Disclaimer

Algemeen

Serena Verbon (Kamer van Koophandel 510 259 49), hierna te noemen Beautylab.nl, verleent u hierbij toegang tot www.beautylab.nl (de Website)  en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Beautylab.nl en derden zijn aangeleverd. Beautylab.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.  Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Beautylab.nl.

Beperkte aansprakelijkheid

De op de Website aangeboden teksten en foto’s worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze artikelen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Beautylab.nl.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze teksten en foto’s liggen bij Beautylab.nl.  Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze teksten en foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Beautylab.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke teksten of foto’s anders aangegeven is.

3 Reacties

 1. Relinda
  11 mei 2018 / vrijdag, 11 mei 2018

  Mijn rode lipstift van koh is op. Waar kan ik dat kopen? Ooit gekocht als setje van nagellak met lippenstift

 2. Daphne
  26 oktober 2017 / donderdag, 26 oktober 2017

  De blog van jouw plexr behandeling heb ik met veel plezier bekeken. Ik ben benieuwd of je nog blij bent met het resultaat nu een jaar verder? Zie je het nog?

  Ik ben zelf 27 jaar en ik overweeg het op korte termijn maar de behandelaar heeft aangegeven niet zeker te weten of het gaat werken omdat mijn huid nog niet veel verouderd is. Aangezien jij ook nog een jonge huid heb ben ik benieuwd in hoeverre het resultaat blijvend is.

  Groetjes Daphne

 3. Ida
  28 september 2017 / donderdag, 28 september 2017

  Op zoek naar Goodskin instant pore refiner. Bij verschillende douglas winkels geweest ook de webshop verkoopt dit niet meer. Weet u waar ik dit product nog kan kopen?
  Met vriendelijke groet,
  Ida

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *