Inspiratie: partysnacks

Feestjes geven is leuk, maar de voorbereiding kost vaak veel tijd. En geld. Maar geen paniek! Ik ben hier om jullie een paar lekkere tips te geven voor fingerfood. Snelle hapjes, partysnacks, appetizers, je kent het wel. En het hoeft helemaal niet veel geld te kosten!

Plakjes worst en blokjes kaas zijn echte klassiekers, maar het is natuurlijk wel een beetje afgezaagd, laten we eerlijk zijn. Wil je je gasten echt verrassen dan moet je er niet alleen voor zorgen dat je partysnacks lekker smaken, maar ook een lust voor het oog zijn. Daarbij moeten ze niet al te ingewikkeld zijn om te maken (van uren in de keuken staan wordt niemand gelukkig) en ook niet al te veel geld gaan kosten. Met onderstaande snacks maak je zeker indruk op je gasten zonder dat het je al te veel moeite heeft gekost. Everybody wins!

Let op je inkopen
Elke supermarkt noemt zichzelf natuurlijk de goedkoopste, maar in mijn ogen zijn Lidl en Aldi de meest budgetvriendelijke supermarkten. Als deze supermarkten niet al te ver weg liggen raad ik jullie aan om hier je inkopen te doen. Voor verse groenten kun je ook goedkoop slagen bij de Turkse en Marokkaanse supermarkten, of op de markt. Let ook op aanbiedingen. Je weet natuurlijk al weken van te voren dat je een feestje geeft, dus mocht er ergens bier, wijn of frisdrank in de aanbieding zijn, sla het dan vast in.

Bruschetta
Bruschetta's zijn geroosterde sneetjes stokbrood, mooi belegd met wat je maar wilt, maar meestal met mediterraanse ingrediënten. Het is easy om te maken en ziet er schitterend uit. Gasten kunnen het met een paar happen naar binnen werken, dus dat is handig. Wat je doet is een stokbrood kopen (of afbakken) en deze na afkoelen in schuine sneetjes van ongeveer 1 cm dik snijden. Pak een vers teentje knoflook, snijd het doormidden en wrijf dit tegen één kant van het stokbrood aan. Besmeer dezelfde kant met olijfolie en rooster ze kort in de oven (5 tot 10 minuten bij 180 graden), tot de bovenkant knapperig is. Haal ze uit de oven en laat ze wat afkoelen. Hierna is het tijd voor beleg. Een klassieke bruschetta is belegd met tomaat en reepjes basilicum, maar je kan hier helemaal losgaan wat mij betreft. Maak juist eens leuke alternatieve combinaties! Hieronder een paar suggesties.

Avocado met tomaat
Prak de avocado met peper, zout en citroensap, smeer het op de bruschetta en knal er grofgesneden stukjes tomaat op. Bam! You're done.

Geitenkaas met pruimen
Koop een zachte of smeerbare geitenkaas en verdeel het wat klodderig dik over de bruschetta's. Pak de gedroogde pruimen en snijd ze in reepjes. Verdeel ze over de geitenkaas. Sprenkel er wat gehakte walnoten overheen en maak het af met een takje tijm en wat druppeltjes honing (gewoon met je lepel in de honing gaan en over alle bruschetta's tegelijk drizzelen). Dit kan trouwens ook met gedroogde vijgen.

Roomkaas met zalm
Meng de roomkaas met wat olijfolie, citroensap, geknipte stukjes bieslook,  peper en zout en smeer dit op de bruschetta's. Beleg ze met plakjes gerookte zalm en garneer met kappertjes en een takje dille.

Roomkaas met komkommer
Meng de roomkaas met wat olijfolie en citroensap en breng op smaak met peper en zout. Smeer het op de bruschetta's en beleg ze met hele dunne plakjes komkommer. Sprenkel hier nog wat peper en zout overheen. Hoppa!

Naast bruschetta's zijn er natuurlijk nog heel veel andere appetizer ideeën! Een paar van mijn favorieten:

Krieltjes met spek
Koop kant-en-klare voorgegaarde krieltjes en omwikkel ze met doormidden gesneden plakken spek. Zet het vast met een prikkertje. Leg er een stel in een ovenschaal en plaats het geheel in de oven. Na ongeveer 3 kwartier bij 180 graden zijn de krieltjes goudbruin en is het spek lekker knapperig! Dit is een goede om mee te beginnen. In de tijd dat alles in de oven staat maak jij alvast de andere part

ysnacks! Time management, mensen.

Warme brie met pecannoten
Koop een rond stuk brie en plaats het in de oven (kwartiertje bij 180 graden) totdat het lekker zacht en warm is geworden. Haal het eruit, laat het eventjes afkoelen op een mooi bord en rooster in de tussentijd je pecannoten. Die geur die eraf komt! Ah! Heerlijk! Leg de vers geroosterde pecannoten op de brie en besprenkel het geheel met honing. Leg er een kaasmesje bij en wat mooie toastjes. Heel simpel, maar het oogt heel luxe. En het is weer even iets anders dan een driehoekige brie in een aluminium jasje van de Euroshopper, am I right?

Deviled Eggs
Een echte klassieker, maar mensen zijn er DOL op. Serieus, deze dingen vliegen van het bordje af. Kook een stel eieren hard en pel ze hierna. Snijd ze doormidden en lepel het eigeel in een kom. Meng het eigeel met een paar scheppen mayonaise, een klein beetje Dijon mosterd, een fijngehakt sjalotje en breng op smaak met peper en zout. Maak het lekker pittig met tabasco, cayennepeper, chili saus (die egale, niet die doorzichtige zoete met stukjes chili) of een andere hot sauce! Schep het mengsel terug in de eierhelften en garneer met een snufje paprikapoeder. They gloop in like butter!

Kaasstengels
Bestrijk 2 ontdooide plakjes bladerdeeg licht met losgeklopt ei. Snijd het deeg in reepjes van anderhalve centimeter. Pak de beide uiteinden vast en draai ze twee keer in tegengestelde richting. Leg ze op een licht ingevette bakplaat en strooi er 3 eetlepels geraspte parmezaanse kaas over. Doe eens gek en besprenkel ze ook eens met wat grof zeezout, gedroogde (Italiaanse) kruiden of maanzaadjes. Bak de stengels 10 minuten in de oven bij 210 graden tot ze mooi goudbruin zijn. Best when fresh! Lekker om apart te serveren in een mooie schaal of staand in een beker, maar ook heerlijk bij een soepje. Je kunt namelijk ook kleine kommetjes soep serveren als partysnack.

Selderij met blauwaderkaas dip
Elke keer als ik in Amerika ben bestel ik dit. Mijn favoriete dip combo is selderij met blauwaderkaas. De-lish! Het is knapperig door de selderij en een beetje zoutig door de dip. Ook lekker verkoelend voor de tong als je, laten we zeggen, hele spicy hotwings erbij aan het eten bent. En ja ik spreek uit ervaring. De selderij is easy. Wassen en snijden in hapklare brokken. De dip is iets meer werk, maar ook heel gemakkelijk. Meng een bekertje sour cream met een schepje mayo en verbrokkelde blauwaderkaas. Breng op smaak met een beetje peper en zout. Serveer in een mooi kommetje op een bord en leg er de stukken selderij naast. Hmmmmm! Trouwens ook lekker met repen komkommer en wortel.

Ik hoop dat jullie wat aan mijn snack ideeën hebben gehad. Ik heb express veel vegetarische snack receptjes geplaatst omdat ik weet dat er vraag naar is 🙂

Graag hoor ik jullie persoonlijke partysnack toppers! Ze moeten gemakkelijk en snel klaar te maken zijn en niet al te veel geld kosten. Deel ze in de comments. Ik ben benieuwd!

Until next time,
Serena Verbon

zp8497586rq

Volg:

102 Reacties

  1. Geralda
    29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    oeh lekker kaasstengels

  2. Marion
    29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    superhandig dit! ik maak altijd wraps die besmeer je met paturain (of iets dergelijks) je doet er een beetje sla bij en dan gerookte zalm erover heen, oprollen en in stukjes snijden en klaar ben je! superlekker!

  3. Paula
    29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Aah nu heb ik honger!! Haha. Ik maak vaak gevuld brood (gewone broodmix en dan met pesto, mozerella, parmezaanse kaas, parmaham, zongedroogde tomaatjes, nouja, wat je maar wil!) en die valt altijd in de smaak. Maar gevulde eieren en ham met monchou & ui zijn echt mijn lievelingshapjes! Ik lust eigenlijk bijna alles wel. Thanks voor de inspiratie! Wij gaan met kerst waarschijnlijk een soort uitgebreid buffet doen, dus nu heb ik weer nieuwe ideetjes! Wanneer komt er weer een koken met serena filmpje?

  4. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Hmm, dat ziet er allemaal heerlijk uit! Dit artikel pak ik er zeker weer even bij als ik jarig ben en er mensen op bezoek komen, haha. 🙂

  5. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Yum! Love this post!

  6. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Ik maak altijd zelf gehaktballetjes en slavinken. Heerlijk!
    En trouwens, dit is ook een familiefavoriet. Een half tomaatje, daar bovenop een blokje honing-geitenkaas en daar bovenop een blaadje basilicum. Heerlijk!
    En taco’s met kaas natuurlijk.

  7. Rosanne
    29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    oh, ziet er allemaal erg lekker uit 🙂 Heerlijk gevulde eieren dat is ook altijd mijn favoriet bij een verjaardag.
    Wat ook lekker is is (en snel klaar! :)) om van die voorgesneden stukjes ananas te kopen (in blik op siroop) die laten uitlekken. Dan ham kopen, gewoon plakjes ham voor op brood, die ham in reepjes snijden, ham om een stukje ananas heen wikkelen en dat een tijd in de oven. Dan ze eruit halen, prikkertjes erin en dan wat geraspte kaas er overheen gooien.
    Supersnel klaar en heerlijk! Net pizza hawaii maar dan zonder het brood zegmaar. Doet het altijd ook erg goed bij ons 😀

  8. xoxo
    29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    komt op het goede moment, want ik geef dit weekend een feestje omdat ik jarig ben 🙂

    al vind ik sommige dingen wel ingewikkeld. Kaastengels kun je ook gewoon kopen natuurlijk.

    Maar de eitjes ga ik wel maken denk ik!

    Ook lekker zijn wraps, gewoon zo’n wrap beleggen, oprollen en in kleine stukjes snijden met een prikker erdoorheen. Mijn favorieten

    wrap met tonijn (uit blik), fijngesneden rode ui, mayonaise en tabasco

    wrap met gerookte zalm, philadelphia, fijngesneden rode ui en komkommer

    wrap met carpacciovlees, parmezaanse kaas, rucola en een sausje naar keuze (iets olie-achtigs of met knoflook)

  9. Jonna
    29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Als ik het lees krijg ik er al helemaal zin in! Goed teken dus. Ik houd deze receptjes zeker in mijn achterhoofd voor als ik een feestje geef.

  10. michelle
    29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    nu heb ik honger!

    • michelle
      29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

      ik zeker wat dingen uit proberen voor mijzelf.
      dan vier voor mijzelf een feestje 😛
      gevulde eieren zijn lekkerrr en de Bruschetta ga ik ook eens maken.

  11. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Dat ziet er heerlijk uit zeg!!
    Ik ga zeker wat tips uitproberen.
    complimenten voor je artikel.

  12. Jolieke
    29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Wat een timing!
    Ik vier deze zaterdag mijn verjaardag,
    en meestal halen we gewoon wat zoutjes en drank.
    Maar dit heeft me zeker geïnspireerd om wat extra bijzondere hapjes te maken!
    Volgens mij ben ik vrijdag heel vroeg klaar op school,
    dus dan kan ik dan lekker de keuken in.
    Bedankt voor de heerlijke tips!

  13. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Hmm, die krieltjes met spek lijken me heerlijk!

  14. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Leuk !

  15. Astrid
    29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Lekkere recepten! Wat ik dit weekend maakte en werkelijk van tafel vloog: tortilla’s (eerst even een half minuutje in de magnetron opgewarmd) besmeerd met Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden, daarna zalm eroverheen, groene pesto, dunne plakjes komkommer (tip: gebruik een dunschiller of kaasschaaf) en eroverheen geroosterde pijnboompitten. Oprollen en in drie stukken snijden en een prikkertje erdoorheen doen. Groot succes!
    Nodig voor 24 hapjes: 8 tortilla’s – 400 g zalm – bakje Boursin Cuisine – 1 komkommer – 2 potjes groene pesto (bij de AH verkopen ze ze per 2) – zakje pijnboompitten

  16. MichelleH
    29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Deze pagina sla ik op! Leuke suggesties, en in de comments zitten ook een paar goede tips! Yum, yum! 🙂

  17. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Er staan leuke tips tussen, thanks! x

  18. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Wat een leuk artikel! Krijg er spontaan honger van, haha. Altijd leuk om eens wat anders op tafel te zetten dan de doorsnee chips en kaas en worst.

  19. Charlotte
    29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Ziet er allemaal overheerlijk uit !
    Wat bij mij altijd in de smaak valt zijn patatas bravas ( een Spaanse tapa).
    Snij een grote aardappel in dunne plakjes, maak in een kommetje een mix van olijfolie en kruiden ( basilicum, peper, zout, rosemarijn, thijm, provencaalse kruiden, en eventueel nog iets pittigs), smeer je ovenplaat in met dit mengsel, leg de plakjes op de ovenplaat en smeer ze dan nog eens in met dit mengsel !
    Oven op 200° zetten en ze er een halfuurtje in laten tot ze goudbruin en knapperig zijn ! Heerlijk 🙂

  20. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    mmmmmmmmmmmmmmmmmjammie! krijg er trek van!

    Welke voorgegaarde aardappeltjes zijn het?
    Met kerst wil ik graag kleine hapjes doen dus je recepten komen van pas!!!

  21. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Wauw dat ziet er allemaal echt heerlijk uit! Dit artikel ga ik zeker even onthouden want het lijkt me leuk om paar hapjes tijdens mijn verjaardag te serveren.

  22. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Ziet er lekker uit! Wij hebben afgelopen weekend mijn moeders verjaardag gevierd, helaas wisten we toen deze snacks nog niet, hihi.

  23. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Dat ziet er allemaal heerlijk uit!

    Ikzelf vind dadels gevuld met roomkaas altijd erg lekker. Ook komkommerrolletjes met roomkaas, komkommer, bieslook en witbrood zijn altijd een hit! (Van een plakje witbrood snijd je de korstjes, je bestrijkt het met roomkaas, belegt het met dunne plakjes komkommer en wat gesneden bieslook en rolt het vervolgens strak op in aluminiumfolie. Daarna even in de koelkast en voor het opdienen het aluminiumfolie verwijderen. Yum!)

  24. Sofie
    29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Dit had je mss beter in de namiddag gepost. Opstaan met spek vind ik niet zo leuk. 🙂
    Anders wel een leuk artikel

  25. strietje
    29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Wat een originele ideetjes!

  26. Elke Wertelaers
    29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Ik lust helemaal niets daarvan 🙁

  27. Laure
    29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Superleuke recepten!
    Wat ook altijd erg lekker is om te maken voor een feestje zijn verse dadels, gevuld met een amandel, Daar doe je dan spek eromheen rollen, eventjes in de oven tot het knapperig is en dan eventueel nog een klein beetje stroop erbij.
    Megalekker is dat!!

  28. Jolien
    29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Heerlijk! Ik maak ook altijd eigen snacks bij een feestje 🙂 mensen waarderen dat echt.
    Bijv: wraps of kruidenomelet opgerold met roomkaas, bieslook, rucola en zalm. In kleine rolletjes snijden en prikkertje erin. (Ik ben zelf vegetarisch en laat dus de zalm weg).
    Of hartige cupcakes (voeg van alles aan het beslag toe, zoals zongedroogde tomaatjes, verse kruiden, olijfjes etc. Geen gewone tomaten, want daar komt teveel vocht uit)
    Sushi is ook prima fingerfood, redelijk makkelijk te maken en origineel! Tempura (gefrituurde groente) + dipsausje.

    Verder: denk klein. Mini pizzatjes (zo zelf gemaakt), kleine stukjes quiche, amuse hapjes (google amuse), mini loempia’s, hartige poffertjes, of bladerdeeg vullen; kan met werkelijk alles.

    Voor kids: zet kleine schaaltjes met zoet (fruit, marshmallows, blokjes cake) en hartig (kaas, mini gehaktballetjes/falafel, paprika, cherry tomaatjes, mini bolletjes mozzarella) op tafel en laat ze zelf prikkers maken! Vinden volwassenen ook leuk trouwens 😉

    Okee genoeg tips! 🙂 Haha

  29. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Thanks voor de tips!

  30. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Ziet er heerlijk uit!

  31. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Wat een leuke tips zitten daarbij, dank je!

    Wat ook erg leuk is zijn mini hamburgertjes. Kleine burgertjes maken van (vega)gehakt, plakjes stokbrood roosteren, lekker sausje erop smeren, beetje sla of rucola erop, burgertje erop en dan een leuk cocktailprikkertje erdoor. Ook erg lekker met een plakje gesmolten kaas er nog op of, mijn favoriet, blauwe kaas.

    Geitenkaas met honing (en evt. pijnboompitjes en tijm) in bladerdeel of fildeeg gevouwen in kleine driehoekjes is ook heel lekker. Of gevulde champignongs met geitenkaas uit de oven. Ja, ik ben een kaas addict 😉

  32. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Yummy, vooral die bruschetta dat ga ik binnenkort zelf zeker een keertje maken! Ik houd zooo van goed brood met olijfolie/verse groente erop =) Ik vind het zelf ook vervelend als ik ergens kom en er zijn twee opties: kaas of vlees hapjes. Want beide eet ik zo goed als niet.. Ik ben dus zo iemand die vaak dan de hele avond maar chips eet waardoor mensen waarschijnlijk denken dat ik heel ongezond ben maar dat ben ik juist niet haha. Ik vind zelf salsa maken ook heel lekker als party snack (ook weer met brood mmm) of een schaal appel stukjes met kaneel/klein beetje bruine suiker.. krijg meteen zin om te koken!

  33. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Ik had een paar jaar geleden plakken tomaat met plak mozzarella en verse basilicum uit de oven, net totdat de mozzarella gesmolten is en klaar. Vers is natuurlijk ook lekker, maar het beviel goed moet ik zeggen. Ik ben dan ook een echte tomatenfreak, dus alles met tomaat is altijd wel goed. 😛

  34. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Oohh lekker ik krijg er honger van 😉
    Die krieltjes met spek en selderij met blauwaderkaas dip ga ik zeker onthouden voor een feestje!

    Wat ik ook lekker vind is cocktailworstjes (die kleine knanworstjes), dan bladerdeeg eromheen vouwen en in de oven. Heb je mini worstenbroodjes! Is ook niet heel duur.

  35. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Leuke ideetjes ! Het is binnenkort weer tijd om mijn eindejaarsmenu samen te stellen :d !

  36. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Even tussendoor. Ik ben een echte koopjesjager… Maar Aldi is voor mijn dagelijkse boodschappen zeker niet de goedkoopste. Mijn budgettip hapje: 5 vellen bladerdeeg, elk vel in 5 reepjes snijden, een blik cocktailworstjes openen op elk reepje een worstje leggen oprollen en 25 min op 220 graden in de oven. Lekker met curry. Ook lekker: plakken Seranoham daarop roomkaas en oprollen in stukjes snijden en eten maar. Mmmm…

    • xoxo
      29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

      oja dit doe ik ook weleens, is ook een hele goede! simpel maar valt wel in de smaak bij gasten.

  37. Angelique
    29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Ik heb weer inspiratie opgedaan! Krijg spontaan lekkere trek.
    Ik doe ook wel eens bladerdeeg vullen met een mini knakworstje of vullen met kaas. In de zomer een lange partyprikker rijgen met allerlei fruit. Te lekker allemaal!

  38. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    yummieeeee! zalm mii favorite!

  39. Nadine
    29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Oeh lekkerrr!! Ik maak op verjaardagen ook altijd van die zalmwraps; Tortilla’s bestrijken met kruidenroomkaas, daar wat sla en zalm op, strak oprollen en in kleine stukjes snijden. Mmm, is ook altijd een succes!

  40. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    handig voor mijn verjaardagsfeestje volgende week

  41. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Roomkaas/ham hapjes! Je koop een paar plakken ham, bakje roomkaas en lenteui. Je snijd de lenteui in kleine stukjes en prakt dit door de roomkaas. Je doet een flinke schep roomkaas op een plak ham, rolt deze op en snijd de ham in stukjes.
    Et voila! Heerlijke hapjes die niet veel kosten en in een handomdraai klaar zijn.
    Hier bij ons thuis gaat er geen feestje voorbij zonder de hamhapjes 😉

    Trouwens, ook gevulde eieren doen het altijd erg goed…

    • Susan
      29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

      Ik doe dit hapje altijd met rookvlees, dit is iets dunner vlees en geeft meer smaak omdat het zouter is! Ook heel lekker!

      De gevulde eieren gaan bij ons ook altijd heel snel, ik heb ze de vorige x met een spuitzak gespoten, zag er heel mooi uit!

  42. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Super lekker allemaal! Ik maak op verjaardagen vaak wraps met sla, roomkaas en zalm en ananas met gebakken spek er om heen!

  43. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Heeeerlijk, ik krijg er helemaal trek in! Gevulde eieren zijn zooo lekker, dat maakt mijn moeder ook weleens. En bruschetta met roomkaas en komkommer is ook delicious!

  44. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Heeerlijk 🙂 Net even te laat want ik vierde afgelopen weekend mijn verjaardag! Die warme brie lijkt me geweldig, ook gewoon voor een luie zondagmiddag. Ik ga hem dus zeker uitproberen.

  45. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Serena!
    dat is zoo lekker allemaal!
    zeker dat ik het een keer ga maken! 😀

    Xx.

  46. Daniëlle
    29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Dadels vullen met rambol is ook een leuke! Probeer maar een keer 🙂

    Verder weet ik even geen toppers haha ben voor nu even inspiratieloos maar het is nog vroeg dus misschien komt het nog!

    Weet alleen wel dat we op onze receptie wel kaas en worst en bittergarnituurtje serveren haha. Als we een geldboom hadden zouden we het anders doen 😉

    • Leau
      29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

      Of dadels met geitenkaas en honing, even in de oven en smullen maar!! Jummm
      En nog een (voor mij onverwacht) lekker recept, wat ik afgelopen zomer in Turkije heb gegeten Champignons met kaas (Champignon op ‘t hoedje leggen, steeltje eraf, beetje knoflook, peper, zout, kaas erover en in de oven). Ik ben er dol op!
      Btw nog een action tip: Garlic Bread. Ook errug lekker!

  47. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Mmm jammie! Ik neem dit mee voor een volgend feestje; staat toch wat chiquer dan de frituursnacks ;).

  48. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Ik weet zelf geen toppers, ben meer van de snacks frituren (bami hapjes, nasi hapjes :P)
    Dit ziet er wel allemaal gezond en lekker uit! In ieder geval, de kaasstengels en bruschetta’s zijn wel iets voor mij, thnx!

    • 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

      Jaaa ik ben ook een frituurmens haha!

  49. 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

    Leuke partysnacks tips 😀 Thanks 🙂

    • Annemiek
      29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

      Nog een nachtbraker! Yay! 😉

      • 29 november 2011 / dinsdag, 29 november 2011

        Haha de eerste 5 reacties zijn voor 6 uur ‘s ochtends geplaatst. Wow!