Chloe fragrances review + giveaway

De Feestdagen komen alweer bijna om de hoek kijken en daarom leek het me leuk om jullie de komende tijd wat cadeau inspiratie te geven, beginnende bij drie heerlijke parfums van Chloé. Alhoewel geuren erg persoonlijk zijn, denk ik dat je de plank niet mis hoeft te slaan als je de ontvanger goed kent. Een parfum is vrij kostbaar, echt een luxe cadeautje, en daarom is het ook zo leuk om het te geven en te krijgen. Bovendien zijn de flacons van Chloé ware juweeltjes om te zien.

chloe fragrance review - 11Vandaag zal ik drie parfums voor jullie reviewen, namelijk de originele Chloé eau de parfum, Love Story eau de parfum en mijn persoonlijke favoriet; Love, Chloé eau de parfum. Elke geur heeft zijn eigen karakter, maar toch zijn ze onmiskenbaar met elkaar verbonden en hebben ze één ding gemeen: de inspiratiebron voor deze parfums is Parijs, de stad van de liefde en de romantiek.

Chloé – Love Story eau de parfum

chloe fragrance review - 1De flacon van Love Story doet me denken aan die van het eerste Chloé parfum, maar toch is deze net anders. Hij is langer, moderner en strakker, maar de bovenkant is dan weer heel romantisch geïnspireerd op de slotjes aan de Pont des Arts brug. De beroemde brug waar geliefden een slotje aan vastmaken om hun liefde te bezegelen.

chloe fragrance review - 4 Love Story opent met de sprankelende, frisse en citrusachtige bloemengeur van neroli. Het hart bestaat uit de eveneens heldere, lichte bloemengeur van oranjebloesem en de zoete, verleidelijke en exotische geur van jasmijn. Heel bloemig, een tikkeltje zoet, romantisch en romig. De basis van Love Story bestaat uit muskus, mijn favoriete geurnoot. Muskus ruikt heel clean, zeepachtig zelfs, heel vertrouwd en tegelijkertijd heel romig en verleidelijk. Ik vind het erg sexy en verslavend ruiken. Naast muskus bevindt zich de warme geur van cederhout in de basis. De combinatie van muskus met cederhout zorgt voor een niet al te zware basis en sluit prachtig aan bij de bloemige geurnoten uit de top en het hart.

chloe fragrance review - 2 Love Story klinkt heel zoetsappig, maar het parfum is dit echter niet. Ik vind het juist een hele elegante, romantische en sprankelende geur. Heel bloemig en fris, een tikkeltje zoet, vertrouwd en sexy. Niet sexy op een hele uitdagende manier, maar juist op een hele subtiele, ingetogen manier.

Love Story by Chloé is de perfecte geur voor mensen die op zoek zijn naar een moderne, bloemige en romantische geur. Eentje die niet bedwelmend zoet is, maar juist heel romig en bloemig, delicaat en zacht. Voor iemand die vrolijk, opgewekt, vertrouwd en sexy is op haar eigen lieve manier. Als deze woorden je aanspreken kan ik je echt aanraden om Love Story eens te gaan ruiken bij de parfumerie.

chloe fragrance review - 3 Ik kan niet stoppen met snuffelen aan mijn polsen. Love Story is een heerlijke en verslavend lekkere geur. Warm en bloemig met een vleugje ‘crisp & clean’. I love it! Omdat het een eau de parfum is blijft de geur vrij lang nageuren op de huid. Ik denk dat ik de basis na zo’n 8 uur nog steeds een heel klein beetje kan ruiken. Je krijgt dus zeker waar voor je geld. En de flacon, die is ook schitterend. Echt een pareltje om te zien!

Chloé Love Story eau de parfum is verkrijgbaar vanaf 30 ml (adviesprijs €56,11) bij onder andere parfumerie Douglas, Ici Paris XL en de Bijenkorf, en is natuurlijk ook online te bestellen.

Chloé – Chloé eau de parfum

chloe fragrance review - 9Deze eau de parfum van Chloé is voor de echte liefhebbers van rozen. Als ik Chloé in één woord zou moeten omschrijven, zou ik namelijk rozen zeggen. Maar laat ik eerst eens beginnen met de flacon. De flacon is een waar juweeltje om te zien! Heel chique en modern, maar toch geeft het ribbeltje in het glaswerk er een mooie, vintage look & feel aan. Het stoffen strikje geeft de flacon zijn romantische touch, en zorgt meteen voor een vleugje nostalgie.

chloe fragrance review - 7Ik weet dat de meeste mensen een rozenparfum associëren met iets wat hun oma graag zou dragen. De roos heeft – in mijn ogen – een totaal onterecht oubollig karakter. En dat terwijl de roos juist heel klassiek en tijdloos is; zowel de geur als de print is nooit uit de mode geweest. Chloé heeft de geur van rozen echter in een modern jasje gestoken door het aan te vullen met andere bloemengeuren. De roos staat centraal in dit parfum, maar door de combinatie met andere geurnoten is de geur juist heel modern en toegankelijk geworden en geschikt voor alle leeftijden.

Zelf ben ik dol op parfums waarin de roos goed waarneembaar is.  De geur van rozen geeft een parfum een vrouwelijke en delicate touch. Het maakt een parfum ‘lief’ en tegelijkertijd een beetje poederig, zoet en toch ook fris en schoon. Ik vind het een hele prettige en vertrouwde geur.

chloe fragrance review - 5Chloé begint met de fruitige, frisse geur van sappige lychees, de poederige zoete geur van pioenrozen en de exotische, romige geur van freesia’s.  Al vrijwel meteen versmelten de topnoten met het hart, wat bestaat uit de overduidelijke geur van een rozentuin in bloei. In het hart bevinden zich ook de geuren van Lelietjes-van-Dalen en magnolia. Dit geeft het parfum een hele delicate, romantische en vrouwelijke touch, en toch ruikt het ergens ook heel sprankelend en fris. De basis van Chloé bestaat uit de verleidelijke geuren van amber en cederhout. Dit geeft de geur meteen wat meer diepte en warmte.

chloe fragrance review - 8In het begin is het parfum vooral te omschrijven als een frisse, ‘groene’ rozengeur. De geur wordt iets poederiger en zachter door de geur van pioenrozen, en iets lichter door de geur van lelietjes en magnolia. Het is dus geen bedwelmende, zoete rozengeur, maar juist een sprankelende, moderne geur. Wel is de roos overduidelijk aanwezig, dus Chloé is perfect voor de liefhebbers van zachte, bloemige geuren met een zweempje fris een een poederige touch. Ik vind het een hele vriendelijke, vertrouwde geur. Niet per se een geur om mee te verleiden, maar gewoon zo’n heerlijk parfum waarin je jezelf elke dag kunt onderdompelen en wat echt je signature perfume zou kunnen worden.

Chloé eau de parfum is verkrijgbaar vanaf 30 ml (adviesprijs €50,50) bij onder andere parfumerie Douglas, Ici Paris XL en de Bijenkorf, en is natuurlijk ook online te bestellen.

Chloé – Love, Chloé

chloe fragrance review - 14Eén van mijn favoriete parfums is Love, Chloé eau de parfum. Vooral ‘s avonds en in het najaar kies ik wat vaker voor deze geur, omdat hij net even iets zwoeler en kruidiger is dan mijn gebruikelijke parfums. Allereerst de flacon. Die is heel anders dan de voorgaande Chloé parfums die ik jullie net heb laten zien, maar toch heeft het dezelfde klassieke elegantie, strakke moderne uitstraling en vleugje nostalgie. Zo vind ik het kettinkje aan het dopje een supermooi detail. Het straalt iets uit van vroeger. Maar in mijn geval is het vooral erg handig, omdat ik nu nooit meer mijn parfumdopje kan verliezen, haha! Wat ik ook erg mooi vind is het goudkleurige dopje en de band onderaan de flacon. Ik ben dol op goud en in combinatie met de amberkleur van het parfum zelf, vormt het een prachtig warm geheel.

chloe fragrance review - 12De geur is heel anders dan mijn gebruikelijke geuren. Ik houd namelijk van frisse, fruitige, sprankelende parfums. Over het algemeen zijn dat fruity florals, terwijl ik dit parfum zou omschrijven als warm, oriëntaals en poederig. En toch ben ik als een blok gevallen voor deze geur. Het heeft namelijk datgeen wat ik zo aantrekkelijk vind in een parfum, namelijk de geur van verse was, frisse lakens en zeep. Lekker ‘crispy clean’.

Love, Chloé opent met de zachte, frisse geur van oranjebloesem en gooit er meteen wat pit in met de kruidige geur van roze peper. Dit zet de toon en geeft het parfum een oriëntaalse, zwoele touch. Al snel ontvouwen zich de poederige bloemen uit het hart, waaronder iris, sering, wisteria, hyacint en heliotroop. Deze bloemige noten geven de geur haar zachte, poederige en delicate karakter. Het ruikt heel romig en zoet, en toch ook heel exotisch en mysterieus. De basis van Love, Chloé bestaat uit de evenals poederige geuren van talk, de romige, crispy clean geur van muskus en de exotische geur van rijst.

chloe fragrance review - 16Love, Chloé is geschikt voor de mensen die houden van warme, oriëntaalse en lichtelijk bedwelmende geuren. En bedwelmend klinkt vaak negatief, maar zo bedoel ik het niet. Het is een vrij zachte en poederige geur, totaal niet overheersend of scherp in de neus. Maar wel erg lang blijft nageuren op de huid. Love, Chloé is subtiel gekruid en ruikt ook vooral heel romig en schoon. Ik vind het parfum heel verleidelijk en zwoel, maar tegelijkertijd ruikt het ook als een warme, pas gewassen deken die je gewoon om je heen wilt slaan. Love, Chloé is perfect voor de mensen die houden van warme, poederige en romige bloemengeuren met een gevoel van frisheid en schone was.

Love, Chloé eau de parfum is verkrijgbaar vanaf 30 ml (adviesprijs €52,95) bij onder andere parfumerie Douglas, Ici Paris XL en de Bijenkorf, en is natuurlijk ook online te bestellen.

chloe fragrance review - 15Drie totaal verschillende geuren, maar toch hebben ze een connectie: in elk parfum staat een bloem centraal. Love Story draait om de exotische geur van jasmijn, bij Chloé staat de roos centraal en in Love, Chloé is de poederige geur van Iris het meest aanwezig. Het zijn drie prachtige bloemenparfums met elk hun eigen identiteit, maar toch zijn ze alle drie even elegant, romantisch en zacht. Echte moderne klassiekers, met bovendien prachtige flacons!

Ook wil ik kwijt dat deze parfums erg lang blijven nageuren op de huid. En dan heb ik het echt over een uur of 10, 12. Love Story vervliegt bij mij het snelste, daarna Chloé en Love, Chloé blijft zonder overdrijven zo’n 24 uur hangen. Natuurlijk wel heel subtiel en dicht op de huid, maar het is absoluut nog aanwezig. Dit geeft aan dat deze parfums van zeer goede kwaliteit zijn en ook zeker hun geld waard.

chloe fragrance review - 10

Chloé fragrance giveaway

Deze parfums zijn absoluut het besnuffelen waard, mocht je nog op zoek zijn naar een nieuw parfum voor jezelf, of naar een cadeautje voor de Feestdagen. Ik vind het echt een uitdaging om een parfum uit te zoeken als cadeau. Maar als je weet wat diegene normaal gesproken draagt en lekker vindt, en wat voor een type persoon het is, moet dit vast en zeker goed komen.

Van Chloé mag ik de drie bovengenoemde parfums verloten onder mijn lezers. Ik ben erg benieuwd welk parfum jou het meest aanspreekt (voor jezelf of voor een ander), en waarom. Laat het me weten via de comments en wie weet win je jouw geur naar keuze! Over een week (op donderdag 10 december 2015) mail ik persoonlijk de drie gelukkige winnaars en zal ik vragen om je adresgegevens. Dat betekent wel dat je een geldig e-mailadres moet achterlaten in het daarvoor bestemde balkje.

Good luck!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

785 Reacties

  1. janine
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    ik ben een fan van chloe geuren ze zijn zo lekker, ik probeer ze altijd aan mijn vriendinnen aan te smeren XD
    ik zou een parfum graag aan mijn lieve vriendin als cadeautje willen geven.
    choelé choelé eau de parfum het lekkerst samen met love story
    ik zou zo happy zijn als ik win dan heb ik een super cadeau.

  2. Rebecca
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Hoi Serena,

    Mij lijkt Love Story heel lekker en ziet er ook nog eens super mooi uit!
    Mijn moeder en ik kopen elk jaar bij kerst samen een flesje parfum die we dan delen.
    Meestal zijn we het snel eens over welke we willen maar deze keer niet.
    Zij wou graag See By Chloè maar ik wou de nieuwe parfum van Ariana Grande.
    Uiteindelijk kozen we voor die van Ariana Grande.

    Ik wil haar graag verassen met Love Story.
    Dan is het misschien niet die zij had gekozen maar wel een van Chloè en ik denk dat dat het perfecte kerst cadeau is voor haar en dan hebben we ook nog allebei de parfum die we willen.

    Fijne kerst toe gewenst!
    Liefs Rebecca.

  3. Maaike van den Berg
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Love, Chloé is my favorite! Ik hou echt van 🌸🌺🌷 geuren!

  4. Lindsey
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Chloé geuren zijn fantastisch, je moet van de geur houden! Zelf heb ik al een paar keer een kleine flacon gehad de love story en chloé eau de parfum.
    Love staat hoog op mijn wish list, hoe leuk zou het zijn om die te krijgen met een win actie!! Ik doe dus erg graag mee!!

    Liefs!!

  5. JT
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Mijn moeder gaf ik ooit Love, Chloé, en wat was ze er blij mee! Nu is het parfum helaas op en zou haar graag willen verassen met een nieuwe :)

  6. anela
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Ik ben persoonlijk geen fan van chloe geuren. Vond ze eerst zelfs vies, tot een vriendin van mij een keer een nieuwe geur had en ik vroeg welke het was. Het bleek dus love, chloe te zijn. Ik was meteen verliefd. Het is zo’n elegante geur die je bijna nooit tegenkomt. Ik heb daarna de intense versie aangeschaft, omdat ik dacht dat deze net iets sterker is, maar helaas is de intense versie juist subtieler. Mijn hartje is altijd bij de originele love, chloe gebleven en het zou geweldig zijn om deze te winnen aangezien ik de intense helemaal heb opgemaakt. Dit gebeurt niet zo vaak bij mij, omdat ik snel misselijk word van luchtjes.

    • anela
      7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

      Oh, en niet te vergeten de flacon. Ik durf oprecht te zeggen dat ik die van love, chloe het mooist vind van alle flacons die te koop zijn. Hij staat nog steeds op mijn kaptafel te schitteren met het gouden kettinkje ^^

  7. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Mijn favoriet is Love, Chloé. Ik heb deze twee jaar geleden voor mijn verjaardag gekregen. Inmiddels is hij helaas op en vindt hem erg prijzig om zomaar te kopen. Het flesje heb ik nog steeds in mijn kast staan. Had gehoopt dat ik hem voor Sinterklaas zou krijgen, maar helaas. Misschien voor Kerst van jou? 😊

  8. Lotte Geerlofs
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Love story is absoluut favoriet! Overal waar ik kom vragen mensen welke parfum ik op heb! Tot de laatste druppel opgemaakt en het flesje staat nu in de wc zodat die ook heerlijk ruikt. Ik wil dolgraag een nieuwe fles van dat fantastische parfum😍

  9. juliët
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Die mij het meeste aanspreekt is zeker weten cloé love, cloé! Ik houd van kruidige parfums en het is echt een prachtig flacon met dat kettinkje love it!

  10. Laura
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Love, Chloe is mijn favoriete parfum en wellicht ook de duurste die ik ooit heb gekocht! Heb hem tot de laatste druppel opgebruikt en het flesje bewaar ik nog steeds. Momenteel maak ik mijn droom waar: verhuizen naar Engeland! Dus voor dat extra beetje luxe heb ik momenteel geen budget. Zou ‘m toch graag weer opspuiten… :-)

  11. Mandy Roedoe
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Hallo serena,
    Ik doe graag mee met de prijsvraag.
    Ik zou graag de geur lovestory van Chloé willen winnen.
    Op mijn laatste vakantie had ik een tester van lovestory gekregen op het vliegveld, ik heb gelukkig lang met de tester kunnen doen en deze heel de vakantie kunnen dragen. Dus elke keer als ik lovestory ruik moet ik denken aan een van de geweldigste vakanties die ik heb gehad in zakhyntos in Griekenland, wat een prachtig eiland! Nu aan het sparen voor een vakantie naar Jamaica hopenlijk kan ik daar de geur weer dragen . Heel veel liefs Mandy

  12. Melvelin
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Ik zou ze alle drie willen winnen hehe, maar mijn voorkeur gaat naar Love story. Muskus is altijd mijn lievelings nootgeur geweest heel feminien!

  13. Ilse
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Love chloe lijkt me super lekker. Ik heb allemaal luchtige parfums, terwijl ik toch meer van wat kruidiger houd. Daarom zou ik deze parfum graag willen hebben!.

  14. kim jansen v/d sligte
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    De love chloe parfum lijkt me heel lekker ! Ik heb hem al vaak geroken en hij staat al een tijdje op mn wishlist! Ik doe graag mee met de winactie 😙

  15. Jasmijn
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Wat leuk om te lezen dat Love story draait om de exotische geur van jasmijn.. Ik dus? Haha
    Hoe je deze geur omschrijft lijkt dit echt mijn perfecte geur, ik hou enorm van frisse romantische geuren. En het is natuurlijk altijd leuk om iets van jezelf te herkennen in een parfum.

  16. Donjeta
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Echt een geweldige actie serena.
    Ik vind de cloé eau de parfum heerlijk!
    Ik heb hem laatst geroken en zou hem graag willen hebben en hij ruikt zo lekker !
    Ik ben dol op de frisse geur van rozen , en het lijkt me geweldig om een cloé geur in mijn bezit te hebben.
    Altijd hoop ik dat ik een testertje mee krijg van de cloé eau de parfum, en dan spray ik hem met alle plezier op!
    Lekker geurtje voor de feestdagen dus ik doe een gok :)

    Groetjes Donjeta!

  17. Zekia
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Love chloe is echt heerlijk. Ik heb een klein verstuivertje waar nauwelijks iets in zit en ik ruik er de hele tijd aan. En het liefst gebruik ik het niet uit angst dat het op gaat :p Dit parfum staat op mijn wishlist.

  18. Iris
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Love, cloe lijkt me echt een heerlijke geur. Ik zou deze graag onder de kerstboom van mijn moeder willen neerleggen als heerlijk luxe cadeautje voor haar, gewoon omdat ze het verdient heeft. Liefs

  19. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Love, Chloé lijkt mij het lekkerste omdat ik net als jouw van frisse bloemige geuren hou. En omdat deze omschrijving die je aan Love, Chloe gegeven hebt klinkt als een geur voor mij

  20. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Heel toevallig liep ik gisteren de ICI Paris in om een tester van Chloé eau de parfum te halen, omdat ik een nieuwe signature geurtje nodig heb, hihi. Ik heb hem nu op en ik voel me helemaal fijn om mezelf te ruiken en weet zeker dat dit mijn geurtje moet worden. Ik doe daarom heel graag mee met de winactie!

  21. Mariska
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Love, Chloe doet mij echt aan mijn moeder denken: Warm, vertrouwd en bijzonder. Ik doe dan ook zeker mee om deze mooie geur voor haar te winnen.

    Geen zielig verhaal om likeability te krijgen, maar gewoon klare taal. My mom is the best!

  22. Milou
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Ik zou graag Love Story willen winnen omdat ik hem een keertje bij een vriendinnetje heb geroken en ik vond hem super lekker! Ik zou hem denk ik cadeau doen aan mijn moeder omdat ze super veel voor mij doet.
    Xx Milou

  23. Sharity Verstegen
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Ik ben erg benieuwd naar chloe eau de parfum. Zelf houd ik helemaal niet zo van bloemengeuren maar mijn moeder is weg van rozengeur. Kaarsen, douchegel (lush rose jam), ze is er gek op! Daarom zou ik deze wel willen winnen, voor mama. :)

  24. Alexandra
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Alle drie spreken ze mij aan voor mijn lieve schoonmoeder, om haar extra te kunnen verwennen. Het maakt haar zeker niets uit welke geur. Op dit moment kan ze van alles genieten. Ze is ernstig ziek en in haar laatste behandeling. Ik zou graag voor haar winnen om haar extra te kunnen laten stralen, ze koopt nooit voor haarzelf een luxe parfum. Gun haar zeker dit prachtige extraatje voor onder de boom 🙌🏻

  25. Janneke
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Chloé Love Story lijkt mij het lekkerst. Ik hou heel erg van frisse geuren, die erg lijken op mijn persoonlijkheid haha! Helaad ben ik een arme student (haha :() en is dit voor mij dus echt een luxeproduct, zoals je zelf ookal zegt. Het lijkt mij voor de feestdagen ook geweldig om zo’n heerlijk luchtje in mijn bezit te hebben (zal mijn vriend ook leuk vinden hihi)

  26. Jozanne Wever
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Super leuke actie Serena.

    Chloe Eau de Parfum spreekt mij het meeste aan. De rozengeur lijkt me heerlijk!

  27. Fleur
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Ik ben zelf gek op het geurtje Chloé love! Laatste tijd gaat het bij mij wat minder met ‘the love’ dus hoop dat het wel gaat lukken wanneer ik dit geurtje win! X

  28. Julia bakker
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Lieve serena ,
    Love, chlog eau de parfum spreekt me heel erg aan. Het schijnt een hele warme geur te zijn en daar hou ik echt enorm van ! Ik wil echt heel graag winnen en ik hou van parfum. Het is alleen helaas zo duur dus joop ik echt dat ik win !

    Heel veel liefs ,
    Julia bakker

  29. fleur
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Heyy Serena,
    Mijn favoriet is Chloe eau de parfum!!
    Ik vind de parfum een beetje naar schone was ruiken echt iloveitt!!! Ook doet de parfum me denken aan me moeder die droeg deze vroeger echt all the time.
    Je zou me echt super blij maken met deze parfum!!
    Groetjes Fleur :)

  30. fleur
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Heyy serena,
    Mijn ultieme favoriet is Chloe eau de parfum!!
    Ik vind de parfum een beetje naar schone was ruiken echt iloveitt!!! Ook doet de parfum me denken aan me moeder die droeg deze vroeger echt alle the time.
    Je zou me echt super blij maken met deze parfum!!
    Groetjes Fleur :)

  31. Lisa Kruisselbrink
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Chloé eau de parfum, het eerste parfum wat ik kreeg van mijn vriend. In mei toen we lekker buiten zaten tijdens mijn verjaardag, vijf jaar geleden. Elke keer ruik ik even aan mijn lievelingsparfum als ik in de stad ben. Helaas kan ik het nu niet betalen door mijn stagevergoeding maar ik blijf hopen dat ik het weer krijg van mijn geliefde, als ik het niet win in deze actie natuurlijk.

  32. Marissa
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Hele leuke actie Serena! :)

    Het geurtje Cloé Eau de parfum lijkt mij heerlijk. Ik hou namelijk heel erg van rozengeuren (en maneschijn haha); een rozentuin die in bloei staat i.c.m. de andere bloemen en houtsoorten lijkt me gewoon onweerstaanbaar. Ik ben nog op zoek naar een signature- geurtje, en daar lijkt deze me erg geschikt voor :)

  33. Lisanne raadgever
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Hoi Serena, ten eerste een leuke actie. Een nieuwe geur past echt bij de december maand. mijn voorkeur gaat uit naar love story. Ik hou echt van de parfums van chloe. Ik zou graag mijn zus dit geurtje cadeau doen voor kerst. Een leuk geurend cadeautje voor onder de boom :)

  34. Wenn.
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Wat leuk! En perfect voor de feestdagen.

    Love, Chloé spreekt mij het meest aan. Ik kan niet goed tegen scherpe parfums dus zacht en poederig klinkt goed! En de oriëntaalse geur ligt recht in mijn straatje (ik ben Aziatisch).

  35. Rosann
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Zo’n half jaar geleden ben ik een parfumerie binnengelopen waarbij de verkoopster me vroeg van welke geur ik houd. Ik vertelde over een poederige geur, ze gaf me een testertje mee van Chloé. Ik was verliefd op de geur! Wanneer ik eens een ander geurtje op wilde dan mijn zoetere of bloemige parfums koos ik voor dat kleine testertje! Nu zeker een half jaar later grijp ik vaker naar dat testertje waarbij de inhoud nog minimaal is. Daarom ging ik eens kijken hoe hij nu precies heet en waar de parfum te koop is. Het gaat om Love, Chloé. En omdat ik mijzelf niet zo snel een prijzige parfum cadeau zou doen werd ik erg blij van je artikel! Misschien dat tijdens de feestdagen het testertje leeg is en ik de gewonnen parfum kan aanbreken?

  36. Lina
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Wauw heel mooi beschreven Serena!
    Ik kende alleen Love al omdat mijn tante deze altijd draagt. De rest heb ik nooit geroken al denk ik dat ik door je review een duidelijk idee heb van hoe ze echt ruiken!!

    Graag zou ik meedoen aan de winactie!
    Mijn voorkeur gaat uit naar Love. Dit omdat mijn tante deze altijd draagt en ik elke keer weer vraag welk parfum het is! Zo lekker kruidig en poederig.. Als ik deze draag zal ik me net zo zelfverzekerd voelen als mijn tante wanneer zij binnenkomt lopen en deze geur draagt :))

  37. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Mijn ultieme favoriet is Chloe eau de parfum! Elke keer weer wanneer ik in de douglas sta, kan ik het niet laten aan dit geurtje te ruiken. Ik ben echt verkocht! Bloemig, warm, vrouwelijk, maar toch ook een zacht en lief kleurtje. Het liefste zou ik alle Chloe parfums aanschaffen, maar helaas gaat me dat toch net even iets te ver. Hoe leuk zou het zijn? Een keer gek doen en dit als kerstcadeautje voor jezelf te krijgen/kopen? Ik waag graag een poging! :-)

  38. Imane
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Oh wat een leuke win actie! Alle geurtjes hebben allemaal wel iets, maar als ik zou mogen kiezen zou ik voor Chloé EAU DE PARFUM gaan. Allereerst de verpakking is super schattig en ten tweede ik hou van rozen en magnolia. Geurtje zou perfect gaan met mijn body butter van Bodyshop haha.

    xoxo,
    Imane

  39. Laura
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Vaak vind het lastig om een fragance te kiezen die bij me past. Maar nadat ik de beschrijving van Love Story heb gelezen vind ik deze helemaal bij me passen! De bloemendige en frise maar ook tikkeltje zoete geur is waar ik meestal op zoek naar ben. Romantisch en sexy klinkt super aantrekkelijk!

  40. Annemiek van Mierlo
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Ontzettend leuke actie! Ben eerst maar even in de winkel gaan snuffelen en bij Love, Chloé was de liefde wederzijds, wat een heerlijke geur. Onlangs ben ik wegbezuinigd maar een cadeau als dit zou de feestdagen weer een heel stuk feestelijker maken (en een lekker geurtje kan bij m’n sollicitatiegesprekken ook geen kwaad :-) ).

  41. Chavelly
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Chloé eau de parfum een van mijn favoriete parfums! Ik ben erg benieuwd naar Love, Chloé eau de parfum, helemaal zoals je de parfum omschrijft ‘crispy clean’. Een keer wat anders dan de meeste parfums! Ik win de parfum graag voor mezelf <3

  42. Mandy Mensen
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Love Story spreekt mij het meest aan! Als ik de geuromschrijving lees past deze geur echt bij mij. Een niet te zware geur met heerlijke bloemige geurnoten. Daarnaast spreekt de flacon mij ook aan door de vorm. Ik heb zelf al eens een sloten opgehangen en deze flacon herrinert mij aan dat mooie moment!

  43. Jennifer van der groef
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Ik zou graag voor mijn oma❤️ love story willen winnen ,want mijn oma steunt mij hardstikke erg nu. Ik wil iets voor haar terug doen. En ze vindt die geur gewoon heerlijk om te ruiken. Mijn oma houdt niet van veel geuren maar deze is helemaal verliefd op. helaas kan ik hem zelf niet kopen. Maar wil graag meedoen aan de winactie xx

  44. Mandy vd Meer
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Zoals je de geuren beschrijft sta ik te trappelen om ze te ruiken! Maar als ultieme kerstcadeau zal ik hem aan mijn zusje geven, want de geuren passen veel beter bij haar en het flesje zou perfect in haar kamer staan! Ik maak haar graag blij met dit gave cadeau.

  45. Emma van Suchtelen
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Hi serena! Mijn voorkeur zou gelijk uitgaan naar Chloé- Chloé eau de parfum. Voor mij heeft een rozengeur een enorme nostalgische werking. Maar afgezien van dat kan ik wel wat parfum gebruiken aangezien m’n kaak is gebroken en ik m’n tanden dus niet mag poetsen… Je snapt het wel, het gevolg is dus dat ik niet zo lekker ruik ;-)
    Ik ben benieuwd!!! Xoxo

  46. Daisy
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Hallo, ik ben iemand die enorm weg is van parfum! Je kan het zo gek niet noemen en ik ken het of heb ze.. Daarom zou ik hem graag weg willen geven! Mijn moeder is bijn jarig maar het is ook kerst! Het is verschrikkelijk moeilijk om voor beide gelegenheden die overigens 5 dagen verwijderd zijn van elkaar, een perfect cadeau te vinden! Ze heeft Chloé eau de Parfume bij mij vaak geroken en ze is er dol op! Dus daar zou ik haar graag blij mee maken! Xoxo Daisy

  47. Marloes
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Ik heb na lang lezen van alle 3 je revieuws mn keus laten vallen om mee te doen aan de winactie voor de love chloe want die lijkt me echt super lekker en zeker een geur die ik vaak zou dragen !

    Groetjes Marloes

  48. Petra
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Toen ik in de beschrijving van Love Story de woorden neroli, oranjebloesem, jasmijn en vooral muskus (!) las, dacht ik, waarom heb ik deze geur nog nooit geroken!! Dit is mijn geur!!

  49. Lidianne
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Mijn all-time favoriet is Chloé – Love. De liefde is begonnen toen ik deze parfum voor mijn verjaardag kreeg van mijn ouders en sinds dien is er iets tussen ons ontstaan. Het is gewoon een ‘Lidianne geur’. Inmiddels ben ik al aan een 2e flacon begonnen, maar nu zit er nog echt een inimini laagje in dus wil ik ‘m niet gebruiken omdat hij dan toch echt op is. Deze winactie is echt perfect! Zou graag m’n flacon opmaken en dan het nieuwe prachtige flacon neer willen zetten! X Lidianne

  50. Annemarie
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Ik ga voor de love chloe love! Ik kan wel wat love gebruiken met mijn versiertoer opzoek naar een man hihi! Maar buiten dat ruikt hij ook nog super lekker!
    Ik hoop dat ik deze wil hihi! Sucses met een leuke winnaar kiezen

    • Annemarie
      7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

      Wil=win (oepsii)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *