Getest | Nieuwe, interessante beautyproducten

Goedemorgen! Vandaag heb ik weer een leuke video voor jullie in petto waarin ik 5 nieuwe en interessante beautyproducten voor jullie test die sinds kort te koop zijn bij de drogisterij en parfumerie! Denk aan een lipstick die instant zou moeten zorgen voor een ombre effect, een masker van folie (?) en een mascara met ingebouwd spiegeltje.

Estée Lauder Advanced Night Repair Mask – €94 per 4 stuks
Mijn eerste indruk is dat dit masker allereerst vrij prijzig is, maar hee, als het werkt dan vind ik het absoluut de moeite waard. Het masker kun je vergelijken met een sheet mask, maar dan met een extra laagje folie. Dit zit niet lekker en verzwaart het masker ook, waardoor hij van je gezicht glijdt. Het effect is verfrissend en gladmakend, en de huid voelt na gebruik lekker zacht en soepel aan. De vraag is alleen, kun je niet beter elke avond het Advanced Night Repair Serum aanbrengen voor hetzelfde effect? Ben je nog goedkoper uit ook.

Nivea Silk Mousse doucheschuim – €4,99 voor 200 ml
Heerlijk spul, kan er niets anders over zeggen. Het schuim is lekker vol en romig, superluchtig van textuur, het tuutje spuit goed en het voelt zacht aan op de huid. Na het afspoelen blijft er lichtjes een lekker geurtje achter op je huid en het droogt de huid niet uit. Kan niet wachten om hier echt mee te douchen, haha!

Bourjois Volume Reveal waterproof mascara – €15,95
Het geïntegreerde spiegeltje maakt er een leuke gadget van, en het komt zeker van pas. Een leuke toevoeging! De mascara zelf maakt de wimpers langer en voller en separeert ze erg mooi, maar ondanks de waterproof formule laat het mijn (met de wimpertang) gekrulde wimpers toch wel uitzakken. Jammer!

Nano Invisibobbles – €3,95 per 3 stuks
Ik snap werkelijk waar niet wat je met ZULKE kleine Invisibobbles aan moet. Je kunt ze geloof ik gebruiken om kapsels mee op te steken, en ik denk dat ze ook fijn zijn voor mensen met dun haar of kindjes van 2 met van die sprietenhaartjes waar moeders dan een grappig staartje in maken. Of om er een half staartje of knotje mee te maken. Ik weet niet. Zie er het nut nog niet zo heel erg van in.

Collistar Extraordinary Duo Lipstick – €26,95
Het idee is zeker leuk, om hier met één strook een ombre lip mee te kunnen creëren, maar in de praktijk pakt het niet zo mooi uit helaas. De lipkleuren steken net iets te veel met elkaar af, waardoor het eerder lijkt alsof ik een veel te dikke lipliner aan heb gebracht. Het aanbrengen zelf is ook niet al te gemakkelijk, aangezien je de stick om moet draaien voor de onderlip. Props aan Collistar voor originaliteit, maar ik ben er jammer genoeg geen groot fan van.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien hoe ik live op camera een aantal nieuwe beautyproducten voor jullie heb getest en wat mijn eerste indruk hiervan was! Hopelijk hebben jullie zo een beter beeld van de producten. Mocht je ze al eens voorbij hebben zien komen en je hebben afgevraagd hoe het zou uitpakken, now you know!

Welke van de bovenstaande beautyproducten spreken jou het meeste aan? Zit er iets bij dat je zelf zou willen aanschaffen?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

60 Reacties

  1. 26 mei 2016 / donderdag, 26 mei 2016

    Ik denk dat ik je inmiddels tussen 5,5 en 6 jaar volg :o! Time flies when you’re having fun <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *