WIN | Andrélon Deluxe lijn + Blow Dry behandeling

Op donderdag 16 april opent Andrélon om 10 uur haar deuren van de allereerste Andrélon Blow Dry Salon. Met deze Blow Dry Salon viert Andrélon de introductie van haar Deluxe lijn. De lijn bestaat uit luxe haarverzorgingsproducten van professionele kwaliteit met een heerlijke geur en rijke ingrediënten. Topstylist Arjen Huffels en zijn team bieden in de Andrélon Blow Dry Salon verzorgende behandelingen aan tegen een toegankelijke prijs.

Ik was erg nieuwsgierig naar deze nieuwe lijn, dus zocht ik Arjen Huffels op in zijn salon in Amsterdam waar ik hem een aantal vragen stelde over de Deluxe lijn. En natuurlijk heb ik de producten zelf ook getest!

andrelon deluxe_02 Omdat ik mijn haren een aantal weken geleden heb voorzien van highlights koos ik dit keer eens voor de Colour & Shine lijn. Deze lijn is verrijkt met exotische macadamia-olie. Deze lijn beschermt gekleurd haar en zorgt voor een stralende kleur vol glans. Kijk, dat moeten we hebben. De Colour & Shine lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en serum-oil.

andrelon deluxe_04Het eerste wat me opvalt zijn de luxe verpakkingen in handige tubes. De tubes zijn zilver met roze en paars kleurverloop, erg mooi! Tubes vind ik ook erg fijn werken omdat het laatste restje er op deze manier altijd gemakkelijk uit te knijpen is.

De shampoo is wit met een parelmoerglansje, dat geeft ook meteen een heel luxe gevoel!

andrelon deluxe_13 De conditioner is lekker romig en smeuïg.

Beide producten ruiken heel fruitigzoet met een vleugje bloemen. Ik vind de geur persoonlijk erg lekker ruiken, dus ik ben blij dat de geur na het wassen nog goed te ruiken is in mijn haren!

Ingrediënten conditioner;
andrelon deluxe_09De conditioner bevat voedende ingrediënten waarbij de siliconen een beschermend en glanzend laagje om de haarschacht heen leggen en de macadamia olie deels de haarschacht binnendringt om het van binnenuit te voeden. Op deze manier worden je haren vanaf twee kanten aangepakt. Na gebruik zijn mijn haren dan ook lekker glad en glanzend en zien ze er heel gezond uit!

Ingrediënten shampoo;
andrelon deluxe_10De shampoo bevat sodium laureth sulfate, oftewel SLES. Sommige mensen krijgen hier een trekkerige hoofdhuid van, dus als je een gevoelige (hoofd)huid hebt is het wellicht beter om te kiezen voor een shampoo zonder SLES. Persoonlijk heb ik er geen last van, ook omdat je shampoo nooit lang op de huid laat zitten, maar juist snel uitspoelt. Deze shampoo bevat verzorgende macadamia olie en kamille extract, dat bekend staat om het accentueren van highlights. Ideaal dus voor mijn lokken! Ik vind deze shampoo echt heel fijn, het schuim is lekker weelderig en dik en verdeeld gemakkelijk over mijn haren.

andrelon deluxe_03 Het serum-oil ruikt hetzelfde als de shampoo en conditioner, maar dan iets sterker. Heerlijk! Ik gebruik zo’n 3 pompjes wat ik verdeel over handdoekdroog haar. Het trekt lekker snel in, echt een pluspuntje!

andrelon deluxe_12 Na het drogen (soms laat ik het aan de lucht drogen, soms föhn ik het) breng ik nog 2 extra pompjes aan in mijn haarpunten, dus in totaal gebruik ik 5 pompjes. Dit is zuiniger dan wat ik normaal gesproken gebruik (dan gooi ik er echt 10 pompjes in, minstens!) dus ik heb het idee dat dit serum-oil toch wel wat voedender is dan wat ik doorgaans gebruik. Het laat geen vettig laagje achter, maar wél een heerlijke, fruitigzoete geur. In het flesje zit 75 ml, maar ik denk dat je hier best lang mee kunt doen.

Ingrediënten serum-oil;
andrelon deluxe_11 In het serum-oil zit een mix van siliconen, plantaardige oliën en paraffine. Ook deze combinatie zorgt voor een tweezijdige werking; een deel trekt deels in de haarschacht en een ander deel legt een beschermend laagje om je haren. Precies wat mijn droge haartjes nodig hebben!

andrelon deluxe_06 Natuurlijk moest ik ook even de Volume spray uittesten, want zoals jullie misschien weten ben ik DOL op volumineus haar. Ik bracht deze aan bij de haaraanzet op handdoekdroog haar, masseerde het even in met mijn vingertoppen en daarna heb ik het geföhnd. Door te föhnen versterk je namelijk het volume effect. De geur is ook erg lekker, een beetje fris en meer ‘groen’ en aqua dan de Colour & Shine lijn. Het resultaat is inderdaad meer volume, maar hiernaast heb ik nog wel een droogshampoo of haarlak nodig om de boel echt nog wat meer de lucht in te pompen. Maar deze spray is een goede basis!

Ingredienten volume spray;
andrelon deluxe_07De spray bevat collageen, elastine en keratine, allemaal verzorgende en ‘opvullende’ ingrediënten die fijn en futloos haar wat meer stevigheid en dikte geven, resulterend in meer volume.


andrelon deluxe_05 Als laatste wil ik het intensief masker bespreken, een heerlijk dik en lobbig haarmasker met zoete amandelolie. De geur van dit masker is ook licht zoetig en ruikt naar amandelen, maar ergens ook naar kokos (de geur van kokos en amandel ligt op de een of andere manier vrij dicht bij elkaar, vind ik). Heel erg lekker in elk geval! Je hebt maar weinig nodig omdat het masker zo dik en geconcentreerd is. Ik laat het altijd eventjes in trekken en spoel het daarna goed uit. Dit masker maakt mijn haren echt superglad en zacht en na gebruik kan ik gemakkelijk door mijn haren borstelen.

Ingrediënten intensief masker;
andrelon deluxe_08De prijzen van de nieuwe Andrélon Deluxe lijn zijn als volgt;
Shampoo & conditioner 250ml – €4,89
Serum-oil 75ml – €8,99
Volume Spray 150ml – €7,99
Intensief Masker 200ml – 6,99

andrelon deluxe_01Lijkt deze nieuwe lijn je wel wat? Van Andrélon mag ik 5 winnaressen een gratis behandeling in de Blow Dry Salon aanbieden plus Andrélon Deluxe producten die het beste passen bij jouw haartype. Natuurlijk ga je niet alleen, want je mag ook iemand meenemen!

De Blow Dry Salon opent zijn deuren op 16 april in winkelcentrum Vier Meren te Hoofddorp. Laat hieronder een comment achter waarin je laat weten dat je meedoet met de winactie!

Wat vinden jullie van deze nieuwe Andrélon Deluxe lijn? Is het wat voor jou?

– dit artikel is in samenwerking met Andrélon.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

380 Reacties

 1. Lynn
  5 mei 2015 / dinsdag, 5 mei 2015

  Ik doe mee! ik zal het super leuk vinden!

 2. Joy Hoving
  24 april 2015 / vrijdag, 24 april 2015

  ik zou het super leuk vinden om daar met me zus heen te gaan zal zij ook super vinden

 3. Anne
  22 april 2015 / woensdag, 22 april 2015

  Ik doe mee!! Zou super zijn om daar met mijn zus heen te kunnen :)

 4. 15 april 2015 / woensdag, 15 april 2015

  Hi Serena drie weken geleden deed ik al mee via youtube en jouw site! Hierbij toch nog 1xtje hihi <3

  » ❤ «
  ℬeste Serena, ik doe graag mee met deze winactie! Het is een prachtige uitkomst momenteel gezien mijn haartjes gekleurd zijn en op stro lijkt (jakkie). Ik neem graag mijn vriendin mee Kayleigh! Saampjes naar Hoofddorp onze haartjes verwennen en advies krijgen van Andrélon. Wij hopen samen kans te maken om dit te mogen winnen!

  Liefs Angelika & Kayleigh ❤

  ▶ Facebook:
  https://www.facebook.com/AngelikaChristinaG
  https://www.facebook.com/KayleighCalypso?fref=ts

  ▶ Instagram:
  angelikachristinaa
  KAYLEIGHCALYPSO

 5. Bente
  14 april 2015 / dinsdag, 14 april 2015

  Omg zo cool ik doe mee!

 6. 13 april 2015 / maandag, 13 april 2015

  Echt zooo super leuk!! Ik doe sws mee!

 7. Denise
  13 april 2015 / maandag, 13 april 2015

  Ik doe graag mee! Mijn haar kan dat wel gebruiken!

 8. Liselotte
  13 april 2015 / maandag, 13 april 2015

  mijn haar is echt aan een oppepper toe!

 9. Ivette Spieker
  12 april 2015 / zondag, 12 april 2015

  hele leuke winactie, ook ik doe graag mee!

 10. Bianca den Ouden
  12 april 2015 / zondag, 12 april 2015

  Ik wil heel vraag meedoen, want momenteel wordt ik helemaal gek van mijn haar. Het is net of het niet meer wil. En mijn haren kort laten knippen wil ik ook niet. Ik zou graag mooi glanzend haar willen.

 11. Denise
  11 april 2015 / zaterdag, 11 april 2015

  ik doe zeker mee, erg benieuwd!

 12. Maxine
  10 april 2015 / vrijdag, 10 april 2015

  Ik doe graag mee!! Aaaah

 13. Alyssha
  9 april 2015 / donderdag, 9 april 2015

  Hee Serena ,

  Ik vind jouw haar zo mooi! ik doe er alles aan maar mijn haar groeit niet en de puntjes voelen altijd zo hard aan :( !
  Ik doe graag mee met de actie , omdat ik de producten graag wil uitproberen.

  x Alyssha

 14. melanie
  9 april 2015 / donderdag, 9 april 2015

  leuke actie! Ik doe graag mee.
  groetjes Melanie

 15. Iris
  8 april 2015 / woensdag, 8 april 2015

  Heel leuk, ik doe mee!

  Door al het verven is het haar van mij en mijn moeder aan de doffe kant geworden en kan het zeker wel een opknapbeurt gebruiken. Ik heb mijn haar vorige week zwart/rood geverfd (nadat het rode eerst wit/grijs/blond was) en mijn moeder heeft het zwart met een paarse gloed.

 16. 7 april 2015 / dinsdag, 7 april 2015

  Super leuke winactie! Ik doe zeker mee ☺️
  Ik zou heel erg graag met mijn moeder een dagje uit willen om onze haren lekker te laten verzorgen. Wij zijn sowieso al groot fan van andrélon dus dit lijkt ons erg gaaf! Xxsanne

 17. Anne
  7 april 2015 / dinsdag, 7 april 2015

  Hallo,

  Ik wil graag niet voor mijzelf mee doen, maar voor mijn moeder.
  Moeder heeft 3 jaar geleden een zware chemotherapie gehad, waardoor haar haar niet als vroeger terug is gekomen. Mijn moeder heeft altijd een korte bos krullen gehad, maar het nu helaas erg dun met een beetje slag. Ik voel mij goed als mijn haar ook goed zit, maar voor mijn moeder is dat niet meer het geval. Ik zou haar graag deze behandeling willen geven zodat zij ook ziet dat zij met het haar dat zij nu heeft, zich ook zekerder kan voelen. Uiteraard ga ik met haar mee, want ik ben ook erg fan van Andrélon en erg benieuwd naar de nieuwe lijn!

  Groetjes,

  Anne

 18. Emma
  6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Hey,
  Ik zou graag meedoen. Ik weet niet wat de max. Datum was maar,
  Mijn bff was in januari jarig en we hebben nog niks voor haar verjaardag gedaan dus het zou me super leuk lijken. ( ik heb van dat hele dunne haar waar je niks mee kan dus)

 19. martine
  6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Leuk! Ik doe mee!

 20. Felicia duijnstee
  6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Ik doe mee ! Lijkt me leuk

 21. anita
  5 april 2015 / zondag, 5 april 2015

  Ik doe graag mee! Ik kan wel een oppepper gebruiken met mijn lange futloze haar!

 22. Daphne
  5 april 2015 / zondag, 5 april 2015

  Hoi serena,
  Ik zou graag mee willen doen :D
  Het is een superleuke winactie en je gaat zeker weten heel wat mensen blij maken!
  Ik dacht altijd dat Andrélon een budgetmerk qua haarverzorging was, maar dit ziet er echt heel professioneel uit! De prijzen zijn ook een stuk aantrekkelijker dan de producten die ik bij de kapper haal. Daphne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *