Win! Diner voor twee!

Zoals jullie weten heb ik een paar maanden geleden Restaurant Vandaag ontdekt, een all-in dining restaurant net iets buiten Utrecht langs de A2. Sinds mijn ‘ontdekking’ ben ik hier meerdere malen terug gekomen en heb ik vrienden en kennissen aangestoken. Vriendin Nena is er nu ook al een aantal keren geweest en mijn ouders zijn er uit eten geweest op mijn vaders verjaardag. Ik heb er trouwens ook nog mijn verjaardag gevierd! Op je verjaardag eet je namelijk gratis, een leuke verrassing van Restaurant Vandaag!


Anyways, ik heb er een artikel over geschreven (klik hier), omdat ik dit restaurant toch wel als één van mijn favoriete restaurants beschouw en ik deel mijn enthousiasme graag met mijn lezers. Mijn enthousiasme is niet onopgemerkt gebleven en Restaurant Vandaag is dan ook erg blij met de positieve feedback.

Ze zijn er zelfs zo blij mee, dat ze onder mijn lezers graag 3 x een PresentPas (cadeaukaart) willen verloten t.w.v. €50,00! Voor dit bedrag kun je deelnemen aan een all-in dining sessie van 2 uur voor 2 personen! Een gratis diner voor 2 dus! Natuurlijk kun je ook geld bijleggen om de sessie te verlengen naar 3 uur, of omdat je met meer dan 2 personen wil komen eten.

Wat moet je doen om kans te maken op de €50 PresentPas van Restaurant Vandaag? Heel simpel. Ze willen graag meer likes op hun Facebook page. Dus klik hier, druk op de ‘vind ik leuk’ button en maak op deze manier kans op 1 van de 3 cadeaukaarten! Aan het einde van deze maand worden er 3 winnaars gekozen door Restaurant Vandaag. De winnaars worden bekend gemaakt via hun Facebook pagina en ze zullen hierna vanzelf contact opnemen!


Tevens mag ik jullie 25% korting geven op een online reservering voor all-in pancakes! Vermeldt bij opmerkingen Beautylab Aktie Middagje Vandaag voor de korting. All-in pancakes is alleen op woensdagmiddag en het is speciaal voor de kleintjes. Leuk voor de moeders onder mijn lezeressen! Soms denk je, wat moet ik nu weer voor leuks verzinnen om te doen met mijn kids? Nou, laat ze lekker pannenkoeken bakken en tekenfilms kijken en spelen met andere kids bij Restaurant Vandaag. Het kost €11 per persoon (kinderen van 0 – 3 jaar gratis) en met de beautylab korting betaal je slechts €8,25. Echt een leuk uitje, zowel voor jezelf als voor de kids! Hieronder lees je meer over Middagje Vandaag:


Ik hoop dat jullie meedoen met de winactie omdat ik heel benieuwd ben naar jullie mening over één van mijn favoriete restaurants! En als jullie een Middagje Vandaag doen, laat me dan ook zeker weten hoe het is bevallen. Ga naar de Restaurant Vandaag Facebook pagina, like ze, en maak kans op een diner voor twee! Eind van de maand worden de winnaars bekend gemaakt! Good luck!

Meer informatie over Restaurant Vandaag? Bekijk dan hun uitgebreide officiële website. Overigens zal Restaurant Vandaag in het voorjaar van 2012 een tweede vestiging openen in Amsterdam! Een goede aanwinst voor Amsterdam en omstreken, als je het mij vraagt.

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

36 Reacties

 1. Linda
  8 november 2011 / dinsdag, 8 november 2011

  Leuk! ik heb meegedaan!!

 2. Amanda
  6 november 2011 / zondag, 6 november 2011

  Leuke actie,heb geliked! Ik heb er na je vorige artikel over vandaag ook gegeten op mijn verjaardag, was zeker lekker,gezellig en nog gratis ook..voor de jarige! :-)

 3. Ilse
  3 november 2011 / donderdag, 3 november 2011

  Oooh superleuk! Ik ben dol op uit eten gaan, maar nu ik op mezelf woon heb ik er helaas een stuk minder geld voor!

 4. Deborah
  3 november 2011 / donderdag, 3 november 2011

  Ik heb er 2 weken geleden gegeten met mijn opa en oma, ze vonden het er ook heerlijk! die créme brulee… oeh, nu zin in! haha!

  • Serena
   Auteur
   3 november 2011 / donderdag, 3 november 2011

   OOOOOH JA! Die is goddelijk!

 5. 3 november 2011 / donderdag, 3 november 2011

  lijkt me super leuk om daar eens lekker uit eten te gaan met mijn vriend. Het zou leuk zijn als ik die bon daarvoor zou winnen, maar anders neem ik hem wel hiermee naartoe als hij jarig is :)

 6. 3 november 2011 / donderdag, 3 november 2011

  Tot nu toe heb ik er 2x gegeten en ik vind het eten daar erg lekker. Vooral met groepen mensen is het ideaal. Voor 2 personen is het iets minder gezellig, omdat het zo groot is. Ik doe graag mee met de winactie en ben dus meteen naar de facebook pagina gegaan. Ik lust zeker weten nog wel een maal van Vandaag! Jammie!

 7. 3 november 2011 / donderdag, 3 november 2011

  Woo, dat is nog eens makkelijk om mee te doen. Ik heb ze zeker geliked, niet alleen om te kunnen winnen, maar ook omdat het gewoon echt een relaxed restaurant is.

 8. Lilian
  3 november 2011 / donderdag, 3 november 2011

  Ik ben er laatst geweest met vrienden (dat kreeg ik als verjaardagscadeau) en het was ontzettend leuk en lekker. Normaal heb je bij buffet restaurants eten dat al een tijdje in de bakken ligt en niet meer zo lekker is, maar ik heb gesmuld!

  Wat een heerlijk restaurant, ook zonder winactie had ik ze geliked, maar met winactie is er nog meer reden voor!

 9. 3 november 2011 / donderdag, 3 november 2011

  Super leuk doe mee, heb geliked! Hee mooi commentsysteem, je zit nu op wordpress dus:)

 10. 2 november 2011 / woensdag, 2 november 2011

  Ik at een tijdje geleden daar best vaak, maar mijn ouders vinden het opeens minder worden ofzo. Maar ik vind van niet, haha. =)

 11. 2 november 2011 / woensdag, 2 november 2011

  Ooooooh, wat een leuke winactie!!!
  Sinds je vorige artikel over restaurant Vandaag zijn mijn vriend en ik er regelmatig geweest en helemaal fan.

 12. Roxy
  2 november 2011 / woensdag, 2 november 2011

  Heb er nu ook twee keer gegeten (waarvan één keer op mijn verjaardag) en het is nu met vrienden een ‘traditie’ geworden om op onze verjaardag daar te eten, toch een extra cadeautje. Het eten is daar inderdaad ook erg lekker en ook divers, elke keer als ik opsta weet ik weer niet wat ik moet halen omdat zo ontzettend véél is haha. De wokkers zijn vooral favoriet.

  Ik vind je nieuwe lay-out trouwens erg mooi alleen nu ik een reactie typ stoor ik me wel een beetje aan het vakje waar ik moet typen omdat het zo klein is en het lettertype redelijk groot. Daardoor maak ik snel typfouten, maar misschien ben ik wel de enige die zich daaraan stoort.

 13. laura
  2 november 2011 / woensdag, 2 november 2011

  Leuke actie :D

 14. 2 november 2011 / woensdag, 2 november 2011

  Klinkt erg leuk- en lekker. Ik doe mee.
  Leuk voor de kleintjes zo een middag.

  Liefs

 15. Denise
  2 november 2011 / woensdag, 2 november 2011

  hele leuke actie, ook ik doe mee :)

 16. 2 november 2011 / woensdag, 2 november 2011

  Superleuk! Ben erg benieuwd naar het restaurant!

  Vind je lay-out trouwens heel gaaf zo!! :) En het reactieformulier is een stuk beter zo!

 17. Laura
  2 november 2011 / woensdag, 2 november 2011

  Ik heb de facebook pagina geliked en hoop dat ik die bon win! Ben de laatste tijd best vaak van Utrecht naar Amsterdam gereden maar iedere keer zag ik het restaurant niet langs de weg haha :p

  • Serena
   Auteur
   2 november 2011 / woensdag, 2 november 2011

   Het zit in The Foodspot, ‘verstopt’ achter The Wall (die mooie geluidswal).

 18. Carlien
  2 november 2011 / woensdag, 2 november 2011

  Lekker! Ik doe mee.

  Ik zou trouwens ook wel van die woensdagmiddagactie gebruik willen maken, maar ik zie nergens staan tot wanneer de korting geldig is?

  • Serena
   Auteur
   2 november 2011 / woensdag, 2 november 2011

   ik ook niet! ik zal het nog even navragen. Maar je kan natuurlijk nu reserveren met korting en pas volgende maand gaan ofzo, wat je wil!

 19. Paula
  2 november 2011 / woensdag, 2 november 2011

  Wat een leuke actie! Ik heb meegedaan!

 20. 2 november 2011 / woensdag, 2 november 2011

  Een ontzettend leuke actie, en ik doe mee! Echter, dit keer niet voor mezelf (als dit mag?) maar voor mijn neef en zijn vriendin. Ze hebben vorige week iets verschrikkelijk tragisch meegemaakt (zie mijn blog) en ik denk dat ze een avondje uit wel kunnen gebruiken nu, even de gedachten verzetten en afleiding zoeken met z’n tweetjes. Ik ben benieuwd..!

  • Serena
   Auteur
   2 november 2011 / woensdag, 2 november 2011

   Tuurlijk mag dat. Je wint een cadeaukaart, die kan je dan aan hun geven.

 21. 2 november 2011 / woensdag, 2 november 2011

  Wat leuk! Ik doe mee ;)

 22. Danielle
  2 november 2011 / woensdag, 2 november 2011

  Leuke actie! Heb hier gegeten met mijn vriend op zijn verjaardag ;)
  Toen we weg gingen jouw artikel daar zien hangen! Was erg leuk!

  • Serena
   Auteur
   2 november 2011 / woensdag, 2 november 2011

   Echt? Wat leuk! Wist niet dat die er hing. Even kijken de volgende keer dan :-) Waar hangt het ongeveer?

 23. Danielle
  2 november 2011 / woensdag, 2 november 2011

  Leuke actie! Heb hier gegeten met d

 24. marleen
  2 november 2011 / woensdag, 2 november 2011

  ik wil daar sowieso met mijn verjaardag gaan eten (duurt nog 4 maanden ohh zo lang :P)

 25. Fonghwa
  2 november 2011 / woensdag, 2 november 2011

  Ik doe zeker mee!! Wil er echt een keer naar toe. Die chocoladefontein heeft me helemaal overgehaald :-)

 26. Deborah
  2 november 2011 / woensdag, 2 november 2011

  Wat een leuke (en lekkere) actie! Ik doe zeker mee, kan ik weer eens romantisch uit eten met vriendlief ;)

 27. Jacky
  2 november 2011 / woensdag, 2 november 2011

  ik ben er nav jouw artikel al 3x geweest… Tweeën keer vlak na elkaar en de biefstukbakker vroeg;’was jij hier pasgeleden ook niet?’ hihi, busted!

  • Serena
   Auteur
   2 november 2011 / woensdag, 2 november 2011

   Haha! Ah dat is alleen maar een compliment, dan weten ze dat ze het goed doen, toch? Fijn restaurant he! Ik ben er vorige week nog geweest en ga deze maand weer :-)

 28. Petra Bijkersma
  2 november 2011 / woensdag, 2 november 2011

  Echt hele gave actie !
  Als ik niet win zou ik alsnog daar een keer gaan eten :)

 29. vera
  2 november 2011 / woensdag, 2 november 2011

  ik wil erg graag meedoen!!
  mijn vader kookt in het restaurant het Heerenlogement en daar heb je ooit een keer over geschreven toen je schreef over proeverij houten dat vond mijn vader erg leuk toen ik het hem liet lezen :D

  wou ik gewoon ff zeggen :D
  hoop dat ik akns maak
  xxx

 30. 2 november 2011 / woensdag, 2 november 2011

  Leuke actie en ik doe ook mee! Ik neem mijn neefje gezellig een keertje mee op de woensdag. Dat gaat hij zeker leuk vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *