Win 5 x Katy Perry Killer Queen parfumset

Een tijdje geleden schreef ik een review van Killer Queen, het nieuwste parfum van Katy Perry. Killer Queen is precies zoals de vrouw in het gelijknamige nummer van Queen: het is een uitdagende, speelse en hele verleidelijke geur. Het is een opvallende en gewaagde geur, haast flamboyant te noemen. Krachtig en zelfverzekerd. Killer Queen begint zoet en eindigt wat zachter en poederiger, maar is hoe dan ook bestemd voor vrouwen die houden van zoete, volle en zwoele parfums.

katy perry killer queen perfume_1Killer Queen start vrij fruitig en zoet met de geur van wilde bessen, pruimen en bergamot. De pruimen geven een zoete, warme en rijke geur af en de bergamot is daarentegen juist lekker citrusfris. Al met al is de topnoot vrij zoet, zwoel en overweldigend.

katy perry killer queen perfume_6Na zo’n half uurtje is het hart van het parfum goed te ruiken, bestaande uit rode fluweelbloemen, Arabische jasmijn en rainbow plumeria. Ik heb eerlijk gezegd geen idee hoe rode fluweelbloemen zouden moeten ruiken, maar naarmate de topnoten afzwakken en het hart meer tevoorschijn komt, ruikt het parfum zachter, exotischer en licht poederig.

Jasmijn is een hele bloemige en verleidelijke geur en plumeria ruikt een beetje zoals jasmijn (iets minder zwaar). Het zijn geen lichte, sprankelende bloemengeuren, maar juist licht bedwelmende, exotische bloemengeuren, wat uitstekend past bij de rest van het parfum.

katy perry killer queen perfume_2De basis van Killer Queen is namelijk erg kruidig, exotisch, zwoel en verleidelijk. Kasjmier zorgt voor een romige, houtachtige en muskachtige ondertoon. Patchoeli is erg kruidig, exotisch en een klein beetje ‘zwaar’ en vloeibare praliné zorgt voor een zoete, romige en volle melkachtige noot. Laat je niet afschrikken door de geur van chocola in een parfum. Om even een idee te geven, de geurnoot praliné komt bijvoorbeeld ook voor in de parfums Lolita Lempicka, Angel van Thierry Mugler en Miss Dior Cherie edt.

katy perry killer queen perfume_7Is Killer Queen echt iets voor jou? Dan is vandaag je geluksdag, want ik mag maar liefst 5 setjes verloten bestaande uit een 30ml parfum en een shower gel t.w.v. €40,-.

Laat hieronder een comment achter waarin je ons verteld over jouw allerbeste (waargebeurde) Killer Queen-moment.

Voorwaarden;

 • Laat één comment achter per persoon.
 • Deze winactie is geldig t/m 16 september 2013.
 • Hierna kies ik zo snel mogelijk 5 winnaars uit die per e-mail op de hoogte worden gebracht van hun prijs.
 • Op deze e-mail dient binnen 3 werkdagen gereageerd te worden.
 • Laat een geldig e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Ik ben benieuwd naar jullie Killer Queen momenten!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

586 Reacties

 1. julia
  22 november 2013 / vrijdag, 22 november 2013

  ik maten een grap een jongen werd er boos om en ik gaf hem eem trap en toen lag hij op de grond =) =) =)

 2. 12 november 2013 / dinsdag, 12 november 2013

  Het is helemaal mijn geurtje, echt lekker het is zoet en fris tegelijk. Ik vindt het echt lekker. Eigelijk is het voor mijn best vriendin ik ken er al sinds dat ik 1 ben. Ze is bijna jarig en we hebben precies dezelfde smaak. Ik wil haar dit zo graag cadeau geven. Ze heeft heel wat ‘Killer Queen’ moment mee gemaakt. Ze is namelijk mishandeld toen ze jonger was door haar vander :( . Ze heeft het 3 jaar voorborgen gehouden, en ze heeft het tegen niemand durven te zeggen, toen is ze uiteindelijk naar mij gegaan en is ze zo dapper geweest om het te zeggen. Haar ouders zijn gescheiden en ze is weer gelukkig. Haar vader is naar een kliniek gegaan. Ik kan het gewoon niet geloven dat ze is mishandt, ze is zelfs met de dood bedreigd. Ik hou heel veel van haar en ik wil alleen maar dat ze gelukkig wordt. Ik wil haar dit cadeau geven.

 3. Claudia
  12 november 2013 / dinsdag, 12 november 2013

  Omg die is echt lekker ik heb hem jammer genoe nog niet maar ik heb hem geroken bij de DA

 4. Anna
  18 oktober 2013 / vrijdag, 18 oktober 2013

  Ik doe ook mee :)

 5. Josefiene
  15 oktober 2013 / dinsdag, 15 oktober 2013

  Mijn killer queen moment heb ik nog niet gehad! Misschien als ik dit parfum draag..? :)

 6. Anna Roelfsema
  19 september 2013 / donderdag, 19 september 2013

  Wat een heerlijke actie!

 7. monica bakker
  18 september 2013 / woensdag, 18 september 2013

  een superprijs die ik wel heel graag zou winnen,zo mooi,dus ik doe heel graag mee,en ga deze fantastische actie van jullie heel graag delen en liken

 8. Shani
  16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  Ik doe ook hee lgraag mee! Maar kan niet direct aan een Killer Queen moment denken, haha.:)

 9. dilan
  16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  ik doe mee ! mijn killer-queen moment was toen ik op een toneelstuk moest spelen maar de helft van de mensen hadden hun stuk niet uit hun hoof geleerd :/ dus hadden we van het verhaal heel wat anders gemaakt want iedereen verzinde maar iets omdat ze de stuk niet uit hun hoofd hadden geleerd maar het eindigde wel leuk iedereen vond het een hele leuke verhaal en toneelstuk ;))

 10. Marlou
  16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  Mijn absolute met stip op nummer één ‘Killer Queen’ moment was dat ik, nadat ik halverwege VWO 4 naar havo 4 was gegaan, de laatste toetsweek zo hard heb geblokt (omdat ik er zo slecht voor stond) dat ik examen havo ga doen dit jaar!!! Ben er suuupertrots op dat ik het maar gewoon ff heb geflikt! (:

  Verder heb ik bij de DA dit geurtje al geroken en ik vind hem zoooooooo lekker! Heel anders dan de parfums die ik al heb! (Essence, Playboy)

  xoxoxoxoxo

 11. Marlou
  16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  Mijn absolute met stip op nummer één ‘Killer Queen’ moment was dat ik, nadat ik halverwege VWO 4 naar havo 4 was gegaan, de laatste toetsweek zo hard heb geblokt (omdat ik er zo slecht voor stond) dat ik examen havo ga doen dit jaar!!! Ben er suuupertrots op dat ik het maar gewoon ff heb geflikt! (:

  Verder heb ik bij de DA dit geurtje al geroken en ik vind hem zoooooooo lekker! Heel anders dan de parfums die ik al heb! (Essence, Playboy)

  xoxoxoxoxo

 12. 16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  Whoe, net op tijd. Laatste dag..
  Mijn killer queen momenten zijn de eerste keer dat ik voor mezelf opkwam. Ik heb erg weinig zelfvertrouwen en ben vroeger gepest dus dat voelde heel goed. Ook de eerste keer dat ik flirtte was voor mij een killer queen momentje. Wat nog een killer queen momentje was, was de 2 weken van de meivakantie in 2010. Mijn oma lag op sterven, en in die 2 weken hebben wij, en vooral mijn moeder gerouwd. Ze had haar vader al lang geleden verloren. Die 2 weken heb ik zo min mogelijk aandacht gezocht en zo lief mogelijk proberen te zijn. Wat nog moeilijk was aangezien ik 12 was. Maar wat was ik trots daarna.

  Niet echt te verwachten killer queen momentjes, maarja, ik ben dan nog maar 15..
  x

 13. Teun
  16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  Ik ben niet echt een Killer Queen, maar ik hoop dat ik toch kans maak op deze parfum :D xx Teun

 14. Linda
  16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  Mijn killerqueen moment is dat ik dit jaar heb besloten Nederland te verlaten om met mijn vriend samen in Wenen te gaan wonen….dat gaat aan het einde van dit jaar gebeuren. Ik vind het heel spannend, maar ook heel stoer van mijzelf!
  Bedankt voor de kans om deze geur te winnen.
  Groetjes,
  Linda

 15. azazella
  16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  ik doe heel graag mee!
  en mijn killerqueen moment is eigenlijk vandaag geweest, heb erg veel hoogtevrees maar heb toch een uur op een aanrecht gestaan om een keukenmuur te verven :D vond het wel knap van mezelf

 16. Kaoutar
  15 september 2013 / zondag, 15 september 2013

  Woow zag deze parfum toevallig vandaag in de winkel! Hij ruikt echt goddelijk. De geur past echt pérfect bij mij.

  Mijn killer Queen moment was denk ik toch door mee te doen aan een talentenshow op de basisschool. Ik was toen nog een onzeker meisje en was echt heel nerveus. Heb uiteindelijk niet gewonnen, maar ben nog steeds trots op mezelf dat ik toch heb meegedaan.
  P.s I love your blog. Je doet het echt super Serena!

  Ik hoop echt dat ik één van de sets win!

  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *