Filmpje: unboxing Glossybox feb ’12

Whiiii! De Glossybox is weer binnen! Benieuwd wat er deze maand in mijn gepersonaliseerde Glossybox zit? Hieronder pak ik hem samen met jullie uit. Ik zie de producten ook voor het eerst in de video. Spannend!
Ik ben vooral erg blij met de DuWop venom gloss in Buttercup. Een prachtig nude kleurtje met mooie shimmers en een lekker tintelend gevoel op de lippen. Hieronder een foto waar ik de gloss draag:


Daarnaast is een zwart oogpotlood altijd handig en een bruistabletje voor een handbad is lekker wanneer je bijvoorbeeld op zondag wat tijd neemt voor een uitgebreide manicure.

In deze Glossybox zaten wederom 2 fullsize producten die samen een waarde hebben van โ‚ฌ26,99. En dat terwijl de Glossybox zelf slechts โ‚ฌ12,50 per maand kost, inclusief verzendkosten. Je haalt het er dus altijd uit en zoals ik al zei in de video hoef je niet bang te zijn dat je spullen krijgt die je niet zal gebruiken, omdat je bij het afsluiten van je abonnement aangeeft welk huidtype je hebt en wat je voorkeuren zijn. En het abonnement kun je trouwens elk moment opzeggen! Je kunt het dus ook gewoon een maandje proberen.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de Glossybox? Een box met beautygoodies die elke maand weer op je deurmat ploft? Bestel de box dan ook! Voor jezelf, of als cadeautje voor je beautyverslaafde vriendin, moeder, zusje, etc.

Bestel Nu

Hebben jullie de Glossybox al ontdekt? Ik ben benieuwd wat er in die van jou zit! En wat vinden jullie van mijn inhoud?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

104 Reacties

 1. G
  1 juli 2012 / zondag, 1 juli 2012

  ik wilde dus ook zon glossybox maa ik kan nergens aangeven wat mijn voorkeuren zijn. Dus ik wacht er dan nog maar even mee.

 2. 29 februari 2012 / woensdag, 29 februari 2012

  Als ik naar alle reacties hier kijk zijn er deze maand 2 verschillende dozen verstuurd: of die met lipgloss en oogpotlood, of die met babor creme en eos lipbalm. De rest is hetzelfde. Ook kijken ze nog niet naar de voorkeur want ook ik had make-up aangegeven en kreeg niet de lipgloss en oogpotlood. Desondanks ben ik super blij met de producten, zeker met de lipbalm. Ook vind ik het heel fijn om een keer echt high end en niche merken uit te proberen die ik anders nooit zou kopen.
  Ben nog wel benieuwd naar dat Truly Yours..

 3. Carolien
  28 februari 2012 / dinsdag, 28 februari 2012

  Ik ben heel tevreden met de glossybox… alleen niet met de lipgloss! Die doet gewoon pijn, ik hou best van tintelende lipbalsems enzo, juist! Maar vond deze heel onprettig… wel mooi, trouwens….

 4. 26 februari 2012 / zondag, 26 februari 2012

  ik heb hem ook binnen,ik maakte hem vol verwachting open maar was helaas wat teleurgesteld toen ik de producten zag..ik kan er niet zoveel mee en de merken die er deze keer inzaten trekken me niet.Alleen de Primer van L’oreal ben ik wel benieuwd naar.Ik ben erg benieuwd naar hoe de blendbox en beautybox eruit gaan zien!tot nu toe heb ik nog maar 2 producten van glossybox ontvangen waar ik echt iets aan had.

  De rest van mijn (dus exclusief de primer) stel ik ter verkoop beschikbaar dus als je interesse hebt mag je mailen naar : r-marktplaats@hotmail.com

 5. 26 februari 2012 / zondag, 26 februari 2012

  Hele leuke dingen zitten erin!

 6. Sanne
  26 februari 2012 / zondag, 26 februari 2012

  Leuk, ik twijfel zelf al zo lang of ik ‘m nou ook zal nemen of niet. Maar goed ik kan het altijd een keer proberen.

  Vraagje trouwens: als ik de box bestel, hoe lang duurt het dan voordat ik hem binnen krijg? Een maand ofzo? Of word de huidige box dan gestuurd? Alvast bedankt.

 7. 26 februari 2012 / zondag, 26 februari 2012

  Leuke inhoud! Het zwarte oogpotlood lijkt me erg fijn. Misschien toch eens een abbonement nemen..

  Liefs

 8. Suus
  25 februari 2012 / zaterdag, 25 februari 2012

  Ik heb het idee dat ze de bloggers steeds de gangbare producten en leuke kleuren opsturen, ik heb de box nu al vanaf het begin en heb al vaak kleuren gehad die eigenlijk niet draagbaar zijn en in je toch niet gebruikt.

 9. 25 februari 2012 / zaterdag, 25 februari 2012

  Deze maand kreeg ik mijn eerste Glossybox en ik moet zeggen, it looks good ๐Ÿ™‚ Had toevallig ook net een nieuw oogpotlood nodig, dus dat kwam even goed uit. Ben nu alweer benieuwd naar volgende maand ๐Ÿ™‚

  Vind het trouwens leuk dat je zo met dat filmpje alles laat zien ^^

 10. 25 februari 2012 / zaterdag, 25 februari 2012

  Ik heb precies dezelfde inhoud haha

 11. Deborah
  25 februari 2012 / zaterdag, 25 februari 2012

  Ook ik heb mijn doos binnen. Ik verheugde me al op het oogpotlood… de mijne is nml ergens spoorloos verdwenen. (misschien wel bij mijn dochter in de tas ) maar ook voor mij een box vol met creme’s. Inderdaad je moet wel van cremes houden en laat ik dat nou net doen.
  Nee geen grote potten, ik ben echt zo’n geval van die eens porberen en dan die etc. Bovendien de vakanties komen er ook weer aan en dan zijn die probeersels handig… ben alleen mijn box weer kwijt… Die zijn namelijk zo handig om dochterlief der nagelak etc in te bewaren dus die heeft ze alweer mee naar boven…
  Vandaag bij kruidvat in het essence schap gespot: essence stamp nagelak (wit zwart en zilver) sjablonen en een startersetje, gelijk mee gepakt en maar eens kijken of het net zo lekker werkt als Konand. het is in iedergeval stukken goedkoper!

  veel liefs

 12. Carly
  25 februari 2012 / zaterdag, 25 februari 2012

  Personaliseren my ass. Ik hou niet van creme’s en die zaten er al genoeg in (in de vorige box). nu heb ik weer een doos vol. Ik zie dat jij een lipgloss en oogpotlood hebt gekregen (ik had juist makeup aangegeven bij mijn profiel) maar ik heb een lippenbalsem en nog een creme gekregen van 7ml inhoud ofzo ๐Ÿ™ Heel erg jammer. Ik stop ermee

 13. 25 februari 2012 / zaterdag, 25 februari 2012

  Ik heb hem ook! Maar dan de andere versie met eos lipbalm en babor creme ๐Ÿ™‚

 14. Merel
  25 februari 2012 / zaterdag, 25 februari 2012

  Ik had de glossybox al eerder gezien toen wilde ik hem ook meteen uitproberen maar mijn moeder is bang dat ik straks met allemaal spullen zit en ze nooit allemaal op krijg
  Heel jammer…
  Wieweet krijg ik haar nog wel overgehaald als ik vertel dat je het ook gewoon een maandje kan proberen ๐Ÿ™‚

  x

 15. Tara-Naomi
  25 februari 2012 / zaterdag, 25 februari 2012

  Ik heb hem net binnen gekregen, ben elke keer hyper als ik de bel hoor.
  Het is het echt waard naar mijn mening, ik heb voor mezelf besloten dat ik mezelf een glossybox cadeau doe elke maand en dan geen onzin dingen koop omdat ik nieuwsgierig ben.
  Ik had dezelfde producten alleen was mijn potlood grijs/blauw.
  Ik ben deze maand ontzettend blij en hou mijn box abbo nog lekker.

 16. Jade
  25 februari 2012 / zaterdag, 25 februari 2012

  Zo! Ik heb mijn box nu net ook binnen! Ben blij dat ik mij in kon houden met dit artikel lezen want ik wilde (nog) niet weten wat er in zat. Gelukkig heb ik ipv een zwart oogpotlood (al gekregen in box december) nu een extra luxe Collageen Booster creme in sample size. (Doctor Babor Derma Cellular) Weliswaar niet 2 producten in full-size maar wel producten die geschikt zijn voor mij! Wat fijn dat Glossybox daar rekening mee houdt!

 17. tasjimodo
  25 februari 2012 / zaterdag, 25 februari 2012

  giller, krijg net de box binnen. was eerder niet thuis. had ik me al heeeelemaal verheugd op het oogpotlood. haha, heb ik ipv het potlood een creme van babor. snik!

 18. Lisa
  24 februari 2012 / vrijdag, 24 februari 2012

  Ik wil ik wil ik wil ๐Ÿ™‚
  Maar ik ben toch ook nog “steeds” niet overtuigd ;s
  De volgende unboxing glossybox video zal de besslisende worden Hahha ๐Ÿ˜‰

 19. amanda92love
  24 februari 2012 / vrijdag, 24 februari 2012

  ik denk dat ik vanaf volgende maand ook mee doe harstikke leuk zeg ๐Ÿ˜€

 20. Joyce
  24 februari 2012 / vrijdag, 24 februari 2012

  Ik had ook een EOS lippenbalm, superblij mee! wel jammer dat ik naast de shiseido creme nog een doctor babor creme had. Maar de EOS lipbalm en de primer maken het weer helemaal goed, de creme van vorige maand vond ik superslecht, maar ben nu wel klaar met de cremes eigenlijk, doe maar een leuke nagellak of mascara.
  Ik vind die dozen ook superhandig !

 21. Melike
  24 februari 2012 / vrijdag, 24 februari 2012

  apart van die box, je huid ziet er echt egaal/gezond/mooi uit gewoon WAUW ! , zou er misschien een nieuw skincare routine video kunnen komen : )

 22. 24 februari 2012 / vrijdag, 24 februari 2012

  Deze maand mijn eerste glossybox gehad ben er super blij mee. Zie mijn blog voor eerste reactie ;). Xx

 23. 24 februari 2012 / vrijdag, 24 februari 2012

  Aaaaargh, ik had hem na vorige maand opgezegd en nu zitten er juist weer allemaal leuke dingen in! ๐Ÿ™

 24. 24 februari 2012 / vrijdag, 24 februari 2012

  Ik ben nog steeds niet helemaal om betreft de Glossybox. De inhoud lijkt van maand tot maand niet erg te verschillen en ik ben zelf geen groot fan van lipgloss, dagcrรจme en oogpotlood – wat er tot nu toe elke maand in te vinden was. Jammer, maar ik wacht gewoon even de varianten af. De Truly Yours box ligt denk ik meer in mijn straatje.

 25. 24 februari 2012 / vrijdag, 24 februari 2012

  De box ziet er altijd netjes en verzorgd uit, heel verleidelijk! ;D Leuke producten zitten erin, vooral als je zelf ook enkele dingen mag kiezen. ๐Ÿ™‚

 26. 24 februari 2012 / vrijdag, 24 februari 2012

  Ik kom uit Zweden en woon in Nederland sinds 6 manden, en ik vind je blog heel leuk! Ik probeer om nederlands te leren, en kan de meeste begrijpen, dus is het heel goed voor mijn progress! Ik weet dat ik zeker veel fouten heb gedaan in deze tekst, maar ja, wat kan je doen? Just wanted to say hoeveel ik hou van je blog!

  Ik heb ook en blog over de leven als een international student in Den Haag, kijk maar even als je wil! ๐Ÿ™‚

  Fijne weekend!

 27. 24 februari 2012 / vrijdag, 24 februari 2012

  oeh ik wil ook de glossybox alleen ben ik aan het twijfelen tussen deze box of een andere aangezien er steeds meer soorten bij komen, of ik neem er gewoon 2, ”ik gebruik gewoon mn blog als smoes bij mijn mama haha!

 28. 24 februari 2012 / vrijdag, 24 februari 2012

  Ik zal er zo graag op willen! Maar ik mag niet ๐Ÿ™

 29. Leony
  24 februari 2012 / vrijdag, 24 februari 2012

  Ik had hem vandaag binnen heb alleen inplaats van het oogpotlood een antirimpel creme gekregen, ehm heel fijn glossyox dat had ik echt nodig.

 30. kirsten
  24 februari 2012 / vrijdag, 24 februari 2012

  Ze hebben al aangegeven dat ze voorlopig nog niks met de profielen doen, maar dit in de toekomst wel gaan doen.

  Ik vind deze box wel weer leuk, kan eindelijk eos lipbalm proberen. Hij is beter dan vorige maand

 31. Suzanne
  24 februari 2012 / vrijdag, 24 februari 2012

  Gaaf!
  Ik heb m meteen besteld!

 32. 24 februari 2012 / vrijdag, 24 februari 2012

  Hรจ wat handig dat je voorkeuren kunt geven.. Dat wist ik niet eens haha, ik denk dat ik binnenkort wel een abonnement aan ga vragen, altijd wel leuk om een doos met producten te krijgen

 33. 24 februari 2012 / vrijdag, 24 februari 2012

  Oh gaaf, ik wist niet dat je die voorkeuren ook kon aangeven. Tempting… xD

 34. 24 februari 2012 / vrijdag, 24 februari 2012

  Neeeh, ik vind de Glossybox niet zo heel erg bijzonder moet ik eerlijk zeggen. ๐Ÿ™‚
  Wel leuk dat je meer krijgt dan dat je betaald, maar ik ben veel te bang dat ik toch maar producten krijg die ik dan later toch niet gebruik, ondanks dat profiel.

 35. 24 februari 2012 / vrijdag, 24 februari 2012

  Wat een mooie producten allemaal!

  Liefs, Mariette

 36. S.
  24 februari 2012 / vrijdag, 24 februari 2012

  Bij mij zaten er 2 crรจmes in ipv een oogpotlood maar wel een geweldige eos lippenbalsem.
  Toch jammer dat je in 1 box, 2 x een crรจme krijgt, zeker na de full size vorige maand.
  Ik had ook zeker liever het oogpotlood gehad dan 2 crรจmes maarr eerlijk is eerlijk er komt vast ook een box die ik krijg , die iemand anders liever zou hebben.
  Ik heb in ieder geval een blije oma en haar buurvrouw ๐Ÿ˜‰

 37. Simone
  24 februari 2012 / vrijdag, 24 februari 2012

  Leuk filmpje en mij lijkt het echt ook een leuk vooruitzicht voor elke maand. Maar helaas dat feest gaat voor mij niet door. Ik gebruik alleen make up die niet getest is op dieren zowel het product zelf als de ingredienten. En helaas is dat voor sommige cosmetica merken nog steeds te veel gevraagd in 2012. Dus ik wil dat risico niet lopen.
  Wel leuk om te zien dat jij ineens na het openen van je GB een stuk wakkerder bent haha.

 38. 24 februari 2012 / vrijdag, 24 februari 2012

  Ik zit echt te twijfelen of ik een abonnement zal nemen, het is zo aantrekkelijk! Maar moet wel letten op mijn geld. Maar ja, als je het er toch weer uithaalt met die twee fullsize producten…….. Aaaaaaaargh!!!

 39. 24 februari 2012 / vrijdag, 24 februari 2012

  Erg leuk en vooral duidelijk filmpje. Zelf wilde ik namelijk nooit een glossybox omdat ik dacht dat ik toch niet zo veel zou gebruiken. Bedankt voor de uitleg en de tip! ๐Ÿ™‚

 40. 24 februari 2012 / vrijdag, 24 februari 2012

  wat een leuke producten weer!

 41. 24 februari 2012 / vrijdag, 24 februari 2012

  Ik heb ook de EOS balm en een Dr. Babor sample. Mijn dochtertje heeft de doos ingepikt, daar gaat ze nu haar “geheime spulletjes” in bewaren:)
  Jammer dat ze geen full size pot Shiseido Bio-Performance sturen, hahahahaha! (is ook wel teveel gevraagd voor 12,50)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *