Win: €100 shoptegoed bij ComeGetFashion.com

Op de één of andere manier beland ik na een uurtje of 11 ‘s avonds altijd in diverse webshops met echte hebbedingen op modegebied. Van die items die én een fijn prijsje hebben én die momenteel helemaal in de mode zijn. Ik kan me dan maar met moeite bedwingen om niet de gehele webshop in mijn virtuele winkelwagentje te kieperen! Come Get Fashion is zo’n webshop. Deze Nederlandse online webwinkel verkoopt items als de Infinity Ring, Disco Pants (love it!) en van alles met studs, spikes, kruisjes, driehoeken en Aztec prints.

beautylab collage
Van Come Get Fashion mag ik een shoptegoed van €100,- weggeven aan één van mijn lucky lezeressen, te besteden in de Come Get Fashion webshop. Voor dat bedrag kan je gemakkelijk een complete outfit inclusief heel veel leuke accessoires bij elkaar shoppen!

Wat moet je doen om mee te doen aan deze winactie?

 • Ga naar de ComeGetFashion.com en selecteer jouw favoriete item uit de webshop.
 • Laat een comment achter waarin je laat weten wat jouw favoriete item is (geen link plaatsen, maar de naam van het item kopieren) + de manier waarop je dit item zou stylen.

faves

Voorwaarden;

 • Je mag maximaal één comment per persoon achterlaten.
 • Deze winactie loop een week vanaf nu en eindigt op 14 juni 2013 12:00u ‘s middags.
 • Hierna zal ik een winnaar kiezen die via e-mail bericht zal krijgen.
 • Op deze e-mail dient binnen 3 werkdagen gereageerd te worden, anders gaat de prijs naar een ander.
 • Vul dus een geldig e-mail adres is van een account dat je regelmatig (het liefst elke dag) gebruikt.
 • Het shoptegoed van €100,- is niet inwisselbaar voor geld en dient binnen 2 maanden uitgegeven te worden in de webshop ComeGetFashion.com.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Heel veel succes en plezier iedereen! Ik ben erg benieuwd naar jullie outfitcombinaties.

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

627 Reacties

 1. Cato
  2 juni 2015 / dinsdag, 2 juni 2015

  Ik ga voor de CUT OUT SHOULDER STRIPED SHIRT <3 deze zou ik met mijn leren skinnyjeans , zilveren adidas superstars en mn studded handbag combineren. En miss ook de CLUBMASTER SUNNIES black van ComeGetFashion erbij. Geweldige edgy outfit voor de stad :)

  Bedankt voor de kans op deze actie :D

 2. heidi
  14 juni 2013 / vrijdag, 14 juni 2013

  Ik kies zekerweten de Aztec pants! Ik zou het niet heel ingewikkelds van maken want ik zou het aan doen naar een leuk festival. Ik zou het dragen met een lossig knal oranje of roze croptop met als het wat kouder is een zwarte leren jackie. Mooie gouden sieraden erbij en allstars erbij zodat je meteen door kan gaan naar een festival. Door het goud en de knal kleur lijk je extra bruin!

 3. Nene
  14 juni 2013 / vrijdag, 14 juni 2013

  Oeh het kan nog net!!!!
  Ik vind de zilveren wishbone necklace erg mooi, die zou ik combineren met een jurkje of een rokje + top in donkerblauwe of bordeaux rode tinten, met een off white vestje erover. En leuke laarsjes om het af te maken, zoals bijvoorbeeld de studded boots.

 4. Marjolein
  13 juni 2013 / donderdag, 13 juni 2013

  Ik zou kiezen voor het DENIM JACKET! Deze zou ik combineren met een simpel zwart topje met daaronder zomerse jeans shorts! Om deze stoere outfit af te maken zou ik kiezen voor comfy All Stars en een stoere riem (met studs!) en tas met studs!

 5. 13 juni 2013 / donderdag, 13 juni 2013

  ik doe mee
  de AZTEC PANTS vind ik het leukst en zou ik combineren met een los zwart t- shirt een mooie ketting, een sjaaltje in mijn haar en dr. martens.

  xx
  evelien

 6. Danique
  13 juni 2013 / donderdag, 13 juni 2013

  hey
  Ik doe mee!!!!!!!!!
  Het leukste kledingstuk van de site vind ik de STARS AND STRIPES CROP TOP.
  Ik zou hem combineren met de broek van de h&m, die broek met de gekleurde bloemetjes.
  Ik zou er ook de PEACE NECKLACE van de ComeGetFashion.com bij doen.
  Ook zou ik er de INFINITY BRACELET silver van de ComeGetFashion.com. bij doen.
  Verder zou ik er bruine ballerina’s bij dragen.
  xxxxx Danique

 7. Laura
  13 juni 2013 / donderdag, 13 juni 2013

  Wow! ik heb net op die site gekeken, en dat zijn echt super leuke kleren!!! ik zou voor de: AZTEC DENIM SHORT
  ik zou hem combineren met een neon roze, kante, mouwloze blouse met daaronder een zwart topje.
  ik zou er ook zwarte ballerina’s met een strikje bij doen.
  er zijn nog veel meer dingen die ik leuk vind!!!
  xxxx laura

 8. Charmaine
  13 juni 2013 / donderdag, 13 juni 2013

  De spiked cuff armband is m’n favorite. Ik zou hem combineren met de cross ring/bracelet een donkere skinny jeans, het music t-shirt en dr Martens of bikerboots.

 9. Jackie
  13 juni 2013 / donderdag, 13 juni 2013

  Hey! Wat een super leuke actie!! Ik doe vooral mee omdat ze nooit eens Amerikaanse kleding/sieraden verkopen in Nederland.
  Als ik mocht kiezen zou ik de INFINITY RING silver en de INFINITY BRACELET XL silver vooral nemen en die zou ik combineren met mijn studs spijker gilet, stoere broek en studs schoenen, Ik denk dat wel een goede keus is. Ik hoop dat jij ook een goede keus zult maken!
  XOXO’ Jackie

  P.s: ik had al eerder een reactie geplaatst maar hij kwam niet aan.

 10. 13 juni 2013 / donderdag, 13 juni 2013

  Super leuke actie! En wat heeft comegetfashion.com te gekke kleding.

  Mijn favoriete item is: SEE TROUGH HEELS blue
  Ik had eerst de zwarte in gedachte, maar omdat het zomer is! Lijkt me de blauwe wel een leuk opvallend kleurtje. Ik zou de heels combineren met een donker blauwe of fleurige broek aandoen waarbij het blauwe in is verwerkt. Ik zou de pijpen van de broek opstropen, dat geeft het weer iets zomers, vind ik zelf. Vervolgens zou ik een wit basic shirt of een wit blousje en daarbij een te leuke goude ketting en als finishing touch een leuke neon clutch om de kleuren textuur van het blauwe een beetje te breken.

  Hoop dat ik kans maak op deze te gekke winactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *