Win! Colorswitch iPhone pakket t.w.v. €295,-

Zoals jullie weten ben ik de eigenaresse van een Samsung Galaxy SII, maar ik begin langzamerhand steeds meer te balen van het feit dat ik geen iPhone heb. Eén van die redenen zijn de Colorskins van ColorSwitch.nl. Terwijl mijn zusjes vrolijk rondhuppelen met neongekleurde iPhones die superleuk matchen bij hun outfits, moet ik het doen met een saai wit frontje. Laatst zag ik de limited edition Colorskins met Missoni en Dannijo prints en nu weet ik het zeker: mijn volgende telefoon wordt een iPhone.


Colorskins zijn speciale stickers die je zelf op je iPhone kunt plakken en waardoor jij je iPhone steeds kunt voorzien van een fashionable jasje. Dankzij de speciale plaklaag sluit de ColorSkin perfect aan op je iPhone. De ColorSkin is gemakkelijk te verwijderen en laat geen lijmresten achter waardoor je je iPhone zo weer kan ColorSwitchen naar een andere kleur zodat je je telefoon steeds kunt matchen bij je outfit of je nagellak. Want ook je iPhone is natuurlijk gewoon een fashion accessoire!

In samenwerking met ColorSwitch.nl mag ik een heel gaaf pakket weggeven aan één van mijn lezeressen, namelijk een jaar lang gratis Colorskins* inclusief een stoere Knucklecase t.w.v. €295,-.

*Dit houdt in dat je 12 Colorskins naar keuze mag uitzoeken uit de webshop zodat jij je iPhone elke maand kan voorzien van een nieuw fashionable jasje!

De Colorskins passen op zowel de iPhone 4 als 4S en zijn van goede, stevige kwaliteit. Volgens mijn zusjes gaan ze niet ‘bladderen’ bij de hoekjes en aangezien zij nogal kritisch zijn, ben ik er van overtuigd dat dit de perfecte accessoires zijn voor jouw iPhone. Alleen het allerbeste voor jouw baby, natuurlijk! Krijgen jullie ook al leuke inspiratie van bovenstaande collages?

Heb je een iPhone en zie je dit geweldige ColorSwitch Pakket t.w.v. €295 wel zitten?

 • Like ColorSwitch op Facebook
 • Laat hieronder een comment achter om te laten weten dat je meedoet, en vooral: waarom?

Deze winactie loopt een week, dus t/m woensdag 12 september 00:00u. Hierna zal de winnaar op de Facebook pagina van ColorSwitch bekend worden gemaakt!

Succes iedereen!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

483 Reacties

 1. 13 april 2013 / zaterdag, 13 april 2013

  Ooh ja ik doe zeker mee! Ik vind de zwarte kleur van mijn iphone maar niets en het is echt een prachtig resultaat! Ook is het de perfecte oplossing om de schram op mijn iphone te verbergen :)

 2. p.rip-van klei
  27 februari 2013 / woensdag, 27 februari 2013

  toffffffff wat een keuze niet gewoonanders maar uniek

 3. 25 februari 2013 / maandag, 25 februari 2013

  Heel ik ben Ellen ( oké beetje logisch door de naam) en ik heb geen iPhone maar krijg binnen kort een iPhone en wil niet zo saaie je kan hem ook laten verkleuren maar dat is veel te duur en toen zag ik dit en werd meteen verliefd ( vooral op die roze ) ik hoop dat ik win hahahhahhah ( wrm lach ik )
  P.s ik vind jouw echt een leuke beauty verteller of blogger ( ben de naam vergeten )
  P.p.s sorry ik weet niet waarom ik zoveel haakjes gebruik

 4. Mariko
  14 januari 2013 / maandag, 14 januari 2013

  Deze zijn er ook wel voor de Samsung galaxy s2!!

 5. Florentine
  4 oktober 2012 / donderdag, 4 oktober 2012

  Echt super leuk joh!!!! Alleen idd jammer als je geen iPhone 4 hebt :)
  MAAAAAAAAAR er is nog een andere site die ook stickers maakt
  http://www.wannaskin.com hier kan je zelfs een eigen afbeelding gebruiken. Ik wacht nog tot ze de Samsung S 3 hebben :)

 6. 30 september 2012 / zondag, 30 september 2012

  Hi Ladies,

  Mijn vriendje heeft een eigen smartphone reperatie bedrijf en ik dacht dat ik alle ditjes en datjes wel wist over de leukste gadget die der bestaat.. De onmisbare Iphone, ik denk dat elke vrouw het wel met me eens is dat het de hipste spiegel is om je lippenstift mee op te doen.. ;)

  Anyway.. Ik heb dit nog niet eerder gezien, zeker met de aztec print is mooi. En ik word niet snel enthousiast maar dit is TE leuk!!

  Ik hoop dat iedereen mee doet want het is een super actie!

  Dankjewel en vriendelijke groet. Roxanne Hoogendoorn

 7. Yvette Reugebrink
  19 september 2012 / woensdag, 19 september 2012

  Colorswitch is echt top! Ik heb nu een neon roze en ben helemaal verkocht! Ik kan niet wachten om er ook andere kleuren op te zetten. En wat is er leuker dan elke maand je iphone een nieuwe kleur te geven! De makers van Colorswitch zijn echt top!

 8. jessie
  18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

  heel leuk! ik doe mee
  en ik doe mee omdat ik nooit leuke hoesjes kan vinden voor mijn iphone en als ik er eenmaal een heb gevonden ben ik er na een maand alweer op uitgekeken.

 9. Karlien
  15 september 2012 / zaterdag, 15 september 2012

  Wanneer maken ze de winnaar bekend? ;)

 10. lin
  15 september 2012 / zaterdag, 15 september 2012

  Wanneer laat colorswitch weten wie de gelukkige is?

 11. Nikki
  15 september 2012 / zaterdag, 15 september 2012

  Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?

 12. Avelon
  13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  Because girls love fashion forever <3
  Met ColorSwitch laat je zien we je bent en hoeveel je van fashion houdt!

  xx

 13. Sanne Vloon
  12 september 2012 / woensdag, 12 september 2012

  Ik wil supergraag winnen omdat mijn saaie iPhone wel een kleurige opknapper gebruiken! Ze zijn gaaf, modieus, en een perfecte gelegenheid om altijd in stijl te lopen! Ze zijn allemaal op hun eigen manier superspeciaal en gaaf! Ooh ik hoop echt dat ik win! Ook zijn ze perfect om mijn nagellak op af te stemmen! Als ik win schreeuw ik het echt van de daken! Xxx

 14. Mieke van den Hemel
  12 september 2012 / woensdag, 12 september 2012

  Net een nieuwe iPhone 4, want ja je moet toch met de trend mee! Helaas heeft deze mij zoveel centjes gekost dat een leuk frontje onbetaalbaar is voor deze student!! En als student medewerker Mode styling en design, kan je natuurlijk niet met een kale iPhone rondlopen!

  Dikke kus,

  Miek

  Btw, love your blog!

 15. 11 september 2012 / dinsdag, 11 september 2012

  Wauw! Ik doe zeker mee :-). Maar waarom? Ik heb zelf geen iPhone, maar mijn moeder wel! Ze is smoor op haar iPhone (en ik stiekem ook). Maar hij kan wel eens wat hipper worden!! Dit is dus helemaal ideaaaal woehoeh! heb uiteraard de fbpagina geliked :)

  Liefs,
  Britt

 16. iris van erven
  11 september 2012 / dinsdag, 11 september 2012

  Ik wil erg graag winnen. Ik ben al een tijdje aan het sparen om een paar colorskins te gelijk te kopen. Ik vind het idee van je iphone een kleur geven erg leuk!

 17. Janice
  11 september 2012 / dinsdag, 11 september 2012

  Ik doe zeker mee aan deze wedstrijd!
  Ik mocht van de week namelijk een nieuw telefoon uit kiezen en ik twijfelde nogal tussen een iphone 4s en een samsung galaxy s3, toen ik dacht aan colorswitch, was de keuze snel gemaakt! haha, best erg dat ik me door zoiets laat beinvloeden :$ Maar zoon fashionable telefoon moet ik gewoon hebben ;D

 18. devika
  10 september 2012 / maandag, 10 september 2012

  ik doe mee! waarom? ik hou van mijn iphone maar het ziet er nu wel iets te saai uit. ik zag de kardashians al met dit hoesje maar kon het nergens vinden, ik ben al heel lang op zoek naar een mooi iphone hoesje maar kon nergens iets moois en betaalbaars vinden, ik wil dit hoesje echt heeeel graag en dan hoef ik ook geen lelijke hoesjes te gebruiken om mijn tel te beschermens, you know the feeling..
  xxx

 19. Jennifer
  10 september 2012 / maandag, 10 september 2012

  Jaaaa super leuk ik doe mee!! Ik was ze al tegengekomen op andere blogs maar ik vond ze wel erg prijzig.. dus ik ben heel blij met deze win actie :). Zou super zijn als ik elke maand mijn iPhone mocht ‘colorswitchen’ :)!

  Xx

 20. Melike
  10 september 2012 / maandag, 10 september 2012

  Ik hou er erg veel van om mijn hoesjes te switchen! En om ze te matchen met mijn outfit ;). Ik heb alleen roze hoesjes tot nu toe gehaald… (blame de hoesjes, ze waren té leuk om te laten liggen)

 21. 10 september 2012 / maandag, 10 september 2012

  Ik zou het super goed kunnen gebruiken, voor mezelf en voor mijn blog, ik kan dan iedere maand aan mijn lezeressen laten zien dat ik via een andere blog weer een nieuwe colorskin heb. Lijkt me super leuk! Leuke pimp voor je telefoon. X

 22. Ashley
  10 september 2012 / maandag, 10 september 2012

  Im in mijn baby kan wel een leuk kleurtje gebruiken ben dat witte ook zat. Ook zou ik mijn ouders en zusje ook een paar stickers uitlaten kiezen zodat ze hun iPhone ook kunnen pimpen. Zo leuk die stickers. Volg Colorswitch ook via instagram en daar doen ze soms ook acties helaas nog nooit iets gewonnen :( heb helaas nooit zo’n geluk. Maargoed iedereen veel succes.

 23. anna
  9 september 2012 / zondag, 9 september 2012

  Ik ga binnenkort mijn eerste smartphone kopen, en vind dat er geen leuke kleuren beschikbaar zijn. Zo kun je bij elke outfit een passende kleur gebruiken voor de iphone.

 24. Estelle
  9 september 2012 / zondag, 9 september 2012

  Ik doe mee omdat ik naast schoenen, tassen en sieraden die matchen bij elke outfit het me super lijkt om ook mijn iPhone op elke gelegenheid te kunnen aanpassen!

 25. Pascalle
  9 september 2012 / zondag, 9 september 2012

  Ik doe zeker mee!!!
  Ik ben echt verliefd op dit ColorSwitch Pakket.
  Ik heb vrijdag mijn iphone gekregen en ben er helemaal gek op alleen is hij nu nog een beetje saai (nog geen hoesje)ook vindt ik het altijd zo moeilijk om een leuk hoesje te kopen die leuk matcht met je outfit bijvoorbeeld. En die Knucklecase is zo handig aangezien ik nogal een kluns ben en snel dingen uit me handen laat vallen en wil natuurlijk niet dat m’n iphone uit mijn handen valt en hij is nog fashionable ook.

  xxx

 26. Anita
  9 september 2012 / zondag, 9 september 2012

  Een hele gave actie, ik doe graag mee zodat ik mijn iPhone lekker kan pimpen.

 27. hannah
  9 september 2012 / zondag, 9 september 2012

  Ik doe mee, omdat ik een Iphone heb en er helemaal weg van ben. Helaas heb ik nog geen leuk hoesje ervoor, maar dat is natuurlijk wel nodig! Wat een leuke kleuren ik word er helemaal vrolijk van, als je dan elke keer je telefoon op pakt is het toch een soort van kadootje :)