Biotherm Biosource Total Renew Oil

Deze post is per ongeluk te vroeg en zonder afbeeldingen online verschenen op zaterdagmiddag, dus mocht je je afvragen waarom dit artikel je zo bekend voor komt, now you know!

Wat mij betreft kan het reinigen van mijn gezicht niet snel genoeg gaan. Misschien verwacht je van een beautyblogger zoals ik een 9-stappen en half uur durende skincare routine, but no. Hoewel ik er van tijd tot tijd heus wel van kan genieten om er lekker lang over te doen, ben ik er over het algemeen liever zo snel mogelijk mee klaar. Soms heb ik simpelweg geen tijd of ben ik veel te moe om ‘s avonds lang in de badkamer te moeten staan. Gelukkig zijn er producten, zoals Biotherm Biosource Total Renew Oil, die deze tijd drastisch kunnen verminderen en je in een mum van tijd een heerlijk gereinigd gezicht beloven! Dit product is namelijk een cleanser en make-up remover in één, met een dubbel reinigend effect. Dat belooft veel goeds!

biotherm total renew oil_ - 6Ik krijg natuurlijk erg veel beautyproducten opgestuurd, en ik ben de Total Renew Oil gewoon eens een paar dagen gaan gebruiken. Ik zette het in mijn badkamer neer en bracht het aan op een droge huid. Dat vond ik in eerste instantie vreemd, want ik dacht dat het om een schuimende reiniger ging en dat moet je meestal op een vochtige huid aanbrengen, maar goed. De textuur was ook anders, want dit voelde veel voller aan dan ik had verwacht. Het voelt inderdaad – zoals de naam al zegt – als een olie. Vervolgens reinigde ik er ook mijn ogen mee (want dat kon, aldus de verpakking) door flink wat water over mijn gezicht te laten lopen, waardoor het heel mild ging schuimen.

Na het wegspoelen van dit schuim keek ik in de spiegel. Ik verwachtte zwarte pandavlekken onder mijn ogen, dat krijg ik al snel met een reiniger op oliebasis, maar niets was minder waar! Mijn hele huid was helemaal make-up vrij, zonder vlekken of mascararestjes. Na het afdrogen voelde mijn huid zelfs licht gevoed aan, zonder trekkerig gevoel, hetgeen nog wel eens het geval wil zijn bij andere schuimende reinigingsproducten. Mijn eerste indruk was dus zeker positief en het flesje staat dan ook nog steeds in mijn badkamer omdat ik hem sindsdien elke dag gebruik. Wat ik het liefste doe is de reiniger aanbrengen boven de wasbak en vervolgens stap ik onder de douche, waar ik het laat schuimen.

biotherm total renew oil_ - 2Hoe werkt het?
Biosource Total Renew Oil is in eerste instantie een cleansing oil die je lekker inmasseert op de huid. Vervolgens breng je een flinke hoeveelheid water aan om alles zachtjes te laten schuimen. Met dit schuim verwijder je nog meer vuil. Op deze manier ben je dus meteen aan het ‘double cleansing’, want je verwijdert verschillende types vuil met zowel olie als schuim.

biotherm total renew oil review_ - 3 biotherm total renew oil review_ - 4Double Cleanse
In 2012 schreef ik al eens over deze uit Azïe afkomstige reinigingsmethode. Het idee is dat je met olie alle vettigheid van je gezicht losweekt en verwijdert zodat je met de volgende stap tot dieper in de poriën kunt reinigen. Met olie verwijder je effectief vuil op oliebasis, zoals foundation en poeder, maar ook je (waterproof) oogmake-up en lipstains en natuurlijk talg. Vervolgens reinig je nog eens met een schuimende gel of face wash om ook het vuil op waterbasis, zoals stof en zweet, te verwijderen. Met de Double Cleanse methode reinig je dus alle soorten vuil en zal er niets (of nauwelijks) overblijven wat je huid kan verstoppen.

Klinkt heerlijk, toch? En ik kan jullie verklappen: HET IS OOK HEERLIJK!

biotherm total renew oil_ - 5Wat ik zo fijn vind is dat Total Renew Oil een gezichtsreiniger en make-up remover in één is. Ik zit dus niet te hannesen met twee verschillende soorten producten. Ik ben gewoon in één keer klaar! Daarbij kan het gemakkelijk onder de douche gebruikt worden (vooral in de ochtend vind ik dat handig) in combinatie met een elektrisch reinigingsborsteltje, en het laat je huid niet trekkerig achter, maar juist lekker gevoed. Bovendien is de geur ook erg fijn; heel verkwikkend, fruitig en zelfs een beetje ‘aards’, maar wel lekker subtiel.

Maar, wat zit er allemaal in?

biotherm total renew oil_ - 3 biotherm total renew oil_ - 4Ingrediëntenlijst;
Aqua, PEG-8, lauryl betaine, sodium laureth sulfate, hexylene glycol, sodium chloride, PEG-120 methyl glucose dioleate, sodium  cocoamphoacetate, p-anisic acid, citric acid, decyl glucoside, tetrasodium EDTA, sodium benzoate, butylene glycol, linalool, limonene, capryloyl salicylic acid, citronellol, laminaria saccharina extract, vitreoscilla ferment, zinc sulfate, zea mays oil, prunus armeniaca kernel oil, passiflora edulis seed oil, oryza santiva bran oil, pyridoxine HCI, tocopherol, ascorbyl palmitate, sodium hydroxide, parfum, CI 19140, CI 17200

Met aqua (water) en polyethylene glycol (PEG-8) als oplosmiddelen, zorgen lauryl betaine en sodium laureth sulfate (SLES) voor het verlagen van de oppervlaktespanning waardoor het product gaat schuimen.

Laat je overigens niet afschrikken door SLES, dit wordt vaak in één adem genoemd met Sodium Lauryl Sulphate (SLS). SLES is net als Sodium Lauryl Sulphate een surfactant, maar werkt veel minder irriterend. En zeker als er terugvettende oliën of andere skin conditioners zijn toegevoegd aan de formule. Toch moet je met een gevoelige huid uitkijken voor Sodium Laureth Sulphate. Heb je een zeer gevoelige, droge huid, houd hier dan wel even rekening mee.

Hexylene glycol is een emulgator en dit ingrediënt zorgt er voor dat twee of meer vloeistoffen die normaal niet goed mengen, zoals water en olie, wél kunnen mengen. Het stabiliseert de vloeistof. Sodium chloride en PEG-120 methyl glucose dioleate zijn verdikkingsmiddelen die vocht vasthouden en een verzachtend effect op de huid hebben. Butylene glycol helpt in lichte mate de huidvochtigheid te verhogen en helpt andere werkstoffen de huid binnen te dringen. Laminaria saccharina extract heeft huid beschermde eigenschappen en vitreoscilla ferment is gemaakt van een bacterie die de zuurstofopname van de huid bevordert.

biotherm total renew oil_ - 1Daarnaast bevat deze formule:

surfactants (schuimende reinigers): sodium cocoamphoacetate en decyl glucoside
geurstoffen: p-anisic acid, linalool, limonene, citronellol, parfum
pH buffers: citric acid, tetrasodium EDTA, sodium hydroxide
conserveringsmiddelen: sodium benzoate
huidconditioners: capryloyl salicylic acid, oryza santiva bran oil (rijstkiem olie), pyridoxine HCI
emollients (huidverzachtend): zea mays oil, prunus armeniaca kernel oil, passiflora edulis seed oil
anti-oxidanten: tocopherol, ascorbyl palmitate
astringent (porie vernauwend): zinc sulfate
kleurstoffen: CI 19140, CI 17200

biotherm total renew oil review_ - 1 biotherm total renew oil review_ - 2Waterproof mascara
Ik heb de Biosource Total Renew Oil ook getest met waterproof make-up, maar dan wordt mijn huid helaas niet helemaal schoon. Het haalt mijn waterproof mascara deels weg, maar er blijft nog genoeg over voor de welbekende panda oogjes. Handig om te weten voor de mensen die elke dag waterproof oogmake-up dragen! Je kunt de Biosource Total Renew Oil natuurlijk gewoon gebruiken, maar het handige 2-in-1 effect zit er dan niet meer in. Overigens haalt het mijn waterproof eyeliner en potloodje wel gewoon goed weg, het is echt alleen de mascara die bij mij niet geheel mee komt.

biotherm total renew oil - 1Conclusie
Tja, wat kan ik zeggen? Ik vind deze cleanser érg, érg lekker. De geur is verkwikkend, maar subtiel. Het spul voelt lekker olie-achtig en dik aan op de huid, echt een verwennerij. Komt het in contact met water dan begint het heerlijk zachtjes te schuimen en verwijdert het met alle gemak al je make-up en onzuiverheden, zonder je natuurlijke huid oliën te strippen, want na gebruik voelt mijn huid niet trekkerig aan. Het is handig en snel in gebruik en vooral het hele 2-in-1 (gezichtsreiniger + make-up remover) spreekt me onwijs aan. Na het reinigen lijkt het alsof ik een uitgebreide double oil cleanse methode Asia style heb gedaan, maar in werkelijkheid ben ik niet langer dan 1 minuut bezig geweest. Ideaal! Het is zo lekker snel en effectief! De perfecte manier om je ochtend te starten en om een lange, vermoeide dag te eindigen. Inmiddels gebruik ik deze reiniger zo’n 3 weken en ik moet zeggen, ik ben fan!

Biosource Total Renew Oil kost €29,- (200 ml) en is verkrijgbaar bij de luxe parfumerie.

Hoe ziet jouw reinigingsritueel eruit? Zou Biosource Total Renew Oil iets voor jou kunnen zijn?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

45 Reacties

 1. Yasmine
  30 juli 2016 / zaterdag, 30 juli 2016

  Hallo !
  Ik heb een droge huid, kan je het dan ook gebruiken of heb je ook dezelfde product alleen dan voor droge huid ?

 2. 18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Dit lijkt mij echt een heel fijn product, lekker dik op de huid. Dan heb ik ook het gevoel dat alles goed gereinigt wordt.

 3. Mieke | Mieksmind
  17 juli 2016 / zondag, 17 juli 2016

  Lijkt me heel erg fijn! Momenteel gebruik ik miccelair water en daarna purity met als afsluiter een toner met aloë vera. Dat werkt voor mij goed maar soms heb ik inderdaad niet veel zin in alle stappen! Zou deze zeker wel eens willen proberen

 4. 15 juli 2016 / vrijdag, 15 juli 2016

  Lijkt mij een hele goeie product! Ik reinig mijn gezicht ook 2 keer in de avond – eerst met een micellair water en ten tweede met een gewone cleanser. Ik vind het heerlijk en dan ben ik zeker dat alle makeup en viesheid weg is gehaald! Belangrijk voor een vettige huid zoals die van mij 🙂

 5. 15 juli 2016 / vrijdag, 15 juli 2016

  Hij klinkt echt heel erg fijn, je hoort niet vaak van reinigers dat ze zo zacht en verzorgend zijn!

 6. 15 juli 2016 / vrijdag, 15 juli 2016

  Toch jammer van de SLES die ik met mijn gevoeligere en drogere huid liever niet gebruik, maar ik ben ook helemaal gek van hydrofiele oliereinigers. Ik gebruik er elke avond eentje en krijg met de meeste die ik heb ook waterproof mascara en longlasting eyeliner weg in een minuutje tijd. Zo fijn!

  • Serena
   15 juli 2016 / vrijdag, 15 juli 2016

   Oh wat fijn! Welke gebruik jij?

   • Lysanne
    17 juli 2016 / zondag, 17 juli 2016

    Hi Serena! Leuk artikel en dit lijkt me een hele fijne reiniger. Zelf gebruik ik momenteel de Cleansing Oil van Origins. Reinigt heel goed zonder uit te drogen Rn verwijderd ook waterproof make up. Ruikt citrus achtig. Hiervoor had ik de cleansing balm van Clinique, ook goede, maar vind deze toch nog fijner en dit is daarom tevens de eerste die ik ooit opnieuw heb gekocht.

 7. Rowan Chanel
  14 juli 2016 / donderdag, 14 juli 2016

  Hoi Serena, prachtige foto’s zeg! Wat ben je een natural beauty! Ik herken het wel, dat te lui zijn om je makeup er af te halen, laat staan je gezicht reinigen. Ikzelf gebruik nu de producten van Clinique. Werkt heel goed voor mijn huid.

  Verder vind ik dat je die zeik berichten over dat het een gesponsord artikel zou zijn maar gewoon moet verwijderen. Dan maar wat lezers minder, want dit vind ik wel erg kinderachtig van ze worden hoor.
  Je trouwe lezers blijven toch wel, en mij heb je er sinds een jaartje fulltime bij!

 8. 14 juli 2016 / donderdag, 14 juli 2016

  Dat ziet er goed uit. Ik wil dit ook graag hebben.

 9. 14 juli 2016 / donderdag, 14 juli 2016

  Wat een leuke post en wat een toffe foto’s! Ik ben sinds kort een blog begonnen en vroeg me af welke camera je gebruikt zodat ik ook van die mooie foto’s kan maken! x

  • Serena
   15 juli 2016 / vrijdag, 15 juli 2016

   hi Michelle,
   welkom in de blogwereld! Ik gebruik een Canon 70D met een 50mm lens, maar om heel eerlijk te zijn is een goede camera niet het enige waardoor je mooie foto’s kunt maken. Let heel erg op de instellingen, de lichtinval en natuurlijk de styling. Het is in elk geval leuk om mee bezig te zijn! Good luck!

 10. Christel
  14 juli 2016 / donderdag, 14 juli 2016

  Ik snap nooit zo goed waarom mensen zo moeilijk doen over gesponsorde artikelen en advertenties. Serena kan haar geld verdienen en wij krijgen daarvoor een stukje vermaak, ontspanning of informatie. Net zoals advertenties op YouTube. Je moet 15 seconden ergens naar kijken, nou nou. Daartegenover staat een filmpje waar sowieso minstens een uur werk in heeft gezeten. Hoeveel moeite is het nou, je gunt zo iemand dan toch zijn of haar geld. Mensen willen alles maar gratis.

 11. 14 juli 2016 / donderdag, 14 juli 2016

  Het flesje doet me wat denken aan de herfst. Spijtig dat het niet al je waterproof mascara wegnam, maar het lijkt wel een leuk goedje 🙂

 12. 14 juli 2016 / donderdag, 14 juli 2016

  Fijne review! Mijn gezicht wil ik ook altijd het liefst zo snel mogelijk schoon hebben. Mooie foto’s heb je erbij gemaakt!

 13. Petra
  14 juli 2016 / donderdag, 14 juli 2016

  Ziet er goed uit!

 14. Syl
  14 juli 2016 / donderdag, 14 juli 2016

  Klinkt heerlijk! Ik gebruik een soortgelijk product van Shu Uemura. Ik vind deze ook erg fijn, alleen in Nederland wat minder makkelijk verkrijgbaar.

  • Serena
   14 juli 2016 / donderdag, 14 juli 2016

   Ik weet welke je bedoeld! Welke kleur heb je?

   • Syl
    14 juli 2016 / donderdag, 14 juli 2016

    Ik heb de bruine fles (de originele) en die is bijna op, binnenkort ga ik de lichtpaarse brightening uittesten.

 15. 14 juli 2016 / donderdag, 14 juli 2016

  Klinkt goed zeg! Ik zou deze wel willen hebben.

 16. 14 juli 2016 / donderdag, 14 juli 2016

  Ik ga een flesje aanschaffen!! Ik heb zo’n hekel aan het verwijderen van makeup en ben altijd op zoek naar producten waarmee alles in één keer van mijn gezicht gaat!

 17. Marijke
  14 juli 2016 / donderdag, 14 juli 2016

  Ik gebruik nu naar tevredenheid de cleansing oil van hannah, welke ook veranderd in aanraking met water. Is deze prettiger Serena? Ik heb wel een droge en gevoelige huid..

  Over dat gesponsord of niet, het gaat toch om de mening over het product? Ik ga ervan uit dat dit oprecht is, als je een blogger niet vertrouwd heb je toch ook niks aan haar mening, dus dan zou ik de blog bij voorbaat al niet bezoeken.,

  • Serena
   15 juli 2016 / vrijdag, 15 juli 2016

   hi Marijke,
   ik heb geen ervaring met de cleansing oil van Hannah, dus ik kan niet vertellen welke prettiger is helaas.

 18. 14 juli 2016 / donderdag, 14 juli 2016

  Fijne review, klinkt als een top product! Ga hem zeker even uittesten, 🙂

 19. Joyce
  14 juli 2016 / donderdag, 14 juli 2016

  Jeetje wat ben jij knap (ook) zonder make up! Die laatste foto is echt heel mooi en puur!!!

  • Serena
   15 juli 2016 / vrijdag, 15 juli 2016

   Ah, zo lief! 🙂

 20. T.
  14 juli 2016 / donderdag, 14 juli 2016

  Klinkt geweldig maar ik gebruik alleen waterproof mascara helaas

 21. Emmelie
  10 juli 2016 / zondag, 10 juli 2016

  Ligt het aan mijn browser (firefox) dat ik geen foto’s zie?:( had graag het potje of flesje gezien
  Verder klinkt het inderdaad ideaal en fijn.

 22. Door
  10 juli 2016 / zondag, 10 juli 2016

  Het is gewoon alleen al de manier van schrijven waardoor ik het idee al direct heb dat het een sponsored post is. En daar blijk ik dus gelijk in te hebben. Waarom staat het er niet boven?
  En hoe onbevooroordeeld ben je dan eigenlijk wel of niet in dit stuk? Ik vind het verwarrend

  • Serena
   14 juli 2016 / donderdag, 14 juli 2016

   De laatste tijd merk ik dat gesponsorde posts steeds meer een meer een issue worden onder mijn lezeressen, dus ik ben van plan hier een uitgebreid stuk over te schrijven, Door. Maar je kunt er vanuit gaan, als je mij vertrouwt, dat ik nooit enthousiast en positief zal schrijven over een product waar ik niet enthousiast en positief over ben. In al die jaren dat ik blog, en dat is inmiddels ruim 7 jaar, heb ik me nooit laten verleiden om over een product of dienst te schrijven waar ik niet achter sta.

   Wat betreft ‘waarom staat het niet bovenaan?’. Het is belangrijk om te weten dat het om een sponsored artikel gaat voordat je begint met lezen, daar ben ik het mee eens. Om deze reden heb ik gekozen om ‘sponsored’ in de tags te vermelden. Deze tags zijn zichtbaar op de homepage, dus nog voordat je een artikel aanklikt om verder te lezen. Kom je via een externe site als ‘Bloglovin’ dan zal dit in eerste instantie niet duidelijk zijn en zie je de tags pas onderaan staan, maar even heel simpel en hard gezegd: dat is niet mijn probleem.

   Ik hoop dat ik je hiermee voldoende heb geïnformeerd!

   Groetjes, Serena

   • Ier
    14 juli 2016 / donderdag, 14 juli 2016

    Ik kom altijd direct en niet via ‘Bloglovin’ op jouw website, maar ik heb ook vaak dat ik voorafgaand aan het lezen niet meteen zie dat het om een sponsored post gaat. En wat Door zegt, daar ben ik het wel mee eens: je merkt snel genoeg aan de schrijfwijze dat er wel sprake is van een sponsored stuk.
    Op zich geen probleem, maar als je toch achter de producten staat kun je net zo goed in de titel al vermelden dat het om een betaald stukje content gaat, toch?

    • Serena
     14 juli 2016 / donderdag, 14 juli 2016

     Hi Ier,
     dat jij vooraf niet meteen ziet dat het om een sponsored post gaat, kan ik niet zo veel aan doen. En zeker als je weet waar je op moet letten (en dit kennelijk erg belangrijk vindt) is het slechts een kleine handeling om rekening mee te houden voordat je op de knop ‘lees meer’ klikt.

   • Door
    14 juli 2016 / donderdag, 14 juli 2016

    Dank voor je reactie. Als ik mijn post terug lees, komt het vinniger over dan ik het bedoel, sorry daarvoor.

    Ik waardeer je enorm als blogger, juist om je kritische en doortastende kijk op zaken. Zoals ik schreef merk ik direct aan je manier van (be)schrijven als het om een gesponsord artikel gaat. Ik mis dan gewoon heel erg je analytische kritische kijk. Op zo’n moment twijfel ik aan je geloofwaardigheid omdat ik me afvraag of je wanneer het niet gesponsord is ook zo louter positief bent.

    Begrijp me niet verkeerd, ik snap heel goed hoe je je geld verdient en dat gesponsorde artikelen daar nodig voor zijn. Ik heb er dus ook echt niks op tegen, wel soms de manier waarop het gaat, het voelt als sluikreclame. Ik bezoek je site gewoon via mijn browser maar die tags zijn zo klein dat ik daar niet op let. Natuurlijk is dat niet jouw probleem, maar toch vind ik het soms wel een beetje jammer ja.
    Wat ik me dan afvraag staat het in het contract met Bioterm dat er niks kritisch / minpunt benoemd mag worden?

    • Door
     14 juli 2016 / donderdag, 14 juli 2016

     Oké nog 1 ding, conclusie van mijn verhaal, ik denk wanneer je het gewoon in de titel zou zetten, het al een heel ander verhaal zou zijn. Dat proef ik ook vaak aan reacties van andere lezeressen. Het gaat mij om het gevoel dat het af en toe wat geniepig aan doet als sluikreclame en dat vind ik jammer.

     • Serena
      15 juli 2016 / vrijdag, 15 juli 2016

      Ik kan hier heel kort over zijn: nee. Check gewoon de tags. Ik vind het niet mooi staan om het in de titel te zetten. Plus ik vind het zonde als mensen het om die reden niet gaan lezen, terwijl ik er net zo veel als niet meer tijd in heb gestopt. In een advertorial zit namelijk net zo goed uren werk.

    • Serena
     15 juli 2016 / vrijdag, 15 juli 2016

     Hi Door,
     ik zou nooit akkoord gaan met een contract waarin ik verplicht louter enthousiast moet zijn over iets. Natuurlijk proberen merken dat wel eens, maar het is dan aan mijn mediabureau Hot Pink Media om de klant uit te leggen dat het niet zo werkt in deze wereld. Dat ik alles op mijn manier moet doen en dat ik, juist met mijn achtergrond, dieper op de ingrediënten moet ingaan dan andere bloggers zouden doen. Dat vinden merken spannend, maar ze gaan er uiteindelijk wel mee akkoord omdat ze vertrouwen hebben in onze expertise. Het blijft altijd zoeken naar een mooie balans, maar de laatste tijd is mijn ervaring dat wij (mijn mediabureau en ik) erg veel vrijheid krijgen in hoe we advertorials insteken. Toevallig ben ik over dit product razend enthousiast (nou ja, op het waterproof mascara verwijderen na dan) maar was ik minder enthousiast dan lees je dat echt wel door de regels heen, zoals altijd het geval is. Puntjes van kritiek drukken we er altijd doorheen bij de klant, dat moet wel, anders krijg ik ruzie in de comments en dat doet een merk niet ten goede. Het ene merk snapt het meteen, de andere heeft uitleg nodig, maar we drukken het er altijd doorheen. Dus ik denk echt dat je je beeld moet bijstellen wat betreft de relatie tussen merk/influencer. Wij hebben net zo veel als niet meer invloed over de inhoud van een advertorial dan zij. Niet andersom.

 23. 9 juli 2016 / zaterdag, 9 juli 2016

  Ik ben niet gek op olieen. Maar nu je er zo positief over bent mijn ik er wellicht wel anders tegenaan.

 24. Marlous
  9 juli 2016 / zaterdag, 9 juli 2016

  Sponsored.. waarom zet je dat niet bovenaan? Nu moet ik steeds naar de taggs scrollen om te zien of het een ‘echt’ artikel is of niet :/

  • Ingeborg
   9 juli 2016 / zaterdag, 9 juli 2016

   Waar slaat dat nou weer op? Dat ze een product gesponsord krijgt betekend niet dat haar mening niet oprecht is.

  • kirsten
   14 juli 2016 / donderdag, 14 juli 2016

   Het is al op de homepage te zien dat het gesponsord is, voordat je doorklikt naar het artikel

 25. 9 juli 2016 / zaterdag, 9 juli 2016

  Sereen, waar zijn je fotos? ♥

 26. Carina
  9 juli 2016 / zaterdag, 9 juli 2016

  Mwa de ingredienten overtuigen me niet. Ik blijf bij mijn methode’, eerst met een pure olie mijn make up eraf halen en dan met een milde facewash de rest schoonmaken. 🙂

  • Ier
   14 juli 2016 / donderdag, 14 juli 2016

   Mij ook niet. Ik reinig met amandelolie en daarna een facewash (beiden zonder irriterende producten en parfum: Ulstee-proof ;)) en dan ben ik nog goedkoper uit… En de extra handeling neem ik dan wel voor lief.

 27. T
  9 juli 2016 / zaterdag, 9 juli 2016

  Fijne review! Ik zie alleen helemaal geen foto’s en weet nu eigenlijk niet hoe dit product eruit ziet. Dat is jammer. Verder een fijn artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *