Review Everblinks lashes

Valse wimpers of nepwimpers vind ik ontzettend mooi om te zien, maar ik draag ze eigenlijk nooit. Ten eerste is het aanbrengen een heel gepriegel en ten tweede voel ik ze heel erg zitten door de harde en onflexibele strip. Toch zijn er ook hele comfortabele valse wimpers op de markt en dat bewijst Everblinks Lashes.

everblinks lashes01

Everblinks Lashes

De Everblinks Lashes zijn te koop in hun officiële webshop Everblinks.com. Ze verzenden gratis binnen de EU en dus ook naar Nederland. Ik moet zeggen, ze zijn niet goedkoop (de prijzen liggen tussen de €26,99 – €32,99 per paar), maar dan heb je ook echt wat. Ik ben erg te spreken over de kwaliteit en het draagcomfort van deze wimpers. En wanneer je er zuinig mee omgaat kun je ze tot wel 25 keer gebruiken.

DUO Lash Adhesive

Ik bevestig de wimpers steeds met DUO Lash Adhesive wimperlijm, ook te koop in de Everblinks webshop. Deze wimperlijm kun je aanbrengen op de wimperstrip en vrijwel meteen aanbrengen boven je oog. Sommige lijmsoorten zijn vrij vloeibaar waardoor je wat langer moet wachten tot de lijm wat stroperig is geworden, maar dat was bij DUO niet het geval. Bovendien droogt deze lijm doorzichtig op, wat ik ook een pluspunt vind.

everblinks lashes04

100 % Mink Hair

Het eerste wat me opviel was dat deze mink strip lashes zijn vervaardigd van nertsenhaartjes. ‘O jee’ dacht ik. Maar toen ik navraag deed naar het welzijn van de diertjes kreeg ik het volgende antwoord;

“De wimpers zijn gemaakt van nertsenhaar, maar hiervoor worden de nertsen niet gedood. Het welzijn van de nertsen is ook iets wat wij zelf heel belangrijk vinden. De haartjes die de nertsen in hun ruiperiode verliezen worden verzameld, gewassen en gesteriliseerd. Deze haartjes worden dan één voor één met de hand aan katoendraad vastgemaakt.”

Nertshaartjes zijn erg fijn. Ze zien eruit en voelen net als echte wimperhaartjes.

everblinks lashes02
Prachtige doosjes

Het tweede wat me opviel waren de prachtige luxueuze doosjes. Het doosje opent als een openslaande deur met een magneetsluiting en is gemaakt van stevig karton. Op de voorkant staat duidelijk om welk type wimper het gaat. De tekst op het briefje is erg leuk!

“Dear Everblinking Beauty,

Congratulations on receiving your new Everblinks Mink Lashes! Whenever you decide to wear them, you know it’s going to be a special day. Be prepared to get compliments, stares and even marriage proposals (don’t say ‘yes’ every time). Wear them now and flaunt your irresistible eyes right away.

We truly hope you will love our Everblinks as much as we do.

With love,
The Everblinks Team”

everblinks lashes03In het doosje liggen de wimpers netjes uitgestald en ook is er een kaartje aanwezig waarop staat ‘practice with me’.

everblinks lashes23Wanneer je dit kaartje openvouwt bevindt zich daar een strip lashes om mee te oefenen. ‘Because practice makes perfect’. Dit vind ik echt een leuk detail! Ik kan me voorstellen dat je bang bent om deze kostbare wimpers te verpesten met te veel wimperlijm bijvoorbeeld, vooral wanneer je nog geen of weinig ervaring hebt met het aanbrengen van nepwimpers.

everblinks lashes24In totaal zijn er 9 soorten Everblink Lashes, waarvan ik er 5 heb getest. Hieronder mijn review van de volgende soorten Everblinks lashes; Ooh La Lash, Love A-flare, Bombshell Eyes, Flared Desire en Wispy Gaze.

Review Everblink Lashes

Voordat ik begin wil ik eerst een full face foto laten zien waarbij ik geen mascara draag. Ik draag verder wel gewoon foundation, blush, lipgloss en wenkbrauwgel.

everblinks lashes11En hieronder een close-up van mijn oog zonder mascara:

everblinks lashes12

Ooh La Lash

De Ooh La Lash wimpers zijn kruislings bevestigd op een flexibele en comfortabel dragende katoenband. Het kruislingse effect zorgt voor volume, maar de bescheiden wimperlengte van 1,0 – 1,1 cm zorgt voor een subtiel en naturel effect.

everblinks lashes06everblinks lashes13everblinks lashes14everblinks lashes ooh la lash

Love A-flare

Dit vind ik één van de mooiste wimpers, omdat ze aan het uiteinde langere wimpers bevatten. Hierdoor krijg je een hele sexy oogopslag, I like it! Ook deze wimpers zijn vrij subtiel en naturel omdat de wimpers niet te dicht op elkaar zijn geplaatst. De wimperlengte varieert van 1,0 – 1,2 cm.

everblinks lashes07everblinks lashes16everblinks lashes15everblinks lashes love a-flare

Bombshell Eyes

Wil je echt opvallen dan raad ik je deze wimpers aan. Bombshell Eyes zijn wimpers die wat dichter op elkaar zijn gezet, wat zorgt voor een vol en volumineus effect. De wimpers zijn ook een stuk langer, namelijk tussen de 1,3 en 1,4 cm. Prachtig in combinatie met een avondlook.

everblinks lashes08everblinks lashes19 everblinks lashes17 everblinks lashes bombshell eyes

Flared Desire

Deze wimpers hebben net als Ooh La Lash meer lengte aan de buitenkant, zodat de oogopslag wederom zeer verleidelijk is. Deze wimpers zijn alleen net iets langer, namelijk tussen de 1,3 en 1,4 cm. Ook zijn ze iets gekruist zodat ze voller en donkerder lijken. Flared Desire is net iets dromeriger en minder subtiel dan Ooh La Lash.

everblinks lashes09 everblinks lashes21 everblinks lashes20 everblinks lashes flared desire

Wispy Gaze

Deze set wimpers bevat langere en kortere haartjes. De langste haartjes zijn tussen de 1,3 en 1,4 cm. Persoonlijk houd ik van langere wimperhaartjes aan het uiteinde, en Wispy Gaze heeft hier juist korte haartjes zitten. De lengte zit meer in het midden van de wimper. Dit zorgt voor een  vrij naturel effect met nét even iets meer.

everblinks lashes10 everblinks lashes22 everblinks lashes25 everblinks lashes wispy gaze

Conclusie

Everblinks Lashes zijn de duurste nepwimpers die ik ooit heb geprobeerd (tussen €26,99 – €32,99 per paar), maar ik moet toch echt toegeven dat het ook meteen de beste en mooiste zijn. Ik ben erg te spreken over de kwaliteit. De fijne nertsenhaartjes lijken heel erg op echte wimpers, waardoor het eindresultaat er natuurlijk uit ziet, ook al zijn de wimpers vrij lang. Door de smalle, flexibele plakrand brengen de wimpers niet alleen gemakkelijk op, maar dragen ze ook zeer comfortabel. Het is niet dat ik ze niet voel zitten – dat voel ik namelijk wel – maar ze irriteren niet en voelen heel licht aan. Daarnaast ging ook het aanbrengen erg goed, maar dat heeft waarschijnlijk met de flexibele plakrand te maken. Ik denk dat ik zo’n 5 minuten bezig ben geweest met beide wimpers.

everblinks lashes15In Azië en landen als Engeland is het vrij gebruikelijk om elke dag nepwimpers te dragen. Hier in Nederland is het meer iets wat je doet als je iets speciaals hebt. Ik vind de applicatie en het draagcomfort van Everblinks echter zo prettig dat ik ze gerust vaker zou willen dragen dan op feestjes. Elke dag zou ik dan weer niet doen, maar bijvoorbeeld wel een bezoek aan een perspresentatie of wanneer ik een presentatie moet houden.

everblinks lashes02Everblinks Lashes kunnen tot 25 keer gebruikt worden, maar dan moet je er wel echt heel delicaat mee omgaan. Dus niet ratjsch ratjsch van je ogen afrukken, maar liever zoals hier staat beschreven. Zelf ben ik nooit zo voorzichtig met nepwimpers omdat ik ze na één keer gebruik weggooi, maar gezien het bedrag van deze lashes (en omdat ik ze echt heel graag nog eens wil gebruiken) ben ik dat dit keer wel. Als ik ze zo’n 6 keer zou kunnen gebruiken dan komen ze op €5 per keer en dan vind ik het bedrag al reuze meevallen!

Een tijdje geleden heb ik een filmpje gemaakt waarin ik tips geef voor de applicatie van nepwimpers. Die kun je hieronder nog eens terugkijken, of bekijk de instructies van Everblinks zelf.

[do action=”ytr”][/do]

Enthousiast naar deze wimpers? Bezoek dat de Everblinks webshop op www.everblinks.com (gratis verzending binnen de EU). Wil je kans maken op een €100 Everblinks giftcard? Klik dan hier.

Kortingscode Everblinks x Beautylab

Met de couponcode BEAUTYLAB2013 krijgen jullie 20% korting op alle wimpers (maar niet op DUO lijm). Deze code is geldig t/m zondag 5 mei 2013.

Welke wimpers vinden jullie het mooiste?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

96 Reacties

  1. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Ik draag ook bijna nooit valse wimpers, gewoon omdat ik ze te opvallend vind. Deze zijn dan weer stuk voor stuk subtiel, maar toch mooi. :)

  2. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Ik vind ze allemaal wel mooi :D x

  3. Marina
    21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Ik vind de bombshell lashes echt ge-wel-dig! Staat je ook erg mooi. Heb je al eens wimperextensions geprobeerd? Dat zou ook echt wat voor jou zijn denk ik!

    • Serena
      Auteur
      22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

      Ja, die heb ik gehad. Het resultaat is mooi, maar ik vind het te veel onderhoud.

  4. celien
    21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Ik ben ook niet zo gek op nep wimpers, alhoewel ik wel hou van mooie lange wimpers. Zelf gebruik ik dan ook altijd kleine, stukjes valse wimpers. Maar wat zijn deze mooi! En natuurlijk! Wow… ik denk dat ik ook maar eens zo’n paar ga bestellen! :)

  5. kitkatje
    21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    wauw, hoe natuurlijk ziet dat eruit!

  6. Catho
    21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Wauw werkelijk prachtig! Ik vind alle 5 de soorten heel mooi, maar als ik toch moet kiezen ga ik voor de heftigste: Bombshell Eyes! :)

  7. Amanda
    21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    De bombshell lashes vind ik het mooist! Ze zien er trouwens allemaal erg mooi uit!

  8. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Deze zijn heel erg mooi! Ik gebruik eigenlijk nooit nepwimpers, omdat het me nooit lukt om ze mooi aan te brengen.

  9. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Oh, ze zien er echt mooi uit! vooral die kortere, daar lijkt het net echt. Mooi!

  10. Carlijn
    21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Ziet er mooi uit maar doordat het nertsenhaar is zou ik ze niet kopen.
    Ze zeggen wel dat de nertsen niet gedood worden, maar wat zijn de leefomstandigheden? Hoe klein zijn de hokjes waar ze in zitten? Dat vraag ik me dan af…

    • Danielle
      21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

      ik zou dit ook nooit kopen, hoe mooi ze ook zijn. ik geloof echt niet dat dit diervriendelijk is.

      • Chantal
        21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

        Indeed!

        • Goldie
          21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

          Mee eens!

        • Darcy
          21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

          Jammer dat mensen een soort van beïnvloed zijn door de media. Ja, er wordt heel vaak verteld dat dieren onder slechte omstandigheden leven zodat er een product van bijvoorbeeld hun vacht kan worden gemaakt, maar wie zegt dat dit overal gebeurd? Bovendien draagt bijna iedereen leer. Denk je dat er daarbij wel lief wordt omgegaan met de beestjes?

    • Serena
      Auteur
      22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

      hi Carlijn, dat vroeg ik me uiteraard ook af. Het meisje van het Everblinks team ken ik, zij was stagiaire toen ik nog in de apotheek als analist werkzaam was. Ze is zelf gaan kijken hoe de leefomstandigheden zijn voor de nertsen en ze hebben er specifiek op gelet dat de diertjes goed worden verzorgd en dat alles schoon en hygienisch is. Het is aan jou om dit te geloven, of niet.

      • Bianca
        23 april 2013 / dinsdag, 23 april 2013

        Ik kan mijn kat ook in een hokje houden, alles goed schoon houden en haar goed verzorgen. Maar of dat per definitie dierenwelzijn inhoudt? Ik heb mijn twijfels en zou daarom nooit zulke wimpers kopen. Een ieder is natuurlijk vrij te doen wat ‘ie wilt, maar naïviteit viert af en toe hoog tij… Of de betekenis van dierenwelzijn is discutabel, dat kan natuurlijk ook!

        • Serena
          Auteur
          23 april 2013 / dinsdag, 23 april 2013

          Het is natuurlijk persoonlijk waar je de grens trekt. Maar zoals jij het uitlegt lijkt het alsof je ook tegen het houden van hamsters en cavia’s bent! (geintje).

  11. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    wat mooi zeg! leuk dat het ook wat meer ‘natuurlijkere’ wimpers zijn, en niet meteen van die grote, opvallende zoals veel nepwimpers! ik vind ze erg mooi allemaal:)

  12. latischa
    21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    ik wil echt super graag nep wimpers dragen als ik uit ga maar het lukt mij niet om aan te brengen. ik ben wel aan het oefenen maar het lukt me niet. ik gebruik dikke boem wimpers voor als ik uitga hoe breng ik die dan het beste aan??

    • Serena
      Auteur
      22 april 2013 / maandag, 22 april 2013

      Bekijk mijn filmpje, zou ik zeggen (onderaan dit artikel). Succes!

  13. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Ze zien er mooi uit zeg! Helemaal niet overdreven ofzo, als je het niet zou weten zou je ook niet zien dat het nepperd waren denk ik.

  14. Cariena
    21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Waauw, ik vind ze allemaal zeker prachtig! Gelukkig worden de nertsen niet gedood voor de haartjes, maar worden hun haren uit de ruiperiode wel goed (her)gebruikt!

  15. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Wauw ziet er heel mooi uit! Het geeft net even wat extra’s maar wel heel natuurlijk. Mooi!

  16. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Wow deze zijn echt mooi en zo natuurlijk! Ik vrees toch wel een beetje voor het welzijn van de nertsen, maar dat ter zijde.

  17. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Wauw, je maakt altijd zooooo’n mooie foto’s !

  18. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    wauw erg mooie en natuurlijke nepwimpers! het doosje is ook al mooi.. jammer alleen dat ze zo prijzig zijn

  19. Evelien
    21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Wat ‘n natuurlijk effect! Ik draag nepwimpers maar heel uitzonderlijk omdat ze er snel onnatuurlijk uitzien, maar deze ga ik zeker ‘ns uitproberen.

  20. Jasmijn
    21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    ik doe ook 25 keer, langer zelfs, met goedkope wimpers van red cherry, $2,50.

  21. Lotje
    21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Wow, ziet er heel mooi natuurlijk uit!

  22. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Heel erg mooi zeg! Ik vind vooral die BOMBSHELL erg mooi. Ik draag zelf nooit nepwimpers, maar zou deze toch wel overwegen om te kopen, ook omdat je ze vaker kan gebruiken. Ze zien er erg mooi naturel uit.

  23. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Ik vind het je super goed staan, mooi aangebracht ook! Ziet er heel natuurlijk uit. Als je de prijs over meerdere keren dragen verdeelt, valt het best wel mee inderdaad. Het zou alleen wel iets voor mij zijn om ze er te hardhandig vanaf te trekken na een avond stappen, als ik meteen m’n bed in wil haha :P
    Ik vind de Love A-flare het mooist!

  24. Tiny
    21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Mijn broer trouwt binnenkort, dus ik heb net een setje bombshells besteld. Fijne actie!

  25. Bianca
    21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Nertsen en dierenwelzijn gaan niet samen helaas…

    • Simone
      21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

      Mee eens! Ik vind de wimpers erg mooi maar heb er ook echt mijn vraagtekens bij, ondanks de uitleg van Everblinks..
      Dus ik sla deze over

  26. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Wauw, wat een mooie en subtiele nepwimpers :-) Mijn beeld van nepwimpers is bij deze bijgesteld ;-) Ik heb in het verleden eens nepwimpers willen aanbrengen, maar OMG wat een drama was dat…Er zat meer lijm op mijn oogleden en de rest van mijn gezicht dan waar het behoorde te zitten…En, de nepwimpers zaten ook nog een schuin op mijn oogleden. Haha, het zag er niet uit. Dus, mijn grote complimenten aan jou, want je hebt ze keurig aangebracht!

  27. Libanees
    21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Ik heb Mink wimper extensions. Lekker makkelijk en mooi hèhè

  28. Sharon
    21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Wauw, echt heel mooi en natuurlijk!

  29. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Ik vind ze wel erg mooi maar toch net te duur om dagelijks te dragen. Ik gebruik altijd Red Cherry lashes en die voel je ook bijna niet zitten, + ze zijn een pak goedkoper.

  30. diana
    21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Oh zo zien mijn normale wimpers zonder mascara er al uit..vind ze dus niet zo spectaculair

  31. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Dat ziet er erg goed uit, helemaal niet fake! Jammer dat ze zo duur zijn.

  32. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Wauw! Heel mooi. Geeft echt een prachtige natuurlijke look!

  33. Anna
    21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Zo, dat ziet er echt heel erg natuurlijk uit! Natuurlijk, zijn ze wel veel langer dan “normale” wimpers, maar het ziet er niet overdreven uit vind ik.

  34. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    wauw wat zijn ze mooi, echt een heel natuurlijk effect! wel jammer dat ze zo duur zijn, maar dan heb je ook wel wat :)

  35. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Wauw mooie wimpers, ziet er heel natuurlijk uit!

  36. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Super mooi vooral flared desire. En weer een kortingscode! ;)

  37. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Wauw, deze zijn echt super mooi en natuurlijk! Terwijl je wel goed het verschil ziet, maar je niet zou zeggen dat het nepwimpers zijn. Als ik ooit eens nepwimpers wil gaan dragen zal ik hieraan denken.

  38. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Wow, die bombshell eyes!! Ik ben zelf een brildraagster, dus ik kan helaas geen nepwimpers dragen, omdat ze dan tegen de glazen van mijn bril komen. Maar anders zou ik elke dag nepwimpers dragen! I love it!

  39. 21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Ze zijn zeker niet goedkoop maar wauw, wát een resultaat.. Ik ga deze zeker in gedachten houden. Beter één keer een realistisch paar kopen waar je lang mee doet dan steeds goedkopere die toch net niet mooi zitten.

  40. M'N
    21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    I love it, ik ben zelf niet zo van de nepwimpers maar dit is echt mooi en zo natuurlijk.
    Al zeg ik het zelf, ik ben gezegend met vrije lange wimpers, maar voor een feest als extra effect zou ik deze graag willen hebben. Ze zien uit als je eigen wimpers, I am in love!!!

  41. Viviana
    21 april 2013 / zondag, 21 april 2013

    Wow super mooi serena! Ik ben Enthousiast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *