Films & series

Het leek me leuk om jullie een kleine update te geven van de films en series die ik de afgelopen tijd heb gekeken (of nog steeds aan het kijken ben). De rest van de maand september is het nog heerlijk aan het nazomeren, maar in oktober breekt toch echt de cocoonperiode aan waarbij je knus op de bank kruipt en een filmpje of serietje aanzet. Dus, wat zijn mijn aanraders? En waar kunnen we ons de komende herfst op verheugen?

Twin Peaks

twin_peaks_header__indexDeze oeroude serie dateert uit 1990 en 1991, maar wordt desondanks door velen beschouwd als één van de beste series ooit gemaakt. Op iMDB krijgt deze TV show een 9,0 en omdat het mij sterk werd aangeraden om te kijken, waagde ik een poging. En man, ik ben HOOKED! Hoewel het een serie is van zo’n 24 jaar geleden (!!) boeit het vanaf de eerste minuut. Je kunt Twin Peaks gemakkelijk kijken via Netflix, waardoor ik het niet alleen thuis op de TV kijk, maar ook als ik onderweg ben op mijn mobieltje. Ik heb er nu in nog geen week een heel seizoen doorheen geknalt.

TP-one3Twin Peaks begint met de moord op Laura Palmer, een high school homecoming queen. In een stadje waar nooit iets heftigs gebeurt is dit natuurlijk het nieuws van de dag. Wie heeft Laura vermoord, en waarom? Na politieonderzoek blijkt Laura niet het lieve meisje te zijn die iedereen dacht dat ze was. Ze heeft erg veel geheimen. Haar beste vrienden gaan zelf op onderzoek uit om de dader te vinden terwijl de plaatselijke politie samenwerkt met FBI agent Dale Cooper. Twin Peaks lijkt op het eerste gezicht een ‘normale’ politiedetective te zijn, maar dan ineens wordt het een beetje vreemd. Dale Cooper krijgt namelijk visioenen en dromen waarin hem clues worden gegeven. Er is veel mysterie rondom bepaalde inwoners van Twin Peaks die stukje bij beetje worden ontrafeld. Iedereen lijkt wel een dubbelleven te leiden.

Het gaat niet te snel en niet te langzaam, elke aflevering ontdek je weer wat nieuws om je tevreden te houden, maar net niet genoeg om het mysterie op te lossen. Na elke episode zit je echt op het puntje van je stoel! Het is alsof je het antwoord wel weet, alsof het op het puntje van je tong ligt, maar je kunt er net niet bij. Elk personage heeft iets aparts, zonder dat het clownesk wordt.

twin-peaks-dale-cooperIk stoor me overigens helemaal niet aan het feit dat deze serie zo’n 25 jaar geleden is opgenomen. De eighties/nineties kleding, de kapsels, de muziek, het telefoneren met ‘ouderwetse’ telefoons in plaats van mobieltjes en het hebben over ‘zend dit item naar het lab om het te laten testen op bloedgroep’ in plaats van DNA testen zijn duidelijke reminders dat het om een oude serie gaat, maar echt, het went al meteen na de eerste aflevering.

Dus, mocht je nog op zoek zijn naar een politiedetective met een mysterieus, paranormaal tintje dan kan ik je zeker Twin Peaks aanraden. Het goede, ietwat vreemde verhaal, de mysteries, de geheimen, de ontrafeling, de typische personages en natuurlijk de epische nineties vibe maken Twin Peaks een spannende serie die je eigenlijk gezien MOET hebben. Een echte klassieker.

Her

her-movie-banner-600x350Deze film zag ik een tijdje geleden in het vliegtuig terug van Barbados naar Nederland en het is sindsdien echt blijven hangen. Het is niet zeker in welke tijd deze film zich afspeelt, maar ik zou zeggen de toekomst. Theodore (Joaquin Phoenix) is bezig met scheiden van zijn jeugdliefde en voelt zich vrij eenzaam. Zijn vrienden hebben medelijden met hem en proberen een date voor hem te regelen. Wanneer blijkt dat hij toch niet klaar is voor iets nieuws stompt hij sociaal nog verder af. Totdat… hij een nieuw Operation Systeem uitprobeert. Deze OS1 is anders, want je kunt kiezen tussen een mannelijke of vrouwelijke stem en je kunt het ook een naam geven. Dit OS1 systeem heeft een zogeheten ‘bewustzijn’ en kan leren en groeien en ontwikkelen.

HER-FP-0833.JPGTheodore noemt zijn OS1 systeem ‘Samantha’. Samantha en hij hebben meteen een klik en hun band groeit steeds sterker en sterker. Ze praat terug, is nieuwsgierig, ze heeft echt een eigen karaktertje. Op een gegeven moment worden ze verliefd. Maar, hoe vertel je de wereld dat je aan het daten bent met een computersysteem?

Her is een hele aparte film. Maar ergens ook weer niet. Als je MTV Catfish kijkt dan weet je dat er mensen zijn die al 5 jaar een internetrelatie hebben, elkaar nog nooit hebben gezien en toch hartstikke verliefd zijn. En soms dus zelfs op een fictief persoon, omdat er een fake account is aangemaakt.

Her-Movie-siri-operating-system-ftrHer is controversieel, maar ergens ook heel actueel. En als je er over nadenkt, niet eens zo heel erg weird. Jawel, het is apart, maar ergens snap ik de liefde ook wel. Her is een film die wellicht zijn tijd een beetje vooruit is. Ik vond het in elk geval erg interessant en ook iets om over na te denken. Een film die anders is dan anders. En wow, wat is Joaquin toch een topacteur. Hij speelt heel charmant en geloofwaardig en zorgt ervoor dat Her een film is die van begin tot einde blijft boeien.

Lucy

05Een film met Scarlet Johansson en Morgan Freeman met als genre sci-fi en actie. Dan verwacht je iets gaafs, toch? Helaas viel Lucy onwijs tegen. Het verhaal (en vooral de trailer) zag er zo veelbelovend uit. Lucy (Scarlett Johansson) raakt door haar vriendje verwikkeld in een drugdeal, maar als de drugs per ongeluk in haar lichaam terecht komt verandert het iets in haar hersenen. Langzaam aan kan ze steeds meer van haar hersenen gebruiken waardoor ze slimmer, sterker en ook paranormale krachten begint te krijgen. Kortom, ze verandert in een warrior die uit is op wraak. Veel actie dus. Erg gave actie, moet ik toegeven. Een soort Limitless meets The Matrix.

lucy-2014-movie-images-is-scarlett-johansson-s-lucy-just-going-to-do-this-the-entire-movieEen goed verhaal, omdat het spannend is om over na te denken: als we inderdaad onze hersenen voor 100% zouden kunnen gebruiken, waartoe zijn we dan in staat? Overleven we het überhaupt wel? Krijgen we dan telekinetische krachten? Kunnen we dan gedachten van elkaar lezen en andere mensen en dingen met onze ‘mind’ controleren? In de film Lucy gaan ze er heel losjes en luchtig op in. Het lijkt meer om de actie te draaien. En op het laatst wordt het helemaal te bont en veel te vaag. Aan de andere kant, misschien gaat het wel gewoon boven mijn pet.

Lucy-Movie-Scarlett-Johansson-Stills-WallpaperDeze film had echt prachtig kunnen uitpakken, maar helaas vind ik de rode draad erg dun, het verhaal gaat veel te snel en is te slap en de personages worden slecht uitgewerkt. Ik vind het absoluut geen sterke film, hoewel het acteerwerk van Scarlet Johansson en Morgan Freeman uiteraard tiptop in orde is. Wellicht ging al het budget op aan hun salarissen en aan de special effects, zodat ze moesten bezuinigen op scriptschrijvers en andere zaken die de film niet goed uit de verf hebben laten komen. Ontzettend jammer, echt een gemiste kans. Op IMDb krijgt de film nog een voldoende, namelijk een 6,6. Zelf zou ik Lucy niet hoger geven dan een 5-.

Teenage Mutant Ninja Turtles

turtlescomicconAh, de nostalgie. Tara en ik hebben deze film een tijdje geleden gezien en we waren er best over te spreken. Het is geen onwijs goede – OMG! DEZE FILM MOET JE GEZIEN HEBBEN! – film, maar gewoon erg grappig en vermakelijk. Ik keek vroeger altijd de tekenfilms, maar in deze film wordt stukken duidelijker en beter uitgelegd hoe de Turtles (en Splinter natuurlijk) uiteindelijk gemuteerd zijn geraakt. Een stukje achtergrondinformatie dus, vind ik altijd leuk. De geanimeerde Turtles zien er vet uit, ergens ook nog gek genoeg vrij realistisch, met elk hun eigen karaktertje. En de ninja vecht- en actiescènes zijn echt geweldig!

Teenage-Mutant-Ninja-Turtles-Reviews-starring-Megan-Fox-and-Will-Arnett-2014Het is geen diepgaand verhaal, maar het verhaal klopt wel. En net zoals in de tekenfilm nemen de Turtles het op tegen de bad guy om de stad te redden. April (Megan Fox) speelt een nieuwsgierige reporter die de Turtles helpt in hun plan, en dat doet ze samen met haar cameraman Vern Fenwick (Will Arnett). Tara en ik moesten een paar keer hardop lachen om bepaalde scènes. De Turtles zijn echt heel funny!

Als de Turtles jeugdsentiment zijn, zeker gaan. Zo niet, en je hebt niets met comic en superhero movies, dan overslaan. Het is iets aan de kinderlijke kant deze film. Niet zo dark en duister als sommige Marvel en DC Comics films bijvoorbeeld. Desondanks een zeer vermakelijke film met veel humor en veel toffe vechtscènes.

Coming soon

Het najaar belooft altijd veel goed wat nieuwe bioscoopfilms betreft. De films die ik erg graag wil zien het komende seizoen zijn;

The Hobbit: the Battle of Five Armies
the-hobbit-the-battle-of-the-five-armies-2014Ik houd van fantasy films en heb als klein meisje het boek De Hobbit van Tolkien gelezen. De andere twee delen heb ik al gezien, dus ik zit met smart te wachten op deel 3!

The Hunger Games: Mockingjay – part 1
katniss-hunger-games-3-mockingjay-part-1-gets-a-full-length-trailer-we-break-it-downOok bij deze film heb ik voorgaande delen gezien, dus zit ik al een tijdje te wachten op het vervolg. Ik lees de boeken niet, dus ik heb geen idee wat ik kan verwachten. Bovendien vind ik Jennifer Lawrence echt een hele goede actrice.

Hornes
Horns-TrailerEen fantasyfilm met Daniel Radcliffe (= Harry Potter) die hoorntjes krijgt? Ik kan niet wachten. Radcliffe is echt een hele goede acteur, het thema is ietwat vreemd, maar ik houd er van. Normaal gesproken zijn dit soort films wat duister en dramatisch, maar ik heb het gevoel dat horns barst van de humor en hierdoor juist wat luchtiger is. Ik ben erg benieuwd!

Sin City: A Dame to Kill For
sincity2-badassIk ben dol op superhero- en comic films en op dit tweede deel heb ik maar liefst 9 jaar moeten wachten, dus it better be worth it! Het eerste deel kwam uit in 2005 en heb ik destijds in de bioscoop bekeken. De film is zwart/wit met rood. Even wennen, maar het gaf een gaaf effect. Elk jaar hoopte ik dat er een vervolg zou komen op Sin City en die tijd is nu eindelijk aangebroken!

The Maze Runner
The-maze-runner-wallpaperWederom een fantasyfilm met een sci-fi tintje. Iets met doolhoven, mysteries oplossen en ontsnappen. Ik kan niet goed vertellen waar deze film precies over gaat, maar ik zag de trailer en was meteen geboeid. Op IMDb krijgt deze film een 8,0. Must be good!

Paddington
movie_hero_resized_250614Beertje Paddington, wie kent hem niet. Ik ben echt opgegroeid met kinderboekjes van deze lieve knuffelbeer uit Engeland. Deze herfst komt er een geanimeerde film van uit. Hij lijkt net echt! Het ziet er erg gaaf uit en ik vind het ook echt zo’n typische, gezellige film voor rond de kerstdagen. Echt een film waar je gezellig met je moeder, zusjes of vriendinnen heen gaat. Ben erg benieuwd.

De Nationale Filmdagen

Goed nieuws! Van vandaag donderdag 18 tot en met woensdag 24 september 2014 kunnen we in alle bioscopen én filmtheaters in Nederland voor €5,- (exclusief toeslagen) naar de film. Zo wordt het wel heel aantrekkelijk om een leuk bioscoopavondje te plannen!

Welke films die jij onlangs hebt gezien kun je aanraden? En naar welke films kijk je uit?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

63 Reacties

 1. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Ik ben erg benieuwd naar Twin Peaks!

 2. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  de series die ik nu aan het volgend ben zijn under the dome en the strain die is echt een aanrade. morgen ga ik ook eindelijk naar the ninja turtles ^^.

 3. tamara
  18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Jeetje ik heb twin peaks gevolgd toen ik de havo deed en man wat was ik verslaafd aan die serie! Zo spannend en de dag na de uitzending hét gesprek vd dag. ;p. Leuk dat jij m nu kijkt, krijg bijna zin om m ook weerctecgaan kijken!

 4. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Mijn ouders hebben me wel eens verteld over Twin Peaks, zij keken het vroeger altijd! Het klinkt overigens best wel cool 🙂

 5. Lisa
  18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Ik raad je aan om de serie Suits op Netflix te kijken!

 6. Jolien
  18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Ik heb Lucy niet gekeken, omdat ik er inderdaad erg slechte verhalen over hoor. Ik vind het eerlijk gezegd wel een beetje raar dat je je afvraagt wat er zou gebeuren als je inderdaad 100 procent van je hersenen gebruikt, want je bent een slimme vrouw, en ik had gedacht dat je wel wist dat het een fabeltje is dat we minder dan 100 procent van onze hersenen gebruiken. Waarom zouden mensen in hemelsnaam meer hersenen hebben als we er geen gebruik van maken? Mensen zouden helemaal niet meer hersenmassa ontwikkelen als we dat niet nodig hebben, dat kost energie en materiaal die we beter aan andere dingen kunnen besteden, met andere woorden, het zou nadelig zijn. En er zullen altijd wel uitzonderingen bestaan, maar nadelige eigenschappen verdwijnen door selectie.
  That said, vind ik dit soort artikelen wel leuk om te lezen hoor! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe series en films om te kijken. Twin Peaks is mij inderdaad ook al eens aangeraden, maar ik was er nog nooit aan begonnen. Moet ik misschien toch maar eens gaan doen!

  • Serena
   Auteur
   20 september 2014 / zaterdag, 20 september 2014

   Als men hersenactiviteit meet dan zijn er delen die totaal niet worden gebruikt, dus wat men bedoeld is, wat zou er gebeuren als we die delen wel zouden gebruiken?

 7. Yasmin
  18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Nadat ik de Hunger Games boeken gelezen had en de films weer keek vond ik ze zoooo stom, terwijl ik ze eerst best leuk vond.
  Dus vooral niet de boeken lezen als je de films leuk wil vinden 😀

 8. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Kan niet wachten op de nieuwe Hunger Games. Ik ben echt zo benieuwd!

 9. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Ik kijk ook uit naar de volgende hongerspelen film. Tot nu toe vind ik de vorige delen redelijk goed verfilmd in vergelijking met de boeken, ben heel benieuwd of dat nu weer is.

 10. Vera
  18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Jaaa ik ben net begonnen aan Twin Peaks! Wat ik tot nu toe heb gezien: geweldig!
  Ken je het nummer ‘Laura Palmer’ van Bastille? De zanger van Bastille is ook huge fan van Twin Peaks en heeft dat nummer gemaakt als een soort van ode. Het nummer heeft ook zo’n dark, edgy feeling net als de serie. Aanrader ;)!

  • Vera
   18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

   Oh en hou je van mindfucks? Dan moet je Edge of Tomorrow kijken. Check de trailer, de film is a-ma-zing ;)!

  • Serena
   Auteur
   20 september 2014 / zaterdag, 20 september 2014

   Nummer ken ik niet, maar ga ik zeker opzoeken! Bedankt voor de tip!

 11. Sandra G.
  18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  De film Horns is gebaseerd op het boek van Joe Hill en dat is zeker geen humoristisch boek, maar serieuze horror. Ik vind zijn boeken steengoed, vooral Zwart Hart!! Maar wel eng, ik zou het echt geen fantasy noemen.

  Twin Peaks vond ik soms echt eng, vooral als Bob kwam!
  Toen ik vorige keer las dat jij Twin Peaks aan het kijken was, dacht ik even dat het best leuk zou zijn het weer terug te zien, maar toen dacht ik aan Bob… en nu durf ik niet meer!

  De muziek tijdens bepaalde visioenen kan ik nog steeds voor me halen. De hele soundtrack is trouwens waanzinnig.

 12. Isetta
  18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Ik was 10 toen ik een keer een aflevering van twin peeks had gekeken. Niks voor mij toen, vond het veelste eng.;) hihi Nu bijna 34 ben ik wel heel benieuwd naar de serie.:)

 13. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Ik ga geloof ik eerst de boeken van the Maze Runner lezen voor ik de film ga kijken!

 14. julie
  18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Interstellar!

 15. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  ik heb lucy ook gekeken in de bios viel tegen inderdaad! ik ben wel benieuwd naar the mazerunner

 16. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Kan echt niet wachten om de Maze Runner (de boeken zijn ontzettend goed volgens mijn vriend), The Hobbit en The Hunger Games te zien wanneer ik terug ben uit Dubai! Moet de Ninja Turtles ook nog zien. Nog een tip voor een goede serie: Teen Wolf, het is echt geen Twilight achtige serie en totaal niet kinderachtig. Ontzettend spannend en de storyline zit vol onverwachte twists.

 17. Mirjam
  18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Hee, Sin City is al uit hoor! Heb die vorige week gezien en hjj is zo gaaf. Eerste deel was natuurlijk beter, maar deze stelt zeker niet teleur! Qua serie heb ik als tip; Suits en Devious Maids.

 18. Vlinder
  18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Twin Peaks is super! Ben alleen wel gestopt met kijken toen het opgelost was want daarna werd het mij een beetje te vaag allemaal. The Killing (ook op Netflix) is trouwens ook een aanrader! Deed mij beetje denken aan Twin Peaks alleen dan moderner 😉

 19. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Lucy, The Mazerunner en natuurlijk de nieuwe The Hobbit moet ik zeeeeker zien!

 20. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Wat een toffe en originele tips. Heel leuk, heb er een aantal bovenaan mijn must see lijstje gezet!

 21. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Laatst heb ik Into the Storm gezien. Dat was wel een spannende film.

  Qua series heb ik teveel om op te noemen: vanaf oktober beginnen nieuwe series zoals Selfie, Gotham, Forever, Manhattan Love Story, How to get away with murder, Constatine, en The Flash. Dus ik ben de komende periode nog zoet.

  Laatste tv-show die ik gezien heb, was Penny Dreadful. Erg goed/spannend en Eva Green d’r acteerprestaties zijn echt super.

 22. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Twin Peaks doet me op het eerste zich wat aan True detective denken! En ik ben zo benieuwd naar de nieuwe Hunger Games film! Eerst vond ik de hele reeks maar niks, maar net zoals met die popliedjes die ze grijsdraaien op de radio, ga je het na een tijdje toch leuk vinden haha 😀

 23. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Ik moet echt weer eens de tijd gaan nemen om in een lekkere film te duiken…

 24. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Aah ik kijk ook echt uit naar the Hobbit 3! Twin Peaks ken ik nog niet, maar het lijkt me een goede serie dus die ga ik zeker een keer kijken. Over She las ik toevallig gisteren nog een zeer positieve review in de krant, maar de film lijkt me zo raar.

 25. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Jammer dat Lucy tegenvalt, daar keek ik echt naar uit. Dit weekend logeert mijn zoontje bij mijn broer, dus kruip ik met mijn vriend in de cinema voor A Dame To Kill For, hier kijken we inderdaad al bijna tien jaar naar uit. Ik kijk niet makkelijk een film twee keer maar de eerste Sin City heb ik zo vaak gekeken dat ik hem bijna uit het hoofd ken. Prachtig effect dat zwart-wit met een streepje kleur. Excited!

 26. Faat
  18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Oh ja Twin peaks…! De serie fascineerde me vroeger al (ik was toen nog best jong) ik keek wel eens met mijn zus die hier echt verslaafd aan was. Ik kon hem toen niet helemaal volgen, omdat ik het allemaal niet snapte. Wel is deze serie altijd blijven hangen. Ga hem kijken via Netflix….en Beaking bad moet ik nog herpakken. Verder kijk ik niet veel films…wat ik nog wel wil zien is 12 years a slave

 27. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Weer in de herfstsfeer hier? 🙂 I prefer the word Indian Summer…

  Twin Peaks… Wow, volgens mij zat ik toen in groep 5… Ben heel benieuwd of ik dit wat ga vinden.

  Leuke post!

 28. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Dit zijn echt films en series waar ik nog nooit van gehoord heb, haha!

 29. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Ik heb zelf eigenlijk nog geen van deze films of series gezien, maar Lucy wil ik zeker nog kijken. The Mutant Ninja Turtles lijkt mij ook wel grappig om die te kijken, omdat ik zelf als kind ook altijd de tekenfilm keek. Ik heb de laatste tijd best wel veel films gekeken, maar Noah en 12 Years a Slave vond ik het mooiste en zeker aanraders.

 30. ilse lamore
  18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Hoi serena,

  Misschien ook leuk om te melden dat vanaf vandaag tot woensdag 24 september. De nationale Filmdagen zijn, alle bioscopen in nederland doen hier aan mee. In deze week zijn alle films 5 euro.

  Groetjes ilse

 31. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Jaaaa Twin Peaks is echt een toffe en bijzondere serie! De personages zijn ook allemaal zo ‘apart’ wat de serie echt leuk maakt!

 32. Rianne
  18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Films ben ik niet echt van ik heb liever series die ik helemaal volg. Voor mij zijn dat The Vampire Diaries, The Originals (spin off van Vampire Diaries) en Once Upon A Time.

  Als gouden oude is het Charmes. Zie je het patroon allemaal fantasy en ‘aparte’ wezens haha

  • Mirjam
   18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

   Dan moet je ook eens True Blood kijken (vampieren), The Witches of East End, love it al die Supernatural stuff

   • Rianne
    18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

    Klopt Supernatural vind ik ook een topserie. De eerste twee moet ik volgens mijn schoonmoeder ook gaan kijken omdat ze enorm goed zijn.

    Iedereen maar klagen dat ze een schoonmoeder hebben nou ik niet hoor we lijken enorm veel op elkaar met bepaalde dingen dat het bijna is alsof ik haar echte dochter ben en mijn vriend maar de schoonzoon haha

 33. Yvette
  18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Serena: Lucia de B. is een aanrader! Heel indrukwekkend om te zien

  • Yvette
   18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

   Ow, & Divergent is ook leuk! Lijkt me ook net een film voor jou!

 34. Ansjuh
  18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  ik moest bij de trailer van Maze Runner denken aan The Cube. Das een oudere film, maar wel onwijs spannend! Misschien een tip 😉

 35. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Leuk rijtje! Ik had de poster van Lucy al gezien, maar ik ben niet zo’n sci-fy fan en ik had er verder ook niet van gehoord, dus het leek me al niet de moeite waard om te kijken. Als we exact dezelfde smaak zouden hebben, zou dat dus kloppen haha dus hoef ik hem niet meer te zien :). En The Hunger Games! Ik ben zooo benieuwd! Ik zag van de week de trailer en hij is echt vet! Gister zag ik trouwens Blended en ik heb 50 First Dates talloze keren gekeken en ik vind het een supergrappige en losstaande film (heel ander verhaal dan 50 First Dates) maar de acteurs zitten er wel in en er komen ook dingen van terug (Hi, I’m Tom!) Zooo leuk!

 36. bosbessenmuffin
  18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Normaal reageer ik nooit, maar nu moet ik toch even mijn liefde betuigen voor Twin Peaks! Vorig jaar heb ik deze reeks gezien en sindsdien vind ik het toch één van de beste reeksen die ik al heb gezien (ja beter dan Game Of Thrones en Breaking Bad). Die beginmuziek alleen al! Love it.

 37. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Deze post bewaar ik voor in het weekend!

 38. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Ik heb eigenlijk nog nooit Tin Peaks gezien. terwijl die in mijn jeugd helemaal hot was (yesss oldie here’;) Zelf vond ik Lucy wel heel erg gaaf. Alhoewel ik sommige piunten van jou wel begrijp. Maar het idee van de film vond ik tof.

 39. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Films en series, ik houd er echt enorm van en kijk super veel de laatste tijd. Ik ben super benieuwd naar het nieuwe seizoen van American Horror Story. Qua films vind ik het een beetje minder, meestal heb ik er wel een aantal waar ik naar uit kijk en nu dat niet zo is, voelt dat raar. Owhja Lucy… allemachtig wat een tegenvaller was dat, maar de ogen van Joaquin Phoenix maken in je post veel goed… allemachtig, die ogen! xxx Lucinda

 40. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Tof dat je wat films op een rijtje zet, ik vind het altijd moeilijk welke ik film ik nou moet kiezen! Echt leuk dat Twin Peaks nog steeds zo ongelooflijk leuk is, terwijl hij al 24 jaar oud is, gaaf! Van 18 tot 24 september zijn trouwens ook de nationale bioscoopdagen, en dan kan je bij alle bioscoops voor 5 euro naar de film! Daar ga ik denk ik wel even gebruik van maken denk ik 🙂

 41. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Leuk om hier ideetjes op te doen! Ik ben nu wel heel benieuwd naar Twin Peaks en Her. Ik ga het onthouden :).

 42. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Ik zal Twin Peaks eens opzoeken op Netflix. Ik kom de herfst en winter wel door met al die series haha. Ben erg benieuwd naar het derde deel van the hunger games.

 43. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Leuk artikel! Twin Peaks is zeker goed. Nooit helemaal gezien dus daar wordt het wel tijd voor.
  Jammer dat he Lucy vind tegenvallen. Ik vond hem wel mega vet, maar smaken verschillen.
  Her ken ik niet maar lijkt me wel gaaf.
  TMNT wil ik ook nog steeds zien. Schijnt wat tegen te vallen maar toch… Jeugdsentiment…
  The Hobbit en Mockingjay wil ik ook zeker zien. Hier kijk ik t meeste naar uit. The maar Runner lijkt me ook heel vet.

 44. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Lucy lijkt me een goede film, die wil ik zeker nog zien, en ik kan echt niet wachten op The Hunger Games deel 3!!

  X Sara

 45. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Ik ben zooooo benieuwd naar het volgende deel van the hunger games!

 46. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Ik kende die films nog niet, maar ik moet zeggen dat ze me ook niet heel erg aanspreken.. Wat nog komt vind ik wel interessant klinken! Hawaii-5-O ben ik nu op dvd aan het kijken, super spannende serie! 🙂

 47. 18 september 2014 / donderdag, 18 september 2014

  Her en Lucy heb ik ook pas geleden gezien. Allebei geweldige films! Ik vond het acteerwerk van Scarlett de films zo omhoog halen dat ik het alsnog een dikke voldoende zou geven. Je hebt wel gelijk dat het nog veel meer in zich heeft en ik vond hem ook erg kort, het voelde alsof hij nog niet helemaal af was. Maar ik heb geboeid zitten kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *