Parijs Shoplog

De eerste keer dat ik er kwam was ik 17 jaar, dus dat is al een hele tijd geleden. De tweede keer heb ik voornamelijk veel cultuur gesnoven (alleen gebouwen en musea bezocht) en nu was het mijn derde keer in Parijs en wilde ik eindelijk eens een keertje goed shoppen! Nou, en dat is gelukt!

Bekijk mijn Parijs Shoplog hieronder in HD voor de beste beeldkwaliteit. En zijn jullie al geabonneerd op mijn YouTube kanaal BeautylabNL? Abonneer hier!

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn geshopte items vinden!

Welke shops bezoek jij graag in Parijs?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

137 Reacties

 1. Kimmetje
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Leuke shoplog. Al vind ik persoonlijk de truien van Kenzo niet zo super mooi… Maar ieder zijn ding natuurlijk! Ben wel heel benieuwd naar je artikel over haaraccesoires!

 2. Anneloes
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  500 EURO VOOR EEN TRUI?! Je verdient hem, je hebt er hard voor gewerkt, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Inderdaad ook met de constante treatyoself. Dit is geen treatyoself, dit is een serieuze kledinginvestering. Vergeet niet dat jouw blog inmiddels veel meer is dan een persoonlijke blog waar je alles op kunt plaatsen wat je maar wilt. Er is een reden dat je zoveel geld kan verdienen met je site – mensen vinden je een sympathiek, leuk mens waar ze van kunnen leren – en met dit soort posts werk je dat een beetje tegen. Je hebt je blog al een tijdje, ik denk dat je met sommige posts iets beter in moet schatten wat voor reacties je er mee ontlokt. Als je dat niet wilt dan had je daar over na moeten denken voor je je blog in een bedrijf veranderde.

  • Tes
   12 december 2013 / donderdag, 12 december 2013

   Wauw hoe triest zijn jullie allemaal……. Als je Serena een beetje volgt weet je dat ze heel erg gegroeit is de afgelopen jaren. Als ik naar andere blogs ga van bijvoorbeeld theblondsalad.. kijk wat zij allemaal wel niet heeft hangen.. chanel, LV, louboutins etc.
   Het is haar werk wat haat iedereen op haar dat ze eens in haar leven een trui koopt van 495 euro? Doet ze dit elke dag? Door deze domme reacties van iedereen die mis gunnen en alles persoonlijk opvatten gaat Serena misschien wel geen prijzen meer opnoemen.. of ze doet helemaal geen shoplogs meer en dan zitten jullie weer te janken!
   Eerst zat iedereen te janken dat ze overal de prijs van moet opnoemen, doet ze dat is het weer niet goed.
   DIE TRUI IS SUPER VET TREAT YO SELF!!!!!!

 3. 11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Wat een gave items en die trui wauw

 4. 11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  mooie aankopen!

 5. Ayse
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Jeetje, inderdaad heftige reacties.
  Oké, toen ik de prijs van de trui hoorde had ik ook zoiets van WOW!
  Maar het is wel heel erg vergezocht van jullie om zulke conclusies te trekken. Ik volg Serena al jaren en ik weet nog heel goed toen ze een jaar of twee geleden, in een kringloopwinkel een leuke trui had gekocht. Dat laat dus ook te graag zien hoe bescheiden ze is, en die heftige reacties van schaamte voor de mede mensheid, kerstgevoel.. en om aan Unicef te doneren. Come on ladies… + ik denk dat Serena niet met opzet de prijs van de trui noemde in bijna al haar shoplogs noemt ze de prijzen van de items of het nou gaat om de Action, Primark of deze shoplog. Maarja geniet van de trui het staat je super leuk en trek je niks aan van bepaalde reacties…

 6. 11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Toffe schoenen!

 7. Evelien
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Aaaaaa die trui!! Echt liefde! Weet je toevallig waar hij gemaakt is?

 8. 11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Dat word weer een maand op noodels leven serena haha 🙂

 9. 11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Leuk, naar Parijs!! Klinkt goed de dingen die je gekocht hebt!

  XX Floor

 10. 11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Wat een leuke aankoopjes! 48 euro voor een foundation valt nog op zich best mee. Ik dacht echt dat je een gekke bedrag zou gaan opnoemen.

 11. Samantha
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Ik vind het zeker leuk dat je blij bent met je trui! Maar ik vind het belachelijk dat een merk 500 euro kan vragen voor een TRUI!! het is een lapje stof met en opdruk, niet normaal!!! Ik vind dat ze op z’n minst garantie erop kunnen geven hahaha!!

  Ik hoop dat je er van geniet en DOE VOORZICHTIGGG!!!! met die trui hahahah

  xoxoxo

 12. Annika
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Die gouden veertjes zijn leuk! Wel grappig dat je sommige hele dure dingen hebt gekocht, maar ook gewoon bij de H&M bent geweest. Die hebben ook altijd hele leuke dingen, vind ik. Nu ik erover nadenk koop ik bijna alleen maar kleren bij de H&M…

 13. 11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Jeetje mensen. Keep your socks on! Ja 500 euro voor een trui die waarschijnlijk volgend seizoen uit de mode is, is veel geld. Maar als Serena hem a) mooi vindt b) het geld heeft en c) vindt dat ie haar perfect staat: why not? Misschien doet ze er wat nonchalant over, en stoot dat bij een aantal meiden tegen het verkeerde been, maar er zijn nou eenmaal verschillen in de wereld, daar doe je niks aan. Serena werkt (meer dan) full time aan Beautylab en dan krijg je meer geld binnen dan met een zaterdagmiddagvakkenvulbaantje bij de Appie en kun je je dus meer veroorloven. Iedereen leeft naar zijn portemonnee.

 14. Trijntje
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  €495 voor een sweater? Wtf.

 15. Saar
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  ”treat yo self”? Nou sorry ik zou z’n dure aankoop in de kast laten hangen uit schaamte voor mijn mede mensheid. Hij zal niet meer zo lekker zitten als je je bedenkt dat er met de kerstdagen honderden gezinnen zonder “kerstgevoel” zitten. Omdat er simpelweg geen geld is voor iets speciaals. Nee, sorry hier zakt me broek van af. Dat je zulke uitgaven wil doen is prima, maar loop er niet zo te koop mee alsof het de normaalste zaak van de wereld is….. Hou het voor jezelf en geniet ervan!

  • Michelle
   11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

   Inderdaad, ik ben laatst met school bij de voedselbank geweest en het is echt triest hoeveel mensen (in NL nota bete) geen geld hebben voor eten… Ik kon alleen maar denken aan al die gezinnen die voor kerst niks leuks kunnen kopen voor hun kinderen…

   Wat jij doet moet je zelf weten, maar ik zou mezelf echt schamen

  • Melissa
   11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

   Iets niet kopen omdat andere mensen zonder kerstgevoel zitten? Dat heeft er niks mee te maken. Door die trui te laten hangen kun je niet ineens honderden gezinnen een “kerstgevoel” geven. Ik ga weleens uiteten voor €400 moet ik me dan schuldig voelen omdat de kinderen in Afrika geen eten hebben? Dat doe ik niet. Iedereen besteed zijn geld zoals hij/zij wilt en als serena dat aan een trui uit wil geven en ik aan uit eten moet iedereen voor zichzelf weten. Als je er hard voor werkt en je kan het betalen waarom zou je het dan niet doen? Zolang iedereen maar waardeert wat die heeft!

   Ik vind het leuk om te zien wat je hebt gekocht en hopelijk trek je jezelf er niks van aan, gewoon doen waar jij je goed bij voelt! En veel plezier van je trui!

   • Michelle
    12 december 2013 / donderdag, 12 december 2013

    Ik bedoel gewoon ipv treat yourself kun je ook zeggen treat iemand anders die dat zelf niet kan.

 16. 11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Wow wat een heftige reacties zeg. Iedereen vraagt altijd om shoplogs en als er een shoplog gemaakt wordt en Serena eerlijk de prijzen zegt is het ook niet goed. Ze werkt hard voor haar geld en mag toch zelf weten waar ze het aan uitgeeft? Zou ze de helft uit de shoplogs weg moeten halen, omdat andere mensen het niet zouden kunnen waarderen als ze het ziet? Dan krijg je ook een vertekend beeld. Laat haar gewoon lekker haar gang gaan 🙂 Vooral die schoenen vind ik erg leuk!

  • jill
   11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

   ”hard werken” bloggen noemen ze hier hard werken, oke als je lang aan je site werkt, maar er zijn genoeg mensen die pas hard werken denk aan (hele dag staan, lange uren, fysiek heel belast,..) en die het met minder moeten doen, dus wat een onzin.

   • Clarisse
    11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

    Wat voor voorbeelden die jij hier noemt is fysiek hard werken, maar mentaal hard werken (zoals een blog) is net zo zwaar, en naar mijn mening eigenlijk nog zwaarder.

    • Janice
     11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

     Onzin.. Niks persoonlijks, dit is volledig willekeurig een reactie op jouw reactie, maar geldt voor meerderen hier. Er is een verschil tussen geld ‘verdienen’ en simpelweg loon krijgen. Er zijn zo veel mensen die niet naar hun waarde worden beloond met geld, zij verdienen veel meer, maar krijgen veel minder. Mentaal werk is zeker niet zwaarder dan fysiek werk. Gelijke hoogte, dat wel, onderschat een kantoorbaan niet. Ik denk ook dat Serena erg veel tijd en energie in haar blog stopt, en hier wordt ze dan ook voor betaald, alleen aanzienlijk meer dan de gemiddelde stratenmaker. Zo zal een prof voetballer meer betaald krijgen terwijl we allemaal weten dat elke glazenwasser even hard werkt. Ze krijgt nou eenmaal meer geld omdat er meer vraag is naar haar aanbod. Maar laten we eerlijk zijn, willen we van shoppen en persreisjes niet allemaal ons beroep maken.
     Lang verhaal kort, Serena moet lekker zelf weten wat ze met haar geld doet, ze krijgt het, ze mag het uitgeven. Maar verlies alsjeblieft niet de realiteit uit het oog. Tuurlijk, als wij minder douchen hebben ze in Afrika niet ineens water, maar denk, vooral ook met deze dagen, ook eens aan de mensen die het minder hebben. Als jij bereidt bent 400 euro voor een kledingstuk neer te leggen, stop dan ook even iets in het potje van een ander die het wat minder heeft en wat minder krijgt, maar het wel VERDIENT

 17. Lieke
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Ik snap de heftige reacties op de trui enerzijds wel. Anderzijds – hou het lekker voor je zelf! 🙂 Ik wou ook wel dat ik zo’n bedrag uit kon geven voor een trui! Ik ben zelf ook een wat grotere uitgever als het om schoenen en jassen gaat! Daar heb ik gewoonweg wat meer voor over! Of voor een bepaald merk, zoals Timberland, wil ik best een oogje dichtknijpen!
  Serena, treat yourself! Je werkt er voor! Elke dag 2 posts op de site! Moet je super trots op zijn!

 18. mearten
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Zoals irritante brugklassers ”yolo” roepen, zo zeg jij constant ”treat yo self”.(”yo”?.. uhm.) Met ”treat yourself” wordt iets als een extra stuk chocolade of een klein cadeautje bedoelt, ”omdat het kan”, een trui van 500 euro kopen heeft daar niets mee te maken.
  Ik ben niet jaloers, het is niet iets wat ik zou kopen en dat is dus geheel jouw keuze en dat is prima, maar doe er niet zo luchtig over het feit dat je zúlke bedragen uitgeeft aan iets nietigs als een trui (”want ik ben toch in parijs” nee. gewoon niet.). Genoeg meiden die je blog bezoeken hebben het financieel niet breed en om dan zó vaak te horen dat je met het grootste gemak honderden euro’s uitgeeft aan een trui of ander kledingstuk, is op een gegeven moment toch behoorlijk vervelend.
  In plaats van te zeggen dat het -alweer- gewoon een cadeau voor jezelf is, en dat je toch al in parijs was, kan je beter zeggen dat het van goede kwaliteit is, dat je het merk erg gaaf vindt of dat je al helemaal weet waar je het mee gaat dragen. Zo laat je nog steeds zien dat je het hebt gekocht, maar wrijf je het niet in de gezichten van je lezeressen.
  Ik bedoel het niet negatief, maar hoop dat je iets kan doen met deze tip.

  • Annalisa
   11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

   Mee eens! Het zal mij ook een worst wezen hoeveel die sweater heeft gekost en wat Serena met haar geld doet. Je kunt het maar een keer uitgeven en dat geldt ook voor Serena. Maar de houding van “treat yo’ self” stoort mij wel een beetje. Zo klinkt het inderdaad alsof die 500 Euro niks is, in plaats van een riant deel van een maandsalaris.

   Ik zou zo’n aankoop voor mezelf verantwoorden met argumenten als “dit kan ik jaren dragen”, “de komende maanden ga ik wat minder shoppen”. Ik weet zeker dat Serena dat ook heeft gedaan, maar dit komt in het filmpje helemaal niet naar voren! Nu lijkt het met zo’n nonchalant geld-over-de-balk-smijtende houding te zijn gedaan, en ik denk dat dat veel mensen tegen de borst stuit.

 19. 11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Haha wat een reacties! Wat kan het mij nou een hol schelen dat jij graag veel geld uitgeeft aan zo’n trui, jij hebt het geld en je wil ‘m hebben. What’s the problem? Ik vind het alleen maar leuk dat je goed geslaagd bent 🙂 Zelf vind ik de schoenen en die haaraccesoire het mooist!

 20. Viewtje
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Altijd zo typisch dat mensen zo heftig moeten reageren! Zelf heb ik een paar jaar geleden €300,- uitgegeven aan een sjaal en heb er nog steeds heel veel plezier van, maar blijft natuurlijk heel veel geld. Je kan ook 10 goedkope sjaals hebben en ze naar een jaar weggooien, wat ik bij veel vriendinnen zie. Daarnaast ben ik ook altijd nog erg blij met de uitverkoopjes en de ‘cheap’ items en dat zie je ook op Beautylab terug(C&A, Primark ect). Treat yourself heeft niets te maken met ‘oud’ of ‘nieuw’ geld… en Serena is altijd erg bescheiden.

 21. Martine
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Hi Serena,

  Ik wil graag een trui van KENZO bestellen maar ik weet niet welke maat ik nodig heb. Wat raad je aan? Ik heb normaal gesproken maat 36/38 S/M.

  Super leuke vlog weer 🙂

  • Danielle
   11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

   Bestel minimaal een 40: in Frankrijk (en ook Belgie en Spanje) vallen de maten al wat kleiner dan in Nederland, Engeland en Duitsland en Oost-Europa. Italie valt 2 maten kleiner. Haute couture merken vallen soms nog een maat kleiner, zoals de Italiaanse maten. Heb je groter dan een Nederlandse maat 40, dan past niets. Nederlanders zijn lang en breed gebouwd vergeleken met de rest van de wereld. Zelf houd ik het volgende aan: in NL, Dld, Eng, Oost- en Midden-Europa en Turkije heb ik maat 38 (of 12 in Engeland), Belgie, Frankrijk, Spanje, Portugal: 40, Italie: 42. VS: 8 bij goedkopere merken, 10 bij duurdere merken: in de VS vallen de duurdere merken vaak groter dan de budget merken (behalve dan de high fashion, dat gemaakt is voor kleine maten), het lijkt erop dat de duurdere winkels daar je een goed gevoel willen geven door je een maatje kleiner dan normaal te kunnen verkopen :-D. Dit is een richtlijn, dat in 75% van de gevallen klopt, zoals altijd. Kijk bv naar Nederland: bij C&A en Didi heb ik 36, bij de meeste andere winkels 38 en bij boutiques met bv veel Franse en Italiaanse merken 40. Succes met shoppen!

   • Martine
    11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

    Wauw, wat een uitgebreide reactie! Hartstikke bedankt! Hierdoor kan ik vast een goede aankoop doen 🙂

 22. 11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Leuke aankopen!

 23. Cassandra
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Wat een reacties over de kenzo trui! Als serena deze nou mooi vind en het geld er voor heeft, laat haar dan als je zelf iets super mooi vindt wat iets duurder is dan je normaal koop weet ik zeker dat jullie het ook kopen als je het geld er voor hebt! Super moooie en stoere dingen heb je gekocht serana hoop dat je feest kapsel video’s snel online komen <3

 24. Danique
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  TREAT YOSELF! jeej! soms moet je ook gewoon lekker smijten, als het kan! BAM =D
  en dat hoef je niet voor jezelf te houden want waar je hard voor werkt mag geshowed worden!

 25. Norma
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Ik was helemaal verliefd op die sweater helaas….
  Daar doe ik een maand boodschappen van. Maar tof dat jij m hebt!

 26. 11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  leuke shopblog. ik vind vooral die veerspeltjes voor in je haar echt super mooi!!

 27. Marceline
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Wow €495,- voor zo’n trui?? Die ook echt heel lelijk is. Kan je beter aan Unicef geven

  • Samantha
   11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

   Unicef steekt het geld in hun eigen zak dus laten we daar niet over beginnen! Serena werkt ook voor haar geld, ze ontvangt het niet zomaar voor niks xD!

   • chell
    11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

    Wow €9500 voor een chesterfieldstoel waar de directeur zijn billen op vlijt?

 28. 11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Wat heb je een mooie dingen geshopt!

 29. ann
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  wow serena leuke haaraccessoires 😉

 30. Eliana
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Woow wel veel geld hoor 495, je mag zelf weten wat je koopt maar sommige arme mensen verdienen niet een 5 euro op een dag. Je betaalt eigenlijk alleen voor het merk zo veel wat doodzonde is. Maar verder is het niet gemeen bedoeld :). Leuk spullen! 🙂

  • nabila
   11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

   Dus omdat iemand niet te eten heeft.. moet men maar niks kopen? Is dat wat je wilt? Dus elk keer als men wat koopt moet hij/zij roepen ‘O wacht in het Midden-Oosten hebben ze niks dus ik laat dit gaan’ ?

   • Marissa
    12 december 2013 / donderdag, 12 december 2013

    In principe is het niet raar om dat te doen, de mensen hier zijn gewoon belachelijk rijk vergeleken met zulke landen. Maar wat wij hier hebben aan geld is ons ook gegeven, het zou dus heel cru zijn om er niet van te genieten! Het punt is alleen wel dat dat genieten wat meer betekenis zou mogen hebben voor andere mensen.. (Als je zon trui koopt, okee, maar ik vind het belachelijk dat die mensen die de trui maken geen cent meer krijgen ervoor. Wanneer er eens zo’n merk zou gaan switchen naar eerlijke lonen, zouden we er alleen maar blij van mogen worden dat iemand er zoveel geld aan uitgeeft. Maar de jaloerse reacties die Serena krijgt vind ik eerlijk gezegd ook weer nergens op slaan.)

 31. 11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Leuk!! En wat leuk dat je schoen uitverkocht is en op nu.nl stond!!

 32. Janice
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Jammer dat de meeste mensen dergelijke kleding bij bijv. de Wibra zo voorbij zouden lopen. Nog erger, de mensen die zich nieuwe kleding überhaubt niet kunnen veroorloven. Sorry, ik vind het écht niet mooi (de Kenzo kleding), en het merkje erop maakt het niet mooier. Laten we het er op houden dat je erg veel tijd en energie in je werk stopt en het dus verdient..
  Het haar kettinkje vind ik dan weer wel erg leuk! Hopelijk is dit ook in Nederland te verkrijgen!

 33. desiree
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Belachelijk zeg zo’n dure trui!! Ik snap dat je ‘m leuk vond maar zo bijzonder is ie nou ook weer niet..

 34. 11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Wat een leuke aankopen!

 35. bianca
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat een geld!

 36. Barbara
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Jeetje als jij al een dames maat L hebt bij Kenzo vrees ik dat ik er met mijn Hollandse lijf nooit in kom 😛

 37. Daphne
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  ‘Daar ben ik echt het aller blijst mee’
  Meest blij bedoel je.

 38. 11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Ik vind vooral de schoenen van Zara echt enorm gaaf, leuke spulletjes heb je geshopt! Dat potlood van Urban Decay lijkt me trouwens ook erg fijn.

 39. katia
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Ze zal aan deze blog goed verdienen. Dan is het toch haar goed recht om lekker dure dingen te kopen. Ik vindt hem echt mooi, maar de trui staat jou extra goed door je mooie kleur. Leuke shoplog

 40. 11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Wat een leuke items! Die armbandjes zijn echt leuk!

 41. Vraagje
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Serena, of andere mensen die er verstand van hebben,

  Ik wil graag een pakket voor het maken van gelnagels kopen. Welk merk vinden jullie het beste? Essence (bespaard geld, maar wat is de kwaliteit?), striplac of sensationails? Ik heb revieuws gelezen maar kom er niet uit…

  Alvast bedankt!

 42. 11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Ik ga dit filmpje zo even bekijken.. ben erg benieuwd..

 43. 11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Die veren speldjes zijn erg leuk!

 44. Dudu
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Die kenzo stuff is een en al illuminatie dat is zo overduidelijk.. of jij het bewust/onbewust doet is mij niet echt duidelijk.. maar die dingen vind ik wel super afstotend..

  • Naomi
   11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

   Vooral de nieuwe collectie, “All Eyes On Me”. En ook echt met het alziend oog

 45. Mariska
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  De trui is mijn maandelijks inkomen van m’n bijbaantje.. oeps! Haha
  Maar als jij het leuk vindt en het geld ervoor hebt, groot gelijk 🙂

  Leuke shoplog!

  • Danielle
   11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

   Helemaal met je eens! Als je je geld eerlijk verdient, moet je zelf weten waar je het aan uit geeft. Ik zou nooit bijna 500 euro uitgeven aan een trui. Maar als ik zoveel kon besteden aan kleding, zou ik dat bedrag wel uit kunnen geven aan mooie avondjurk. Tja, ik draag nooit truien, alleen om in te fietsen als het koud is. Dan is het weggegooid geld. Maar een mooie avondjurk, die je jaren kunt dragen, daar zou ik het wel aan uitgeven als ik zoveel kon besteden aan 1 kledingstuk.

 46. Saar
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Een trui voor €495.-???? Nou sorry maar hier krijg ik echt een afknapper van. Had het voor jezelf gehouden dan steek je niet de ogen uit bij mensen.

  • Essie
   11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

   Hoezo in godsnaam een afknapper? Ze noemt bij al haar kledingstukken de prijs, wat ik super vind, want stel dat ik de sweater ook wil? Het is dan wel fijn om even de prijs te weten. Tuurlijk is het een dure trui, maar kom op gun het haar, ze doet enorm veel. Zoals ze al zei ‘treat yourself!’, want hoe vaak is men in Paris? Ik zou zeggen mooie spullen heb je gekocht Serena!
   Kus

  • Somersault
   11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

   Zou ook onzin zijn he, iedereen wéét dat Kenzo niet goedkoop is, en daarbij zegt ze van alle items de prijzen, als ze dat dan van de trui niet doet vogelt iedereen alsnog wel uit dat hij niet goedkoop was. Denk dat het probleem meer is dat jij je ogen laat uitsteken, dan dat Serena ogen zou uitsteken.

  • 11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

   Zoals Serena zelf aangeeft, #treatyoself. Het is haar eigen geld. En als zij dit wilt uitgeven aan een trui.. So be it. Ze werkt er hard genoeg voor! Mijn advies is om dit soort commentaar voor je te houden indien je het niet eens bent met andermans keuzes. Ze doet jou of een ander hier geen pijn mee. Dus Serena… Treatyoself as much as you like! Je hebt het dubbel en dwars verdiend

  • B
   11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

   Ik sluit me er wel een beetje bij aan. Als ik wat meer geld zou verdienen, zou ik ook wat duurdere items kopen (hoewel, dit bedrag voor een niet zo mooie trui.. dan zou mijn realiteitszin weg zijn). Maar de meeste lezers zijn relatief jong en zouden dit nooit kunnen betalen (op korte termijn). Ik dat opzicht kan het pijnlijk zijn. En dan de nonchalante houding ”treatyoself” (wat ze bijna dagelijks doet, lijkt het wel), dat siert haar totaal niet. Wees en beetje bescheiden. Ik had nooit gedacht dat ik het zou zeggen van mijn favo blogger. Er wordt niet voor niks onderscheid gemaakt tussen ”nieuw geld” en ”oud geld”. Jammer.

   • Bianca
    11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

    Ben het er niet mee eens, Beautylab trekt juist ook wat “oudere” lezers, zoals ik. 😉 Serena werkt er toch voor, ik werk ook, dus ik zou dit kunnen betalen. Helaas is dit niet mijn smaak. Bovendien vind ik dat Serena echt niet vaak dure artikelen voor haar zelf koopt. Groot gelijk, treat yourself !!! p.s. ik realiseer me, dat dit niet voor iedereen is weggelegd.

    • B
     11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

     Klopt, ik beweer ook niet dat er alleen maar jonge lezers zijn. Ik beschouw mezelf ook niet als jonge lezer. Het is inderdaad niet voor iedereen weggelegd om 500+ per maand aan kleding/spullen uit te geven, daarom snapte ik de reactie van Saar. Tevens had ik zelf het gevoel dat er wel een verandering plaatsvindt op deze blog, en ja, dat link ik aan de nonchalante houding. Ik ben van mening dat ze die vroeger niet had. Desalniettemin zijn wij er niet om haar de les te lezen, maar wel om feedback te geven. Immers vraagt zij ook wat we van haar nieuwe aankopen vinden: niet onze smaak, dus. 😉

   • Anouk
    11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

    Dat viel mij ook al en beetje op.. Treatyoself komt vaak voor.. In mijn ogen is dat juist iets wat je niet te vaak moet doen om het een beetje speciaal te houden. Naast de trui is er afgelopen maand ook enorm veel bij Primark gekocht en tel daar de andere shoplogs nog even bij op… Ik snap dat je veel geld verdient met je blog maar je kunt inderdaad wel bescheiden blijven.

    • 11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

     besef je eigenlijk dat heel veel van die shoplogs van Primark etc gekocht zijn met tegoedbonnen die ze gekregen heeft? Op haar blog lijkt het misschien alsof ze alles zelf koopt maar dit is zeker niet, en doordat je zoveel krijgt kan je sparen om ook eens een duurder item te kopen, wat dan wel echt voelt als Treatyoself omdat je daar echt voor hebt gewerkt en je dit écht heeeeel erg graag wil! (waarmee ik uiteraard niet zeg dat ze niet blij is met de dingen die ze krijgt, maar als je zelf iets koopt geeft dit toch nog meer het gevoel alsof je JEZELF eens trakteert dan wanneer iemand anders je iets schenkt)

   • Amy
    11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

    Ik sluit mij hierbij aan. Ik vind dat de trui het geld niet waard is en dat ogen gebeuren waar Kenzo zo obsessed mee is vind ik ook wel apart moet ik zeggen. Verder is het ook geen ‘Treat yoself!’ meer, aangezien het een bijna dagelijkse activiteit is geworden.

   • jill
    11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

    Ben het hier echt met je mee eens, dit zei ze ook echt op een nonchalante manier, precies of dit dag dagelijks is, kwam een beetje raar en bitcherig over, jammer.
    en voor dat je de prijs zei dacht ik ooh maximum 120 euro ofzo maar 500 euro voor zo een trui? ik doe stage in een dure winkel, daar hangen wel leukere dingen voor 500,- en nee dit heeft echt niks met jaloezie te maken, maar een normale werkende mens, zou niet zomaar even 500 euro aan een kledingstuk kunnen uitgeven, dus sta beetje versteld waar je het zomaar vandaan haald.

    • Isa
     11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

     Wat een bullshit reacties allemaal zeg, als Serena een trui van 500 euro wil kopen dan doet ze dat toch lekker, het is haar keuze/geld. Het zou toch van de gekke zijn als ze dure producten die ze koopt niet meer in shoplogs zou mogen laten zien, omdat anderen die niet kunnen betalen…

     • Amy
      11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

      Natuurlijk mag Serena kopen wat zij wil, daar hebben wij niks over te zeggen, maar zij heeft ons de mogelijkheid gegeven om te reageren op haar artikels/filmpjes d.m.v de ‘comments widget’. Het lijkt mij daarom dus ook vrij logisch dat we onze meningen hier achterlaten. Mvg.

  • 11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

   Ik vind het inderdaad ook veeeel geld voor een trui die ik eigenlijk best lelijk vind… de t-shirt is wel best mooi, maar ook heel duur natuurlijk. Ach ja, ze kan haar geld uitgeven aan wat ze wil, ze heeft er hard voor gewerkt, amar het kom inderdaad soms hard over die treat yo self..

  • Annemiek
   11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

   Jeetje jongens, dus omdat andere mensen misschien minder verdienen mogen andere geen duurdere aankopen doen? Wat zijn we weer lekker calvinistisch zeg.

   Ik kan me ook bijna niet aan de indruk onttrekken dat het er misschien mee te maken heeft dat het nogal een uitgesproken item is. Stel dat ze voor datzelfde geld de perfecte little black dress zou hebben gekocht hadden sommigen wat minder heftig gereageerd denk ik.

   • Samantha
    11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

    Ik snap dat sommige het niet als leuk opvatten dat ze het laat zien, maar dat van haar treat yo self, ze zegt het misschien vaak maar hoe vaak koopt zij iets duurs voor haarzelf mag ze zichzelf lekker verwennen met een chocolade eitje ? Kom op hoor! Ze koopt verder veel voor haar blog en als je echt een opscheppende blogger wil zien kijk dan naar mascha! Die koopt niet nomaal veel dure dingen! Alsof het normaal is en steekt ons de ogen uit, als zij een paar hakken ziet van 500 euro koopt mascha ze gewoon!! Ik zou niet zeuren om Serena want dit is 1 keertje dat ze iets duurs aanschaft het is prijzig maar 1 keer!! 🙂

   • steffie
    11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

    Wat een bullshit is me dit: Ik kan dit ook niet betalen, maar ik gun het haar van harte. Iedereen doet zijn geld op zijn eigen manier op. ELKE keer als ze iets kopt/shopfilmpje maakt zegt ze bij ALLES de prijs, waarom zou ze het nu niet doen. Mensen die hier zeggen dat ze hiermee de ogen uitsteekt, zeggen dit uit pure groene jaloezie.

    Btw, ik ben ook geen tiener meer, ik merk dat hier zowat alle leeftijden op te vinden zijn, dus ook daar moet je geen foute conclusies in trekken

    Serena, ik weet dat het niet het duurste item is, maar het haarkettinkje van H&M zou ik me ook durven halen 🙂

   • Marissa
    12 december 2013 / donderdag, 12 december 2013

    Jij weet niet wat het calvinisme inhoud.

  • chell
   11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

   Ik wist tijdens het kijken van het filmpje al: ohoh, hier gaan mensen over zeiken… En daar kan ik werkelijk waar met m’n verstand niet bij. Wie geeft jullie het recht bemoeienis te geven over de uitgaven van een ander? Het is haar geld, die ze zelf heeft verdiend. Had ze in Parijs moeten denken “gut nou, wat een prachtige trui, maar ik koop hem maar niet want enkele van mijn lezers zouden dit een buitensporige uitgave vinden”. Als zij die trui wilt, dan koopt ze hem. Punt. Verder is het een lekkere sobere insteek dat ze zichzelf minder ‘hoort’ te verwennen, omdat ze dat iedere dag al doet. Ik neem iedere dag 3 snoepkikkertjes. Maak ieder jaar een lange reis. Koop iedere week iets leuks voor mezelf. Treatyoself! Omdat het kan. Omdat je het waard bent.

   • Somersault
    12 december 2013 / donderdag, 12 december 2013

    jij klinkt lief 🙂 haha, klinkt vreemd, van een vreemde komende, maar toch was dat het eerste wat in me opkwam na het lezen van je reactie!

    • Nina
     12 december 2013 / donderdag, 12 december 2013

     Snap niet dat mensen hierover negatief kunnen oordelen. Ogen uitsteken?! Ik vind dat Serena groot gelijk heeft iets te kopen waar zij blij van wordt en daar dan ook de prijs bij verteld, net zoals ze bij de andere artikelen doet. Want als ze als enige deze prijs er niet bij vermeldt komt er een nog grotere ophef van ‘waarom vertel je die prijs niet’ ‘hij was zeker erg duur’ ‘hij is 495 euro voor degene die het willen weten’ and so on. Bah! Ik zie dit alleen maar als pure jaloezie. Ik ben persoonlijk van mening dat ik vind dat ze zelf mag weten waar ze haar geld aan uitgeeft en dat andere hier niet over hoeven te oordelen. Ik weet dat het heel veel geld is maar ze kiest hier zelf voor en het zou absurd zijn dat ze dit artikel niet kan laten zien ‘vanwege de mening van anderen’ (en dan bedoel ik de echte negatieve reacties). Oh en dan nog iets over dat treatyoself- valt het mensen ook op als ze dat zegt bij zakjes m&ms?!!!

 47. Lyanne
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Ik weet dat het parijs is maar 500 euro voor een trui vind ik toch echt een beetje jammer.

 48. 11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Gave items heb je gekocht!

 49. 11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Wat een onwijs leuke items heb je gescoord!

 50. Eline
  11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  hele mooie schoenen Serena!