriendin, moeder, zusje, oma. Je betaalt €14,95 per maand (inclusief verzendkosten).

Bevalt de box toch niet zo? Dan kan je hem meteen na een maand weer opzeggen! Nu aanmelden.

Wat vinden jullie van deze ‘Go inside the Beautylab’ Glossybox? En als je al een abonnement hebt, ben je tevreden over de inhoud?

Liefs Nena

Twitter: @nenaburger
Instagram: nenaburger

 

Volg:

102 Reacties

 1. Severalbeauties.blogspot
  26 april 2013 / vrijdag, 26 april 2013

  Super leuk, ik wil heel graag ook glossybox maar eens ff kijken dan maar om het ook te nemen!

 2. Petra
  26 maart 2013 / dinsdag, 26 maart 2013

  Ik heb deze box net gemist helaas omdat ik pas 2 weken geleden een abonnement heb genomen.Ik vind het jammer dat je niet gedurende een bepaalde tijd de de boxen die je gemist hebt alsnog kunt bestellen als extra buiten je abo om.Verder vind ik de box echt heel leuk met mooie producten en heb echt gen spijt van mijn abonnement.

 3. Charlotte
  6 maart 2013 / woensdag, 6 maart 2013

  Bij mij zat dat Indola spul er helemaal niet bij!!!

 4. Laura
  27 februari 2013 / woensdag, 27 februari 2013

  Oh jij hebt wel het normale masker van Dr van der Hoog, ik heb er eentje voor rimpels..

 5. Els
  24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Ik ben wel benieuwd naar jou ‘profiel’ op/bij Glossybox. Ik heb je boxen even door zitten kijken, en je hebt véél betere dingen als ik!

  Afgelopen keer (deze box) leek het wel een soort van ouderdomspakket!

 6. 24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Ik heb ook de Glossybox binnen gekregen en had behalve de haarspray alles hetzelfde (wel een andere kleur nagellak). Ik ben heel tevreden met mijn box. Leuk artikel!

 7. Genevieve
  23 februari 2013 / zaterdag, 23 februari 2013

  De haarspray lijkt mij heerlijk!

 8. Kirsty
  22 februari 2013 / vrijdag, 22 februari 2013

  Die indola spray ruikt echt zo lekker.

 9. yvonne
  22 februari 2013 / vrijdag, 22 februari 2013

  Gisteren de 1e Glossybox gehad!

  Wat een verassing
  *Heb de cheek+lips gehad,lijkt erg donker,maar als je het op je wangen smeert gelukkig lichter van kleur.
  *De nagellak was een erg licht kleurtje,lotus beetje huidskleur,niet echt mijn kleurtje.
  *De hand en nagelcreme van Biotherm erg lekker.
  *Masker van dr. vd Hoog, altijd lekker!!
  *En de silver powder,wat een wonderspul,heerlijk zacht huidje en minder zichtbare porieen.

  Erg benieuwd naar de volgende box!

 10. kayleigh
  22 februari 2013 / vrijdag, 22 februari 2013

  weet iemand misschien waar je de nagellak kunt kopen????

 11. Lisa
  22 februari 2013 / vrijdag, 22 februari 2013

  Ik had ook de glossybox binnen gisteren, zaten er een Dr. van der hoog masker in voor de rijpe huid en eyepads voor rimpels.. Was er wel teleurgesteld in want daar kan ik dus echt niks mee.

 12. lien
  22 februari 2013 / vrijdag, 22 februari 2013

  Wanneer komt de glossybox nu is eindelijk naar België? 🙁

  • Serena
   22 februari 2013 / vrijdag, 22 februari 2013

   Geen idee 🙁
   Maar is de Deautybox dan niets voor jou?

 13. 22 februari 2013 / vrijdag, 22 februari 2013

  Persoonlijk ben een niet zo’n fan van beauty-boxen, ik koop liever zelf de producten die ik leuk vind want ik zie toch vaak dingen in de boxen zitten die ik nooit zou gebruiken.

 14. Ailis
  22 februari 2013 / vrijdag, 22 februari 2013

  Ik heb echt een hoop andere dingen gehad! De Indola spray zat er bijvoorbeeld niet bij, en dat is zo’n fijn merk! Ook was mijn nagellak KNAL oranje, superlelijk. En ik heb al eens een Essie nagellak in mijn Glossybox gehad, óok in knal oranje :(.

 15. Jessica
  21 februari 2013 / donderdag, 21 februari 2013

  Leukke inhoud
  Weer!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 16. 21 februari 2013 / donderdag, 21 februari 2013

  Echt een mooie inhoud van de box dit keer!

 17. 21 februari 2013 / donderdag, 21 februari 2013

  Leuke inhoud! Ik ben erg benieuwd naar het Silver Powder en het masker.

 18. 21 februari 2013 / donderdag, 21 februari 2013

  Glossybox… aan de ene kant lijkt het me superleuk, aan de andere kant ben ik bang dat mn huis overstroomt met dingen die ik toch nooit gebruikt. Hmmm

  • Nena
   Auteur
   22 februari 2013 / vrijdag, 22 februari 2013

   Je kan hem ook gewoon 1 maand of een paar maanden nemen! En dan na een paar boxen zeg je hem gewoon op 😉

 19. 21 februari 2013 / donderdag, 21 februari 2013

  Vind hem niet geweldig, maar die van Van der Hoog lijkt me wel leuk.

 20. Ellen vd Hurk
  21 februari 2013 / donderdag, 21 februari 2013

  ik heb mijn abonnement vorige maand opgezegd. Deze maand dus niks meer ontvangen. Als ik de box zo zie zou ik alleen blij zijn geweest met het masker van Mario Badescu.

 21. Fieke
  21 februari 2013 / donderdag, 21 februari 2013

  Gave beautybox! Ik wil ook een abbonement!!!

 22. 21 februari 2013 / donderdag, 21 februari 2013

  meestal spreken weinig van de producten uit de glossybox me aan, maar deze producten lijken me allemaal erg fijn! zeker die silver powder!

 23. 21 februari 2013 / donderdag, 21 februari 2013

  Leuke inhoud. Er zit best veel in dat ik nog niet ken.

 24. esther
  21 februari 2013 / donderdag, 21 februari 2013

  aaah ik heb zulke stomme eye pads gekregen inplaats van dat leuke haarserum 🙁

 25. Hanneke
  21 februari 2013 / donderdag, 21 februari 2013

  IK heb de box net binnen, maar heb niet dezelfde dingen erin als jij!
  En juist de twee dingen die anders zijn, had ik willen hebben…
  Ik heb niet het silver powder, en ook niet de Indola spray!
  Ik heb hiervoor in de plaats een cheek & liptint (lijkt heel erg donker van kleur) van ModelCo en een bodylotion van Bodhi, die lijkt me wel weg lekker, alleen is hiervan het pompje kapot, lekker handig, haha.

  • Glitterz
   21 februari 2013 / donderdag, 21 februari 2013

   Ik heb dezelfde box als jou gekregen!

   (Had ook liever de poeder & haarspray gehad… Maar ben wel tevreden over de box. Ik denk dat de beautybloggers sowieso de mooiste producten krijgen ivm schrijven erover = reclame. Maar dat even terzijde…!)

   • Hanneke
    22 februari 2013 / vrijdag, 22 februari 2013

    Ik ben ook wel blij met de box! En juist luk om nieuwe dingen te proberen! En ja, misschien krijgen de bloggers wel bepaalde dingen waar ze dan goed een review over kunnen schrijven?

  • 22 februari 2013 / vrijdag, 22 februari 2013

   Beste Hanneke,

   Wat vervelend dat het pompje niet werkt. Wij willen je graag een nieuwe toesturen. Stuur even je gegevens naar info@bodhicosmetics.nl en dan sturen we je vandaag nog een nieuwe op.

   Met vriendelijke groet,
   Bodhi Herbal SPA Cosmetics

   • Hanneke
    22 februari 2013 / vrijdag, 22 februari 2013

    Wat lief! Ik ga jullie zo direct mailen. Vind dat echt supergoede service!

 26. Annika
  21 februari 2013 / donderdag, 21 februari 2013

  Als ik dit zie, geef ik toch liever zelf mijn 12,50 euro uit. Dan kan ik gewoon zelf bedenken wat ik koop, want dit vind ik helemaal niet zo super interessant om uit te proberen. Ik maak liever een maskertje van Serena! 😀

  • Mayke
   21 februari 2013 / donderdag, 21 februari 2013

   *correctie, €14,95! Soms vind ik de box tegen vallen, maar ik vond het dit keer zeker het geld waard! Ik had een fullsize cheek&liptint van modelco (€18,50), Dr. van de hoog masker(€9,10) en de nagellak(€3,50) en dan nog de luxe testers van mario badecu en biotherm. Soms gebruik je inderdaad een product niet, maar dan maak ik mijn moeder er mee blij of ik ruil het met een vriendin die ook een van de vele beautyboxen heeft. Het feit dat er iedere maand weer een cadeautje op me ligt te wachten zorgt ervoor dat ik fan ben!

 27. suusje
  21 februari 2013 / donderdag, 21 februari 2013

  Vandaag de box ook binnen gekregen helaas GEEN Mario Badescu Silver Powder maar van babor eenmalige eye pads anti wrinkle beetje jammer had liever die silver powder gekregen aangezien je daar langer mee doet. Verder was de box het zelfde.

  • Charlotte
   6 maart 2013 / woensdag, 6 maart 2013

   Ja das jammer, ik had wel silver powder maar geen indola!

 28. kimberley
  21 februari 2013 / donderdag, 21 februari 2013

  Hee Nena! Gebruik jij nadat je je nagels hebt gelakt met BELL nog een topcoat of niet?

  Xxx

  • Nena
   Auteur
   22 februari 2013 / vrijdag, 22 februari 2013

   Ja dat doe ik vaak wel! Niet altijd, maar dat is meer het gemak… Met topcoat bescherm je de kleur en je nagels geven minder snel af aan deuren etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *