Zelfbruiner voor onder de douche en peel off lipgloss + GIVEAWAY

Vandaag laat ik jullie 5 nieuwe, aparte en innovatieve producten zien op het gebied van beauty, zoals een Peel Off Lipgloss uit Azië en een zelfbruiner voor onder de douche, maar ook een eyecream die je ogen in 3 (!!) seconden verfrist en een super handige handschoen waarmee je je make-up kwasten kunt schoonmaken.

Ook maak je kans op een setje met 6 tinten Peel Off Lipgloss ter waarde van 49,95 euro, die ik weg mag geven van de webshop BB Cosmetics.

Hieronder nog even de producten die jullie voorbij zagen komen in de video;

Lancaster Self Tan Beauty – in shower tanning lotion

grappige beautyproducten - 3Dit innovatieve product is verkrijgbaar vanaf half maart 2016 en kost 25,00 voor een tube van 200 ml. Ik ga vanaf nu testen, want ik ben echt zeer benieuwd of dit helpt! Na verloop van tijd zou er een prachtige glow en een zongebruind tintje op mijn huid moeten verschijnen die geleidelijk aan en zonder strepen gevormd wordt. Ik ben echt excited!

Clinique Pep-Start eyecream

grappige beautyproducten - 2Dit product ligt vanaf begin maart in de winkels en verfrist, verheldert en hydrateert je ogen in slechts 3 seconden. Ik zag het effect in eerste instantie niet, maar dat is wellicht omdat ik niet zo’n last heb van donkere kringen en puffy oogjes. Toch zag ik een subtiel verschil en voelt het ook wat strakker en frisser aan onder je ogen, direct na aanbrengen. Een tube van 15 ml zal rond de 25 euro gaan kosten.

Sigma Spa Express Brush Cleaning Glove

grappige beautyproducten - 5Als je net als ik veel make-up brushes hebt en je vind het echt een crime om ze schoon te maken, dan biedt deze handige, roze handschoen zeker uitkomst! Met de Brush Cleaning Glove maak je je kwasten namelijk een stuk sneller en grondiger schoon. Wat me ook opviel is dat je niet zo veel ‘sop’ nodig hebt omdat dit gewoon een beetje op en in de handschoen blijft liggen, en niet steeds van je hand wordt gespoeld. Pas wel op, door de textuurtjes kan het een beetje spetteren, trek dus oude kleding aan als je hiermee je brushes gaat schoonmaken! Echt een fijne tool die dit vervelende klusje een stukje prettiger maakt. De prijs van deze handschoen is 25,95 euro en je koopt hem via deze link.

Benefit The Pore Fessional Super Cleaning Masks

grappige beautyproducten - 4Dit doosje van 8 stuks kost 34,50 euro en is verkrijgbaar vanaf 1 maart 2016. Het is in feite een soort van pore strip, maar dan blijft hij zacht en trekt hij geen mee-eters mee. In plaats daarvan maakt het de huid schoon en ‘toned’ het je huid, waardoor poriën minder zichtbaar zijn. Het geeft inderdaad een mooi resultaat, want je huid ziet erna fris en egaal uit, maar ik vraag me af of je hiervoor echt zo’n strip nodig hebt. Een beetje tonic op een wattenschijfje lijkt mij hetzelfde effect geven.

Berrison My Lip Tint Pack

grappige beautyproducten - 1Dit is een zogeheten Peel Off Lipgloss, oftewel een stroopachtige lipgloss die je aanbrengt, op laat drogen en er weer af trekt. Wat er overblijft zijn gestainde lippen die de hele dag een mooi kleurtje blijven houden. Of nou ja, ik heb het eerder getest en bij mij bleef het zo’n 6 uur goed zitten, daarna vervaagde het geleidelijk. Ik heb vrij getinte lippen dus niet alle kleuren ‘pakken’ even mooi en goed bij mij, maar de donkere kleuren zijn voor mij absoluut een hit! Het resultaat is erg mooi en natuurlijk en het is gewoon heel leuk om te doen! De My Lip Tint Packs zijn los te koop, maar het is ook verkrijgbaar in een set met 6 mooie kleuren. Deze set kost 49,95 euro en is te koop via deze link.

WIN WIN WIN

Van BB Cosmetics mag ik een Berrisom My Lip Tint Pack set weggeven aan mijn volgers, dus als je graag kans wilt maken op 6 mooie kleuren peel off lipgloss, doe dan zeker even mee! Wat je moet doen is abonneren op mijn YouTube kanaal, deze video een duimpje omhoog geven en een leuke comment achterlaten waarin je me verteld waarom juist JIJ deze leuke set zou moeten winnen. Succes! Volgende week zondag laat ik weten wie er heeft gewonnen.

Wat vinden jullie van deze nieuwe, innovatieve beautyproducten? Is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

64 Reacties

 1. Marit
  10 april 2016 / zondag, 10 april 2016

  Ik wil heel graag weten of die zelfbruiner werkt! Want ik heb binnenkort gala dus dan wil ik er niet zo wit uitzien!

 2. Leonie
  2 april 2016 / zaterdag, 2 april 2016

  Hoe werkt de zelfbruiner onder de douche?

 3. Cindy
  17 maart 2016 / donderdag, 17 maart 2016

  Super! Ik loop hele dag met een lipstick rond in mijn zak! Wil het dan ook graag hebben en ben ik superblij

 4. kim
  12 februari 2016 / vrijdag, 12 februari 2016

  Super leuk! Ik ben enorm gek op lip producten en kan er dan ook echt niet genoeg van hebben! Liefst heb ik heel de dag een mooi kleurtje op mijn lippen, zonder steeds bij te moeten werken.. dit product lijkt mij dan ook geweldig! En de kleurtjes zien er ook perfect uit 😊

  Je zal mij hier enorm blij mee maken! ( natuurlijk net als alle anderen beauty lovers)

  Duimen maar! 🍀

 5. Marian
  8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  Wat een leuke lipgloss, kun je niet genoeg van hebben ;-), en ben ook erg benieuwd naar de zelfbruiner voor onder de douche. Ben dat witte wel zat!

 6. van erum maria louisa
  8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  mooi en goede produkten

 7. SophiaG
  8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  Wat een geweldige lipgloss set. De kleurtjes vind ik ook erg mooi

 8. Nancy
  7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Wat een leuke filmpjes maak je ik doe graag mee want ik ben erg fan van beauty producten. En wat een leuke lipgloss is het in die doosje waar ik zelf ook naar nieuwsgierig ben geworden.

 9. Dientjuh Jansen
  7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  wauw ik ben een echte fan van de producten van Max Factor ! Wat een geweldige sexy en verleidelijke look , ik doe heel graag mee met deze geweldige actie ! ik ga je zeker volgen op alle sociaal media . Een super video heb je gemaakt !

 10. Isabelle
  7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Ben helemaal benieuwd naar het resultaat van het bruinen zonder zon onder de douche-resultaat!! Hoe leuk zou dat zijn seg!

 11. Christina
  6 februari 2016 / zaterdag, 6 februari 2016

  Hoi Serena, als het nog kan zou ik graag mee willen doen aan de winactie. Ik vind een kleurtje op de lippen altijd heel mooi, maar ik ben er altijd heel onhandig mee!! Het zou zo fijn zijn als ik zorgeloos een kleurtje kan dragen ;-p Misschien dat de lipstains de ideale uitkomst zijn voor mij :-)

 12. Yelda
  5 februari 2016 / vrijdag, 5 februari 2016

  Wat leuk! Ik zou graag winnen omdat ik graag varieer met mijn lipkleurtjes en deze set me echt erg leuk lijkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *