Winactie Simply Because

Met het weer van de afgelopen dagen is het misschien lastig te geloven, maar de lente is toch echt begonnen. Lekker een terrasje pikken met je beste vriendin, gezellig shoppen met je zus of even bijkletsen in de tuin met je lieve moeder. Met een beetje zon is alles toch net een stukje leuker!

Wil jij je beste vriendin, zus, dierbare collega, of moeder een goed begin van de lente geven? De website Simply Because heeft leuke kaarten, kettingen en armbanden om aan een dierbare cadeau te doen. Simply Because is een unieke combinatie van sieraad & woorden recht uit het hart. Het ideale cadeau voor mensen op zoek naar een waardevol en persoonlijk geschenk.

Er zijn meer dan 22 luxe wenskaarten in de meest uiteenlopende thema’s en titels zoals: Best Friends, Key to Succes, Vertrouw op mij, Ik denk aan je, Follow your dreams, Jij bent lief, Lief Zusje, Key to Succes en uiteraard Simply Because. Bij iedere kaart kun je kiezen uit verschillende sieraden in zilver, roségoud en geelgoud.

Simply Because heeft twee kettingen en twee waxed cotton armbanden beschikbaar gesteld om weg te geven aan bezoekers van Beautylab. Meedoen doe je door een comment achter te laten met daarin het antwoord op de volgende vraag: Welk sieraad van Simply Because zou jij cadeau willen doen, aan wie en waarom?

Let op. Vermeld duidelijk om welke kleur sieraad het gaat (dus zilver, roségoud of geelgoud), de naam van het sieraad en het type (dus ketting of armband). De winnaressen worden gemaild, dus zorg dat je een kloppend e-mailadres invult en probeer binnen 3 dagen te reageren, anders wordt er iemand anders gekozen. Meedoen kan tot vrijdag 29 maart 2013.

Succes!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

408 Reacties

 1. Inge
  28 mei 2013 / dinsdag, 28 mei 2013

  Key to succes ketting zilver!
  Wauw die zou ik erg graag aan m’n vriendin willen geven die super haar best doet voor haar diploma!
  Ze heeft een rot jaar gehad maar ondanks dat heeft ze haar studie niet verwaarloosd.
  Trots op haar ♡

 2. sarah sondermann
  12 april 2013 / vrijdag, 12 april 2013

  Ik zou graag eentje willen winnen voor mij en me dochter naar en zware tijd,,,,dan hebben wij iets mooies om te dragen

 3. Lyan
  1 april 2013 / maandag, 1 april 2013

  Haha, in 1 van de foto’s wordt er gebruik gemaakt van de Tone It up girls :’)

 4. achi
  30 maart 2013 / zaterdag, 30 maart 2013

  ik zou graag die ketting willen winnen omdat ik een vriendin heb uit polen die isbij mij gaan logeren ze kon niet fietsen dus leerde ik haar fietsen meer dat deed ik naast het sloot .
  ze wil in de sloot en braak haar nek nu heeft ze een soort witte band om haar nek en het zou veel mooier zijn met zo een ketting
  -x-x-x-x-x- achi

 5. angelique
  29 maart 2013 / vrijdag, 29 maart 2013

  Gewoon voor mezelf, omdat t me nog niet is gelukt een baan te vinden. En werkloos zijn is balen!

  Het maakt niet uit welke kleur etc. Alles is mooi :-).

 6. Frederique
  29 maart 2013 / vrijdag, 29 maart 2013

  Ik zou graag de zilvere ,best friend, ketting willen . Voor mijn beste vriendin die ik dit jaar in de brugklas heb leren kennen. Ik ken haar nu een half jaar en we doen alles samen en ik wil haar graag laten zien hoeveel ze voor me betekent . Ik weet niet wat ik zonder haar moet !

  x Frederique

 7. Sandra
  29 maart 2013 / vrijdag, 29 maart 2013

  Ik zag zonet even op de site en vond het ‘Vertrouw op mij’ kettinkje (roségoud). Ik las de tekst die erbij stond en ik dacht meteen ‘die wil ik graag weggeven aan mijn zus’. Het lijkt voor haar soms namelijk of alles net wat beter gaat bij mij dan bij haar. Ik haal alle schooljaren, heb bij mijn eerste keer solliciteren meteen een baan, etc. Ik wil zo laten zien dat wat er ook gebeurt dat ik er altijd voor haar zal zijn. Want, zoals op de kaart staat geschreven, onze band is uniek en waardevol voor mij.

 8. Debby
  29 maart 2013 / vrijdag, 29 maart 2013

  Ik zou heel graag een ketting in het geelgoud willen winnen voor mijn lieve moeder.
  Ik zou haar dan de ketting life, laugh, love graag willen geven. Ze is zo ontzettend zorgzaam voor iedereen uit haar omgeving, zodat ze zich zelf erg vaak vergeet. De ketting zou een mooie herinnering voor ons zijn dat zelf ook moet genieten! Want het leven is te mooi om dat niet te doen…

  • Debby
   29 maart 2013 / vrijdag, 29 maart 2013

   oeps 1 keer te veel…. geplaatst! nou ja ik wil hem dan ook erg graag winnen :)

 9. Debby
  29 maart 2013 / vrijdag, 29 maart 2013

  Ik zou heel graag een ketting in het geelgoud voor mijn lieve moeder willen winnen. Ik zou haar de ketting life, laugh, love willen geven omdat ze zo ontzettend zorgzaam is voor iedereen maar zichzelf daarbij wel eens vergeet. Ik vind het zo belangrijk dat ook zij gaat genieten. De ketting zou een mooie herinnering zijn dat ze dit ook gaat doen, want inderdaad het leven is mooi!

 10. Dafne
  28 maart 2013 / donderdag, 28 maart 2013

  de Carpe Diem! Armband in geelgoud voor een vriendin van mij. Ik zag dit kaartje en dacht gelijk aan haar, ‘carpe diem’ is namelijk een beetje haar motto. Als ik het ergens hoor dan denk ik aan haar, ze is echt een geweldige vriendin en we denken vaak hetzelfde over dingen. Het zou echt geweldig zijn als ik haar dit als cadeautje kan geven :)

 11. danique de ridder
  28 maart 2013 / donderdag, 28 maart 2013

  Ik zou graag key to succes (roségoud) aan mijn moeder willen geven omdat mijn ouders heel graag willen verhuizen. Mijn oma is laatst overleden en vlak voor haar overlijden heeft mijn moeder haar op de foto het nieuwe huis laten zien. Mijn moeder wil heel graag dat het doorgaat zodat mijn oma weet waar we gaan wonen en dat we Gelukkig zijn. Met deze ketting wil ik laten zien dat ik haar steun in haar plannen en er altijd voor haar ben.

  • danique de ridder
   28 maart 2013 / donderdag, 28 maart 2013

   Sorry was vergeten te zeggen dat ik graag een ketting wil voor mijn moeder

 12. jose van bergen
  28 maart 2013 / donderdag, 28 maart 2013

  Ik zou het ontzettend leuk vinden als ik een rose ketting zou winnen”” jij bent lief””, voor mijn dochter, die ook ontzettend lief en zorgzaam voor mij en haar oma is. Ze staat te aller tijden voor ons klaar en vind deze sieraden erg mooi. Ze heeft jullie pagina gedeeld op facebook en zodoende ben ik hier ook op terecht gekomen.

 13. Carmen
  28 maart 2013 / donderdag, 28 maart 2013

  Hey, wat een superleuke winactie! Ik zou graag het kettinkje ‘to someone special’ of ‘live laugh love’ in het zilver voor mijn moeder, gewoon omdat ze zoveel voor me betekent en er altijd voor me is! Mijn moeder houdt van simpele en subtiele sieraden die toch wel een betekenis hebben. Dit zou mijn moeder helemaal geweldig vinden. Hopelijk win ik! X

 14. Marjan
  28 maart 2013 / donderdag, 28 maart 2013

  Ik doe mee!

  Graag zou ik een zilveren ”You’ve got a Friend” ketting (die met het olifantje) winnen voor een vriendin van mij, omdat die nu door een moeilijke periode gaat. Ik bel veel met haar en probeer haar altijd te steunen. Ik denk dat dit haar op zou vrolijken!

 15. Iris Bakker
  28 maart 2013 / donderdag, 28 maart 2013

  Ketting, zilver, carpe diem

  Ik zou hem aan mn moeder willen geven, omdat zij positief in het leven staat en van elke dag geniet (carpe diem!)

 16. 27 maart 2013 / woensdag, 27 maart 2013

  Voor mijn lieve tweelingzus Desi zou ik de Live Love Laugh! zilverkleurige ketting kiezen. Wij hebben zoveel leuke maar ook heel veel minder leuke dingen saampjes meegemaakt…dat deze ketting een mooie reminder is om positief, humorvol en vooral liefdevol in het leven te staan.

 17. rychenda
  27 maart 2013 / woensdag, 27 maart 2013

  wow hoe kom je toch altijd aan die win acties.
  ik zou graag de armband Mijn lieve zusje in het zilver willen winnen.
  voor mijn zus.
  zij is alles voor mij en is er altijd voor me, het zou leuk zijn haar dit te kunnen geven.
  of de baby baby! ketting in het zilver …. ook voor mijn zus ze gaat in juli bevallen van haar eerste kind.
  xxrychenda

 18. Guner
  27 maart 2013 / woensdag, 27 maart 2013

  Hallo ik ben heel blij dat jullie dit lezen mijn droom is dat ik een win nou voor zijn alle kettingen ik heb nog nooit in mijn LEVEN een prijsvraag gewonnen ik hou van mode make up en natuurlijk sieraden wat nou niet :) ! Maar goed ik zou echt dit heel graag winnen mijn droom!!! Een dikke zoen van Guner Yasar!!

 19. Vera
  27 maart 2013 / woensdag, 27 maart 2013

  Ik zou graag Baby Baby! (zilver) willen winnen voor mijn allerliefste vriendinnetje die ik nu al 16 jaar ken. Ze is nu bijna twee jaar getrouwd, en hoogzwanger van hun eerste kindje. Ik vind dat ze het super goed doet, en ben kei trots op haar. Ik zou haar graag een aandenken willen geven aan deze mooie tijd, ook om haar te bedanken voor al deze mooie jaren vriendschap. Ik hou van d’r en ik vind dat ze dit dik verdiend heeft!

 20. Lydia
  27 maart 2013 / woensdag, 27 maart 2013

  Ik zou graag de You’ve got a friend ketting in het zilver willen voor m’n vriendin.
  Ze maakt de laatste tijd een hoop mee en ik wil haar laten weten dat ik er altijd voor haar ben.

  Echt leuke cadeautjes!

 21. Muriël
  27 maart 2013 / woensdag, 27 maart 2013

  Ik zou graag de ketting live love laugh in de kleur zilver willen winnen voor m’n beste vriendin. Ik kan hou van d’r, kunnen samen om de gekste dingen lachen en kunnen elkaar alles vertellen! ;D

 22. Melissoe
  27 maart 2013 / woensdag, 27 maart 2013

  Ik vind je lief! Voor mijn vriendje,, omdat we bijna anderhalfjaar wat hebben! & omdat het nu niet zo goed met hem gaat :(

 23. Donna van Loon
  27 maart 2013 / woensdag, 27 maart 2013

  Ik zou deze heel graag voor mijn zus willen, omdat ze alles voor me heeft gedaan toen ik heel erg ziek was en vaak ziekenhuis in en uit moest. Ze had zelf na een heftige zwangerschap de baby en toch kwam ze vanuit Zeeland naar Breda om mijn huishouden te doen voor mij kind te zorgen en mij elke keer naar het ziekenhuis te brengen. Dus zou ik heel graag de rosegoude armband willen geven voor de liefste zus en als bedankje.

 24. Kirsten
  27 maart 2013 / woensdag, 27 maart 2013

  Ik zou graag de Simply Because! Ketting in het zilver willen winnen voor mijn zusje, omdat ze altijd voor mij klaar staat. Zelf toen ik overspannen was en op de momenten dat ik bij mijn ouders en zusje thuis kwam ik altijd chagerijnig was en veel aandacht nodig had was ze er altijd. Nu heeft ze het best moeilijk op school, veel stress en spanning om dit jaar toch over te gaan. Ze verdient een steuntje in de rug en een opkikkertje om haar eraan te herinneren hoe geliefd ze is en dat alles weer goed komt!

 25. Wendy
  26 maart 2013 / dinsdag, 26 maart 2013

  Wat een geweldige website zeg!!!
  Ik zie het één na het andere geweldige cadeautje…. deze gaat onder mijn favorieten hoor :-)
  het mooist vind ik toch de live-love-laugh ketting.Is gewoon een waarheid als een koe!
  Ik zou hem dan in zilver willen hebben….

 26. 26 maart 2013 / dinsdag, 26 maart 2013

  Ik zou heel erg graag de Simply Because! armband willen en hem als cadeautje aan mijn oma willen geven. Mijn oma is mijn echte steunpunt in het leven en ik kan alles bij haar kwijt, dit cadeautje zou ze heel erg leuk vinden. Ik werk bij een juwelier en mijn oma komt heel vaak langs om sieraden bij mij te passen, een echte sieraden gek dus!
  Groetjes!

 27. Floor
  26 maart 2013 / dinsdag, 26 maart 2013

  Ik zou graag een gouden kettinkje willen hebben om aan mijn lieve moeder te geven. Ze heeft de laatste tijd nogal veel zorgen, en met dit kettinkje hoop ik haar te laten zien hoeveel ik van haar hou.

 28. richelle
  26 maart 2013 / dinsdag, 26 maart 2013

  Ik zou graag de it’s your birthday willen winnen voor me zusje omdat ze binnenkort jarig is en een keer iets speciaals aan haar wil geven.
  Type: armband
  Kleur: silver

 29. Henry van Vught
  26 maart 2013 / dinsdag, 26 maart 2013

  Ik zou mijn vrouw dit graag cadeau willen geven , omdat ze zich zelf helemaal wegcijferd in de opvoeding van onze 4 jongens

  • 26 maart 2013 / dinsdag, 26 maart 2013

   Hoi Henry,
   wat mooi! laat je nog even weten welke ketting of armband je graag zou willen winnen en in welke kleur..zilver, rose goud of geelgoud..
   groetjes Paulien
   http://www.simplybecause.nl

 30. ellen
  26 maart 2013 / dinsdag, 26 maart 2013

  De LIEVE DOCHTER ketting in geelgous. Wat zou ik die graag winnen. Heb drie dochters, die andere twee zou ik erbij kopen.
  Wat mooi en symbolisch.

 31. Meiki Chim
  26 maart 2013 / dinsdag, 26 maart 2013

  Ik zou graag de ketting Mijn lieve zusje in het zilver cadeau willen doen aan mijn lieve zus. Wij schelen 4 jaar in leeftijd en hebben al meer dan 10 jaar niks met z’n tweetjes gedaan. Afgelopen weekend stelde ik voor om samen een zusjesdag te nemen en het was echt geweldig, zo gezellig! Dat willen we nu vaker gaan doen.

 32. diana van os
  26 maart 2013 / dinsdag, 26 maart 2013

  Baby op komst! Ketting goud wil hem graag cadeau doen aan mijn stifdochter ! ik mag ook bij de bvalling zijn echt super!

 33. Monique
  26 maart 2013 / dinsdag, 26 maart 2013

  Ik wil heeuuul graag “to someone special” armband in het rosé plating winnen voor mijn wifey! Because she’s one of the most important person in my life :) <3

 34. Romy
  26 maart 2013 / dinsdag, 26 maart 2013

  Ik zou heel erg graag The Key 2 Succes willen winnen voor mijn moeder. Sinds 2 maanden ben ik (haar enige dochter) uit huis gegaan en ze sinds dien ook geen baan meer heeft. Het ‘sleutel’ symbool is altijd al speciaal voor ons, daarom zou ik deze graag cadeau willen geven op haar verjaardag (4 april) zodat ze altijd aan me kan denken (wanneer ik er niet ben). Ze zal de Goudkleurige heel mooi vinden. xxx

 35. azazella
  25 maart 2013 / maandag, 25 maart 2013

  Ik zou heel erg graag de Guardian Star! Armband in goud
  willen schenken aan mijn moeder omdat ze een enorm zware tijd achter de rug heeft en alsnog elke dag voor me klaarstond.
  En ze zou het denk ik heel leuk vinden om een geluks ster bij zich te dragen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *