Angel | Mr Wrong part 28

 

“Ok. Thanks for clearing that up. So, I stopped taking birth control yesterday.”

Ik houd mijn glaasje sake in de lucht. “Cheers!”

“You’re a funny girl.”

“I know.”

“But seriously. You got out of it once with your ex. But do you want children in the future?”

“Darling, it seems like you are on a bit of a time schedule here.”

“No. I am not one of those woman seeking for a spermdonor on every corner of the street because of my critical age. But I am not 25 anymore. And I don’t need a baby like yesterday but at some point…”

“Listen, I don’t blame you for asking. And to be honest, I think it’s good thing to talk about these things an early stage of a relationship because…”

Mijn hart slaat een slag over.
Ik voel mijn ademhaling stoppen.
Hoorde ik dat nou goe…?
Zei hij nou…?
Hij zei het.
Hij zei ‘relationship’.
Hij zei het echt!
Holy mother of God… Hij heeft het gezegd!
We hebben een ‘relationship!’

Ik spring op uit mijn stoel, vlieg op de bar en met twee vuistjes hoog in de lucht juich en schreeuw ik mijn longen uit mijn lijf alsof Nederland zojuist bevrijd is door de geallieerden. Alle gasten staan op en beginnen euforisch met me mee te juichen. Vrouwen vallen dramatisch op hun knieën en danken alle denkbare heiligen die er zijn. Mannen vliegen elkaar uitzinnig in de armen en huilen pure tranen van geluk. De voordeur van het restaurant vliegt open en laat een dertigkoppige fanfare binnen die ‘we are the champions’ speelt. Uit het plafond komt confetti en ballonnen en uit de keuken een grote bruiloftstaart waar metershoog vuurwerk uit spuit.

In werkelijkheid vertrek ik geen spier. Mijn hoofd maakt een geïnteresseerd knikje om aan te geven dat ik aandachtig luister. Terwijl zich in mijn brein een wereldfestijn afspeelt, blijf ik onbewogen zitten.

“… because you both need to know where you stand in order to prevent any problems later on in the relationship when it might…”

Hij zei het weer!
Hij zei het fokking weer!
Ja. Nu is het aan. Nu is het echt zo aan als een anus. Ik hoor niet eens meer hoe hij zijn betoog afmaakt. Ik moet iemand bellen. Ik moet dit met iemand delen. Ik moet dit met iedereen delen! Ik ga naar het toilet en dan bel ik al mijn vriendinnen in want we moeten dit onmiddellijk analyseren. Ja. Ik moet nu meteen een conference call opzetten. Dit is groot nieuws. Wereldnieuws. Dit is praktisch een huwelijksaanzoek. Ik sta op uit mijn stoel en wil me net excuseren als Mr. Wrong me met een klein dwingend gebaar weer terug op mijn stoel zet. Godsamme, wat vind ik het sexy als hij me soms een beetje domineert. Begrijp me niet verkeerd hoor, ik ben een lastig project. Ik laat me namelijk door niemand domineren, daar ben allergisch voor. Maar gebaren zoals dit geilen me mateloos op.

“Darling. I have some meetings in Turkey. Do you want to fly to Istanbul with me this weekend?”

“Yes, I fucking do.”

En zo zitten Mr. Wrong en ik samen in de KLM Business Lounge met een glaasje je-raadt-het-al-want- wat-moet-je-anders-zuipen-in-die-verrekte-business-lounge te wachten tot we kunnen boarden. Ik ben hier nog nooit geweest. In die business lounge. Kijk me nou zitten. Met die filmster naast me die op zijn laptop nog even snel zit te werken. Ik heb me voor de gelegenheid uitgedost in een reistenue in KLM kleuren. Een witte, strakke broek met een donkerblauw zijden bloesje in de broek gestopt (dat kan nu want ik ben lekker dun geworden van al het verliefd zijn), witte mocassins en mijn bruine Gucci schoudertas. Lekker bekakt, daar hou ik van. Zeker in contrast met die foute, veel te bruine Antonio Banderas naast me. Ik naar ons in de spiegeling van een ruit en constateer trots dat we een prachtig stel zijn. Mag best een keer gezegd worden, vind ik zelf. Ik heb een hekel aan wachten. Meestal ga ik ik mijn telefoon zitten pieren, dan voelt het niet zo als wachten. Maar op dit moment kan het wachten me niet lang genoeg duren, zo hard zit ik hiervan te genieten. Ik ben al jaren niet met vakantie geweest. Een reden was natuurlijk omdat papa ziek werd en maar daarvoor was ik ook al een poos niet meer weg geweest. Voornamelijk omdat ik een paar jaar vrijgezel was en ik gewoon niet in mijn eentje op vakantie ga. En nu zit ik hier lekker decadent te doen in een businesslounge, met als klap op de vuurpijl naast me een echte eigen ‘relationship’. Ik kan wel janken van geluk. Ik hoop dat de vlucht uitvalt zodat we niet de rest van de dag moeten blijven zitten en ik gelukzalig om me heen kan zitten staren.

Door mijn roze bril was het nog niet eerder opgevallen maar dan ineens word ik me ervan bewust. Schuin tegenover me, aan dezelfde enorme leestafel, zit een blonde vrouw naar ons te kijken. Ze is waanzinnig goed gekleed. Vooral duur. Ik zie veel geld aan haar lijf in de vorm van dure kleren en onbetaalbare accessoires, tassen en horloges. Ze zit een meter of drie bij ons vandaan. Als onze blikken elkaar kruisen, draait ze snel haar hoofd weg en kijkt weer in haar magazine. Nog geen vijf seconden later kijkt ze weer. En weer laat ze haar blik zakken. Wie is dat toch? En waarom kijkt ze steeds naar ons? Als ze nou alleen naar mij kijkt, of alleen naar hem, dan is het vast iemand die een van ons kent maar niet direct herkent. Maar ze kijkt steeds van mij naar Mr. Wrong en van Mr. Wrong naar mij. Zou het een lezer zijn die mijn columns leest op Beautylab? Oh ja, dat hoop ik. Oh ja, oh ja, oh ja! Dat zou ik zo ongelooflijk stoer vinden, als iemand mij nu herkent waar Mr. Wrong bij zit. Dan zou hij denken dat ik een beroemde auteur ben en dan zou hij tegen al zijn vrienden vertellen dat…

“Sorry, ik moet het je toch vragen.” Ze leunt een stukje voorover om te laten zien dat ze het tegen mij heeft.

Ja, daar gaat ‘ie. Ze gaat het nu vragen. Of ze met me op de foto mag. Ze gaat zeggen dat ze altijd mijn stukjes leest en dat ze me fantastisch vindt. Mr. Wrong, let je op? Mijn 5 minutes of fame gaan nu in. Wil iedereen in de business lounge even goed opletten graag? Attentie!

“Ben jij niet Angel?”

“Jazeker. Hoi! Wat leuk dat je me aanspreekt! Kennen wij elkaar?”

“We waren allebei compleet naar de tyfus van de drank maar hebben wij elkaar niet ontmoet op koningsdag bij Laurien? Toen liet je nog al die foto’s zien van die foute gast… Mr. Wrong geloof ik?”

Holy shit! Dit is nog veel leuker dan ik dacht! Dit is een van die powervrouwen aan wie dit allemaal te danken heb.

“Ja! Nu zie ik het! Wat leuk je hier te zien!” Ik spring gelijk op en loop naar haar toe om haar drie kussen te geven.

“Jeetje, Angel. Hoe gaat het met je? Is dit hem nou? Is dit nou die gast waar die hele helse klotenacht om draaide?”

“Ja, dit is hem. En het is aan. Hij heeft het van de week gezegd. Hij zei relationship.” Ik zeg het op fluistertoon zodat Mr. Wrong het niet hoort.

“Wat ontzettend leuk. Zie je nou? Als je iets wilt hebben, moet je gewoon van je vette, luie reet komen en het gaan halen. Geen gelul.”

“Geen gelul. Je had gelijk.”

“Goed gedaan bitch.”

Ik hou van powervrouwen. Daar moeten we er meer van hebben.

Ze pakt mijn hand vast en kijkt me aan.

“Ik ben ontzettend blij voor je Angel. Je hebt het verdiend na die berg stront die je voor je kiezen hebt gekregen het afgelopen jaar.”

Ik ben ook blij. Ik durf voor het eerst te zeggen dat ik gelukkig ben. Voor het eerst sinds papa’s dood voel ik me gelukkig zonder dat ik me ervoor schaam. En daarom heb ik vandaag ook geen spannende cliffhanger. Geen ‘wat flikt die gore boef nou weer?’ of ‘waarom doet Angel altijd zo spastisch en waarom doet ze niet gewoon een keer normaal?’. Vandaag ben ik gewoon, heel saai, gelukkig en blij. Blij met hem, blij met mezelf en vooral blij met de geruststelling dat er toch altijd weer een zon te vinden is achter de donkerste wolken.

Liefs,
Angel

IG account angelWil je af en toe een glimp van Mr. Wrong zien? Op mijn Instagram account post ik heeeel soms een kleine sneak peak. Dus als je wilt gluren… be my guest!

Volg:

56 Reacties

 1. 1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Aah wat leuk voor je! Ik denk dat wij hier allemaal op gewacht hebben!

 2. Tiny
  1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Ooh ik hou zoveel van je schrijfstijl, ben blij dat je blij bent !!

 3. Diana
  1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Aahh verliefd zijn is zo fijn 🙂

 4. M
  1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Dochter en ik dansen nu de vogeltjes dans, ter ere van jou en mr Right! We zijn blij voor jou en jullie.

 5. Lili
  1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Kanjer ben je! Serieus, je verdiend al het geluk van de wereld! Je bent hilarisch <3

 6. Mieke
  1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Superfantastischformidabelgeweldig! Gelukkig zijn is zalig!! Je verdient het!!!

 7. Eyes
  1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Heerlijk zo overdreven reageren in je hoofd.

  Bij dat stuk dat die vrouw naar je kijkt, was ik echt even bang dat het een ex van Mr.Wrong zou zijn of zo’n vrouw die hem van je af wil pakken. Dat was even heel spannend.

  En ze heeft gelijk, na al dat slechte dat je is overkomen, heb je gewoon het volle recht om gelukkig te zijn. Zelfs als dat allemaal niet was gebeurd, dan nog heb je het recht om gelukkig te zijn. Dus veel geluk met Mr.Wrong!

 8. Elke
  1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Nou da’s toch nog veel beter om te lezen hoor, dat je je gelukkig voelt! Is toch het meest belangrijke 🙂 En helemaal als je zo’n verrotte periode achter de rug hebt, is het je extra gegund!

 9. 1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Wat heerlijk! Een relatie waar je je goed in voelt, kan zo veel goeds doen. Super voor je!
  xx

 10. Kirsten
  1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Ahw wat ontzettend leuk voor je! Het is je gegund na die moeilijke tijd. Geniet er van!

 11. 1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  ik ben ook blij voor jou Angel! ga lekker genieten van gelukkig zijn! Goed ook dat je dit nu ook beseft! Heerlijk! x

 12. Iris
  1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Ah lieve Angel, wat ontzettend fijn voor je!!
  Dit is voor mij een net zo sappig verhaal, want wat gun ik het je van harte! Echt, geniet ervan lieve Angel.
  Want, zoals je al eerder geschreven hebt, dat verdien je!

 13. Laura
  31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  En dit geeft de burger moed in donkere dagen….
  Geniet, zo verdiend! X

 14. 31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  Cliffhanger of geen cliffhanger het blijft leuk. Vooral dat je zo gelukkig bent. Ben super blij voor je!

 15. 31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  Wat fijn dat je gewoon helemaal gelukkig bent! Geniet ervan meid, je verdient het. Lekker op vakantie en gefeliciteerd met je relatie!

 16. Fatima
  31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  Aaah wat mooi!!!!

 17. Assiepoes
  31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  Wat leuk om te lezen !

 18. 31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  Ik vind geen cliffhanger deze week geen enkel probleem! Ik vind het heerlijk voor je, en ik kom volgende week heus wel weer terug om verder te lezen 😉

 19. Kimberley
  31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  Leuk stukje! Wat fijn!

 20. 31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  YES! geen cliffhanger nodig inderdaad, wat leuk!!

 21. 31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  jaaaa, leuk! Super blij voor je en je hebt het inderdaad verdiend!

  Maar je gaat wel een probleem krijgen als je zwanger bent met al die glaasjes je-raadt-het-al-want- wat-moet-je-anders-zuipen-in-die-verrekte-business-lounge 😉

 22. 31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  Jeeej! Gefeliciteerd met je ‘Relationship’! 😀

 23. Domenica
  31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  Heel blij voor je, angel! Ik hoop dat je reteveel plezier gaat hebben in Istanbul hihi 🙂

 24. 31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  Dat fantasie stukje over dat relationship. Hell yessss, zo voel ik mij nu in die sfeer zitten “We are the champions!” haha Congratz Angel 😉

 25. jen
  31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  Geniet ervan je heb t zo verdiend!

 26. Britt
  31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  Ik ben nu echt hopeloos aan het wachten op een boek..
  Je bent geweldig!

 27. Heleen
  31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  Wat fijn dat je zo gelukkig met hem bent!!

 28. 31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  Heerlijk die fanfare en staan schreeuwen totdat de hele zaal mee doet! Liefs soraya

 29. 31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  En ik ben heeeel blij voor jou! Heerlijk stukje 🙂 ook wel eens goed om mee te eindigen 🙂

 30. evelien
  31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  Geweldig geschreven weer. Waarom nou geen foto van jullie 2en erbij! Ik ben visueel ingesteld en okee vooral heel erg nieuwsgierig..

  • Serena
   Auteur
   31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

   Haha, dan moet je even naar Angel’s Instagram gaan!

 31. Lisa
  31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  Heeeer-lijk. Een kop thee en dit fantastische verhaal. Ik comment eigenlijk bijna nooit, ben zo’n typische lurker, maar vandaag moest het even. Gewoon omdat je mijn chagarijnige de-hele-wereld-is-naar-de-klote-bui hebt weten te verbreken. Omdat ik gewoon wel blij voor jou móét zijn.

 32. vannesa
  31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  ‘Alsof Nederland zojuist bevrijd is van de geallieerden’
  Raaaaaap me op *klets keihard op dij*

 33. Rachida
  31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  Zo mooooooi!!! Je tekst straalt echt een en al liefde uit! Top!

 34. 31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  Mag ik even zwijmelen. Heerlijk! Mr Wrong=Mr Right! En nu die baby’s maken 😉

 35. 31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  Ahhh wat leuk! ♥ Veel geluk!

 36. 31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  Wat ben ik blij om dit te lezen! Het is je zo gegund!

 37. Syl
  31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  ah wat heerlijk!

 38. 31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  Heerlijk positief verhaal! Het geluk is je zeker gegund, Angel! Benieuwd weer naar volgende week! 🙂

 39. Simone
  31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  Hi Angel,

  Heel leuk voor je!! Op je instagram vond deze trip al een jaar geleden plaats.. Je verhalrn lopen erg achter, wat is de reden daarvoor?

  Liefs!

  • Serena
   Auteur
   31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

   hi Simone,
   ik geef wel even antwoord voor Angel. Heel simpel eigenlijk, ze is pas zo’n half jaar na de ontmoeting met Mr. Wrong gaan schrijven en schrijft gewoon in chronologische volgorde.

 40. 31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  Mooi Angel <3 je boft maar. Ik word er blij van, je verdient het om ontzettend gelukkig te zijn.

 41. Ashley
  31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  En ik ben blij voor je dat je na alle tegenslagen, weer gelukkig bent! Want dat heb je verdient Angel! Digitale knuffeeell ??

 42. 31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  Woehoeee, he said it.. Haha. Geniaal stuk weer. Op naar de volgende :-)!

 43. romy
  31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  Aaah! Ben zo blij voor je!
  Zo gek haha ken je helemaal niet maar leef elke week
  Weer zo mee.
  Het is je zo gegund♡

 44. 31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  GODDAMN ANGEL! Eindelijk! Zo blij voor je!

 45. 31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  Wat super om te lezen! Maar niet weten of hij nou over baby’s zei, is best een cliffhanger ?

  • 1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

   Haha inderdaad! Ik wilde ook al zeggen, superblij voor je, echt waar, maar het leek me toch wel een relevant moment om wel naar hem te blijven luisteren! 😛

 46. T
  31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  Zo leuk Angel! <3 <3 ik gun het je zo! Geniet ervan

 47. 31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  En hier word ik dan weer blij van.

 48. Christa
  31 januari 2016 / zondag, 31 januari 2016

  Als jij blij bent ben ik blij:)

  Gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *