Chloe fragrances review + giveaway

De Feestdagen komen alweer bijna om de hoek kijken en daarom leek het me leuk om jullie de komende tijd wat cadeau inspiratie te geven, beginnende bij drie heerlijke parfums van Chloé. Alhoewel geuren erg persoonlijk zijn, denk ik dat je de plank niet mis hoeft te slaan als je de ontvanger goed kent. Een parfum is vrij kostbaar, echt een luxe cadeautje, en daarom is het ook zo leuk om het te geven en te krijgen. Bovendien zijn de flacons van Chloé ware juweeltjes om te zien.

chloe fragrance review - 11Vandaag zal ik drie parfums voor jullie reviewen, namelijk de originele Chloé eau de parfum, Love Story eau de parfum en mijn persoonlijke favoriet; Love, Chloé eau de parfum. Elke geur heeft zijn eigen karakter, maar toch zijn ze onmiskenbaar met elkaar verbonden en hebben ze één ding gemeen: de inspiratiebron voor deze parfums is Parijs, de stad van de liefde en de romantiek.

Chloé – Love Story eau de parfum

chloe fragrance review - 1De flacon van Love Story doet me denken aan die van het eerste Chloé parfum, maar toch is deze net anders. Hij is langer, moderner en strakker, maar de bovenkant is dan weer heel romantisch geïnspireerd op de slotjes aan de Pont des Arts brug. De beroemde brug waar geliefden een slotje aan vastmaken om hun liefde te bezegelen.

chloe fragrance review - 4 Love Story opent met de sprankelende, frisse en citrusachtige bloemengeur van neroli. Het hart bestaat uit de eveneens heldere, lichte bloemengeur van oranjebloesem en de zoete, verleidelijke en exotische geur van jasmijn. Heel bloemig, een tikkeltje zoet, romantisch en romig. De basis van Love Story bestaat uit muskus, mijn favoriete geurnoot. Muskus ruikt heel clean, zeepachtig zelfs, heel vertrouwd en tegelijkertijd heel romig en verleidelijk. Ik vind het erg sexy en verslavend ruiken. Naast muskus bevindt zich de warme geur van cederhout in de basis. De combinatie van muskus met cederhout zorgt voor een niet al te zware basis en sluit prachtig aan bij de bloemige geurnoten uit de top en het hart.

chloe fragrance review - 2 Love Story klinkt heel zoetsappig, maar het parfum is dit echter niet. Ik vind het juist een hele elegante, romantische en sprankelende geur. Heel bloemig en fris, een tikkeltje zoet, vertrouwd en sexy. Niet sexy op een hele uitdagende manier, maar juist op een hele subtiele, ingetogen manier.

Love Story by Chloé is de perfecte geur voor mensen die op zoek zijn naar een moderne, bloemige en romantische geur. Eentje die niet bedwelmend zoet is, maar juist heel romig en bloemig, delicaat en zacht. Voor iemand die vrolijk, opgewekt, vertrouwd en sexy is op haar eigen lieve manier. Als deze woorden je aanspreken kan ik je echt aanraden om Love Story eens te gaan ruiken bij de parfumerie.

chloe fragrance review - 3 Ik kan niet stoppen met snuffelen aan mijn polsen. Love Story is een heerlijke en verslavend lekkere geur. Warm en bloemig met een vleugje ‘crisp & clean’. I love it! Omdat het een eau de parfum is blijft de geur vrij lang nageuren op de huid. Ik denk dat ik de basis na zo’n 8 uur nog steeds een heel klein beetje kan ruiken. Je krijgt dus zeker waar voor je geld. En de flacon, die is ook schitterend. Echt een pareltje om te zien!

Chloé Love Story eau de parfum is verkrijgbaar vanaf 30 ml (adviesprijs €56,11) bij onder andere parfumerie Douglas, Ici Paris XL en de Bijenkorf, en is natuurlijk ook online te bestellen.

Chloé – Chloé eau de parfum

chloe fragrance review - 9Deze eau de parfum van Chloé is voor de echte liefhebbers van rozen. Als ik Chloé in één woord zou moeten omschrijven, zou ik namelijk rozen zeggen. Maar laat ik eerst eens beginnen met de flacon. De flacon is een waar juweeltje om te zien! Heel chique en modern, maar toch geeft het ribbeltje in het glaswerk er een mooie, vintage look & feel aan. Het stoffen strikje geeft de flacon zijn romantische touch, en zorgt meteen voor een vleugje nostalgie.

chloe fragrance review - 7Ik weet dat de meeste mensen een rozenparfum associëren met iets wat hun oma graag zou dragen. De roos heeft – in mijn ogen – een totaal onterecht oubollig karakter. En dat terwijl de roos juist heel klassiek en tijdloos is; zowel de geur als de print is nooit uit de mode geweest. Chloé heeft de geur van rozen echter in een modern jasje gestoken door het aan te vullen met andere bloemengeuren. De roos staat centraal in dit parfum, maar door de combinatie met andere geurnoten is de geur juist heel modern en toegankelijk geworden en geschikt voor alle leeftijden.

Zelf ben ik dol op parfums waarin de roos goed waarneembaar is.  De geur van rozen geeft een parfum een vrouwelijke en delicate touch. Het maakt een parfum ‘lief’ en tegelijkertijd een beetje poederig, zoet en toch ook fris en schoon. Ik vind het een hele prettige en vertrouwde geur.

chloe fragrance review - 5Chloé begint met de fruitige, frisse geur van sappige lychees, de poederige zoete geur van pioenrozen en de exotische, romige geur van freesia’s.  Al vrijwel meteen versmelten de topnoten met het hart, wat bestaat uit de overduidelijke geur van een rozentuin in bloei. In het hart bevinden zich ook de geuren van Lelietjes-van-Dalen en magnolia. Dit geeft het parfum een hele delicate, romantische en vrouwelijke touch, en toch ruikt het ergens ook heel sprankelend en fris. De basis van Chloé bestaat uit de verleidelijke geuren van amber en cederhout. Dit geeft de geur meteen wat meer diepte en warmte.

chloe fragrance review - 8In het begin is het parfum vooral te omschrijven als een frisse, ‘groene’ rozengeur. De geur wordt iets poederiger en zachter door de geur van pioenrozen, en iets lichter door de geur van lelietjes en magnolia. Het is dus geen bedwelmende, zoete rozengeur, maar juist een sprankelende, moderne geur. Wel is de roos overduidelijk aanwezig, dus Chloé is perfect voor de liefhebbers van zachte, bloemige geuren met een zweempje fris een een poederige touch. Ik vind het een hele vriendelijke, vertrouwde geur. Niet per se een geur om mee te verleiden, maar gewoon zo’n heerlijk parfum waarin je jezelf elke dag kunt onderdompelen en wat echt je signature perfume zou kunnen worden.

Chloé eau de parfum is verkrijgbaar vanaf 30 ml (adviesprijs €50,50) bij onder andere parfumerie Douglas, Ici Paris XL en de Bijenkorf, en is natuurlijk ook online te bestellen.

Chloé – Love, Chloé

chloe fragrance review - 14Eén van mijn favoriete parfums is Love, Chloé eau de parfum. Vooral ‘s avonds en in het najaar kies ik wat vaker voor deze geur, omdat hij net even iets zwoeler en kruidiger is dan mijn gebruikelijke parfums. Allereerst de flacon. Die is heel anders dan de voorgaande Chloé parfums die ik jullie net heb laten zien, maar toch heeft het dezelfde klassieke elegantie, strakke moderne uitstraling en vleugje nostalgie. Zo vind ik het kettinkje aan het dopje een supermooi detail. Het straalt iets uit van vroeger. Maar in mijn geval is het vooral erg handig, omdat ik nu nooit meer mijn parfumdopje kan verliezen, haha! Wat ik ook erg mooi vind is het goudkleurige dopje en de band onderaan de flacon. Ik ben dol op goud en in combinatie met de amberkleur van het parfum zelf, vormt het een prachtig warm geheel.

chloe fragrance review - 12De geur is heel anders dan mijn gebruikelijke geuren. Ik houd namelijk van frisse, fruitige, sprankelende parfums. Over het algemeen zijn dat fruity florals, terwijl ik dit parfum zou omschrijven als warm, oriëntaals en poederig. En toch ben ik als een blok gevallen voor deze geur. Het heeft namelijk datgeen wat ik zo aantrekkelijk vind in een parfum, namelijk de geur van verse was, frisse lakens en zeep. Lekker ‘crispy clean’.

Love, Chloé opent met de zachte, frisse geur van oranjebloesem en gooit er meteen wat pit in met de kruidige geur van roze peper. Dit zet de toon en geeft het parfum een oriëntaalse, zwoele touch. Al snel ontvouwen zich de poederige bloemen uit het hart, waaronder iris, sering, wisteria, hyacint en heliotroop. Deze bloemige noten geven de geur haar zachte, poederige en delicate karakter. Het ruikt heel romig en zoet, en toch ook heel exotisch en mysterieus. De basis van Love, Chloé bestaat uit de evenals poederige geuren van talk, de romige, crispy clean geur van muskus en de exotische geur van rijst.

chloe fragrance review - 16Love, Chloé is geschikt voor de mensen die houden van warme, oriëntaalse en lichtelijk bedwelmende geuren. En bedwelmend klinkt vaak negatief, maar zo bedoel ik het niet. Het is een vrij zachte en poederige geur, totaal niet overheersend of scherp in de neus. Maar wel erg lang blijft nageuren op de huid. Love, Chloé is subtiel gekruid en ruikt ook vooral heel romig en schoon. Ik vind het parfum heel verleidelijk en zwoel, maar tegelijkertijd ruikt het ook als een warme, pas gewassen deken die je gewoon om je heen wilt slaan. Love, Chloé is perfect voor de mensen die houden van warme, poederige en romige bloemengeuren met een gevoel van frisheid en schone was.

Love, Chloé eau de parfum is verkrijgbaar vanaf 30 ml (adviesprijs €52,95) bij onder andere parfumerie Douglas, Ici Paris XL en de Bijenkorf, en is natuurlijk ook online te bestellen.

chloe fragrance review - 15Drie totaal verschillende geuren, maar toch hebben ze een connectie: in elk parfum staat een bloem centraal. Love Story draait om de exotische geur van jasmijn, bij Chloé staat de roos centraal en in Love, Chloé is de poederige geur van Iris het meest aanwezig. Het zijn drie prachtige bloemenparfums met elk hun eigen identiteit, maar toch zijn ze alle drie even elegant, romantisch en zacht. Echte moderne klassiekers, met bovendien prachtige flacons!

Ook wil ik kwijt dat deze parfums erg lang blijven nageuren op de huid. En dan heb ik het echt over een uur of 10, 12. Love Story vervliegt bij mij het snelste, daarna Chloé en Love, Chloé blijft zonder overdrijven zo’n 24 uur hangen. Natuurlijk wel heel subtiel en dicht op de huid, maar het is absoluut nog aanwezig. Dit geeft aan dat deze parfums van zeer goede kwaliteit zijn en ook zeker hun geld waard.

chloe fragrance review - 10

Chloé fragrance giveaway

Deze parfums zijn absoluut het besnuffelen waard, mocht je nog op zoek zijn naar een nieuw parfum voor jezelf, of naar een cadeautje voor de Feestdagen. Ik vind het echt een uitdaging om een parfum uit te zoeken als cadeau. Maar als je weet wat diegene normaal gesproken draagt en lekker vindt, en wat voor een type persoon het is, moet dit vast en zeker goed komen.

Van Chloé mag ik de drie bovengenoemde parfums verloten onder mijn lezers. Ik ben erg benieuwd welk parfum jou het meest aanspreekt (voor jezelf of voor een ander), en waarom. Laat het me weten via de comments en wie weet win je jouw geur naar keuze! Over een week (op donderdag 10 december 2015) mail ik persoonlijk de drie gelukkige winnaars en zal ik vragen om je adresgegevens. Dat betekent wel dat je een geldig e-mailadres moet achterlaten in het daarvoor bestemde balkje.

Good luck!

Until next time,
Serena Verbon

785 Reacties

  1. Djinny
    8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

    Love, Chloé spreekt me het allermeest aan, aan de hand van je gedetailleerde beschrijvingen. Ik hou van parfums met een poederige geur die uren lang blijven hangen, zoals mijn favoriet van Chanel. Een leuke afwisseling zou heel chill zijn!

  2. caroline
    8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

    Ik ben gek op rozen en mijn tuin staat er vol van, dus ik denk dat Chloe mijn geur zal zijn, het zou al een mooi vroeg verjaardagsgeschenk zijn als ik iets zou mogen winnen!

  3. Marjolein
    8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

    Voor elke parfum kan ik wel bedenken waarom ik ze zou willen winnen, omdat het gewoonweg heel lekker ruikende parfums zijn! Ik werk in de zomer ‘in de rozen’. Ik oculeer plantjes: Ik stop het ‘oog’ van een andere rozenplant in een nieuwe plant, zodat er uit dat plantje ook een roos gaat groeien. Dit doe ik al zo’n 8 jaar lang en dan zou je zeggen, die gaat voor Chloe eau de parfum. Maar na zoveel jaren zwaar werk, want dat is het echt, heb ik in de winter liever een andere geur om me heen. En dan ga ik voor Love Story! Mijn vriend en ik zijn bijna 7 jaar bij elkaar en we zijn nog steeds super verliefd en blij met elkaar :) En hij houdt ervan als ik een lekker geurtje op heb. En met dit geurtje kan ik hem zeker verrassen!

  4. Silke
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Hands down. “Love, Chloe”. Paar jaar geleden na aanleiding van een sampel gekocht. Mijn eerste luxe parfum. Vrouwelijk en sexy. De geur is aanwezig maar ook niet té. Na even dragen raak ik de geur zo kwijt, hij blend dus goed samen met mijn zuurgraad. Ik werd ook altijd overladen met complimentjes als ik deze geur droeg.
    Elke keer als ik de geur ruik, zie of er over lees besef ik pas hoe erg ik die geur mis.

    Xx

  5. Fey
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Zo leuk! Persoonlijk spreekt Love, Chloe mij het meest aan en jouw beschrijving van de geur heeft ervoor gezorgd dat ik meer interesse heb gekregen in de geur. Ik gebruik al jaren Lolita Lempicka en vind het enorm moeilijk om een nieuwe geur uit te kiezen wat bij me past. Ik lees dat in Love, Chloe muskus zit net zoals in Lolita Lempicka. Dit is dus de ideale manier om kennis te maken met een nieuw geurtje die ook ‘veilig’ voelt door de bekende noten.

  6. Chloé
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Hmm Chloé eau de parfum is zeker mijn favoriet!! 😍

  7. Sara
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Hoi Serena
    Ik doe normaal eigenlijk nooit mee aan win acties maar ik zou echt heel graag mee willen doen aan deze winactie!
    Mijn moeder vindt de Chloe love story parfum echt heerlijk maar is niet zo goed in haar zelf verwennen of cadeaus voor zichzelf kopen en al helemaal niet die zo duur zijn! Nou zou ik hem graag aan haar willen geven maar ik heb helaas niet zo veel geld dat dat kan…
    Ik zou het dus echt geweldig vinden als ik dit parfum mag winnen zodat ik mijn moeder een keertje lekker kan verwennen ik weet zeker dat ze dat heel leuk vindt! Je zou hier mij maar vooral mijn lieve moeder heel blij mee maken!
    Liefs Saar

  8. Marit
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Ik doe graag mee. Toevallig heb ik laatst uitgebreid in de Douglas parfums staan ruiken, en Love Story van Chloe vond ik toen super lekker! Ik heb nog geen geld gehad om hem te kopen, haha. Zou geweldig zijn als ik m hier kan winnen!

  9. Deborah
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Hoi Serena!
    Mijn favoriete Chloe geurtje zou denk ik “Love,Chloe” zijn.
    Net als jij ben ik dol op fruity florals en parfums die ‘crispy clean’ ruiken. Niets zo lekker als de geur van zeep of schone was; love it! Ben zo benieuwd naar dit parfum. Kan hem bijna al ruiken, zo duidelijk heb je de geur omschreven..lol! Ik doe graag mee met de winactie! Veel groetjes Deborah Aipassa

  10. Gul
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Lekkerr! Love, Chloe is een groot favoriet! Heerlijke geur! Ben benieuwd!

  11. Mickey
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Super leuk dat je deze mag weg geven van Chloe..
    Ik ben zelf het meest gecharmeerd van Chloe – Love edp.. Ik heb hem nu als miniatuurtje.. maar deze raak ik niet aan en wil ik graag bewaren!
    Ik heb dit miniatuurtje gekregen bij een drogisterij bij mij in de stad dat ook parfums verkoopt zoals Chloe.. De verkoopster wist hoe gecharmeerd ik was van deze geur en heeft mij bij mijn aankopen deze meegegeven. Zou leuk zijn om hem daadwerkelijk te kunnen gebruiken in een grotere flacon!
    Ik hou zelf van wat zoetere geuren en deze is echt super lekker op mijn huid!
    Hij is niet overheersend zoet maar juist heel subtiel en zacht. Niet goedkoop suikerspin achtig ;)! Toitoitoi en succes met je keuze ..

  12. Anne
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Zag je foto op Instagram en dacht; laat ik toch maar even teruggaan naar dit artikel en ook meedoen aan de winactie, ook al zijn er al maar liefst 735 deelnemers ;) Mij spreekt Chloe eau de parfum mij het meeste aan door de rozen, als klein meisje maakte ik stiekem zelf rozenwater met de bloemen uit de tuin van de buren en daar moet ik steeds aan denken als ik rozen ruik…good times haha!

  13. Anna
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Wat zien ze er allemaal mooi uit !😍 Ze lijken me allemaal erg lekker, maar als ik moet kiezen zou ik toch voor Chloë Love Story Eau De Parfum gaan, de beschrijving van die geur spreekt me toch het meest aan. Zou erg leuk zijn om deze te winnen ! x

  14. Marit
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Chloé eau de parfum is echt mijn signature geur! Helaas heb ik andere prioriteiten op het gebied van geld besteden sinds ik op kamers woon ;-) Daarom doe ik graag mee met deze leuke winactie!

  15. Marlies
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Wauw, wat een review zeg! Knap dat je het zo goed kan beschrijven. Ze lijken me allemaal lekker ruiken, maar Love Story past denk ik toch het best bij mij! Xxx

  16. natalie
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Hey! Ik zou graag winnen want had voor mama haar verjaardag Love, Cloé gekocht maar ze heeft hem laten vallen 😩😩 dus als ik deze win kan ik hem haar geven met nieuwjaar ❤

  17. Dimitra Ntallas
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Alle drie de geuren heb ik onlangs nog geroken. Persoonlijk vind ik Love, Chloe het allerlekkerste ruiken. Wauw, wat een geur! Hou van warme, poederige geuren. Kan wel wat love gebruiken, dus fingers crossed😆

  18. Karen
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Mijn liefste vriendin wordt binnenkort 25, en ik zou het heel erg leuk vinden om haar dit cadeau te doen! Dan kan ik de parfum ongeneerd van haar lenen natuurlijk! Haar naam is iris, dus love, chloé is natuurlijk perfect!

  19. Maaike
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Wat ben ik een jaar geleden verliefd geworden op deze geur.. op mijn vorige werk kwam er een nieuwe collega bij, een heel zachtaardig meisje.. en een zachtaardige geur hing er altijd om haar heen. De dag voor dat ik er mijn laatste dag werkte heb ik haar toch maar even gevragen welke geur ze elke ochtend op deed voor we aan het werk gingen tussen de bloemetjes.. en dat was Chloé!

    Ik hou ontzettend van bloemen ik zie ze gelukkig elke dag als ik mag werken.. maar de roos blijft mijn favoriet net zoals die in de Chloé zit!

  20. Lotte
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Aah, wat super leuk! Zou blij zijn met alle luchtjes, geen voorkeur xxx

  21. Lotte
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Ik ben ontzettend fan van ALLE Chloe geuren. Meestal vind je van een bepaald merk een aantal geurtjes lekker, maar er is er serieus bij Chloe geen die ik niet zou dragen. Ik heb see, love en lovestory al in mijn collectie gehad en de mooie flesjes worden nu gebruikt in mn interieur. Dus het zou een ontzettende topper zijn om de originele Chloe geur erbij toe te voegen!

  22. Yasmin Varenkamp
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Mij spreekt Love Story het meeste aan ik ben niet zo van de zoetsappige geuren dus deze lijkt mij perfect. Lekker fris en fruitig daar houd ik van! Ook vind ik deze flacon by far de mooiste van de 3 lief roze en leuk dat het de vorm van een slotje heeft. Ik heb nog nooit echt een ‘high end’ luchtje gehad dus mij lijkt het leuk om een keer een wat chiquer (als dat zo schrijft) te proberen. 💕✨

  23. Sanne Lejeune
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Ik ben he-le-maal gek op Chloé parfums! Helaas zijn mijn flesjes Chloé eau de parfum en See by Chloé op aan het raken, dus het zou geweldig zijn als ik mijn verzameling zou kunnen aanvullen met een nieuw exemplaar! Omdat ‘Love, Chloé’ de enige geur is die ik nog niet geprobeerd heb, en omdat jij er zo enthousiast over bent zou ik deze heel graag willen winnen :)

    Kusjes Sanne

  24. Susanne
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Aaaah ze lijken me allemaal zo lekker! Ik hou enorm veel van speciale bloemige geuren, toch denk ik dat Love Story het beste bij mij zou passen.

  25. Desteney Hamersma
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Love, Chloe lijkt me heerlijk! Ik doe graag mee!

  26. Anastasia
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Love story lijkt me echt iets voor mijn moeder! Daarom zou ik graag het geurtje willen winnen zodat ik het aan haar kan geven met kerst. Ik houd heel veel van haar en dan hoop ik dat ik het op deze manier aan haar kan laten zien..

  27. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Wauw wat een mooie winactie! Ik doe graag mee voor de parfum love story. Ik hou van parfum en deze staat nog op mijn wish list!

    Liefs, Chantalle.

  28. Jenna
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Wauw Serena, wat een goede reviews, knap op een luchtje zo duidelijk te beschrijven, ik doe het je niet na. Ik houd van Chloé, de flesjes zien er altijd schitterend uit en de geuren zijn oh zo lekker. Zelf heb ik de stap nog niet durven nemen er eentje te bemachtigen maar dat zou oh zo fijn zijn. Chloé is mijn fave, 😊

    Xx

  29. mart
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Love is echt mijn favoriete geur ooit!! Hij ruikt heerlijk poederig, maar niet te zwaar. Overigens kan ik Door een vette griep even helemaal niks ruiken haha.

  30. melike
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Chloe eu de parfum, ik zou graag deze parfum willen omdat, het mij doet denken aan de zachte rozen geuren in de lente. En het is een frisse geur waar ik veel van hou.

  31. safaa ayadi
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Chloe eau de parfum is echt gemaakt voor mij. Een alledaagse poederige geur die ik 2016 als mijn jaargeur kan maken als ik ‘m win.

  32. Denise
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt en wat heb je de geuren perfect beschreven! erg knap.

    Omdat ik een erge lastige huid heb als het op parfum aankomt probeer ik de geur altijd uit in de winkel en kijk of de geur na een paar uurtjes nog lekker ruikt, dit is vaak helaas niet het geval..
    Love Story heb ik al meerdere keren geprobeerd en deze blijft wél heeeerlijk ruiken op mijn huid, deze zou ik graag willen aanschaffen maar telkens maar niet gedaan vanwege de prijs dus deze giveaway vind ik super gaaf!

  33. Nina
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Ik ben dól op geuren waarin bloemen centraal staan. Ik ben eigenlijk heel trouw wat geuren betreft, mijn “signature” geur is Chanel Chance Eau Fraîche, deze wissel ik af met Tom Ford Black Orchid. Deze laatste is een vrij heftige geur en ik zoek eigenlijk een warme bloemige geur waar ik mee kan afwisselen.

    De geuren van Chloé ken ik goed, ik heb van de Love geur een proefje mogen ontvangen en ben erg onder de indruk van de geur. Deze geur past heel goed bij mij en is precies wat er nog mist in mijn “parfum stash”.

    Ook vind ik het altijd leuk als een geur een bepaalde herinnering heeft, en nu breekt er in januari een nieuwe periode voor mij aan (een nieuwe functie mét personeel), dus daar hoort eigenlijk ook een nieuwe geur bij. :-)

  34. Anne Hut
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Love, Cloé lijkt me de perfecte geur voor de feestdagen! Ik vind de warme, zachte geuren altijd heerlijk. Helaas ben ik maar een arme student die geen geld heeft voor de dure parfums.. Dit parfum zou een geweldig kerstcadeau zijn!

  35. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    ik doe mee!
    ik ben erg benieuwd naar het luchtje CHLOÉ – LOVE STORY EAU DE PARFUM.
    ik vind vooral het flesje erg mooi!

  36. Marie-Ange
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Ik zou gaan voor Love, Chloé eau de parfum. Ik zou deze kopen voor mijn moeder. De dingen die je omschreef in de review omschreven de soorten parfum die zij normaal altijd draagt. Warm, schoon en zacht. Mijn moeder maakt lange dagen en zegt altijd dat het zo’n gedoe is om je parfum mee te moeten nemen. Haar parfum is meestal na 5 a 6 uur uitgewerkt. Toen las ik dat de Love, Chloé zo’n 24 uur blijft hangen. En toen dacht ik deze parfum is ideaal! Ik hoop dat ik deze namens mijn moeder zou mogen ontvangen! Dit zou echt geweldig zijn. Ps: je blog is echt geweldig!
    Groetjes,
    Marie-Ange

  37. Kate
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Love story! Mijn lievelings- geur was altijd Scarlet van Cacharel maar deze is helaas niet meer te koop. Al heel lang ben ik op zoek naar een vervangende bloemige geur en dit zou hem wel eens kunnen zijn! Vooral de woorden romantisch, vrolijk en opgewekt spreken mij erg aan. Dit is precies hoe ik ben en wat ik in een geur zoek. Ik doe heeel graag mee :).

  38. Sarah
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Eén van mijn favoriete geurtjes is chloé eau de parfum. Heb hem jammer genoeg enkel nog maar als sample gehad. Maar ik word vaak aan de geur herinnerd als andere mensen hem dragen. Ik zou hem heel graag dragen tijdens de feestdagen om mij nog zelfverzekerder te voelen en te stralen want ik vind ook dat deze geur iets feestelijks heeft, toch subtiel is en bij verschillende types en stijlen past!

  39. Lieke van mossel
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Hooii Serena,

    De parfum: love story spreekt mij het meeste aan.
    Echt een perfecte geur voor mijn vriendin.

    xxx lieke

  40. Selda
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Ik lees veel blogs en bijna iedere beautyblogger is weg van love, chloé. Zou dit mijn signature geur kunnen worden? Ik doe mee! De wonderen zijn de wereld niet uit. Wie weet.. :)

    Liefs Selda

  41. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Chloe eau de parfum. I love it!!!
    Helaas geen geurtje gekregen van de Sint en bijna door mijn voorraad heen. Dus zo’n heerlijk cadeautje is zeer welkom!

  42. Linda
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Wat een leuke actie Serena! Ik vind Love Story het lekkerst. Heel knap hoe je een parfum kan omschrijven, zo krijgen je lezers toch een idee hoe de parfum ruikt! Dat maakt het natuurlijk een stuk makkelijker om te kiezen haha!
    De flacon van Love Story is ook echt een plaatje om te zien, prachtig!
    Ik hoop dat ik deze parfum binnenkort aan mijn collectie kan toevoegen, anders toch maar vriendjelief eens lief aankijken voor de feestdagen.
    Succes iedereen! X

  43. Anne
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Love, Chloé eau de parfum Spreekt mij het meeste aan. Zelf heb ik See by Chloé een jaar lang gebruikt en ik vond daar de poederig geur erg lekker van. Ik wil graag een nieuwe parfum proberen die ook het poederige aspect heeft. Daarom zou ik Love, Chloé erg graag willen uitproberen, het klinkt erg vrouwelijk en daar hou ik natuurlijk wel van. Ook ziet de flacon er geweldig mooi uit!

    Love, Anne

  44. Tamara
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Love, Chloé eau de parfum spreekt mij in dit geval het meest aan. Juist omdat ik normaal voor de frissere geurtjes zou gaan. Ook ben ik benieuwd of dit geurtje wel lang op mijn huid zou blijven hangen, tot nu toe heb ik nog niet een geurtje kunnen vinden die langer dan 3 uur hangen bleef (:

    Xxx

  45. Iris
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Ik vind Love, Chloé echt de ultieme geur omdat de combi van bloemen en die poederige geur ontzettend vrouwelijk is en tegelijk een brug slaat tussen het moderne (zoet en bloemig) en vintage (zwaar en poederige geuren).

  46. Maaike
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Oooh wauw ik heb love, chloé afgelopen week in de douglas geroken wat een fantastische geur! Helaas boven mijn budget maar dit is natuurlijk een fantastische kans om hem toch te kunnen toevoegen aan mijn parfum stash! Nu maar hopen 🙈

    Groetjes Maaike 😚

  47. Deborah
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Love story spreekt mij het meeste aan. Ik ga volgend jaar trouwen en ben nog op zoek naar een mooi parfum die ik voor deze dag kan gebruiken. Hoe te gek zou het zijn om deze te winnen en die dag te gebruiken!! Ook de naam is toepasselijk voor mijn trouwdag;)

  48. larissa graanoogst
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Ik vind ze persoonlijk allemaal wel heerlijke geuren.
    Wat ik zo mooi vind aan de chloe geuren , zijn de verbindingen tussen de verschillende creatieve ideeen die de geuren hebben.
    En de flacons maken de geuren vrouwelijker.

  49. Rozamaryn
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Chloé au de parfum!!! Ik ben dol op bloemige parfum en specifiek roze 😊. Lijkt me gaaf, dat zou dan m’n eerste echte eerste parfum zijn. Liefs rooz 😘

  50. Kim
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Ik heb alledrie de geuren nog nooit geroken, dus ik ga bij deze af op jouw review en Love Story spreekt mij persoonlijk by far het meest aan. Vooral vanwege de omschrijving, ‘een tikkeltje zoet, fris, elegant, romantisch en verleidend’. Dat is waar ik naar op zoek ben in een geur. Een geur moet voor mij elegant zijn, omdat het toch een ‘luxe product’ is. Omdat ik voor werk altijd redelijk formeel gekleed ben, vind ik het gepast om een ‘chique, romantische’ geur te dragen. Omdat ik nog jong ben wil ik dat het wel een frisse geur is, die past bij mijn leeftijd (23) en omdat ik ook een tikkeltje eigenwijs ben en ondeugend, best een geur het beste bij me als hij ook nog verleidend is. Daarom ben ik helemaal nieuwsgierig geworden naar Love Story, ik hoop dat ik deze binnenkort mag toevoegen aan mijn collectie! En anders ga ik in ieder geval snel een keer naar de Douglas of ICI paris om uit te proberen! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *