WIN | Feestelijke kerstlook met neutrale kleuren (én budgetproof!)

Nog een kleine week en dan is het alweer KERST! Hebben jullie er ook zo’n zin in? Iedereen viert Kerst weer op een andere manier, maar onze familie vind het altijd leuk om ons extra op te doffen tijdens deze dagen. Geen smoking & galajurken, hoor! Maar gewoon nét even iets meer glitter en glamour dan gebruikelijk. Topjes met pailletten, feestelijke jurkjes, en net overhemdje, krullen in het haar en natuurlijk hoort daar ook een feestelijke make-up look bij!

Vandaag wil ik jullie, in samenwerking met Kruidvat, inspiratie geven voor een feestelijke kerstlook met warme, neutrale kleuren. Ik heb speciaal gekozen voor wat neutralere kleuren zodat deze look ook erg geschikt is voor mensen die niet gewend zijn om (veel) oogschaduw te dragen. Op deze manier hoef je niet te ver buiten je comfort zone te stappen om er toch heel glamoureus en feestelijk uit te zien!


De producten die ik gebruik zijn allemaal bij Kruidvat te koop en ook nog eens vriendelijk voor je budget. Kijk, dat is mooi! Want zo houd je meer geld over voor een feestelijk diner of kerstcadeautjes. De decembermaand is al duur genoeg!


Ik heb nooit eerder palettes van I Heart Makeup gebruikt, maar wowww…. wat een goede kwaliteit en pigment en dat voor €9,99!

Dit is het ‘I Heart Chocolate‘ palette, bestaande uit maar liefst 16 oogschaduwkleuren in warme bruin, bronze en kopertinten. Met dit palette kun je alle kanten op, je kunt er everyday looks meemaken, maar kies je voor de iets donkerder tinten dan is dit palette ook prima geschikt voor feestelijke looks!

De kleuren die ik ga gebruiken heb ik omcirkeld en een nummer gegeven.


Ik heb deze ooglook als volgt gecreëerd;

  • Breng kleur nummer 1 aan over je gehele ooglid, van bewegend ooglid tot wenkbrauw. Door je gehele ooglid te voorzien van oogschaduw blend je de kleuren die je eroverheen aanbrengt gemakkelijker en naadlozer.
  • Blend vervolgend kleur nummer 2 in je arcadeboog.
  • Breng kleur nummer 3 aan op je bewegend ooglid. Dit is een schitterende, diepe, chocoladekleur bruin met een vleugje bordeaux. Breng deze ook lekker dik en smudgy aan onder het oog.
  • Breng kleur nummer 4 aan rondom de traanbuis. Het zachte roze steekt mooi af en past qua tint prachtig bij de overige kleuren.
  • Als laatste breng je kleur nummer 5 aan bij het uiteinde van het oog, zowel boven als onder, om de look wat donkerder en zwaarder aan te zetten en om je ogen echte blikvangers te maken!

Na de oogschaduw breng ik een lekkere laag van de essence I Love Extreme volume mascara aan.

Om de ooglook éxtra feestelijk te maken, breng ik ook de essence Lashes to Impress nepwimpers aan. Dit zijn HALVE nepwimpers en ik vind ze echt fantastisch! Ik breng ze aan het uiteinde aan, zodat je een hele verleidelijke oogopslag krijgt, en tegelijkertijd hoef ik niet bang te zijn dat ze bij het begin loslaten (daar heb ik namelijk altijd last van bij hele nepwimpers). Het resultaat is subtiel, maar toch geven ze je look nét even die extra glam!

Om de look NOG feestelijker te maken breng ik wat zachtroze cosmetische glitters aan als eyeliner.


Bij een feestelijke look hoort natuurlijk ook een feestelijke glans, dus als blush gebruik ik de I Heart Makeup Blushing Hearts blush in de kleur Iced Hearts. Deze kleur geeft mijn wangen een vleugje kleur en een prachtige, warme gouden glow.

De Unicorns Heart breng ik aan op mijn jukbeenderen voor een magische, betoverende (bijna oogverblindende) highlight. Wow, I love it! Ook breng ik hier wat van aan op mijn cupidoboog (middelste boogje van je bovenlip).

Ook deze kwaliteit is geweldig (en zeker voor de prijs van €5,99). Het poeder is lekker zacht (niet krijtig) en goed gepigmenteerd en de glans is supersterk en intens! Het voorziet mijn huid van een schitterende glow.


Omdat ik de ogen er echt uit wil laten knallen kies ik voor een wat neutralere kleur voor de lippen. Dit is de I Heart Makeup Lip Lava in de kleur Forgiven. De textuur is lekker dik en romig, zoals een stevige lipgloss, maar het pigment is heel intens zoals van een lipstick.

De kleur is prachtig, een soort peachy-beige, en matcht erg mooi bij de warme ooglook (en bij mijn huidkleur!).  De finish is vrij matte, met een heel subtiel glansje. De Lip Lava droogt mijn lippen niet uit en houdt het zeker zo’n goede 3-4 uur op mijn lippen voordat ik weer moet bijwerken. Ik vind dit echt een supermooie kleur die ik zeker vaker ga gebruiken, want dit is voor mij echt de perfecte NUDE.


Het eindresultaat! Een warme, neutrale look met een touch of glitter & glam en een schitterende glow. Ik houd hier van! Deze look laat iedereen stralen, maar vooral blauwe, grijze en groene ogen vallen met deze kleuren nóg meer op. Deze kleuren staan echter ook prachtig bij hazelnootkleurige of bruine ogen, zoals je ziet.

Mocht je deze look persoonlijk iets te neutraal vinden, dan matcht de ooglook ook erg mooi met een berrykleurige lipstick of lipgloss. Hiermee laat je je gezicht nóg meer stralen! Enne, vergeet je look niet af te maken met een feestelijke outfit, kapsel en een lekker parfum.


De prachtige producten van I Heart Makeup en essence zijn te koop via Kruidvat (in de filialen, maar natuurlijk ook online) en hebben zachte prijsjes die vriendelijk zijn voor je portemonnee. Ik hoop dat ik jullie met deze look leuke inspiratie heb kunnen geven voor de Feestdagen!

Winactie

Goed nieuws, ik mag alle bovenstaande producten verloten aan één van mijn Instagram followers! Wat moet je doen om kans te maken op deze make-up set?
1. Volg mijn account @serenaverbon en het account van @kruidvat
2. Tag 2 vriendinnen in de comments die dol zijn op make-up
3. Geef deze foto een hartje ❤

Vind jij het ook zo leuk om wat meer moeite te doen voor je outfit en make-up look tijdens de Feestdagen? En zo ja, heb jij al bedacht wat je gaat dragen?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

19 Reacties

 1. Marian
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Mooie look! Heb helaas geen IG.

 2. 21 december 2017 / donderdag, 21 december 2017

  Love de glitter eyeliner en de hele ooglook is gewoon geweldig!

 3. Julie Tina
  20 december 2017 / woensdag, 20 december 2017

  Mooie look! Heb zelf nog nooit een I heart makeup palette gebruikt maar heb er eigenlijk alleen nog maar goede dingen over gehoord :)

 4. 20 december 2017 / woensdag, 20 december 2017

  Prachtige look! En die glitters maken het lekker feestelijk voor de Kerst. Deze look ga ik zeker een keer gebruiken!

 5. 20 december 2017 / woensdag, 20 december 2017

  Super mooie look! Vooral de glitter liner vind ik een leuk idee <3

 6. 20 december 2017 / woensdag, 20 december 2017

  Erg mooie look, staat je prachtig! Je maakt me wel nieuwsgierig naar de halve nepwimpers, klinkt ideaal.

 7. 20 december 2017 / woensdag, 20 december 2017

  Heel mooi met die glitters. Subtiel maar toch feestelijk. Perfect voor de feestdagen :)

 8. 20 december 2017 / woensdag, 20 december 2017

  Wauw ik heb ook nog nooit de oogschaduw pallets geprobeerd van I Heart Makeup. De kleuren staan je ook prachtig!

  Liefs
  x

 9. Jamie
  20 december 2017 / woensdag, 20 december 2017

  Supermooie look! Deze droeg je in je familiefeest video toch? Hele goede inspiratie voor de Feestdagen, bedankt ❤️

 10. 20 december 2017 / woensdag, 20 december 2017

  Hele mooie look 😍😍
  Alvast fijne feestdagen met je lief en je leuke familie 🎄💕🎁
  Liefs Marieke
  Sassy-ness 4U

 11. yasmina
  19 december 2017 / dinsdag, 19 december 2017

  Prachtige look en ik doe graag mee met de win actie <3

 12. 19 december 2017 / dinsdag, 19 december 2017

  Vind het fijn dat je er weer helemaal bent!

 13. 19 december 2017 / dinsdag, 19 december 2017

  Love deze look! vooral met dat lijntje glitters erbij!

 14. 19 december 2017 / dinsdag, 19 december 2017

  Ik vind de hartjes blush en highlighter zo fijn! Ik heb die zelf vorig jaar kado gegeven aan mijn schoonzusje en die gebruikt het nog dagelijks. Bij onze kerstviering doen we niet echt moeite met onze outfits of makeup maar zelf vind ik het wel altijd leuk om beetje more glitters te gaan. Bij ons draait het alleen maar om eten. Nogmaals, die trui is zo mooi!

 15. Femke
  19 december 2017 / dinsdag, 19 december 2017

  Ik ben erg benieuwd naar het palette, dus ik had daarom eigenlijk wel wat meer swatches willen zien.

 16. 19 december 2017 / dinsdag, 19 december 2017

  Ik vind het er heel erg mooi uitzien! Vind het ook een heel leuk en betaalbaar merk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *