Floral Festival Kimono

Kimono’s, ik houd er van! Zo’n drie jaar geleden begon de kimonotrend langzaamaan Nederland te veroveren. Ik kocht mijn eerste exemplaar bij de H&M (zie hier de bijbehorende outfitfoto en ja, lach vooral om het kwaliteitsverschil met nu, haha!) en sindsdien heb ik een beetje een zwak voor kimono’s. Ze zijn ook zo heerlijk makkelijk te combineren. Je gooit ze gewoon over een random broek-met-top outfit heen en je bent meteen wat spannender gekleed. Easy peasy!

De kimono’s met franje zijn ook al zo leuk! Ze geven je outfit meteen een boho chic festival vibe en vooral als er wat kleur in zit staat het zo lekker zomers. Echt een eyecatcher! Hieronder combineer ik mijn nieuwe kimono met een taille short, statement necklace en sandaaltjes. Een heerlijke casual outfit om gewoon lekker de stad in te gaan, een festival te bezoeken, een dagje strand te doen of door een vakantiestadje te wandelen.

festival kimono-02festival kimono-03festival kimono-04festival kimono-08festival kimono-09festival kimono-06 festival kimono-05festival kimono-07festival kimono-10Ph. Tara Verbon van KittehsCupcakes.nl / geschoten met Canon 1200D en 50mm lens

What I’m wearing;

 • Festival Kimono van Loavies.com – zwart, dus makkelijk te combineren, maar de mooie felle kleurtjes zorgen voor een kleurrijke en zomerse touch. Deze festival kimono is echt een eyecatcher!
 • Top van Bik Bok – gewoon een simpel, zwart, stretchy shirt. Een musthave in elke garderobe!
 • Festival Short van Loavies.com – deze sluit wat hoger in de taille en is dus leuk te combineren met cropped tops. Deze festival short is gemaakt van een hele stretchy stof waardoor hij supermooi aansluit en erg lekker zit.
 • Reader sandalen van Steve Madden – kekke sandaaltjes met gouden accenten. En, nu in de sale bij Sarenza.nl voor €48,60.
 • Statement Necklace van Primark – dit modelletje kocht ik alweer een hele poos geleden, dus ik ben bang dat het momenteel niet meer te koop is. Primark heeft wat mij betreft echt de mooiste en meest voordelige statement kettingen, bijna al mijn statement kettingen komen daar vandaan!
 • Beauty – de lipstick is van Guerlain en komt uit de nieuwe Kiss Kiss collectie, de kleur heet Sexy Coral. Op mijn nagels draag ik China Flower uit de Revlon Parfumerie collectie.

Wat vinden jullie van kimono’s, is dit kledingstuk iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

89 Reacties

 1. 20 augustus 2014 / woensdag, 20 augustus 2014

  Oh wat staat hij je mooi!

 2. Marjolein
  9 augustus 2014 / zaterdag, 9 augustus 2014

  Wat een prachtige foto’s Serena!

 3. Bianca
  8 augustus 2014 / vrijdag, 8 augustus 2014

  Wat een leuke foto’s beauty! Wordt er helemaal vrolijk van! Eind deze maand opent de Primark hier in Enschede en ik kan niet wachten! Hopelijk zijn er dan nog kimono’tjes. Deze van Loavies is ook super leuk en staat je zo goed. De slippertjes zijn ook erg leuk, wacht ff, eigenlijk is weer alles leuk haha! Hoe doe je het iedere dag toch weer. #respect

 4. 8 augustus 2014 / vrijdag, 8 augustus 2014

  Kimono’s zijn inderdaad erg gaaf! Alleen nog steeds niet eentje gekocht!
  Liefs

 5. 8 augustus 2014 / vrijdag, 8 augustus 2014

  Wat een prachtige, vrolijke foto’s! En die kimono staat je echt heel mooi!

 6. 8 augustus 2014 / vrijdag, 8 augustus 2014

  Ik vind die printjes op die kimono’s altijd zo mooi!

 7. Silke
  8 augustus 2014 / vrijdag, 8 augustus 2014

  Liever serena! Ik vind je echt fantastisch maar ik vind dit broekje echt te kort voor jouw leeftijd, je bent geen 16 meer he! Ik vind te outfit te jong doordat het broekje zo kort is..

 8. 7 augustus 2014 / donderdag, 7 augustus 2014

  Leuke outfit! Mooie foto’s ook, je staat er heel spontaan op. Zelf vind ik kimono’s ook erg leuk. Ik heb er twee van Primark.

 9. Jo
  7 augustus 2014 / donderdag, 7 augustus 2014

  Echt schitterende foto’s, je ziet er de laatste tijd zon onwijs happy uit!

  • Jo
   7 augustus 2014 / donderdag, 7 augustus 2014

   *zo

 10. Kashmira
  7 augustus 2014 / donderdag, 7 augustus 2014

  Echt hele mooie foto’s!

 11. 7 augustus 2014 / donderdag, 7 augustus 2014

  Leuke, lieve en spontane foto’s! Ik vind de kimono ook erg leuk en goed bij je passen :)

 12. Pip
  7 augustus 2014 / donderdag, 7 augustus 2014

  Prachtige foto’s, mijn complimenten aan jou als model, maar zeker ook aan de fotograaf! Loavies heeft flink aan pr gedaan, je bent bepaald niet de enige blogger die deze week een of meerdere kledingstukken van loavies promoot…(of is het toeval?). Het werkt trouwens wel; ik heb zelf ook op de website gekeken en ze hebben leuke items.

 13. 7 augustus 2014 / donderdag, 7 augustus 2014

  Wát een schitterende, vrolijke foto’s!

 14. Genevieve
  7 augustus 2014 / donderdag, 7 augustus 2014

  Door dat eerste artikel van jou had ik er ook 1 gekocht!
  Ik wist eerst niet wat ik er mee moest maar nu kan ik niet zonder die dingen, laatst had ik er nog 1 bij de H&M gekocht en ik ben er heel happy mee!

 15. marilyn
  7 augustus 2014 / donderdag, 7 augustus 2014

  Je ziet er prachtig uit en die kimono is ook wel leuk maar die short….. Het lijkt wel een luierbroekje ofzo.

 16. esther
  7 augustus 2014 / donderdag, 7 augustus 2014

  Hoi
  srry dat ik het u vraag maar van welk merk is u lipstick. Ik vind hem u namelijk heel mooi staan

 17. lousaa
  7 augustus 2014 / donderdag, 7 augustus 2014

  Ik ben dol op kimonos. Echt leuke dingen. Heb er een stuk of vijf. Ben niet zo dol op de combi ultrakort en kimono maar ik ben sowieso geen fan van vrouwen in korte broeken.

 18. 7 augustus 2014 / donderdag, 7 augustus 2014

  Wauw, wat een mooie kimono! Ook echt hele mooie foto’s!

 19. 7 augustus 2014 / donderdag, 7 augustus 2014

  Ik vind je outfitfoto’s altijd zo mooi! Om je outfits, vooral de laatste tijd vind ik die heel leuk, en door de foto’s! Handig, twee zusjes die zo goed zijn in outfitfoto’s maken :D

  Ik ben echt verliefd op deze kimono, leuk gecombineerd :-)

 20. Marloes
  7 augustus 2014 / donderdag, 7 augustus 2014

  Hee!
  Ik zou t heel erg leuk vinden op back to school videos te zien:)
  Xxx

 21. Caroline
  7 augustus 2014 / donderdag, 7 augustus 2014

  Wat een leuke outfit! Ik heb zelf ook een kimono en betrap mezelf erop dat ik hem eigenlijk veel te vaak draag!

 22. 7 augustus 2014 / donderdag, 7 augustus 2014

  Wat een toffe outfit, heel gaaf gecombineerd!

 23. 7 augustus 2014 / donderdag, 7 augustus 2014

  Wat een gave outfit! Ik vind de kimono je ook erg leuk staan! :)

 24. Josefine
  7 augustus 2014 / donderdag, 7 augustus 2014

  Mooie foto’s, Tara en Serena! Ook een heel leuke outfit met die kimono :)

 25. sanne
  7 augustus 2014 / donderdag, 7 augustus 2014

  Je bent heel mooi slank maar ik vind dit short niet echt flatterend. Zit een beetje te strak en kort. Zou het mooier gevonden hebben met een losser shortje

 26. coby
  7 augustus 2014 / donderdag, 7 augustus 2014

  Ik heb ook even naar de ander gekeken om eerlijk te zijn vind ik de oude om zomaar te zegen leuker staan het lijk meer op Japan ze stijl en dat vind ik wel leuk .
  Maar de nieuwen vind ik ook er mooi.
  Serena de goetjes van Coby . doei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *