Zomerfit met Breaker High Protein! (+ winactie)

Sinds 2001 zijn er Breakers op de markt, de welbekende yoghurt in handige knijpflacons! Handig voor onderweg of voor even snel tussendoor! Breaker komt nu met wat nieuws, namelijk de supergezonde Breaker High Protein.

breaker high proteinDe Breaker High Protein is er in twee lekkere smaken, Bosbes Banaan en Kokos. Het smaakt als een frisse, romige yoghurt gecombineerd met een heerlijke fruit- of tropische kokossmaak. Ze zijn niet alleen superlekker, ze zijn ook nog eens supergezond! Deze Breaker is namelijk rijk aan eiwitten, bevat geen toegevoegde suikers, heeft een extreem laag vetgehalte en is lactosevrij. Gezond én lekker, de perfecte combinatie van dit sportieve tussendoortje!

breaker bootcamp_2Eiwitten stimuleren de spieropbouw en het spierherstel en ondersteunen het herstel van de spieren na het sporten. De Breaker High Protein is daarom de ideale krachtgever voor zowel voor als na het sporten. Het heeft een handig formaatje dus je stopt het gemakkelijk in je (sport)tas. Op deze manier heb je een bron van eiwitten snel binnen handbereik!

breaker bootcamp_4breaker bootcamp_5Als klap op de vuurpijl kan je met Breaker High Protein een 8-weekse Bootcamp winnen. Dit is dé perfecte kans om jouw lichaam helemaal bikini-klaar te maken deze zomer! In deze 8 weken krijg je 2 keer per week bootcamp training van The Bootcamp Club. Dus, wil je nu echt eindelijk iets doen aan je conditie, wil je lekker en gezond fit worden en werken aan jouw perfecte bikini body? Doe dan zeker mee.

Voordat je besluit mee te doen is het wel handig om even te checken of jullie bij alle data aanwezig kunnen zijn;

Schermafbeelding 2015-05-15 om 12.19.11Tijdens verschillende trainingen (5 verplichte sessies) zal er een professionele fotograaf aanwezig zijn die foto’s van je zal maken voor blogs, social media en de Breaker website. Trek dus je allermooiste sportpakje aan! Houd er ook rekening mee dat de Bootcamp sessies worden gegeven in en rondom Amsterdam.

breaker bootcamp

Win 8-weken bootcamp!

Wil je deze zomer graag superfit worden en dus kans maken op de prijs van 8 weken bootcamp door The Bootcamp Club? Dit is wat je moet doen: mail een foto van jezelf, je telefoonnummer en jouw motivatie naar winactiesbeautylab@gmail.com. Ik kies de leukste, beste en origineelste motivaties uit als winnaar!

Voorwaarden;
– je moet minimaal 18 jaar zijn
– je bent aanwezig bij de 5 verplichte sessies waarbij foto’s en video’s gemaakt zullen worden *
– je kunt tenminste 80% aanwezig zijn bij de andere bootcamp lessen

*Verplichte sessies:
Wk 22: 1e  bijeenkomst op donderdag 28 mei 19.00u.
Wk 24: 2e  bijeenkomst op donderdag  11 juni 19.00u.
Wk 26: 3e  bijeenkomst op zondag 28 juni om 11.00u.
Wk 28: 4e  bijeenkomst op zaterdag 11 juli om 11.00u.
Wk 30: 5e  bijeenkomst op donderdag 23 juli 19.00u.

breaker bootcamp_1Ik ben erg benieuwd naar jullie inzendingen en motivaties! Op vrijdag 22 mei maak ik de winnaar van de Breaker High Protein bootcamp sessie bekend. Succes!

– dit is een gesponsorde post.

Until next time,
Serena Verbon

PS. ik heb deze advertorial en Tutorial Tuesday even omgedraaid, die komt dus later vandaag online!

Volg:

62 Reacties

 1. 25 mei 2015 / maandag, 25 mei 2015

  Echte suiker is fout maar nepsuiker vertrouw ik helemaal niet!

 2. Lara
  22 mei 2015 / vrijdag, 22 mei 2015

  je schoenen zijn echt leuk!
  kun je mij vertellen welk model het is, en waar je ze vandaan hebt?
  ik ben namelijk nog op zoek naar leuke sportschoenen.
  heeeeeeel erg bedankt!

 3. Marissa
  22 mei 2015 / vrijdag, 22 mei 2015

  Helaas is dat goedje helemaal niet gezond. Sucralose is een erg slechte zoetstof. Daarnaast is de melk waar de yoghurt van gemaakt is zo bewerkt, dat de goede, gezonde stoffen (vetten en vooral eiwitten) er niet meer in zitten.. Jammer dat je hier reclame voor maakt.

 4. Anoniem
  21 mei 2015 / donderdag, 21 mei 2015

  Er had hier wel een voedingswaarden tabel bij gemogen.. Dit is vooral reclame dan echt waarmaken helaas. Bijna evenveel suiker als eiwitten. Zoveel eiwitten zitten er niet in. :( En dan ook nog extra zoetstoffen. En bij de kokos zt er 1,5 gram vet in wat ook geen 0,9% vet is.. Helaas als er wat minder suiker in zou zitten en meer eiwitten zou ik het wel kopen..

 5. 21 mei 2015 / donderdag, 21 mei 2015

  Leuke winactie! Maar ik hou het wel bij de sportschool :) De datums komen me niet zo uit..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *