Een kofferbak vol cadeautjes

Afgelopen dinsdag was het weer zo ver, toen hield ik voor de tweede keer een Instagram LIVE shopsessie in de TK Maxx in Almere. Kijkers konden mij opdrachten geven via de chat, ik ging op zoek naar geschikte cadeautjes en die werden na afloop gratis naar de kijkers opgestuurd. Het was zo gaaf!

Omdat ik toch die kant uit moest besloten mijn moeder en zusjes heel spontaan om aan te haken, en natuurlijk ging kleine Marshall ook gezellig mee. De TK Maxx is namelijk één van onze favoriete winkels. We zijn dan ook echt dol op snuffelen en schatzoeken en we vinden er altijd wel iets leuks. Achteraf gingen we nog gezellig lunchen in het centrum van Almere en zo werd het onverwachts een heel leuk familie uitje! Het was echt een hele leuke dag en fijn om weer even wat quality time met de fam te spenderen. Kijken jullie mee?

Ik heb trouwens goed nieuws voor iedereen die in de buurt van Utrecht woont: ik hoorde dat het in de planning staat om hier volgend jaar een TK Maxx filiaal te openen. YAAASSSS! Eindelijk een filiaal in mijn buurt! Kan nu al niet wachten. Het zal wel in het nieuwe gedeelte van Hoog Catharijne komen. Ik weet niet of het begin 2019 of eind 2019 zal zijn, maar ik hoop dat het niet te lang zal duren.

Ook kan ik jullie aanraden om op zoek te gaan naar de EINDELOZE CADEAUZAK die in een TK Maxx filiaal verstopt ligt. Als je hem vindt win je EEN JAAR LANG GRATIS CADEAU’S! Hoe leuk is dat?! Het zou ZO GAAF zijn als 1 van mijn lezers de zak zou vinden, dus eh…. ga zeker op zoek en succes met vinden!

Wat vinden jullie van mijn aankopen? Ik ben echt GROOT fan van de chillbroek. Man man man, wat een heerlijk ding. Ik zit er over te twijfelen om terug te gaan en een tweede exemplaar te kopen als back-up. En ook die sokachtige slofjes, die lopen zo onwijs lekker! Maar eigenlijk ben ik met al mijn aankopen helemaal in mijn nopjes. Vooral de beauty afdeling is een heuse schatkamer voor mij en ik vind er eigenlijk altijd wel een pareltje!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

8 Reacties

 1. 20 december 2018 / donderdag, 20 december 2018

  Dit is fantastisch! 🙂

 2. Yvonne
  19 december 2018 / woensdag, 19 december 2018

  Hallo Serena,

  Ik weet dat het filmpje er niet over gaat. Maar wat heb je een ontzettend leuke en mooie bril op.

  • Serena
   Auteur
   20 december 2018 / donderdag, 20 december 2018

   hi Yvonne,
   ahhh thanks! Altijd leuk om een complimentje te ontvangen! Ben ook ontzettend blij met mijn bril, hij staat leuk én ik kan eindelijk weer in HD zien, hahaha!

 3. Rita
  16 december 2018 / zondag, 16 december 2018

  Van beauty heb ik minder verstand, maar ik zie zoveel leuke cadeautjes! Het kussen met de schattige roodborstjes viel goed in de smaak.

 4. Tamara D
  16 december 2018 / zondag, 16 december 2018

  Ik ben nu wel heel benieuwd wat je favoriete geur is. En dus waar jou shampoo en douchegel naar ruikt! Stiekem hoop ik op J’adore Dior haha

  • lina
   16 december 2018 / zondag, 16 december 2018

   ik denk philosophy van de verpakkinf

  • Serena
   Auteur
   17 december 2018 / maandag, 17 december 2018

   Amazing Grace! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *