Zwoele zomerlook binnen 10 minuten

dit is een samenwerking –

Vandaag laat ik jullie zien hoe je binnen een handomdraai een eenvoudige, maar prachtige zwoele zomerlook op je gezicht tovert. De truc zit hem vooral in het weglaten van de winged eyeliner en het perfectioneren van de wenkbrauwen, want dit zijn (althans voor mij) de bezigheden die de langste tijd in beslag nemen. Ik houd ik de ooglook vrij simpel door slechts één kleur te blenden met een basiskleur, in plaats van drie of vier kleuren. Scheelt zeeën van tijd!

Verder gebruik ik een foundation met SPF15 en een waterproof mascara en liquid lipstick, die zowel bij een Nederlandse zomerbui als bij de smeltende Spaanse zon gegarandeerd als een HUIS blijven zitten. Ideaal dus tijdens deze zomer, waar je ook bent!

Hieronder een lijstje van de gebruikte producten;
+ Max Factor Miracle Match foundation in Soft Honey
+ Max Factor Cream Bronzer in Bronze
+ Max Factor Cream Puff Blush in Alluring Rose
+ Rimmel Brow This Way in
+ Rimmel Magnif’Eyes palette in London Nudes Calling
+ Max Factor False Lash Epic waterproof
+ Max Factor Lipfinity in Indulgence

Wat zijn jouw favoriete zomermake-up producten? En welk trucje gebruik jij om je make-up routine in te korten?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

12 Reacties

 1. Hennie
  20 augustus 2017 / zondag, 20 augustus 2017

  Wauw mooi!

 2. Rachel
  14 augustus 2017 / maandag, 14 augustus 2017

  Wat een mooie look! Heb je nog tips voor een passende foundation kleur op vakantie?

 3. Charlotte
  10 augustus 2017 / donderdag, 10 augustus 2017

  Dag Serena,

  bedankt voor dit filmpje! Nuttig en leerzaam. Ik vind dit een van de leukste dingen om te zien, want dan kan ik daarna lekker oefenen met mijn make up skills!

  Top!

 4. 9 augustus 2017 / woensdag, 9 augustus 2017

  Wat een prachtige look zeg! Ik vind de ooglook echt prachtig. De lipkleur is ook enorm mooi. Ik heb zelf nog nooit een lipfinity geprobeerd, maar hij ziet er echt mooi uit!

 5. 9 augustus 2017 / woensdag, 9 augustus 2017

  Wow mooie look heb je gemaakt! Staat je erg goed!!

 6. Pearl
  9 augustus 2017 / woensdag, 9 augustus 2017

  Ik vind je ooglook hartstikke mooi. Ik twijfel alleen of ik zelf bronzer op mijn neusbrug zal doen, ik doe er liever een beetje highlighter overheen. Bij jou staat het wel mooi!

 7. Melanija
  9 augustus 2017 / woensdag, 9 augustus 2017

  Wat een mooie look, je oogschaduw is écht heel gaaf! In de zomer gebruik ik vaak nude-ish oogschaduws en en wat meer highlighter. Met foundations kan ik het alleen niet vinden, L’Oreal, Douglas, Catrice, Rituals… Ze glijden allemaal van mijn gezicht af, worden vettig en het frisse gaat er af. Zelfs met het gebruik van een primer en fixing powder. Heb jij misschien tips?

  • marrie
   9 augustus 2017 / woensdag, 9 augustus 2017

   Zonnebrandcrème met een kleurtje, ik zweer bij Clinique sheer city Block.

   • Melanija
    16 augustus 2017 / woensdag, 16 augustus 2017

    Bedankt voor je tip, ik ga er zeker naar kijken! :D

 8. 9 augustus 2017 / woensdag, 9 augustus 2017

  Wat een mooie kleur oogschaduw zeg, die je op je bewegend ooglid hebt gedaan! Mooie look is het geworden.

 9. 9 augustus 2017 / woensdag, 9 augustus 2017

  Mooie look heb je gemaakt! Ik gebruik op warme zomerdagen de bb cream van Kiko. Erg fijn en luchtig product!

 10. 9 augustus 2017 / woensdag, 9 augustus 2017

  Woahhh super pretty ♡ love de ooglook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *