Win! OLA ijsjes!

Denk je aan de zomer, dan denk je aan ijsjes, en denk je aan ijsjes, dan denk je aan OLA! OLA viert de zomer (OK, technisch gezien is het nog niet eens lente, maar dat terzijde) met een leuke winactie; volg OLA op Twitter en maak kans op 50 gratis ijsjes voor jouw zomerfeestje!


De winnaar mag zelf de ijsjes uitkiezen (klik hier voor een overzicht van het OLA assortiment) met een maximum van vijf dozen per soort ijs. Dus, free Magnums, Solero’s, Cornetto’s. Calippo’s, Raketjes en Splitjes for everyone? RT dan de volgende tweet en volg OLA op Twitter;


Dus of je nu lekker die 50 ijsjes voor jezelf wilt houden terwijl jij bruin bakt in je achtertuin, chillt met vrienden op het balkon, met je hele vriendengroep het park in trekt of een BBQ organiseert: met OLA ijsjes is het in één hap zomer. Ook al is het lente. Of nog net geen lente.
Ik ben echt fan van de Calippo met sinaasappelsmaak. Geen dure Magnum voor mij hoor! Geef mij maar zo’n lekkere goedkope, zoete en plakkerige Calippo die je eerst 10 minuten warm moet wrijven voordat ‘ie eindelijk eens een keertje omhoog popt. Werken voor je eten, heerlijk! En op het laatst, wanneer de Calippo al minder koud is, lekker het laatste beetje kapot drukken en alles als een soort slushie naar binnen slurpen. Tot de laatste druppel! Eten jullie ook zo je Calippo, or is it just me? :) Wat is jullie favoriete ijsje?

Goed. Gewoon OLA volgen via Twitter dus en deze tweet RT’en als je zin hebt in FREE ICECREAM! :)

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

62 Reacties

 1. 27 maart 2012 / dinsdag, 27 maart 2012

  Calippo (sinas of cola, maakt niet uit) en raketten zijn mijn favo soorten! Ook vind ik Magnums heerlijk, maar als het echt warmwarmheet is heb ik liever een waterijsje. Nu ik weet dat 1 (witte) Magnum zowat gelijk staat aan een pakje boter eet ik er bijna nooit meer één! Geef mij maar een raket of perenijsje.. xx

 2. Anouk
  21 maart 2012 / woensdag, 21 maart 2012

  Ik eet mijn calippo precies hetzelfde haha :D

 3. Maaike
  19 maart 2012 / maandag, 19 maart 2012

  whaha precies de juiste omschrijving van een calippo eten!

 4. Suzanne
  19 maart 2012 / maandag, 19 maart 2012

  Zo eet ik calippo ook altijd, maar ik heb het liefst cornetto’s en magnums XD

 5. Genevieve
  18 maart 2012 / zondag, 18 maart 2012

  Super!

 6. charlotte
  18 maart 2012 / zondag, 18 maart 2012

  Ik hou echt van Calippo Cola!

 7. amber
  18 maart 2012 / zondag, 18 maart 2012

  Als ik in Nederland woonde had ik zeker meegedaan.
  Ik woon in Zuid-Amerika.

 8. 18 maart 2012 / zondag, 18 maart 2012

  Ik heb mee gedaan, hou van ola ijsjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *