Max Factor – Lipfinity Lip Colour

Door Nena – Wie kent ze niet? De bekende longlasting lipsticks van Max Factor! Een duo lipstick die bestaat uit twee aparte producten, genaamd: Max Factor – Lipfinity Lip Colour. Dit jaar zijn er zeven nieuwe kleuren uitgekomen om ervoor te zorgen dat er voor elke “fashionista” een geschikte kleur tussenzit. Ook hebben de lipsticks een vernieuwde applicator die de vorm van de lippen beter volgt. Daarnaast zorgt het voor een effen applicatie en een dunnere gelijkmatige laag, waardoor de lipstick lichter aanvoelt en er langer goed uitziet. Zouden de Lipfinity Lip Colours echt 24 uur blijven zitten? Ik testte het voor je uit!

De zeven nieuwe tinten:

collage kleuren

Van links naar rechts:

 • 06 Delicate
 • 022 Forever Lolita
 • 024 Stay Cheerful
 • 026 So Delightful
 • 125 So Glamorous
 • 146 Just Bewitching
 • 335 Just In Love

Max-Factor-Lipfinity-Lip-Colour-grouppackshot

Het complete assortiment Max Factor Lipfinity Lip Colour bestaat uit 20 kleuren, waarvan er nu 7 tinten nieuw zijn. Varierend van “Always Delicate” voor de ultieme nude look tot “Just in Love” voor verleidelijke rode lippen.

Forever Lolita, So Delightful & So Glamourous

Ik heb zelf de kleuren: 022 Forever Lolita, 026 So Delightful en 125 So Glamorous ontvangen. Deze zal ik dan ook verder gaan reviewen.

MF1

MF2.png

De Lipfinity Lip Colours zitten in een verpakking waarop de kleur goed te zien is. Ook heeft de verpakking een venster waardoor de kleur van de daadwerkelijke lipstick al goed te zien is. Zoals je kunt zien komt deze kleur exact overeen met de kleur van de verpakking. De nummers 1 en 2 verwijzen naar de lipstick (1) en de transparante balsem (2). Op de verpakking ook wel Stap 1 en Stap 2 genoemd.

De balsem “Stap 2”

balsem1

Stap 2 is gewoon een transparante balsem die je lippen voorziet van een glans en uitdrogen voorkomt.

balsem2

Dit is het maximale van de stick. In totaal 1,9 gram. De balsem gaat sneller op dan de lipstick, want met deze balsem werk je je lippen toch wel een aantal keer op een dag bij. Een losse balsem kost €8,99, maar persoonlijk zou ik gewoon een simpele labello of vaseline gebruiken. Dat geeft namelijk hetzelfde effect.

De swatches

MF4.png

Op bovenstaande foto zie je de swatches van alleen de lipstick zonder de balsem. Alleen “stap 1” dus. Het is de bedoeling dat je deze kleur aanbrengt op vetvrije lippen en de kleur vervolgens 60 seconden laat drogen.

MF5

Eenmaal gedroogd kan “stap 2” worden aangebracht. Deze balsem zorgt ervoor dat de lippen gehydrateerd blijven.

MF6

En zoals je kunt zien geeft stap 2 ook nog eens enorm veel glans!

022 Forever Lolita

Forever Lolita is een snoeperig zoete roze kleur met hele fijne shimmers. Althans in de verpakking zie je dat nog wel, maar op de swatches en later op de lippen zie je hier niets meer van.

Lolita1

Stap 1 & Stap 2 van Forever Lolita.

Lolita2.png

De applicator loopt iets gekromd, waardoor je de vorm van je lippen goed kunt volgen. Ook is hij aan het einde vrij plat, zodat je eventueel ook je mondhoeken mee kunt nemen. Ik vind deze applicator prettig!

lolita

Forever Lolita op mijn lippen. Deze kleur dekt in één laagje al goed.

look lolita.png

Ik had het niet gedacht, maar ik vind de kleur leuker staan dan gedacht! Zeker wanneer je de rest van je look vrij eenvoudig houdt.

026 So Delightful

So Delightful1

So Delightful is iets warmer dan Forever Lolita, maar is nog steeds vrij roze van kleur. Dit is mijn favoriet van de drie!

So Delightful2

Dit is de hoeveelheid product na één keer dippen. Voor lichte kleuren voldoende om je lippen mee in te kleuren, bij donkerdere kleuren zal je merken dat de dekking niet overal even goed is, dan heb je meer nodig.

SD.png

Hier draag ik So Delightful in één laagje op mijn lippen. Zoals je kunt zien is de kleur dan nog iets transparant en dus niet dekkend.

So delightful look.png

Op bovenstaande foto draag ik de lippenstift al de hele dag op mijn lippen, lees verder in deze review voor een duidelijke conclusie.

125 So Glamorous

So Glamorous1

So Glamorous is echt rood.

So Glamorous2

Op de applicator zie je de koele ondertoon goed.

So Glamorous lippen.png

Al direct tijdens het aanbrengen begint stap 1 te drogen, zoals je ziet is So Glamorous niet dekkend na één laagje, dus ik heb hem nog een keer aangebracht, zodat ik ook de vorm nog iets kon corrigeren.

SG.png

En dit is So Glamorous na twee laagjes en stap 2.

SG look.png

Zoals ik al zei So Glamorous is echt felrood! Het laat je tanden er altijd mooi wit uitzien, maar is wel wat lastiger om aan te brengen.

Blijft de Max Factor – Lipfinity Lip Colour 24-uur zitten?

Van bovenstaande kleuren vind ik de kleur 026 So Delightful het beste bij mij passen. Met deze Lipfinity Lip Colour heb ik dan ook een dag lang bijgehouden hoe de kleur zich houdt op mijn lippen…

gedurende de dag

De kleur blijft eigenlijk erg goed zitten! ‘s Ochtends na mijn ontbijt om 10.00 bracht ik hem aan en om 11.00 dronk ik een kop koffie. De lippenstift geeft niet af, alleen de balsem laat een vettig laagje achter. Om 13.00 heb ik een paar boterhammen gegeten en ook dat gaat prima! Het is wel aan te raden om je lippen daarna weer even bij te werken met Stap 2. Rond 16.00 at ik nog een snack en tussendoor heb ik nog water een thee gedronken. Zo op het eerste gezicht lijkt de lippenstift nog perfect op mijn lippen te zitten…

mokMaar als je goed kijkt, dan zie je op bovenstaande foto toch wat kleine gekleurde vlekjes op mijn mok. Gedurende de dag ontstaan er kleine barstjes in de kleur en kunnen er stukjes loslaten! Met als gevolg…

16 uur gebarsten

Dat wanneer je lacht of praat je lippen er toch niet meer zo fraai uitzien! Al zie je dit alleen maar van heel dichtbij. Toch heb ik So Delightful nog even laten zitten tot na het eten.

19 uur eten

Om 19.00 aten we broodjes hamburger. Dit is natuurlijk wel de ultieme test voor de lipstick!

20 uur .pngEn om 20.00 zagen mijn lippen er zo uit. Ik vond het nu wel tijd om mijn lippen weer schoon te maken…

***Ik moet er wel even bij vermelden dat ik So Delightful niet in één keer egaal dekkend vond (ook iets te zien op de swatch) en daardoor af en toe een tweede keer langs een deel van mijn lip moest. Daar waar het ietsje dikker op mijn lippen zat is het ook het eerst gaan barsten! Let hier dus op, wanneer je een dunner laagje aanbrengt is de kleur minder dekkend, maar blijft de lipstick wel wat langer mooi.***

Conclusie

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen, 24 uur houdt de lipstick bij lange na niet. Misschien blijven er na 24 uur zeker wat resten achter, maar ik zou al veel eerder ingrijpen. Ik heb mijn lippen gedurende de dag zo’n vier keer bijgewerkt met stap 2 om uitdrogen te voorkomen, maar ondanks deze verzorging ontstonden er aan het einde van de dag toch barstjes in de kleur. Ik zou zeggen: De lipstick blijft zeker een gemiddelde werkdag goed genoeg zitten. Wil je ‘s avonds ook nog genieten van de kleur? Dan is de lipstick eenvoudig te verwijderen met een goede waterproof reiniger. Ik heb een speciale oog & lip waterproof reiniger van Etos eigenmerk gebruikt en dat ging prima. Vervolgens kan je je lippen dan nog een keer stiften voor de avond!

MF3

Het concept vind ik wel fijn. Je hoeft de kleur maar één keer netjes aan te brengen met een spiegel in de buurt en vervolgens werk je je lippen de rest van de dag of avond even snel bij met de transparante balsem. Met de applicator kan je inderdaad zeer goed je lippen volgen en de kleur droogt snel. Wat dat betreft zeker een handig duo!

Uitgelicht MF

De Max Factor – Lipfinity Lip Colours zijn verkrijgbaar voor €16,99 per stuk. Een verpakking bevat 2,3 ml lipstick en 1,9 gram balsem.

Wat zijn jullie ervaringen met de Max Factor – Lipfinity Lip Colours? En wat vinden jullie van het resultaat van de test?

Liefs Nena

Mochten jullie me nog niet op Instagram volgen, dan is dit mijn account: @nenaburger. Ook op Twitter ben ik te volgen via: @nenaburger.

Volg:

84 Reacties

 1. Inna
  13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

  Heerlijk uitgebreide review, bedankt voor je tijd en moeite. Eerste kleur staat je het prachtigst naar mijn mening :)

 2. Claire
  13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

  Ben het met de review eens, vind het hele fijne lippenstift, laat amper af, ook als je mensen een kus op de wang geeft of iets dergelijks. Maar gaat inderdaad breken en schilfertjes achterlaten.

  Echter moet ik erbij zeggen dat (no offence) je schrijfstijl niet fijn is om te lezen. Een beetje oefening met zinsstructuur zou al wonderen doen denk ik.

 3. Ingrid Corine
  13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

  Leuk geschreven stukje.
  Lipfinity is mijn favoriete lipstick.
  Maar ik gebruik alleen de lipkleur.
  Ik hou niet van een vet laagje op m’n mond.
  Bij gebruik van alleen de lipkleur geeft het echt niet af en blijft veel langer zitten omdat het droog is. Het gaat dan ook nagenoeg niet korrelen of bladderen. En hoe donkerder de kleur, hoe langer het blijft zitten. Super spul….

 4. 13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

  wat een super fijne review!

 5. 13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

  Wat een fijne uitgebreide artikel! De kleuren zijn mooi, maar ik laat ze toch liggen. Ik ben nu helemaal into de chubby sticks en andere gekleurde lipbalsems.

 6. 13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

  Hoi! Ik gebruik al jaren de lipfinity van Max Factor, wil niks anders meer.
  Mooie nieuwe kleuren, die wil ik zeker aanschaffen.
  Wat ik alleen jammer vind is dat wanneer ie bijna op is, er nog wel onderin zit maar je daar niet bij kunt met de applicator.
  Bij mij brokkelt hij helemaal niet zo veel, dus misschien toch als je teveel hebt gebruikt? Soms meng ik ook de kleuren, maar dan heb je ook het risico dat het gaat brokkelen (2 lagen)…
  Groetjes!

 7. Wendy
  13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

  Heb er zelf 2 en ook een van de gloss variant… De lipstick is beter.. Bij de gloss is het binnen en uur al aan het brokkelen… :s de lipstick gebruik ik eigenlijk alleen als ik op stap ga of een feestje heb :) anders alleen wat vaseline op mn lippen haha

  • Claire
   13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

   Geloof me, hij is het waard!

 8. 13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

  Wat een mooie kleuren, ik ben wel heel benieuwd nu en ga er misschien wel eentje kopen om te testen :)

 9. Noraya
  13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

  Zo Nena, wat is dit een goeie revieuw zeg! Echt de meest complete en duidelijkste review ooit. Goed gedaan! Ik hoop dat je vaker gaat review. Trouwens jou haarkleur is echt mooi.

 10. Sascha
  12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Ik wil ze ook! Super mooie kleuren.

 11. 12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Wat goeed zeg. Ze blijven lang zitten!! Mooie kleuren ook.

 12. 12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Ze staan je allemaal even prachtig Nena.
  Ik ben zelf ook dol op de Lipfinity

 13. 12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Ik vind dat So Delightful je echt mooi staat :-)

 14. Annika
  12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Wat raar, het is net nagellak zo!
  Ik vind dat ze toch best lang blijven zitten. Ook al is het geen 24 uur. En die donker roze staat je ook nog eens goed!

 15. 12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  ik vind de kleurtjes echt super! vooral die tweede staat je erg goed!

 16. 12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Ik ben helemaal weg van de lipfinity maar de kleur die ik heb is iets donkerder dan ik had gedacht. Binnenkort dus maar een nieuw kleurtje uit de nieuwe collectie kopen!

 17. Marlous
  12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Wat een complete en geweldig uitgebreide review!

 18. 12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Ik ben het helemaal met je eens. Ik heb hier ook een aantal kleuren van en die bleven ook niet de hele dag zitten, maar gingen net als bij jou ‘scheuren’ halverwege de dag.

 19. 12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Wauw, super, wat een houdbaarheid!! Die So Delightful pik ik meteen op na mijn “no-buy”-maandje!

 20. 12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Oh wat jammer van het barsten! De kleuren zijn wel erg mooi!

 21. 12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Wat een perfecte review! Prachtige foto’s, duidelijke uitleg en een échte test of de lipstick goed blijft zitten. Ik vind de tweede kleur het mooist :-)

 22. 12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Fijne duidelijke en uitgebreide review! Jammer van de barstjes, maar dat je een paar keer op een dag de balsem nog eens aan moet aanbrengen vind ik niet zo erg, zolang de lipstick er maar op blijft zitten. Ze lijken me fijn! Vind de eerste kleur trouwens erg mooi.

 23. 12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Oei, dat barsten is wel heel raar… Mooie kleuren wel op zich :)

 24. 12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Gave kleurtjes, staan je goed. Jaren geleden heb ik ooit een MF Lipfinity gehad, dit zat zo hardnekkig vast op mijn lippen dat ik mij eraan irriteerde.. Daarna nooit meer gekocht. Misschien weer een poging wagen.

 25. Lola
  12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Ziet er goed uit, en fijne review! Ik ben altijd vrij trouw aan mijn producten maar ik zit nu toch te overwegen om eens een Lipfinity kleurtje aan te schaffen.
  Ik gebruik zelf Maybelline Superstay 24 Colour: eigenlijk het zelfde concept als de Max Factor Lipfinity lipstick alleen heb je hier geen 2 losse producten maar zitten ze samen in één huls met aan één kant de kleur en aan de andere kant de balsem. Deze blijft bij mij de hele dag erg goed zitten en barst niet. Je moet alleen opletten met het opnieuw aanbrengen: als ik erg vettig gegeten heb gaat de lipstick een beetje weg aan de binnenkant van m’n lippen. Dit is op zich prima bij te werken maar je moet wel heel goed opletten dat wanneer je dit doet je niet over het deel van je lippen gaat waar al kleur zit: dan gaat hij wel veel korrelen. Verder vind ik het een ontzettend fijne lipstick en als je het maar weet van het korrelen kan je daar op letten en is er niks aan de hand.

 26. Syl
  12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Ik heb er onlangs ook een gekocht en hij blijft heel lang mooi….en dan ineens barst hij…

 27. 12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Wat een leuke producten deze lipstains (?) en wat staan deze kleuren je mooi!

 28. Petra
  12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Ik kan niet wennen aan dit soort lipproducten, geef mij maar een ouderwetse lipstick ;)

 29. 12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Ik heb er zelf ook twee en ik merk dat afblakkeren ook heel erg. Dat vind ik jammer maar verder zijn ze leuk :) (wel een beetje prijzig)

 30. 12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  So Delightful is echt heel mooi! Jammer dat hij gaat barsten. Ik ben eigenlijk ook nog geen longlasting lipstick tegengekomen die niet gaat barsten of korrelen. Zo jammer, want de kleuren zijn super mooi.

 31. 12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Ik vind het al heel wat als lipproducten een werkdag blijven zitten. Mooie kleuren!

 32. 12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Wauw hee, die tweede! Alsof de kleur voor je gemaakt is!

 33. 12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Mooie kleurtjes, maar ik zou een gewone langhoudende lipstick handiger vinden, omdat je die makkelijker bij kan werken :)

 34. 12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Mijn lippen hadden toch wat te verduren met dit product, ondanks het constant bijsmeren met de balm. Ik vind ze wel erg mooi, maar niet voor elke dag.

 35. Anna30
  12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Lijkt me erg leuk om een keer te proberen als ze in de aanbieding zijn; ik houd niet van bijstiften dus dit is wel een mooie manier om de hele dag kleur op je lippen te hebben!

 36. 12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  ze staan je allemaal super mooi!

 37. 12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Ze staan je allemaal prachtig! Ik twijfel nog zo erg of ik er 1 zal kopen.. Ze lijken me zo plakkerig op de lippen.

  • 13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

   ze zijn helemaal niet plakkerig, je krijgt eigenlijk vrij droge lippen van de lipstick zelf. Daar moest ik in het begin erg aan wennen.
   Met de glansstift krijg je meer een glossy effect maar ook die is niet plakkerig ;)

 38. 12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Ik heb nog nooit een lipfinity uitgeprobeerd, maar ik moet zeggen dat ik ze er wel goed uit vind zien! De kleuren staan je erg mooi, en zo te zien houden de lipsticks het ook redelijk lang uit. Wel jammer dat ze op een gegeven moment gaan barsten, maar ja, 24 uur kan bijna geen één lipstick uithouden. Goede en uitgebreide review, fijn om te lezen!

 39. 12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Jammer, had graag deze swatches gezien bij Serena :( kan namelijk niet echt reviews vinden met dezelfde huidskleur als ik!

  • Nena
   Auteur
   12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

   Dan heb je vast nog steeds iets aan de rest van de review. Wat de kleur betreft weet je toch vast wel welke kleuren bij je passen? Over het algemeen kan je met een getinte huid erg veel hebben ; )

 40. 12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Delightful is echt dat: delightfully pretty! <3 Ik ben ook fan van deze extra langhoudende formule.

 41. 12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Amazing, by the way your freckles are beautiful.

 42. 12 juni 2014 / donderdag, 12 juni 2014

  Forever Lolita is pretty!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *