Win 3 x Philosophy Living Grace pakket

Een van mijn favoriete geuren is Amazing Grace van Philosophy, een geur waarbij ik altijd moet terugdenken aan New York. Philosophy heeft na het succes van Amazing Grace verschillende ‘Grace’ varianten uitgebracht, zoals Pure Grace, Inner Grace en sinds begin dit jaar nu ook Living Grace. Alle Grace-parfums ruiken even schoon en fris. De geur doet me denken aan het ophangen van schone was aan de waslijn, terwijl er een warm zomerbriesje doorheen waait. Dat schone is heel herkenbaar voor de Grace-parfums, maar elke variant ruikt weer subtiel anders.

Living Grace is de nieuwste toevoeging aan de Grace-parfums en is speciaal ontwikkeld om vrouwen een geweldig gevoel te geven, waardoor ze haar leven omarmt en geniet van elk moment. De geur van Living Grace zorgt voor energie en helderheid. In de top bevindt zich de geur van oranjebloesem, het hart bevat de zachte, bloemige noten van Lelietjes-van-Dalen en in de basis vind je de sensuele, warme geur van muskus.

[do action=”ytr”][/do]

Als groot Philosophy fan voel ik me vereerd om maar liefst 3 Living Grace pakketten t.w.v. €101,53 weg te mogen geven aan mijn bezoekers!

Het Living Grace pakket bevat;

 • Living Grace Fragrance spray t.w.v. €40,62
 • Living Grace shampoo, shower gel & bubble bath t.w.v. €20,29
 • Living Grace Firming Body Emulsion t.w.v. €40,62

Wat moet je doen om te winnen?

 • Volg me via Instagram (@serenaverbon).
 • Plaats een Instagramfoto van jouw ultieme genietmomentje.
 • Tag mij in deze foto (dus plaats @serenaverbon bij je comment).
 • Zet er de hashtag #beautylab bij.
 • Wij snappen dat het jammer is voor de mensen zonder smartphone/Instagram, dus je kunt eventueel ook een foto van jouw genietmomentje plaatsen op de Beautylab Facebook pagina. Like onze pagina en laat vervolgens een foto achter op de wall.
 • Ook geen Facebook? Het spijt ons dat wij je moeten teleurstellen, maar ik kan je vast vertellen dat er een winactie in de planning staat waarbij je geen enkele vorm van social media nodig hebt.
 • Morgen (donderdag 21 maart 2013) kiezen Eline, Yolanda en ik elk één leuke en inspirerende foto uit waarvan de maker het Living Grace pakket zal winnen. We laten via Instagram weten wie de winnaars zijn geworden, dus je ziet het vanzelf voorbij komen.

Wij wensen jullie veel plezier in het maken van de foto’s. We zijn heel benieuwd naar jullie genietmomentjes!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

54 Reacties

 1. sarah sondermann
  12 april 2013 / vrijdag, 12 april 2013

  Heel erg leuk,,ik wil het wel uitproberen,,,super actie
  Groetjes

 2. Cynthia
  22 maart 2013 / vrijdag, 22 maart 2013

  Wie heeft gewonnen? :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *