Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask review

Het Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask van het Koreaanse beautymerk Elizavecca staat al een poosje bovenaan mijn NEED TO TRY lijstje. Ik houd van kleimaskers, maar dit masker doet ook nog eens iets speciaals: het gaat namelijk bruisen, schuimen en bubbelen! Waaaatttt?!

Ik ben de laatste tijd heel erg geïnteresseerd in innovatieve beautyproducten, dus een bubbelend kleimasker klonk mij als muziek in de oren. Samen met Larissa testte ik het Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask uit, want dit is volgens mij echt zo’n masker dat je het beste met iemand anders kunt uitproberen!

Benieuwd wat we er van vonden? In de video hieronder geven we jullie onze first impression!

Het Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask bestaat uit de volgende ingrediënten;

Purified Water, Cocamidopropyl Betaine, White Clay, Acrylate Copolymer, Disodium Cocoamphodiacetate, Methyl Perfluorobutyl Ether, Sodium Lauryl Sulfate, Lauramide DEA, TEA-Cocoyl Glutamate, Green Tea Extracts, Glycerine, Dipropylene Glycol, Bentonite, Collagen, Charcoal Powder, Phenoxyethanol, Methylparaben, Flavouring Agents, Carbonated Water, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Allantoin, Butylene Glycol, Lavender Extracts, Monarda Didyma Leaf Extracts, Peppermint Leaf Extracts, Freesia Leaf Extracts, Chamomile Flower Extracts, Rosemary Leaf Extracts

Zoals je aflezen uit de ingrediëntenlijst bevat dit masker witte klei, bentoniet klei, milde schuimende reinigers, maar ook actieve kool, groene thee extract, lavendel extract en meer plantaardige extracten zoals pepermunt, freesia, kamille, rozemarijn en bergamot. Let op, dit masker bevat ook parabenen dus als je hier gevoelig voor bent, is dit masker minder geschikt voor jouw huid. Ook apart: dit masker bevat Flavouring Agents (?!).

Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask review_ - 2Vanwege de milde, schuimende reinigers wordt je huid met dit masker gereinigd, maar omdat het ook klei bevat worden je poriën echt diep gezuiverd en heeft het tevens een porie vernauwend effect. Ook bevat het actieve kool (charcoal powder). Actieve kool neemt viezigheid op zoals bacteriën, overtollig talg en vuil door het te binden, en wanneer je de actieve kool van je huid spoelt, neemt het deze viezigheid dus allemaal mee. Actieve kool is daarom zeer geschikt voor mensen met een vette, onzuivere huid, maar omdat het de huid niet uitdroogt is het in principe geschikt voor elk huidtype, dus ook de droge en gevoelige huid. Het resultaat van dit masker is een huid die superschoon aanvoelt en die er tegelijkertijd verfijnder en egaler uit ziet.

Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask review_ - 1Maar… de meeste mensen (en ik dus ook) willen dit masker vooral gebruiken vanwege het hoge FUN gehalte! Het Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask is namelijk een masker dat gaat BRUISEN en BUBBELEN!

That’s right!

Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask review_ - 4Het masker breng je eenvoudig aan met de bijbehorende spatel, enne, je moet snel werken, want het masker begint al snel te bruisen! Het masker is reinigend, dus je hoeft het niet per se over een gereinigd gezicht aan te brengen. Je kunt het juist gewoon over je make-up aanbrengen! Maar dat hoeft natuurlijk niet.

Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask review_ - 5De textuur van het masker is echt heel vreemd. Slimy, bouncy en gelachtig. Heel anders dan wat je gewend bent van een gezichtsmasker. Het verdeelt echter gemakkelijk en goed over je gezicht. Wij gokken dat je zo’n 12-15 maskers uit dit potje moet kunnen halen, dus ook al breng je het vrij dik aan, het is nog best zuinig in gebruik.

Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask reviewZo’n 1 minuut na aanbrengen begint dit masker zachtjes te bruisen en kietelt het je gezicht, en daarna gaat het bruisen over in bubbelen en wordt je gezicht langzaamaan bedekt met een dikke, fluffy schuimlaag. Je gaat er dus ook steeds vreemder uitzien! Na 5 minuten herken je jezelf niet meer terug en lijkt je op een soort van tekenfilmfiguurtje! Of een fluffy monster. Jeetje, wat hadden we een lol! Het masker masseer je vervolgens over je gezicht en spoel je af met lauwwarm water. IT WAS AMAZING!

Dit masker zorgt niet alleen voor een onwijze lachkik, na gebruik voelt je huid ook echt superschoon, glad en zacht aan, en ziet het er veel helderder en egaler uit. Het was zo leuk om te doen! Het verwijderen van het masker gaat wel gepaard met HEEL VEEL schuim, dus het duurt best lang om het goed en wel van je gezicht af te spoelen. Mijn tip is daarom om dit masker te gebruiken voordat je een douche neemt, want dat is minder geklieder en bovendien spoel je het dan ook sneller van je gezicht af.

Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask review_ - 3Ik ben dol op dit soort beautyproducten die gewoon net even anders dan anders zijn. Zoiets kan volgens mij ook alleen maar ontwikkeld worden in Azië. Maar wat mij betreft komen er meer ‘fun’ beautyproducten deze kant op. Why so serious, am I right?

Het Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask is onder andere te koop via de winkel Conceptual Styles in Rotterdam, maar je kunt het ook vinden op eBay of Amazon of buitenlandse webshops die veel Aziatische beautyproducten verkopen, zoals sasa.com. Het masker kost zo rond de €20,-. Het is even zoeken, maar er zijn best veel online verkooppunten beschikbaar en dit masker is in mijn ogen 100% de moeite waard! 

Wat vinden jullie van dit Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask, is het iets voor jou?

Na het masker hebben Larissa en ik nog onze everyday make-up aangebracht in een gezellig ‘Opmaken + Kletsen’ filmpje, die je hieronder kunt bekijken;


Until next time,
Serena Verbon

Volg:

80 Reacties

  1. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Haha, super leuk! Ik zou deze zo graag met vriendinnen willen uitproberen!

  2. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Dit masker ziet er echt ontzettend bijzonder uit. Zo zorgt een masker dubbel voor ontspanning: en een lachkick en een schoon huidje. Twee vliegen in één klap. Ik vind het trouwens erg fijn dat je artikelen waarbij je een filmpje plaatst, ook nog voorziet van een review met beeldmateriaal en tekst. Ik ben zelf niet zo van de filmpjes en lees liever een artikel. Super fijn je dit op deze manier doet!

  3. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Super leuk haha… ben wel erg benieuwd naar het masker. Lijkt me wel lachen samen met mijn vriend want die krijg ik soms nog wel zo gek

  4. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Deze is volgens mij alleen al vanwege het FUN gehalte een echte musthave. Ik denk dat ik hem zeker ga proberen met mijn beste vriendin/sister from another mister. Helemaal nu ik een beetje een onzuivere huid heb zal hij goed van pas komen!

  5. L.
    23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Aaahh Sereen, waar heb je dat haarelastiekje vandaan? Superschattig!!

  6. Julie Tina
    23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Dat masker is echt iets voor een vriendinnenavondje :D Leuke zusjes zijn jullie!

  7. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Ik HOU echt van deze video’s, het is echt ontzettend leuk om al die bizarre producten te zien!

  8. Joline
    23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Wat een grappig product! En wat een mooie ogen heeft Larissa!

  9. Sim
    23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Leuke video’s! Ook erg leuk die met jullie dagelijkse make up routine.

    Ik vind Larissa s huid juist heel mooi geworden tov van voor dat ze met die acne behandelingen begon. Helemaal niet dik ofzo. Ik denk trouwens dat een iets wittere foundation en wat blush haar wel leuk zouden staan.

    Grtjs

  10. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Wat ziet dit er een leuk masker uit!
    Het eraf wassen zal wel moeilijk zijn geweest… <3

  11. Ier
    23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Geeft dit masker eenzelfde resultaat als het actieve kool masker dat je zelf kunt maken van Norit, witte klei en evt. tea tree oil, zoals je even geleden liet zien in een artikel? Of is het de fun factor die het leuker/beter maakt?
    Ik ben wel benieuwd, want €20,- is dan best veel.

  12. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Wat een apart masker, lijkt me wel een heel fijn product!

  13. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    hahaha wat een onwijs leuk product ! ik ben sowieso echt een kleimasker fan dus misschien moet ik deze eens gaan aanschaffen dan maar
    xx Ish

  14. M
    23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Jammer dat dit maskers niet gewoon in een fysieke winkel ligt, ik zou hem graag uitproberen.

  15. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Wat een bijzonder masker! Ik zou het best eens willen proberen!

  16. Tamara
    23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Scrub&mask van Filorga gaat ook bubbelen en schuimen! Is ook een heerlijk masker!😍

  17. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Haha wat grappig ! Klinkt wel als een fijn masker maar wat een lange naam zeg !

  18. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Oh ziet er een leuk en zaaaalig masker uit!

  19. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Ohh wat leuk, ook de verpakking! Het doet me denken aan de Dr Brandt Oxygen facial mask, die begint ook zo leuk te bubbelen ineens (het is alleen heel duur). Zou dit een goede dupe zijn?

  20. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Dat ziet er leuk uit, ik kende dit nog helemaal niet

  21. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Ik moest zo hard lachen om die thumbnail :P Super schattige verpakking trouwens!
    Lijkt me tof om een keer zo’n masker te proberen. Ik gebruik op het moment Star Skin maskers, die vind ik helemaal super.

  22. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Dit masker kun je op aliexpress voor rond de 5 euro kopen :) en t is echt dezelfde! :)

    • Serena
      Auteur
      23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

      hi Marjolein,
      hoe weet je dan dat het om de echte gaat? Heb jij het al eerder besteld?

    • frz
      23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

      Via Ebay heb ik het besteld voor 9 euro! Net als die peel off wenkbrauwgel en die peel off lipgloss. Het is veel goedkoper en het zijn de echte.

      • Serena
        Auteur
        23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

        hi Frz,
        maar mag ik vragen HOE je dat weet? Want op mijn doosje staat een code (die zie je wanneer je een laagje wegkrast) en die code moet je invoeren om het te checken. Was dat bij jou ook zo?

  23. Lenneke
    23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Staat er misschien een varkentje op omdat varkentjes lekker in de modder rollen en het een klei (=modder) masker is :D of is dat te vergezocht hahah

  24. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Wat een grappig masker. Ik wist niet dat zulke maskers bestonden, zou het wel eens willen uitproberen.

  25. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    haha Ge Wel Dig ! ik moest zo lachen om jullie hoofdjes met dat masker op! wat hilarisch dat schuim zeg!

  26. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Echt hilarisch, dat schuim! Maar dus wel heel fijn masker :D kende het eigenlijk nog helemaal niet, zo leuk om te zien :D

  27. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Super leuk deze! Hier had ik echt nog nooit van gehoord.
    Maar zou hem wel heel graag uitproberen!

  28. Tialda
    23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Ik heb hem ook! Het is één van mijn favoriete maskers, samen met het Leneige water sleeping paklck en het Innisfree super volcanic pore clay mask. Deze zijn ook echt super goed! (:

    • Serena
      Auteur
      23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

      Ah, over dat Water Sleeping Pack heb ik ook al veel goeds gelezen, maar het masker van Innisfree ken ik dan weer niet, ik ga eens even kijken! :)

      • Tialda
        23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

        Moet je zeker doen! Hij is super goed! (:

  29. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Ziet er grappig en er schattig uit! Ik zou het zeker wel eens willen proberen!Waarom niet.

  30. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Hah, dit lijkt me inderdaad suuuuuuuperfun om te gebruiken, zeker als je met z’n tweetjes of meer bent :-D En wat goed dat het resultaat er achteraf ook mag zijn.

  31. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Leuk artikel weer!!! Grappig hoe de masker op jullie gezichten zit

  32. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Haha het lijkt wel een snapchat filter! Lol.

  33. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Dit lijkt me echt geniaal om te gebruiken samen met mijn moeder! Ik zie het al helemaal voor me :D

  34. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Een masker dat gaat bruisen en bubbelen, dat klinkt erg lekker!

  35. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Wat een grappig masker! Ik wist helemaal niet dat er zulke dingen waren. Leuk om te testen!

  36. Petra
    23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Wat een leuk filmpje, gezellig begin van de dag!!

  37. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Wohhh, dit is awesome! Ik ga deze zomer naar Seoul, dus misschien kan ik het daar vinden :D
    x

  38. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Ik had laatst een proefmonster van een masker dat ook zo bruiste, ik wist niet wat ik mee maakte! Heel erg grappig! En bij mij ging het bruisen er langzaam af maar omdat ik bovenaan begonnen was met smeren had ik aan het eind een schuimende baard over haha. Ik moest even zoeken wat het merk ook alweer was maar t was van dr. Brandt – het oxygen facial masker. Kan je bij douglas kopen maar wel rete duur, wat ik wel jammer vond want mn huid was daarna kei zacht!

  39. Mandy
    23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Wat grappig! Heb hem net ook besteld via aliexpress daar kost hij €7,56. Ben benieuwd haha

    • Serena
      Auteur
      23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

      hi Mandy, er zijn veel neppe Carbonated Bubble Clay Masks van Elizavecca in omloop, ik hoop dat je de echte hebt besteld. Aan de zijkant van het doosje hoort een krasnummer te staan waarmee je kunt checken of die van jou echt is, of niet.

      • Ier
        23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

        Verschillen de neppe varianten heel erg in samenstelling, dat je weet?

  40. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Haha wat grappig! Het lijkt mij hartstikke grappig om het een keer uit te proberen! Vanavond even je filmpje kijken, leuk!

  41. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Het ziet er echt super grappig uit! Het lijkt me wel leuk om een keer uit te probeen

  42. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Wat een leuk en bijzonder product! Dit wil ik zeker ook een keer meemaken haha.

  43. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Wat grappig. Ik zie het mezelf al gebruiken op een sleepover. Kan ik even lekker mijn buikspieren trainen. Winwin situatie!
    Liefs,
    Elles

  44. Kim
    23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Leuk! Zou ook wel eens willen proberen! Wist je dat er ook zo’n oxiderend masker bestaat van Malin+Goetz?

    • Serena
      Auteur
      23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

      Nee dat wist ik niet, maar volgens mij brengt Origins binnenkort ook zo’n masker op de markt. En hierboven lees ik dat Dr. Brandt er ook eentje heeft! Dus dat is goed nieuws, want dat betekent waarschijnlijk dat steeds meer merken met bubbelende maskers zullen komen!

      • Kim
        23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

        Van Malin+Goetz bestaan al een jaar of 8 😉

  45. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

    Een bubbelfeestje haha. Fijn dat het toch een goed masker is :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *