Win! Herfst Look + Meet & Greet

Garnier brengt binnenkort een nieuwe haarkleuring uit genaamd Color Brush Talent, hun eerste intensieve permanente haarkleuring waarbij de consument de kleuren zelf kan mengen in bijgeleverd verfbakje en aan kan brengen met de bijgeleverde professionele kwast. Net als bij de kapper!

Om dit nieuwe product te demonstreren ben ik op zoek naar een bezoeker die zin heeft in een herfst metamorfose. We zijn uitgenodigd in de professionele filmstudio’s van L’Oréal in Hoofddorp om samen een filmpje op te nemen. Ik zal de haarkleuring dan eigenhandig bij je aanbrengen (don’t worry, ik kan dat!) en het filmpje zal geplaatst worden op Beautylab.nl. Een visagiste zal je een make-up touch-up geven, er zijn hapjes en drankjes en natuurlijk krijg je een goedgevulde goodiebag mee naar huis. Jij staat die dag in de spotlights!

Aankomende vrijdagmiddag zijn de opnames al, dus als je die dag beschikbaar bent én je hebt zin in een VIP dagje en gezelligheid met mij, laat dan hieronder een comment achter en stuur een mail naar serena@beautylab.nl met je volledige naam + leeftijd, je huidige haarkleur en voorkeur kleurnummer (zie tabel hierboven) en je telefoonnummer waarop je vanavond bereikbaar bent. Deze haarkleuring heeft een 100% grijsdekking dus leeftijd speelt geen rol! Iedereen heeft het recht om een keer te schitteren en iedereen mag zich hier voor opgeven.

Vanavond na 20.00u zal ik de winnares persoonlijk opbellen met het goede nieuws. Spannend!
Update! In totaal heb ik vandaag nog 140 mailtjes gekregen en ik heb Deborah gebeld die haar moeder een herfst look wilde aanmeten. Omdat er altijd een kans bestaat dat zij niet kunnen komen vrijdag zal ik morgen nog een mail sturen naar iemand voor op de reservelijst. Bedankt iedereen voor het enthousiasme!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

106 Reacties

 1. Anita
  5 september 2012 / woensdag, 5 september 2012

  Super leuke actie.
  Helaas moet ik ook werken anders had ik me er zeker voor opgegeven.
  Suc6 Vrijdag!

 2. deborah
  5 september 2012 / woensdag, 5 september 2012

  jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyj super happyy voor mijn mama love her . xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *