Filmpje: smoky winged eyeshadow

Hi iedereen! In het artikel waarin ik met voornamelijk Action make-up een look maakte van €7 vroegen een paar bezoekers of ik wilde laten zien hoe ik zo'n 'winged' vorm in mijn oogschaduw kreeg. Hieronder in het filmpje laat ik zien hoe ik dat doe. Een winged vorm in je oogschaduw geeft je een iets zwoelere en verleidelijkere oogopslag en is perfect voor avondjes uit! Je kunt het natuurlijk zo licht of zo donker maken als je zelf wilt, maar omdat ik een zwart oogpotlood als basis gebruik en donkerbruine oogschaduw erover heen aanbreng wordt dit nogal een donkere smokey eye.

[do action=”ytr”][/do]

Zoals je ziet teken ik eerst lijntjes met een zwart oogpotlood en dit geeft mij een goede 'basis' voor de winged eyeshadow. Met potlood kun je ook veel strakkere lijntjes maken dan met oogschaduw, maar die lijntjes kun je naar wens vervagen. Je kunt er ook voor kiezen om de look juist heel strak te houden, maar persoonlijk houd ik van een wat meer 'afgeronde' winged look, voor een iets zachter resultaat. Het is sowieso even uitvogelen wat het mooiste bij jouw oogvorm past en het is ook maar net waar je die dag zin in hebt!71 Reacties

 1. Shannon
  1 augustus 2012 / woensdag, 1 augustus 2012

  Merci merci! πŸ˜€

 2. Sarah
  1 augustus 2012 / woensdag, 1 augustus 2012

  Wil je alsjeblieft een video maken van je kamer ik wil het heel erg graag zien
  Ik ben een enorme fan van jou en zit elke dag op jouw website.
  En de filmpjes op youtube zijn geweldig
  En je ogen zijn heel erg mooi gelukt.
  Groetjs Sarah

  • Marissa
   1 augustus 2012 / woensdag, 1 augustus 2012

   Jaa dat moet je doen. Dat lijkt mij een geweldig idee ik wil je kamer wel eens zien
   en een video wanneer je gaat shoppen dat lijkt me ook wel cool!

  • Kim
   2 augustus 2012 / donderdag, 2 augustus 2012

   Jaa ik wil je een keer zien shoppen doe dat plzzzz
   En je ogen zijn vet GAAF!

  • Perla
   2 augustus 2012 / donderdag, 2 augustus 2012

   Jhaaa dat moett je echt doen hoor.
   Zo’n fimpje in de action ofzo of in de stad als je aan het shoppen bent en dat iemand dat dan gaat filmen dat is gewoon een topidee
   Doe het plzzzz ik ben een enorme fan van je en die OGEN die zijn ZOOOO mooi
   Ik ga dat ook een keertje proberen

 3. 31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

  Heel mooie look!

 4. Floor
  27 juli 2012 / vrijdag, 27 juli 2012

  Leuk filmpje. Ik vind de tip met de lijnen eerst trekken en volledig inkleuren wel goed, zo heb ik het zelf niet eerder gedaan

 5. Toomuch
  26 juli 2012 / donderdag, 26 juli 2012

  Super artikel!
  Dit soort looks vind je ook vaak terug bij celebs zoals Megan Fox of Angelina Jolie, die hebben het dan aan de buitenkant van hun ogen donker en gewinged, supermooi.

  Nu heb ik dezelfde huids- haar en oogkleur als deze celebs, en altijd als ik dit soort looks probeer na te maken dan kom ik er al snel heel moe en boos uit te zien.. Ookal doe ik concealer onder mn ogen en ziet mn huid er totaal niet vermoeid uit, toch is het al vaak te heftig…

  Bij jou staat het in ieder geval supermooi!

 6. Genevieve
  24 juli 2012 / dinsdag, 24 juli 2012

  Wauw echt super!

 7. 24 juli 2012 / dinsdag, 24 juli 2012

  Wat een mooie look! Staat je goed! πŸ˜€

  xx