Favorieten maart 2014

Het is april, weer een maand voorbij, dus het leek me leuk om een filmpje te laten zien met mijn favoriete items van de afgelopen maand! Er komt niet alleen beauty voorbij, maar ook food en fashion. En zelfs mijn favoriete bloemen! Benieuwd? Bekijk dan de video hieronder:

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

favorieten 2014_1Mijn favoriete items nog even op een rijtje;

– Bumble & Bumble thickening dryspun finish spray
– Coco Mademoiselle body oil
– Lancome Lip Lover
– Kissing Elixirs breath mist
– Clinique Lash Power feathering mascara
 – Narciso Rodriguez Musc for her perfume oil
– Xenos ‘mason jar’ 
– gekleurde, gestreepte rietjes van Kikkerland
– Karvan Cevitam tropical siroop
– Rayban pilotenzonnebril en ‘Erika’ zonnebril
– Wmns Nike Air Revolution Sky Hi sneakers

En ik ben eigenlijk nog iets vergeten te melden! Mijn absolute favoriete app van de afgelopen maand is NETFLIX! Elke keer als ik dan onderweg ben met de trein kijk ik mijn favoriete serie van dit moment ‘Breaking Bad’. Maar misschien ga ik hier nog even een uitgebreid artikeltje over schrijven, als daar behoefte aan is? Let me know!

Welke favoriete items heb jij de afgelopen maand (her)ontdekt?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

74 Reacties

 1. Rianne
  6 april 2014 / zondag, 6 april 2014

  Leuke favorieten. Ik had voorheen nooit van Netflix gehoord, maar sinds ik een jaartje in Amerika woon snap ik niet hoe bijna iedereen in Nederland zonder doet, terwijl bijna iedereen het hier heeft :p

 2. bb
  3 april 2014 / donderdag, 3 april 2014

  Haha nu wil ik ook in die bloemen knijpen :)

 3. 3 april 2014 / donderdag, 3 april 2014

  Oeewwhh die mason jar met die gekleurde swirl rietjes!

 4. 3 april 2014 / donderdag, 3 april 2014

  Ik hou helemaal niet van sneakers maar deze zijn wel mooi.

 5. 3 april 2014 / donderdag, 3 april 2014

  Ik vind jouw favorieten altijd zo leuk en divers! De rietjes!! Helemaal leuk!!

 6. amber
  3 april 2014 / donderdag, 3 april 2014

  Hi serena,

  wat is kikkerland voor winkel/ ik kan het online niet vinden.
  ik vind die rietjes zo leuk!!!
  xx

 7. mary verbeek
  3 april 2014 / donderdag, 3 april 2014

  Hallo Serena

  Ga vooral door met wat je doet want ik geniet er enorm van. Sterker nog, ik knap er zó van op! Je positieve houding en frisse kijk op alle dagelijkse beslommeringen geven me echt energie om ook aan de slag te gaan en dat terwijl ik oud genoeg ben om je moeder te kunnen zijn :-)
  Dankjewel.
  Liefs
  Mady

 8. 3 april 2014 / donderdag, 3 april 2014

  Serena, ik heb een tip voor je Karvam Cevitam: je moet eens proberen sparkling water in je ranja te doen. KEI lekker!

  • Claudia
   3 april 2014 / donderdag, 3 april 2014

   Ja! Dat is echt heel lekker! De sparkling water doe ik in de zomer in de koelkast dus als je het mengt met de limonade, is het heerlijk fris! Kan daar echt van genieten.

 9. 2 april 2014 / woensdag, 2 april 2014

  Leuke favorieten. Ik vind de Erika Ray Ban en de rietjes het leukst :)

 10. Somersault
  2 april 2014 / woensdag, 2 april 2014

  Prachtige brillen!
  Ik zou zo graag de Erika eens passen! Ben alleen bang dat ik hem zo mooi ga vinden dat ik hem ook wil, en ik moet versterkte glazen hebben, duur grapje.. :( Tot nu toe gebruik ik dus maar gewoon trouw mijn “new” Wayfarer (beetje afgeronde versie).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *