In a NYC Minute Nail Polish

Door Nena – De nieuwe najaarscollectie nagellak van New York Color (NYC) ligt alweer een maandje in de schappen van Kruidvat en Trekpleister. NYC komt met een nieuwe reeks najaarskleuren genaamd: In a NYC Minute Nail Polish, een collectie bestaande uit vijf kleuren met een quick dry formule. De nagellak zou in minder dan 60 seconden drogen, zodat je snel onbezorgd verder kunt gaan. Ik testte het voor je uit!

In a NYC Minute Nail Polish

nyc1 NYC2

De collectie bestaat uit vijf kleuren van links naar rechts zijn dit:

 • 345 – Peach Popsicles
 • 350 – Rooftop Party Berry
 • 355 – Lavender Blossom
 • 360 – Peacock
 • 370 – Parma Violet

De lakjes zitten in een strakke verpakking met een matzwarte dop. De inhoud is 9,7 ml.

De belangrijkste ingrediënten van de  In a NYC Minute Nail Polish zijn: calcium, magnesium en ijzer die onder meer zorgen voor sterke nagels. Ook zorgt de krachtige formule ervoor dat de lak bestand is tegen je drukke dagelijkse bezigheden zonder, te chippen, vervagen of te bladderen. Breng twee lagen aan voor het mooiste resultaat.

Peach Popsicles

1Dit zachte perzikkleurtje doet me direct aan één van mijn favoriete nagellakjes van Essie denken! (Later in dit artikel meer daarover.) Het doet me dan weer niet echt denken aan het najaar, want daar vind ik hem te zacht en te fris voor.

peach1Zo ziet Peach Popsicles eruit bij daglicht.peach2En dit is de kleur in direct zonlicht. Ik ben echt verliefd op dit soort koraalkleuren! Zowel in kleding als voor een nagellak of lippenstift.

Peach Popsicles dekt in twee laagjes en is een beetje een lastige kleur om te lakken. In eerste instantie lijkt de kleur iets streperig, maar hij droogt uiteindelijk mooi egaal op. Ik heb dat eigenlijk altijd wel met dergelijke kleuren ongeacht het merk. Mocht het probleem tijdens het drogen niet verholpen zijn, dan kan een mooie glanzende top coat nog uitkomst bieden.

Rooftop Party Berry

5Rooftop Party Berry is qua kleur wat lastig weer te geven, want in het ene licht is de kleur vrij rood, maar in direct zonlicht is de kleur duidelijk roze. Of in ieder geval een “berry” kleurtje.

berry1Hier kan je goed de rode kleur zien. Hoewel de koele glans hem al een beetje naar roze doet neigen. Vooral in de flacon.berry2En zo ziet Rooftop Party Berry eruit in direct zonlicht. Door de koele (blauwe glans) is het echt een hardroze kleur. Ook deze kleur dekt in twee laagjes. Het is wel aan te raden om een base coat te gebruiken (eigenlijk kan je het beste altijd een base coat gebruiken), want je nagels verkleuren erg snel door deze kleur!

Lavender Blossom

2Lavender Blossom is een mooie zachte lila kleur. De kleur doet mij aan de verpakking van Milka chocolade denken, maar dan is Lavender Blossom iets lichter.

lavender1Als je van paars houdt, dan is dit echt een prachtig kleurtje! Een stuk feller dan pastel, maar nog steeds mooi zacht van kleur. lavender2Lavender Blossom dekt in twee laagjes.

Peacock

4Peacock is echt een blauwgroene kleur, zoals de veren van een pauw. In het ene licht lijkt de kleur heel blauw, maar als je de kleur naast blauw houdt is het weer meer groen. Ook is de kleur groener dan turquoise en blauwer dan zeegroen.

peacockPeacock bij daglicht. Dekt ook perfect in twee laagjes.peacock2Peacock in direct zonlicht. Hier lijkt de kleur behoorlijk turquoise. Ik raad je ook bij deze kleur nagellak een aan om een base coat te gebruiken. Doe je dat niet dan trekt de kleur heel erg in je nagel en laat een geelgroene waas achter.

Parma Violet

3Bij najaarskleuren denk ik aan kleuren als Parma Violet. Een chique paarsrode kleur. De kleur is nog het beste te omschrijven als de kleur van een aubergine.

violet1Wauw, ik vind dit echt een prachtige kleur! Dekt ook weer prima in twee laagjes.violet2In direct zonlicht zie je goed de warme rode ondertoon. Echt een kleurtje voor het najaar!

The perfect dupe!

Zoals ik aan het begin van dit artikel al aangaf heb ik in deze collectie de perfecte dupe gevonden voor mijn favoriete lakje van Essie – Tart Deco.

Peach Popsicles is namelijk bijna identiek aan dit lakje van Essie, alleen dan maar 1/4 van de prijs!

Dupe1Op mijn ringvinger en pink draag ik tart deco van Essie en op mijn middelvinger en wijsvinger draag ik Peach Popsicles van NYC. Tart deco is hooguit een fractie donkerder, maar dat zie je alleen wanneer je de lakjes naast elkaar draagt. Ook de textuur van beide lakjes is gelijk. Tijdens het lakken iets streperig, maar tijdens het drogen wordt dit weer mooi egaal. En dan nog het mooiste nieuws, Peach Popsicles blijft een stuk beter zitten dan tart deco!

De houdbaarheid en de droogtijd

Volgens NYC zou de nagellak in 60 seconden “Quick dry” moeten zijn. Ik heb na een paar minuten een plastic verpakking opengemaakt…

droogtijdEn dat was helaas nog iets te snel. Je kunt misschien stellen dat de lak na een paar minuten stofdroog is, zoals ze dat bij verf noemen. De lak heeft echter wel een kwartiertje nodig om volledig uit te harden. Nog steeds vrij snel en dat voor twee laagjes.

collage nyc

Ik heb Peach Popsicles ruim een week gedragen en dat bleef zeer netjes op mijn nagels! De nagellak werd alleen wat doffer en ik ontdekte met moeite één chip op een nagel. Ik had even snel twee laagjes aangebracht en op dat moment geen base en top coat gebruikt. Met base en top coat blijft de nagellak nog veel langer zitten! Prima collectie dus!

De In a NYC Minute Nail Polish kost €2,49 per stuk en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Wat vinden jullie van deze najaarscollectie van NYC? Welke kleuren zijn nu echt iets voor jou? Mijn favorieten zijn Peach Popsicles en Parma Violet!

Liefs Nena

Volg me op Twitter via @nenaburger en op Instagram via @nenaburger.

 

Volg:

70 Reacties

 1. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Wat een mooie kleuren heeft NYC. Ik weet alleen over de lippenstift dat deze heel prettig is.

 2. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Ik vind het echt zulke leuke kleurtjes <3

 3. Marieke
  9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Ik vind het, op de paarse na, echt een voorjaarscollectie. Wel mooie kleuren.

 4. Linda
  9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Wat een mooie kleuren zitten erbij. Ik vind Parma Violet echt geweldig, daar ga ik zeker naar op zoek. Mooie swatches en foto’s heb je gemaakt

 5. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Mooie foto’s heb je gemaakt! Peach Popsicles vind ik echt heel mooi. Ik wil Tart Deco van Essie al een tijdje, maar nu ga ik gewoon Peach Popsicles halen. Fijn ook dat ze zo goed blijven zitten.

 6. kimmie
  9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Wow Nena wat heb je mooie nagels. Ik vind alle kleurtjes mooi.

 7. Syl
  9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  De lavendel-kleur vind ik erg mooi!

 8. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Wow wat een mooie kleuren, de peachy en de knal lila kleur vind ik heel gaaf! Prachtige nagels heb je ook.

 9. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Ik denk dat ik Lavender Blossom ga aanschaffen! Leuk kleurtje, en heb nog niet zo eentje in m’n collectie. (En ik heb een gròte collectie :p)

 10. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  De kleuren zien er wel prachtig uit! Jammer dat ze toch niet zo snel drogen..

 11. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Prachtige lakjes! De paarse kleur is absoluut m’n favoriet!

 12. Kayleigh
  9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Wat maak je toch mooie swatches, perfecte nagels gewoon. Mijn favorieten zijn ook Peach Popsicle en ParmaViolet.

 13. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Wat een mooie kleurtjes!

 14. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Prachtige lakken, Peacock is alvast mijn favoriet!

 15. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Ik vind de koraalkleur prachtig, maar die is me iets te zomers. De donkerpaarse lak wil ik absoluut in mijn stash, wat een prachtige herfstkleur!

 16. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Wauw mooie kleuren!

 17. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Lavender Blossom doet inderdaad erg hard aan Milka denken haha! Ik vind Parma Violet het mooiste. Leuk dat je een dupe gevonden hebt!

 18. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Leuke kleurtjes! Niet heel bijzonder, maar wel leuk! Fijn ook dat fe kwaliteit goed is!

 19. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Ik vind vooral het laatste kleurtje erg gaaf!

 20. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Wauw heel erg mooi ! Ook erg mooie foto’s hebben jullie gemaakt 🙂 Mijn favoriete zijn de peachykleur en de donkerpaarse kleur ! x

 21. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Wauw heel erg mooi ! Ook erg mooie foto’s hebben jullie gemaakt 🙂 Mijn favoriete zijn de peachykleur en de donkerpaarse kleur ! x

 22. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Haha die foto met die verschoven lak,
  echt typisch iets voor mij.

 23. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Wat een prachtige collectie! Ik vind alle kleuren mooi, maar Parma Violet is wel mijn favoriet voor de herfst. Ik ga van de eens een kijkje nemen bij het Kruidvat, vooral de 1+1 actie komt nu goed uit.

 24. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Rooftop Party Berry & Peacock vind ik het mooist! Jammer dat de lakjes niet doen wat ze beloven.

 25. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Wat een leuke kleurtjes! Ik vind die lila kleur echt schattig!
  Liefs, Tessa

 26. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Hele mooie swatches (én nagels!), Nena. Lila is echt mijn lievelingskleur, dus mijn voorkeur gaat uit naar Lavender Blossom. Hoewel ik al veel nagellakjes in die tint heb, kan ik altijd even gaan kijken…

 27. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Ik vind Peach Popsicles erg mooi, jammer dat hij niet zo makkelijk lakt.

 28. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Whuut, ik vind alle kleur echt heel mooi!

 29. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Ik heb Parma Violet en vind m prachtig voor de herfst!

 30. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  wauw, mooie kleurtjes. Ik vind die donkere paarse kleur toch echt wel de mooiste. Die springt er uit voor mij!

 31. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Super mooie kleuren, helaas niet droog in 60 seconden, maar voor dat geld vind ik alles goed 🙂

 32. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Leuke collectie! Ik vind persoonlijk lavender blossom en peacock het gaafst.

 33. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Prachtige kleuren zeg!

 34. Floor
  9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  De paarse is mijn favoriet 🙂

 35. suus
  9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Wow, ik vind ze allemaal heel erg mooi!

 36. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Ziet er prima uit! Leuke kleurtjes, ook fijn dat ze zo lang blijven zitten!

 37. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Klinkt als fijne lakjes! Vooral de lange houdbaarheid spreekt me aan, bij mij begint nagellak namelijk vaak al na twee dagen te chippen, en ik heb al veel verschillende merken getest 🙂 Deze lijn lijkt me echt fijn! Ik zou alleen niet zo snel meer voor zulke zomerse kleurtjes gaan, ik ben al wel toe aan fijne, warme winterkleuren en mooie glitterlakjes 🙂

 38. 9 september 2014 / dinsdag, 9 september 2014

  Prachtig gelakt en wat een mooie dekking zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *