WIN: Sisters of Style Primark Shopping Event

Mijn zusjes en ik houden erg veel van shoppen, maar we vinden het nog leuker om stylingadvies en -tips te geven. Heb jij een fashionprobleem? Wij lossen het voor je op! Geen idee hoe je een maxi skirt combineert? Wil je je wat volwassener kleden? Of heb je binnenkort een spannende date, sollicitatie of bruiloft? Wil je je wat vrouwelijker kleden? Of juist wat stoerder? Of wil je wat meer kleur in je garderobe? Wij helpen je met het samenstellen van een geschikte outfit (of meerdere outfits!) tijdens het Sisters of Style Primark Shopping Event.

sistersofstyleprimarklogoOp woensdagochtend 10 juli 2013 zullen mijn zusjes en ik ieder één persoon onder onze hoede nemen terwijl we de Primark in Almere induiken. Samen gaan we lekker de nieuwe zomercollectie shoppen en jullie voorzien van passend stylingadvies. Van Primark krijgen jullie een gift card t.w.v. €100 die jullie die dag helemaal op mogen maken. We zullen zo’n anderhalf tot 2 uur shoppen en daarna gaan we gezamenlijk brunchen in het centrum van Almere zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en onze aankopen aan elkaar kunnen showen! Rond 13u zal het Sisters of Style Primark Shopping Event afgelopen zijn.

jurkjes playsuits-collageDus, heb je een fashionprobleem en kun je wel wat hulp gebruiken? Woensdag 10 juli staat nog vrij in je agenda? Heb je zin om mij en mijn zusjes te ontmoeten en er een gezellige ochtend van te maken? En heb je zin om €100 te spenderen in Primark Almere? Doe dan mee met deze winactie en wie weet ben jij één van de drie gelukkigen!

Wat moet je doen? Simpel. Laat hieronder in een comment aan ons weten wat jouw fashionprobleem is en waarom je daar hulp van ons bij kan gebruiken. That’s it!

boyfriendcollage
Voorwaarden;

 • Per blog mag je slechts één comment per persoon achterlaten. Meer kans? Laat dan ook een comment achter via KittehsCupcakes.nl.
 • Er zit geen leeftijdsgrens aan deze winactie, maar meiden onder de 18 jaar dienen eerst toestemming van hun ouders te vragen voordat ze meedoen.
 • De winnaressen komen op eigen houtje naar de Primark in Almere, waar we op 10 juli 2013 om exact 09.00u ‘s ochtends voor de deur verzamelen.
 • Je mag iemand meenemen die je naar de Primark brengt en je weer ophaalt na afloop, maar het is niet de bedoeling dat diegene ook meegaat tijdens het shoppen en brunchen.
 • We kiezen 3 winnaressen op 1 juli 2013, die we per e-mail op de hoogte zullen brengen. Op onze mail dient binnen 3 dagen gereageerd te worden. Ontvangen we binnen 3 dagen geen reactie, dan kiezen we iemand anders. Houdt je mailbox dus goed in de gaten en laat een geldig e-mailadres achter bij je comment (die kun je gewoon in het bijbehorende vakje tikken).
 • De winnaressen maken we bekend via social media.
 • De winnaressen gaan er mee akkoord dat zij worden gefotografeerd en gefilmd en te zien zullen zijn op zowel Beautylab.nl als KittehsCupcakes.nl en de bijbehorende social media kanalen.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Meiden, heel veel succes! We zijn erg benieuwd naar jullie fashionproblemen en wie weet tot ziens in Almere!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

895 Reacties

 1. Talitha
  22 oktober 2013 / dinsdag, 22 oktober 2013

  Zo jammer dat ik dit heb gemist! Zelfs als ik niet had gewonnen had ik jullie dan gewoon kunnen ontmoeten!

 2. Nikita
  6 juli 2013 / zaterdag, 6 juli 2013

  Mijn probleem is dat ik erg brede schouders heb. Ik heb geen idee hoe ik dat er goed kan laten uitzien of hoe ik dat kan verdoezelen. Daarom loop ik meestal in makkelijke kleding. Maar ik wil ook een keer kleren hebben die mij er echt goed laten uitzien. Geweldige actie!

 3. suzanne
  2 juli 2013 / dinsdag, 2 juli 2013

  hallo,

  wat een super actie!!!!
  nou mijn probleem is dat ik mezelf onwijs saai, kleurloos en kinderachtig kleed en dat ik een maatje meer heb waardoor ik dus moeilijk leuke kleding kan dragen. Daarbij koop ik mijn kleren vaak in de verkeerde maat waardoor mijn broeken zelfs met riem afzakken.Het zou nou toch echt wel tijd worden voor iets leukers in me kast dan een saaie broek met een shirt en me legerjack.

 4. maaaaarit
  1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Ben ik nog op tijd hihi?
  Mijn probleem is dat ik de trend van nu super gaaf vind; denk aan de aztec print, croptop en hoge broekjes. Alleen wanneer ik ze wil aanschaffen geen idee heb hoe ik ze met mijn huidige garderobe gecombineerd moeten worden óf met items uit de winkel. Ik zou het geweldig vinden om van een van jullie goede tips te krijgen, zodat ik deze kledingstukken kan kopen, de volgende dag weet dat het een topkoop was en ik ze kan dragen vol zelfvertrouwen!

 5. Annemiek
  1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Mijn probleem is dat ik op 10 juli ‘s avonds naar het concert ga van Earth Wind & Fire. Super leuk natuurlijk, maar ik wil er als 18-jarige wel leuk uit zien. Ik wil de 70’s / 80’s sferen graag in mijn kleding naar voren laten komen, maar wel van deze tijd en tof om naar een concert te dragen. Help me please!

 6. Sanne
  30 juni 2013 / zondag, 30 juni 2013

  Ik ga op het laatste moment nog mee doen omdat ik het toch echt wel een gave actie vind! Ik heb eigenlijk twee problemen waar ik tegenaan loop. Ik ben redelijk slank, maar als ik ooit een leuk jurkje aan wil doen zit dat niet mooi omdat je bobbels ziet zitten zegmaar aan de achterkany.. Corrigerend ondergoed werkt niet, omdat het echt gaat om curves die ontstaan zijn door botgroei. En dat terwijl ik dol ben op jurkjes! Bovendien heb ik best gespierde bovenbenen waardoor ik strakke broeken niet mooi vind zitten.. Ik zou het echt super leuk en fijn vinden als ik deze kans zou krijgen!

 7. Jill
  30 juni 2013 / zondag, 30 juni 2013

  Hee Serena,
  Mijn fashionprobleem is dat ik altijd jonger wordt geschat dan dat ik ben. Dat ligt deels aan dat ik best wel klein ben ( nog een fashionprobleem! ) Nu ik naar het HBO ga wil ik er toch wel wat ouder uit zien! Daarnaast ben ik niet zo goed in het combineren met sieraden, ik draag ze (vrijwel) niet.. Dat is ook iets wat ik toch wel weer wil gaan doen, maar hoe??

  Groetjes Jill

 8. Eline
  30 juni 2013 / zondag, 30 juni 2013

  Mijn fashionprobleem heeft alles te maken met een change of style waar ik me momenteel in bevind. Steeds vaker krijg ik te horen: “is dit wel Eline?” Waar ik even terug altijd rondliep in getailleerde jurkjes met ballerina’s, trek ik nu liever m’n vans aan met een legging en oversized shirt. Ik merk dat ik de laatste tijd meer into de sporty look ben, maar ik vind het lastig hoe ik hierbij mijn figuur net zo mooi kan laten uitkomen als bij de getailleerde kleding: als ik nu foto’s terugzie van hooggesloten oversized shirts vind ik dat deze mij erg vierkant doen ogen. Als ik ootd’s van jou zie vind ik dat je zowel de sportieve stoere look maar ook de vrouwelijke look moeiteloos flatteus weet te combineren en ik zou graag je advies hierbij willen :).

 9. Anne
  30 juni 2013 / zondag, 30 juni 2013

  Wanneer ik ga winkelen kom ik vaak hele leuke kleding stukken tegen. Maar wanneer ik deze gekocht heb en thuis wil aantrekken heb ik geen idee waar ik ze mee moet combineren. Zo heb ik echt prachtige zwarte suède enkellaarsjes met een gouden hak van de Guess….. mooi ongedragen in de doos liggen :| Maar ook een outfit afmaken met accessoires is niet mijn sterkste punt. Wanneer ik op jou blog kijk naar de OOTD foto’s vraag ik me altijd af hoe je het voor elkaar krijgt om zoveel leuke sieraden te matchen met je outfit. Het komt er uiteindelijk dus op neer dat ik wel graag niet de standaard outfits aan wil trekken, maar dat ik geen idee heb van hoe je dit moet doen.

 10. Eveline
  30 juni 2013 / zondag, 30 juni 2013

  De goede kleding bij mijn figuur! Ik heb niet het ideale maatje 36 en daardoor vind ik het moeilijk om soms kleren te vinden die goed bij mijn figuur staan.

 11. Pepper
  30 juni 2013 / zondag, 30 juni 2013

  Ik zou meer advies willen over kleur..ik wil graag meer kleur in mijn kast maar helaas weet ik niet wat me staat en of het me te flets maakt.

 12. Petra
  30 juni 2013 / zondag, 30 juni 2013

  Goed, wat is mijn probleem? Eigenlijk is mijn stijl misschien een beetje saai! Ik draag vaak een leuk shirtje, met soms een printje, met een jasje er over heen. Stoerdere looks of juist hippie/aztec looks vind ik altijd heel leuk bij andere staan, maar zelf durf ik eigenlijk niet de stap te zetten om dat voor mezelf te kopen en dan ook nog te gaan dragen. Helpen jullie me aan meer durf in mijn kledingkast?

  Hopelijk tot ziens!

 13. Leonie
  29 juni 2013 / zaterdag, 29 juni 2013

  hele leuke actie!; mijn probleem is dat ik niet heel groot ben, maar wel brede heupen en billen heb en dat ook nog een holle rug, waardoor mn achterkant soms echt heeel groot en dik lijkt! vooral met shirtjes of jurkjes die getailleerd zijn, daardoor weet ik ook niet goed wat wel en wat niet goed staat!

 14. Nora
  29 juni 2013 / zaterdag, 29 juni 2013

  Gaaaaaf! Leuke winactie, lijkt me echt heel bijzonder om jullie te ontmoeten! Ik vind het heel lastig om kettingen/andere assecoiris te combineren, ik zie niet zo goed wanneer iets nou too much is of wanneer er juist wel een leuke sieraad bij kan!

 15. Dagmar S
  29 juni 2013 / zaterdag, 29 juni 2013

  Zwarte broek, zwarte schoenen, zwart shirt. Ik draag graag zwart zoals je misschien wel kunt lezen. Love de rockstyle. Maar hoe breng ik toch met bijvoorbeeld accessoires diversiteit aan in mn kleding zodat het niet lijkt alsof ik steeds in dezelfde jeans en hetzelfde shirt loop.

 16. LovingHeart
  29 juni 2013 / zaterdag, 29 juni 2013

  Superleuke actie :D Mijn fashion probleem is dat ik moeite heb met het combineren… Ik heb altijd de meest simpele creaties, omdat ik echt niet goed weet hoe ik moet combineren :/

 17. 29 juni 2013 / zaterdag, 29 juni 2013

  Hee Sisters of styleee !

  Het lijkt me super gaaf om style advies van jullie te krijgen, aangezien ik dat ook heel goed kan gebruiken. Ik ga namelijk binnenkort naar een bruiloft, maar ik heb echt totaal geen idee wat ik aan moet ! Ik hoop dat jullie me er bij kunnen helpen. Hopelijk tot 10 juli.

  xoxo Laura

 18. Aisha
  28 juni 2013 / vrijdag, 28 juni 2013

  Hoi Serena :)

  Mijn fashionprobleem is dat ik nooit weet wat ik moet combineren. Ik sta dan voor m’n kledingkast en de helft ervan draag ik nooit, want dan vind ik het weer niet passen bij dit of dat. Ik zie wel altijd hele leuke kleding, ook bij de primark in Almere, ik woon er namelijk vlakbij dus dat is wel handig. Maar als ik dus kleding haal, is het echt één keer in de 2 maanden door het geld. Dan zijn de leuke dingen weer weg en dan heb ik dat ene item wel wat ik wilde combineren met dat item in de winkel. Je ziet me dan ook vaak met dezelfde kleding aan, week op week ._.

  Groetjes, Aisha

 19. 28 juni 2013 / vrijdag, 28 juni 2013

  Hee Serena!

  Na een aantal pogingen schrijf ik deze reactie nogmaals opnieuw. Ik durf mijzelf bijna niet op te geven maar het artikel bleef in mijn hoofd zitten en hoe stoer zou het zijn als je uitgekozen wordt?!
  Het probleem met mij is dat ik vrij onzeker ben over mijn kleding, niet over mijzelf of mijn lichaam, maar kleding kopen blijft echt een drama voor mij. Ik wil van alles aan, maar durf het niet te kopen, of wel maar dan niet aan te trekken.
  Het lijkt me heel gaaf als ik er deze zomer wat leuker uit zie met kleding waar ik mij goed in voel. Vaak is het een kwestie van peptalk want ik heb één vriendin die me alles kan laten aantrekken en na een paar keer dragen denk ik toch altijd weer ‘Hé ja! Dit staat me best leuk.’
  Ik zou het heel tof vinden als jullie mij kunnen overhalen om wat andere soort kleding aan te trekken en dat ik me daar dan toch fijn bij voel. Als ik de filmpjes zie, zie ik een heleboel gave kleding ertussen! Zou het bijvoorbeeld zelf graag willen dragen maar heb het lef niet. Met name kleurtjes en ‘sexy’ kledingstukken zoals een playsuit (die ik heel graag zou willen dragen) of shorts.

  Liefs,
  Liek

 20. Clarisse
  28 juni 2013 / vrijdag, 28 juni 2013

  Hoi Serena,

  Ik doe een studie fotografie en mijn doel voor later is om de fashion en glamour fotografie in te gaan. Als fotograaf heb je een uitgesproken en unieke stijl nodig.. In mijn foto’s kan dat, maar ik zou graag een kledingstijl willen creeëren die hier bij aansluit, zodat ik mezelf en zeker mijn werk beter kan representateren. Hoe erg ik mijn best maar blijf doen en blijf proberen lukt het me nooit om een outfit compleet te maken, het blijft altijd een beetje steken bij “normaal” en totaal niet uitgesproken. Het zou fijn zijn als jij mij zou kunnen helpen. Ik wil niet meer deel uitmaken van de grijze massa, want dan kan ik nooit genoeg opvallen om mijn grote doel te bereiken.

 21. Daphne
  28 juni 2013 / vrijdag, 28 juni 2013

  Oeh, met mijn 1.80 heb ik éen probleem, heel veel dingen zijn te kort, of ik ben gewoon te groot ;) Maar vele jurkjes kan ik niet aan, in sommige shirtjes kan ik buikdansen en broeken zijn vaak te kort! Help me!

 22. yalda
  28 juni 2013 / vrijdag, 28 juni 2013

  Fashionprobleem: Ik weet niet meer wat wel kan en niet kan bij mijn leeftijd. 27 jaar afgelopen week, haha. Toen ik jong was onder 25 jaar droeg ik hele nette kleren. Altijd hakjes en jurkjes. Altijd make-up en op en top vrouwelijk. Nu ik ouder word draag meer gympen, flats en veel zwart. Weinig make-up over het algemeen. Ik weet wel wat los allemaal leuk is, maar om dat weer op mezelf toe te passen..tsja daar gaat het fout. Verder is het ergste misschien wel dat het me niet meer boeit als ik er niet uit zie haha.
  ps, op feestjes zie ik er meestal wel bovengemiddeld uit :p

 23. Yamien
  27 juni 2013 / donderdag, 27 juni 2013

  Mijn fashionprobleem is dat ik een verouderde garderobe heb! Sinds ik twee kindjes heb, shop ik liever voor hen dan voor mij…en dat is te zien, haha. Terwijl ik nog jong ben…need some help overhere. Zou te gek zijn!

 24. Marije
  27 juni 2013 / donderdag, 27 juni 2013

  JA! Ik wil graag met jullie naar Primark. Ik heb daar ook een zeer goede reden voor (vind ik zelf). Ik ga in september beginnen met de master orthopedagogiek en zeker voor mijn stage wil ik er goed uitzien! Ik ben bijna 25, maar moet mij nog regelmatig legitimeren als ik een wijntje wil kopen. Ik wil er wat netter en ouder uitzien zonder dat ik er super saai en burgerlijk uit zie. Dus jullie help zou ik heel goed kunnen gebruiken!

 25. 27 juni 2013 / donderdag, 27 juni 2013

  Mijn fashionprobleem is toch wel, dat ik het super lastig vind om van die lieve pastelkleurtjes te dragen. Neon kleuren of zwart trek ik zo aan, maar bij lieve lichte kleuren weet ik nooit wat ik er nog meer bij aan moet! Ook vind het het erg lastig wat voor vestje of jasje ik ergens over aan moet trekken. Ja, ik kan wel een beetje hulp gebruiken al zeg ik het zelf! hihi!

  xx Anouk

 26. Emma
  26 juni 2013 / woensdag, 26 juni 2013

  Oeh gelukkig ben ik op tijd met deze comment. Ik was namelijk heel hard aan het leren voor tentamens en mocht niet op bloglovin’ kijken van mezelf ;).

  Mijn fashionprobleem is dat het mij gewoon niet lukt om een mooie basic baggy broek te vinden. En dan heb ik het vooral over een mooie boyfriend jeans. Ik ben er gewoon nog geen een tegen gekomen met een mooie pasvorm. Ik draag hierdoor meestal skinny jeans. Voor de zomer zou ik het zó leuk vinden om mijn high heels te combineren met een toffe boyfriend jeans!

  Harstikke leuke actie dit, ben benieuwd!!

 27. 26 juni 2013 / woensdag, 26 juni 2013

  Ik wil graag mee doen met deze winactie omdat ik heel erg graag styling-tips wil.
  Mijn problemen zijn:
  – Ik ben erg groot (1.82m) en daardoor vind ik het lastig om in te schatten wat ik wel en niet aan kan als je kijkt naar jurken en rokken (i.v.m. de lengte, want mijn rug is lang)
  – Ik heb een lichte huidskleur en weet daarom niet zo goed wat voor kleuren bij mij passen.
  – Ik ben heel veel afgevallen. Ik ben 22 kilo kwijt, maar ik zie mijzelf nog steeds als een dikke jonge vrouw. Daardoor pak ik vaak standaard kleding wat meer geschikt is voor stevige mensen. Ik durf eigenlijk niet om wat anders aan te trekken en ik heb niet echt een goede inzicht wat leuk bij mij staat.

  Ik was altijd heel erg onzeker en zag mijzelf altijd als een lelijk eendje. Nu word ik steeds blijer met mijzelf doordat ik afgevallen ben. Als ik ook leer hoe ik mezelf mooi kan kleden, dan zal mijn zelfbeeld zeker veel beter zijn. Ik zou mijzelf graag als een mooie jonge vrouw van 21 willen kleden. Ik hoop dat jullie mij hiermee kunnen helpen.

  Mij leek het altijd al super leuk om style advies te krijgen. Om dit advies te krijgen van jullie lijkt mij nog leuker, omdat jullie mij super leuke meiden lijken en ik denk dat ik een super dag zou hebben.

 28. Rosa
  26 juni 2013 / woensdag, 26 juni 2013

  Het is voor het eerst dat ik reageer op een winactie, maar deze vind ik zo leuk, die kan ik gewoon niet laten schieten!
  Waar ik mee worstel is mijn figuur. Ik heb toch wel duidelijk rondingen (denk aan brede heupen, lovehandels en definately geen thigh gap) en wat bredere schouders. Op zich niks mis mee, prima lichaam, maar de kleding die nu in de mode is en die ik leuk vind is vaak toch gemaakt voor een wat slanker figuur. Ik zou graag advies krijgen over kledingstukken die juíst bij mijn figuur past, of hoe ik die items die nu ‘hot’ zijn zo kan dragen en combineren dat ze ook op mijn lichaam leuk staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *