Win: Amerikaans Beauty & Candy pakket! GESLOTEN

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN – In mijn ‘Mega Amerika Beauty Shoplog‘ video kondigde ik het al aan, ik heb in Los Angeles niet alleen voor mezelf geshopt, maar ook voor jullie! Ik heb namelijk een te gek pakket samengesteld bestaande uit 32 producten met een totale waarde van maar liefst $150. Het pakket zit bomvol Amerikaanse beautyproducten en typische Amerikaanse snacks & candy.

In de video hieronder laat ik aan jullie zien wat er allemaal in dit Amerikaans Beauty & Candy pakket zit en leg ik uit hoe je kans maakt om dit pakket te winnen.

Wat zit er allemaal in het Amerikaans Beauty & Candy pakket?

 • een pak Twinkies
 • M&M’s White Chocolate
 • M&M’s Birthday Cake
 • Skittles Desserts
 • Starbucks Refreshers Strawberry Lemonade
 • Goldfish Baked snack crackers
 • Cinnamon Toast Crunch
 • Froot Loops
 • twee pakken Wonka Rainbow Nerds
 • Olay Fresh Effects deep pore clean + exfoliating scrub
 • Jergens Natural Glow moisturizer
 • Visine advanced eye drops
 • Secret powder fresh deodorant
 • Baby Lips – Strike a Rose
 • Baby Lips Dr. Rescue – Too Cool
 • Baby Lips Crystal – Crystal Kiss
 • Wet n Wild – Fergie eye shadow palette in Desert Festival
 • Wet n Wild lipstick in Cherry Picking
 • Wet n Wild lipstick in Just Peachy
 • Revlon Parfumerie scented nail polish in Apricot Nectar
 • Revlon Parfumerie scented nail polish in Autumn Spice
 • Revlon Parfumerie scented nail polish in Wintermint
 • Forever 21 pineapple earrings
 • Bath & Body Works Sleep – lavender vanilla body wash
 • Bath & Body Works Deep Cleansing Hand Soap – Malibu Sunset
 • Bath & Body Works Signature Collection – Apricot & Honey body scrub
 • Bath & Body Works Coconut Lime Breeze fine fragrance mist
 • Bath & Body Works Coconut Lime Breeze triple moisture body cream
 • Bath & Body Works Coconut Lime Breeze shea & vitamin E shower gel
 • Amerikaanse Vogue Magazine
 • Real Simple Magazine

win amerika-4 win amerika-2 win amerika-1Wil jij dit Amerikaans Beauty & Candy pakket winnen? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal BeautylabNL, geef deze video een blauw duimpje omhoog en laat een comment achter (onder de video op YouTube of via Beautylab) om te laten weten dat je meedoet aan deze giveaway.

Abonneer je hier op mijn kanaal:

youtube.png

Alvast bedankt voor het meedoen en succes! Volgende week op 10 juli zal ik bekend maken wie de gelukkige winnaar is van dit te gekke pakket!

Doe jij mee aan deze winactie en zo ja, wat is je favoriete item uit dit pakket?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

2.421 Reacties

 1. 16 mei 2016 / maandag, 16 mei 2016

  Ik doe mee je bent Egt super tof Egt je bent super leuk cool en mooi i lové you xxxxxxxxxxxxxxx

 2. 7 september 2014 / zondag, 7 september 2014

  KAN OOK EEN NAGELAK STASH FILMPJE MAKEN

 3. nadine
  16 juli 2014 / woensdag, 16 juli 2014

  Wie heeft er gewonnen?

  • Serena
   Auteur
   16 juli 2014 / woensdag, 16 juli 2014

   De winnares heeft Karen en ze krijgt het pakket als het goed is morgen.

 4. Soraja Vromen
  16 juli 2014 / woensdag, 16 juli 2014

  Is er nog steeds geen winnaar bekend? Ik popel haha!!

 5. Zoë
  14 juli 2014 / maandag, 14 juli 2014

  wie is er eigenlijk gewonnen

 6. Febe c.
  13 juli 2014 / zondag, 13 juli 2014

  Wie is er nu eigenlijk gewonnen , want op yt bij het filmpje werd in de tittel niet gesloten winactie gezet , is deze winactie nog altijd open?

  x Febe

  • Serena
   Auteur
   13 juli 2014 / zondag, 13 juli 2014

   Nee, hij is echt dicht. Staat ook in de titel. Sorry!

 7. fleur
  13 juli 2014 / zondag, 13 juli 2014

  Hey serena

  wie heefg er eigenlijk gewonnen????

  Xx fleur

 8. Sue
  12 juli 2014 / zaterdag, 12 juli 2014

  De uitslag zou al op 10 juli zijn maar ik heb niets gelezen over een winnaar. Is die inmiddels al bekend?

 9. Souhaila
  12 juli 2014 / zaterdag, 12 juli 2014

  Hey Serena alvast hoop ik dat je een hele leuke vakantie had in Amerika! Ook super dat je gewoon 150 euro aan iemand weg beeft die je niet eens kent, ik denk dat de Twinkies mij het leukst/lekkerst lijkt. Van de beauty denk ik toch wel babylips trouwens heel moeilijk kiezen tusssen al die producten.. xx Souhaila

 10. Amany
  11 juli 2014 / vrijdag, 11 juli 2014

  Beste Serena,
  Ik hoop dat je een geweldige vakantie hebt gehad in Amerika. Erg lief van je dat je ook aan je fans denkt. Ik hoop natuurlijk dat ik dit pakket win. Mijn zus is precies op 11 juli jarig en ik zou haar hiermee graag willen verrassen. Ik ben vooral benieuwd naar de Starbucks Refreshers Strawberry Lemonade en de producten van Bath & Body works. Omdat mijn zus gek is op starbucks en Bath & Body works. Jij bent de beste beautyblogger ever!!!!!!!!Door jou heb ik geleerd dat je zoveel kanten op kunt met make-up. Ik hoop dat ik kans maak om TE WINNEN! (Ik heb trouwens de drie stappen gedaan!)
  So, fingers crossed!!!
  Dikke kus X
  Amany

 11. Lindy
  11 juli 2014 / vrijdag, 11 juli 2014

  waaaah! benieuwd naar de uitslagg! ;))

 12. De grootste fann!!
  11 juli 2014 / vrijdag, 11 juli 2014

  Ongeveer 200 mensen hebben meegedaan dankzij mij. Ik heb t ze doorverteld en zij ook

 13. De grootste fann!!
  11 juli 2014 / vrijdag, 11 juli 2014

  Omgomgomg ik ben benieuwd naar de uitslag!!

 14. jessica singh
  11 juli 2014 / vrijdag, 11 juli 2014

  ik ben zo into amerika! ik zou heel graag willen winnen! De laatste tijd sinds ik youtube filmpjes kijk ben ik steeds meer benieuwd naar beauty. Elke dag wil ik weer iets moois neerzetten. :) ik heb er heel veel lol in en zeker ook passie mede dankzei jou kanaal! Ik zou heel graag willen winnen want ik ben ook nog eens een enorme snoeperd haha. Kan niet beter toch. :)

  xoxoxoxo

  • jessica singh
   11 juli 2014 / vrijdag, 11 juli 2014

   i believe any woman is pretty without makeup, but i also believe any woman is powerfull with the right makeup!!

  • jessica singh
   11 juli 2014 / vrijdag, 11 juli 2014

   i believe any woman is pretty without makeup, but i also believe any woman is powerfull with the right makeup!!

 15. Salima
  11 juli 2014 / vrijdag, 11 juli 2014

  AAAAAAH Ik ben zoooo benieuwd wie er gewonnen heeft!!! Ken niet meer wachten!!!!

 16. Daphne Voogd
  10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  Heeii, ik heb geen speciale reden waarom ik dit pakket zo graag zou willen… Geen klein zusje (ik heb een grote broer), geen ziek iemand. Ik ben niet speciaal, niks bijzonders. Ik zou gewoon alleen met m’n beste vriendinnen een leuk avondje willen doen met lekker eten en gezellig make-up bij elkaar doen en omdat het zoooo veel is, heb ik ook nog heel veel over voor later nog. Dus een fantastisch pakket, zonder fantastische reden van mij en natuurlijk gun ik het alle meiden maar dat was mijn reden en hoop alsnog dat ik een kansje maak xxx

 17. Hilde
  10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  Hee,
  Ik zit al de hele avond te wachten op de uitslag! Ik had natuurlijk al lang een reactie op YouTube achtergelaten, maar ik wou toch ook nog even op de site reageren. Bij deze! Je hebt echt zoveel voor je kijkers over, echt een te gekke winactie! :) Ik ben vooral beniewd naar het eten, hihi! En de babylips, omdat ik volgens mij het enige meisje ben dat nog geen babylips heeft! Ik wil ze al heel lang kopen maar het komt er maar niet van.
  Fingers crossed!
  Lovee,

 18. Amany
  10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  Beste Serena,
  Ik hoop dat je een geweldige vakantie hebt gehad in Amerika. Erg lief van je dat je ook aan je fans denkt. Ik hoop natuurlijk dat ik dit pakket win. Mijn zus is precies op 11 juli jarig en ik zou haar hiermee graag willen verrassen. Ik ben vooral benieuwd naar de Starbucks Refreshers Strawberry Lemonade en de producten van Bath & Body works. Omdat mijn zus gek is op starbucks en Bath & Body works. Jij bent de beste beautyblogger ever!!!! Door jou heb ik geleerd dat je zoveel kanten op kunt met make-up. Ik hoop dat ik kans maak om TE WINNEN! (Ik heb trouwens de drie stappen gedaan!)
  So, fingers crossed!
  Dikke kus X
  Amany

 19. Marie De Coninck
  10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  Heej, ik wil dit super graag winnen. Ik weet dat er een paar dingen nog niet voor mij zijn maar die leg ik wel even aan de kant of ik geef ze aan mijn mama :)

 20. Daphne Voogd
  10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  Volgens mij is deze niet meer geldig en ik had ook al heel veel comments achter gelaten maar het kan natuurlijk geen kwaad om te zeggen dat ik het natuurlijk nog een gaaf pakket vind en wil zelf eigenlijk ook beautyblogger worden maar ben nog een beetje onzeker dus ik blijf maar gewoon naar jou filmpjes kijken

 21. Julia
  10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  Hey Serena,
  Ik vroeg me af of de winnaar bekend is want ik ben alles geduldig aan het volgen behalve insta want dat heb ik niet. En als je het dan daar op bekend hebt gemaakt weet ik dat natuurlijk nog niet haha ;)

  Kusjes

 22. Sara zwetsloot
  10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  Heei serena

  Het is al 10 juli en ik hoop dat je nog niemand gekozen hebt want wat zou ik graag dat pakket willen winnen omdat ik alles leuk vind en lekker en omdat ik elke dag meer dan 2 uur naar jouw filpmje kijk haha (verslaaft)

  Dikke kus sara

 23. Joyce
  10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  Oeh ik hoop dat ik nog op tijd ben, ik doe ook heel graag mee met de winactie! Het lijkt me echt een droom om een keer naar de VS te gaan en daar los te kunnen gaan in de duizenden winkels! Op deze manier krijgen we alvast een leuk voorproefje!

 24. Emma
  10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  ik wil zeggen dat ik je zo lief vind dat je dit voor ons doet je verdient het echt dat je een bekende ty bent hoop dat je nog verder komt met deze “baan” en dat je mag reizen voor je werk je bent super lief voor je kijkers helaas heb ik je nog niet ontmoet maar zou graag willen ben helaas 15 dus kan niet zomaar met auto naar je toe hahaha

  Ly x liefs Emma

  (Ik doe mee)

 25. Anne van Bergen
  10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  Omnomnommmmmmmmmmmm CANDYYYYYYYYYYYY

 26. Adara
  10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  Heey! Ik heb op youtube al een bericht gepost maar ik doe het nog een keer omdat ik dit echt een superleuke winactie vind! Je maakt echt geweldige video’s en ik hoop echt dat ik win! hoe klein de kans ook is. Succes met de winnaar kiezen! Xx

 27. Ginny
  10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  Hey Serena!!

  Ten eerste, I love youuuuuu! <3
  Ik weet nog dat je op mijn comment op instagram had gereageerd, dat betekende heel veel voor me!!!!! :)
  Ik vind het heel leuk dat je deze winactie doet want ik weet bijna zeker dat elk meisje die (een beetje) gek is op beauty producten (of eten) (en dat ben ik trouwens :) vooral fan van food!) heel graag al die spullen uit Amerika zou willen shoppen.
  Helaas wonen we iets van een halve dag vliegen weg van hun…….
  Daarom denk ik dat wij meisjes (of jongens) hier heel blij van worden. :)
  Mijn favorieten zijn waarschijnlijk de babylips, want daar ben ik gek op!!!!!
  Ik zelf wil heel graag naar Amerika op vakantie (en misschien er zelfs wonen), en heeeeeeeel misschien (zie de nadruk) gaan we met m'n ouders hun 25ste jaar getrouwd naar Amerika op vakantie!!!!!!!!!!!!!
  En ik als shopaholic zal daar heel blij van worden. :)
  Ik doe mee aan deze winactie (of course) ook al denk ik dat ik niet gekozen word als je moet kiezen tussen iets van 50.000 mensen…….
  Toch blijf ik hopen dat ik win!!!!!
  Blijf vooral doorgaan met je blog/youtube!!!!!
  xxx Ginny

 28. Amany
  10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  Beste Serena,
  Ik hoop dat je een geweldige vakantie hebt gehad in Amerika!!! Erg lief van je dat je ook aan je fans denkt. Ik hoop natuurlijk dat ik dit pakket win. Mijn zus is precies op 11 juli jarig en ik zou haar hiermee graag willen verrassen. Ik ben vooral benieuwd naar de Starbucks Refreshers Strawberry Lemonade en de producten van Bath & Body works. Omdat mijn zus gek is op starbucks en Bath & Body works. Jij bent de beste beautyblogger ever. Door jou heb ik geleerd dat je zoveel kanten op kunt met make-up. Ik hoop dat ik kans maak om TE WINNEN! (Ik heb trouwens de drie stappen gedaan!)
  So, fingers crossed!
  Dikke kus X
  Amany

 29. Lisa Kersten
  10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  Hee Serena!
  Ik doe zeker weten mee met deze super leuke winactie! Ik vind denk ik wt n wild spulletjes het leukste omdat ik die graag wil uitproberen. ik zoek echt al jaren naar die babylips smaken en kan ze nooit vinden (ook in Amerika niet :( ) ik verheug me er echt heeeel erg op!
  Je maakt echt hele leuke videos en ik heb er echt bijna altijd wel iets aan. net zoals je zusjes van kittehscupcakes, zoveel leuke dingen waar ik zoveel van kan leren! echt helemaal top gewoon!

  xx je grootste fan oooooooit!!! (lisa) ♥ ♥

 30. Ginny
  10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  Hey Serena!!

  (klik please op meer lezen!)
  Ten eerste, I love youuuuuu! <3
  Ik weet nog dat je op mijn comment op instagram had gereageerd, dat betekende heel veel voor me!!!!! :)
  Ik vind het heel leuk dat je deze winactie doet want ik weet bijna zeker dat elk meisje die (een beetje) gek is op beauty producten (of eten) (en dat ben ik trouwens :) vooral fan van food!) heel graag al die spullen uit Amerika zou willen shoppen.
  Helaas wonen we iets van een halve dag vliegen weg van hun…….
  Daarom denk ik dat wij meisjes (of jongens) hier heel blij van worden. :)
  Mijn favorieten zijn waarschijnlijk de babylips, want daar ben ik gek op!!!!!
  Ik zelf wil heel graag naar Amerika op vakantie (en misschien er zelfs wonen), en heeeeeeeel misschien (zie de nadruk) gaan we met m'n ouders hun 25ste jaar getrouwd naar Amerika op vakantie!!!!!!!!!!!!!
  En ik als shopaholic zal daar heel blij van worden. :)
  Ik doe mee aan deze winactie (of course) ook al denk ik dat ik niet gekozen word als je moet kiezen tussen iets van 35.000 mensen…….
  Toch blijf ik hopen dat ik win!!!!!
  Blijf vooral doorgaan met je blog/youtube!!!!!
  xxx Ginny

 31. 10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  Heey Serena! Ik vind de cadeaus echt super leuk, ik hoop dat ik ga winnen, maar ik heb net als iedereen maar 0.01% kans. Ik vind de nagellakjes het leukste!
  Veel groetjes Anastasija

  • Mounia
   10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

   O m g, ik ben helemaal in love met de producten, ik vind de wet n wild lipstick in just peachy geweldig. Het lijkt me ontzettend gaaf om al deze producten te winnen! Verder vind ik beautylab vet handig, want wanneer ik een nieuw product wil kopen lees ik eerst even een review hier, so thanks!

   Groetjes Mounia

 32. Ginny
  10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  Hey Serena!! :)

  Ik weet nog dat je op mijn comment op instagram had gereageerd, dat betekende heel veel voor me!!!!! :) <3
  Ik vind het heel leuk dat je deze winactie doet want ik weet bijna zeker dat elk meisje die (een beetje) gek is op beauty producten (of eten) (en dat ben ik trouwens :) vooral fan van food!) heel graag al die spullen uit Amerika zou willen shoppen.
  Helaas wonen we iets van een halve dag vliegen weg van hun…….
  Daarom denk ik dat wij meisjes (of jongens) hier heel blij van worden. :)
  Mijn favorieten zijn waarschijnlijk de babylips, want daar ben ik gek op!!!!!
  Ik zelf wil heel graag naar Amerika op vakantie (en misschien er zelfs wonen), en heeeeeeeel misschien (zie de nadruk) gaan we met m'n ouders hun 25ste jaar getrouwd naar Amerika op vakantie!!!!!!!!!!!!!
  En ik als shopaholic zal daar heel blij van worden. :)
  Ik doe mee aan deze winactie (of course) ook al denk ik dat ik niet gekozen word als je moet kiezen tussen iets van 50.000 mensen…….
  Toch blijf ik hopen dat ik win!!!!!
  Blijf vooral doorgaan met je blog/youtube!!!!!
  xxx Ginny

 33. Amany
  10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  Beste Serena,
  Ik hoop dat je een geweldige vakantie hebt gehad in Amerika. Erg lief van je dat je ook aan je fans denkt!! Ik hoop natuurlijk dat ik dit pakket win. Mijn zus is precies op 11 juli jarig en ik zou haar hiermee graag willen verrassen. Ik ben vooral benieuwd naar de Starbucks Refreshers Strawberry Lemonade en de producten van Bath & Body works. Omdat mijn zus gek is op starbucks en Bath & Body works. Jij bent de beste beautyblogger ever. Door jou heb ik geleerd dat je zoveel kanten op kunt met make-up. Ik hoop dat ik kans maak om TE WINNEN! (Ik heb trouwens de drie stappen gedaan!)
  So, fingers crossed!
  Dikke kus X
  Amany

 34. 10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  Amerikaanse(!) snacks én beautystuff? Ik ben normaal niet iemand die zich snel opgeeft voor winacties, maar deze wil ik wel proberen..

 35. Amany
  10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  Beste Serena,
  Ik hoop dat je een geweldige vakantie hebt gehad in Amerika! Erg lief van je dat je ook aan je fans denkt! Ik hoop natuurlijk dat ik dit pakket win. Mijn zus is precies op 11 juli jarig en ik zou haar hiermee graag willen verrassen. Ik ben vooral benieuwd naar de Starbucks Refreshers Strawberry Lemonade en de producten van Bath & Body works. Omdat mijn zus gek is op starbucks en Bath & Body works. Jij bent de beste beautyblogger ever!! Door jou heb ik geleerd dat je zoveel kanten op kunt met make-up. Ik hoop dat ik kans maak om TE WINNEN! (Ik heb trouwens de drie stappen gedaan!)
  So, fingers crossed!
  Dikke kus X
  Amany

 36. 10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  Jeetje, wat een geweldig pakket! Je hebt flink voor ons geshopt! Een favoriet kiezen uit dit pakket is moeilijk, er zijn zo veel fantastische merken en producten waar ik nog geen kennis mee heb gemaakt… Bijvoorbeeld de producten van Bath and Body works en al het amerikaanse candy. Toch ben ik echt (net als jij ;)) een mega Starbucks fan, dus naar dat product ben ik toch wel het meest benieuwd denk ik.

 37. Amany
  10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  Beste Serena,
  Ik hoop dat je een geweldige vakantie hebt gehad in Amerika. Erg lief van je dat je ook aan je fans denkt. Ik hoop natuurlijk dat ik dit pakket win. Mijn zus is precies op 11 juli jarig en ik zou haar hiermee graag willen verrassen. Ik ben vooral benieuwd naar de Starbucks Refreshers Strawberry Lemonade en de producten van Bath & Body works. Omdat mijn zus gek is op starbucks en Bath & Body works. Jij bent de beste beautyblogger ever!! Door jou heb ik geleerd dat je zoveel kanten op kunt met make-up. Ik hoop dat ik kans maak om TE WINNEN! (Ik heb trouwens de drie stappen gedaan!)
  So, fingers crossed!
  Dikke kus X
  Amany

 38. Ginny
  10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  Hey Serena!! :)

  (klik please op meer lezen!)
  Ten eerste, I love youuuuuu! <3
  Ik weet nog dat je op mijn comment op instagram had gereageerd, dat betekende heel veel voor me!!!!! :)
  Ik vind het heel leuk dat je deze winactie doet want ik weet bijna zeker dat elk meisje die (een beetje) gek is op beauty producten (of eten) (en dat ben ik trouwens :) vooral fan van food!) heel graag al die spullen uit Amerika zou willen shoppen.
  Helaas wonen we iets van een halve dag vliegen weg van hun…….
  Daarom denk ik dat wij meisjes (of jongens) hier heel blij van worden. :)
  Mijn favorieten zijn waarschijnlijk de babylips want daar ben ik gek op!!!!
  Ik zelf wil heel graag naar Amerika op vakantie (en misschien er zelfs wonen), en heeeeeeeel misschien (zie de nadruk) gaan we met m'n ouders hun 25ste jaar getrouwd naar Amerika op vakantie!!!!!!!!!!!!!
  En ik als shopaholic zal daar heel blij van worden. :)
  Ik doe mee aan deze winactie (of course) ook al denk ik dat ik niet gekozen word als je moet kiezen tussen iets van 35.000 mensen…….
  Toch blijf ik hopen dat ik win!!!!!
  Blijf vooral doorgaan met je blog/youtube!!!!!
  xxx Ginny

 39. Ginny
  10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  Hey Serena!! :)
  Ten eerste, I love youuuuuu! <3
  Ik weet nog dat je op mijn comment op instagram had gereageerd, dat betekende heel veel voor me!!!!! :)
  Ik vind het heel leuk dat je deze winactie doet want ik weet bijna zeker dat elk meisje die (een beetje) gek is op beauty producten (of eten) (en dat ben ik trouwens :) vooral fan van food!) heel graag al die spullen uit Amerika zou willen shoppen.
  Helaas wonen we iets van een halve dag vliegen weg van hun…….
  Daarom denk ik dat wij meisjes (of jongens) hier heel blij van worden. :)
  Ik zelf wil heel graag naar Amerika op vakantie (en misschien er zelfs wonen), en heeeeeeeel misschien (zie de nadruk) gaan we met m'n ouders hun 25ste jaar getrouwd naar Amerika op vakantie!!!!!!!!!!!!!
  En ik als shopaholic zal daar heel blij van worden. :)
  Ik doe mee aan deze winactie (of course) ook al denk ik dat ik niet gekozen word als je moet kiezen tussen iets van 50.000 mensen…….
  Toch blijf ik hopen dat ik win!!!!!
  Blijf vooral doorgaan met je blog/youtube!!!!!
  xxx Ginny

 40. Florance
  10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  Hey,
  Hoe was het in Amerika?
  Leuk dat je nu in Duitsland bent!

  Wat een leuk pakket zeg! Super samengesteld!
  Als ik zou winnen zou ik natuurlijk de producten delen met mijn vriendinnen! En mijn lieve familie! Ik zou de producten reviewen op mn site! Die nagellakjes met geur vind ik zo leuk bedacht!! Daar ben ik denk ik het meeste benieuwd naar. En die skittles zou ik zoo graag willen proberen! En ook de m&m’s in de bithdaycake-smaak!! Je bent de leukste, beste blogger ever!

 41. Florance
  10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  Hey,
  Hoe was het in Amerika?
  Leuk dat je nu in Duitsland bent!

  Wat een leuk pakket zeg! Super samengesteld!
  Als ik zou winnen zou ik natuurlijk de producten delen met mijn vriendinnen! En mijn lieve familie! Ik zou de producten reviewen op mn site! Die nagellakjes met geur vind ik zo leuk bedacht!! Daar ben ik denk ik het meeste benieuwd naar. En die skittles zou ik zoo graag willen proberen! En ook de m&m’s in de bithdaycake-smaak!! Je bent de leukste, beste blogger ever!

 42. Naomi
  10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  Wauw super gaaf sereen, mijn persoonlijke favorieten zijn de baby lips, de bath& bodyworl producten en de m&m’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *